VIDEO David Wood: “Ik voorspelde de aanslag op de moskee in Christchurch”

 

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO David Wood: “Ik voorspelde de aanslag op de moskee in Christchurch”

 1. Asgard zegt:

  Of ie in NZ zou plaats vinden had ik niet gedacht, en dat maakt eigenlijk ook niet zoveel uit, wat ik wel had verwacht was dat het zou gaan plaats vinden, en hierbij stopt het ook niet, het volk vertrouwd de politiek niet meer en men ziet ook in dat het systeem wankelt aan alle kanten, puur om de burger eronder te krijgen tot totale armoede en totale controle, zoals bijv het klimaatsprookje om maar ff te noemen, zolang het volk het niet gehoord word of het zwijgen word opgelegd zal de haat alleen maar meer groeien en talrijker gaan worden,….en wanneer men niet gehoord word is geweld de enigste oplossing,…dit past natuurlijk allemaal in het straatje van de NWO,….orde door chaos! Tenslotte veel sterkte voor de familie van de schutter, dat God over hen mag waken!

  Geliked door 2 people

 2. Adriaan W zegt:

  VIDEO David Wood: “Ik voorspelde de aanslag op de moskee in Christchurch”

  Tja daar hoef je geen helderziende voor te zijn. Toch heb ik een onbestemd gevoel over deze Breivik achtige aanslag, geen bloederige beelden zoals van de Bataclan aanslag.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/03/17/ruud-koopmans-desintegratie-van-islamitische-wereld-is-grootste-probleem-wat-op-ons-afkomt/

  Ruud Koopmans: ‘Desintegratie van islamitische wereld is grootste probleem wat op ons afkomt’
  ‘Het is extremisme dat extremisme oproept, haat die tot haat leidt, niet de kritiek op extremisme en haat’

  “Het aantal democratieën in de islamitische wereld nam de laatste jaren alleen maar verder af. De desintegratie van de islamitische wereld is niet te stoppen. Natuurlijk is dat een bedreiging voor de wereldvrede. Daar spelen zich de grootste conflicten af, ontstaan de grootste vluchtelingenstromen. Die hebben enorme politieke repercussies in Europa. Allemaal hebben we hier met de verliezers in de islamitische wereld te maken. We hebben het over het klimaatprobleem, maar dit is het grootste probleem dat op ons afkomt.

  Geliked door 2 people

 4. Eric zegt:

  Hij is te optimistisch. hij gelooft dat, indien de media en de politiek democratisch zouden werken en islamkritiek zouden toelaten er tot een beleg zou kunnen gekomen worden. Maar westerse moslims zullen nooit verwesterde moslims worden. Hun geloof staat haaks op de westerse waarden en vermits het dogma dat het geloof niet kan gewijzigd worden immanent is aan de islam is er geen vergelijk mogelijk. Ergo: slechts twee scenario’s zijn op termijn mogelijk: of de verwijdering van moslims uit westerse samenlevingen, of burgeroorlog tussen twee niet verzoenbare groepen en gedachtewerelden. Met de islam vallen geen zoete broodjes te bakken (ik wou dat het anders was, maar ik ben te realistisch om mezelf dat soort onzin wijs te maken).

  Geliked door 1 persoon

  • Marc zegt:

   @Eric,

   Dat is wat Wood zegt. Hij parafraseerde Breivik, dat als vrijheid van meningsuiting onderdrukt wordt, dat islamcritici dus niet alle ins en outs van de islam mogen bespreken, dit tot radicalisering van islamcritici zal leiden.

   Like

 5. Ruud zegt:

  Fatsoenlijk volk voor de gek houden kun je een lange tijd volhouden. Maar er komt een moment dat het koordje breekt en de hel losbreekt. Hoogmoed komt voor de val links Nederland en de kruik gaat te water tot ze barst. En tot slot, die niet horen wil moet maar voelen.

  Like

 6. Marc zegt:

  Waarom heb ik met David Wood altijd het gevoel dat ik 1 op 1 met zijn gedachten loop? Hij zegt exact wat ik denk!

  Like

 7. M. zegt:

  Word niet als de mensen die je veracht om wat ze doen.

  Like

 8. Mary zegt:

  Dat dit er aan zat te komen was wel duidelijk, eerlijk gezegd verbaasd het me dat het al niet eerder op Europese bodem, na Breivik, plaats heeft gevonden. Echter de discussie aangaan zal van twee kanten moeten kunnen en daar gaat de Islam niet voor, de duidelijke opdracht is de wereld te Islamiseren en de onderzoeken onder de westerse Islamieten van b.v. Koopmans geven overduidelijk aan dat de meerderheid van de Europese Islamieten die opdracht uit wensen te voeren/c.q het daar mee eens zijn. De huidige club hier in de EUSSR/NWO is dat ook geenszins van plan en dus zullen er wel degelijk meerdere van dit soort aanslagen gaan komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s