BIKKEL!

Geplaatst door:
E.J.Bron (viaTwitter; “OVC16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op BIKKEL!

 1. Garp Ferderhaus zegt:

  Alsof eerwraak of een lage bloedsuiker of een hoofddoek ook dan maar iets met onderwerping en de islam te maken heeft. Tegenwoordig werpen zich zelfs staatshoofden in de strijd tegen islamofobie die voorheen nooit gesluierd waren, ware voorvechtsters van de emancipatie en feminisatie van de voorheen gedwangbuisde westerse vrouw, maar nu van de dito oosterse vrouw, maar dan is het niet waar… en hullen zichzelf als staatshoofd in zichzelf vernederend kopvod. En dat soort portretten vertegenwoordigd NL, NZ, etc. Waar is mijn teiltje?!?!

  Prachtig toneelstuk van de NOS overigens de godsganze dag over een “terreurdaad” van iemand die al lang en breed of het land uitgeknikkerd had moeten zijn of in detentie zou moeten zitten. De overheid word wederom hartelijk bedankt! Wel goed handen wassen, misschien waren de slachtoffers waarvan het bloed aan uw handen kleeft wel besmet met AIDS….

  Mooie afleidingsmanoevre voor de verkiezingen! Toch?

  Liked by 1 persoon

 2. In dit artikel een foto van het volk dat de Rabbijn de rug toekeerde bij de NieuwZeelandDemo. Zit amper een autochtoon russen. Stelletje Profiteurs en Parasieten, meer kan ik er niet van maken! Halasema had haar MUIL moeten opentrekken, en de andere Gutmenschen ook! Goverdomme, ik zie alleen maar Profiteurs en Parasieten!! Een VERRIJKING, waardevolle aanvulling volgens Rutte, Zeegers, vanToorenburg etc etc. Stem Die Misdadigers weg!!!!
  https://www.jpost.com/International/Protesters-with-Palestinian-flags-turn-backs-on-rabbis-N-Zealand-eulogy-583862

  Liked by 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Gökmen T. is ‘rare man’ die ‘vreemd uit zijn ogen kijkt’
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/03/18/gokmen-t-is-rare-man-die-vreemd-uit-zijn-ogen-kijkt-a3953720

  hij had gewoon een bril nodig om helder te kunnen zien.

  Liked by 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Maar het antwoord dat Wilders kreeg van Timmermans”De Islam” is ons verhaal De islam maakt deel uit van ons heden en de islam zal deel uit maken van onze toekomst

  Like

  • Cathja zegt:

   @kampersrene om 6:42

   Inderdaad, de islam zal helaas ook deel uitmaken van onze toekomst. En hoe? Wat staat ons te wachten als zij zich kunnen bewapenen en zo de strijd met ons aangaan?

   Timmermans, die vreselijk arrogante man, die zich via ellebogenwerk, mooipraterij en stroopsmeren een plaats heeft weten te bemachtigen in het EP, zal ook ooit berecht moeten worden voor zijn verraad aan de Nederlandse samenleving. De manier waarop hij de vloer aanveegt met onze democratische rechten, laat zien hoe laag hij op ons neerkijkt.
   Ook de manier waarop hij meent lidstaten die ‘niet willen gehoorzamen’ te grazen denkt te kunnen nemen, moet keihard worden afgestraft. Het zal hem duidelijk gemaakt moeten worden dat hij NIETS te vertellen heeft over het leven van anderen!
   Een peiling onder Nederlanders heeft laten zien dat tussen de 60 en 70% vindt dat de islam NIET bij ons past.
   Daar zal Timmermans het mee moeten doen.

   Liked by 2 people

 5. Jan zegt:

  Wie is verantwoordelijk voor de terroristische aanvallen door moslims

  Liked by 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  De enige politicus die Nederland en de Nederlanders een zeer warm hart toedraagt, daar dag en nacht bij betrokken is, en die met lede ogen aanziet hoe ons land weggegeven wordt aan de islam door Rutte en zijn regering, plus de hele linkse kliek.

  STEM ZE WEG!!

  Deze (helaas) zwaar beveiligde kanjer verdient het om MP te worden!!

  Liked by 2 people

 7. Corné zegt:

  Bizar eigenlijk, alles lijkt te gaan over de vraag of het een islamitische aanslag was of een incidentje in de relatiesfeer. Je bent moslim, Turk, roept allah hakbar, schiet zomaar drie mensen dood en vijf gewond. In een tram. En dan slaakt een prominent bestuurslid van een moskee een zucht van opluchting. Oh gelukkig geen aanslag…. Even dacht ik goed nieuws. De moskee ging dicht. Desillusie. Het was voor hun veiligheid. Onzin natuurlijk. Het gevaar komt juist uit die haattempels. Daar huist het dodelijk gif dat onze maatschappij naar de knoppen helpt. Sluiten, een super idee! Wel definitief en allemaal. Misschien kan er na morgen aan gewerkt gaan worden. Hangt van de kiezers af.

  Like

 8. Ruud zegt:

  Nog heel veel Geert; we maken pas het begin mee dus zorg met gelijkgestemden er snel voor dat door middel van wetgeving aan de praktijken en denkbeelden van deze bloedideologische handelende barbaren een halt wordt toegeroepen en straf onze magistraten zwaar die de hen opgelegde verantwoordelijkheid niet schijnen te kennen wat steeds meer Nederlanders het zo kostbare eenmalige leven gaat kosten.

  Like

 9. Jan zegt:

  Liked by 1 persoon

 10. Harry zegt:

  Diep respect voor deze man !
  Je zal maar in zijn schoenen staan , 24 /7 beveiliging , tegenwerking op alle fronten , je uiterste best blijven doen voor een stel ondankbare honden , strijden tegen de lafaards die een kartel gevormd hebben , alles wat je voorstelt wegstemmen , etc , etc , en dan ook nog vriendelijk, humoristisch en goedlachs blijven .

  Chapeau , man !

  Gisteren kwam er iemand bij me die nooit PVV gestemd had en zei : ik weet wél waar ik deze keer op ga stemmen wijzend op een poster van Geert .
  Rottig dat dat dankzij die waanzin in die tram was , maar hopelijk zijn er nu een heleboel wakker geschrokken .

  Vele aanslagen zullen volgen tot we in een burgeroorlog terechtkomen .

  Liked by 2 people

 11. Daan Kranenburg zegt:

  U zag maandag in die tram in Utrecht slechts een klein stukje van de gruwelijke werkelijkheid waarin wij leven. De grote feitelijke werkelijkheid is echter vele malen erger en wordt ons door de heersende politieke partijen verder in een versnelt tempo door de strot geduwd. Ga stemmen morgen en stem ze weg! Kijk eens op http://www.stemeenswijzer.nl is een compilatie van foto’s en cartoons die u die werkelijkheid laat zien. Kies met dat rode potlood voor de toekomst die u zelf wilt, die voor uw kinderen en kleinkinderen!

  Like

 12. Giny zegt:

  Harry,
  Er zijn helaas nog veel mensen hardleers onder het mom van dat het allemaal wel mee zal vallen.
  Nu het (wat) dichterbij komt zijn er een paar wakker geworden, maar nog niet genoeg.
  Zondag had ik een kennis op bezoek waarvan hij, een broer en moeder altijd PVV stemden.
  Hij vertelde dat zijn broer waarschijnlijk Baudet zou gaan stemmen omdat Geert nooit wat voor
  elkaar kreeg. Heb die broer gelijk een bericht gestuurd hem gezegd dat hij Geert mooi in de steek liet, iemand die continu zijn leven voor ons op het spel zet. Gevraagd wat Baudet dan gaat doen
  met zijn twee zetels in de kamer, ook niets. Dat je wetten pas kunt veranderen als je in een coalitie zit, die regels ook gelden voor die clown. Waar ze eigenlijk precies voor staan in de PS omdat het daar nu over gaat. Ze hebben daar geen standpunten, weten niet eens waar het over gaat en met debatten mogen ze niet me doen. Dus stem je alleen op een FvD logo. Jammer en dat ik hem intelligenter had in geschat. Wenste hem veel wijsheid met zijn keus.(wat een verhaal)
  Natuurlijk kreeg ik geen antwoord, wel een app. aan zijn broer, dat Jensen met Geert op de tv was en dat hij toch maar PVV ging stemmen. Je moet er wat voor over hebben!!!

  Liked by 1 persoon

 13. Piet Snot zegt:

  (wat een verhaal)

  Dat zou ik ook gezegd hebben als iemand mij zulke mails zou gaan sturen, dan ben je meteen overal van af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s