Onderkomens voor “vluchtelingen” in Leverkusen: Nieuwbouw kost rond de € 18 miljoen

Screenshot_125

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In het hele land heerst woningnood, de komst van “vluchtelingen” op de woningmarkt is steeds meer te merken, veel steden moeten daarom woonruimte creëren om de erkende vluchtelingen humaan onder te brengen. Ook de stad Leverkusen grijpt diep in de belastingbuidel voor de bouw van nieuwe onderkomens. De kosten voor het hele object bedragen, zoals het er nu naar uitziet, € 18 miljoen. De rekening wordt, zoals altijd, door de belastingbetalers betaald – en die zouden nooit moeten vergeten aan wie ze dat uiteindelijk te danken hebben.

politikstube

Behalve nieuwe onderkomens wordt ook de buitenaanleg voor het welzijn betaald: speeltuinen, trapveldje en tafeltennistafels staan voor de vrijetijdsbesteding ter beschikking, bovendien moeten stiltezones met tafels en banken voor ontspanning zorgen. Het complete zorgeloos-pakket wordt aangevuld met conciërges, een bewakingsdienst en Caritas. Dan moet toch niemand meer beweren dat niet aan de beloften – “ze geven ons geld en bouwen woningen voor ons” – wordt voldaan.

De “Rheinische Post” bericht:

Het begin van de bouw van de nieuwe onderkomens voor vluchtelingen aan de Sandstraße in Leverkusen zal weldra plaatsvinden. Volgens een beslissing van het stadsbestuur wordt er nu compleet nieuw gebouwd. Geschatte kosten: € 18 miljoen.

In totaal ontstaan er 84 kleine wooneenheden in acht gebouwen. Die worden aangevuld met twee delen voor de conciërges, de bewakingsdienst, de Caritas en een verblijfs- en cursusruimte voor de bewoners.

Elke woning is bedoeld voor vier personen, bericht het stadsbestuur. Ze bestaat uit een keuken en een verblijfsruimte, twee kamers voor elk twee bewoners, evenals een badkamer. De eenheden hebben een oppervlakte van bijna 50 m².

Buiten dienen een trapveldje, speeltuinen, tafeltennistafels, maar ook rustzones met tafels en banken te komen. De bouwtijd zal, inclusief het aanleggen van het buitengedeelte, ongeveer twee jaar bedragen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Onderkomens voor “vluchtelingen” in Leverkusen: Nieuwbouw kost rond de € 18 miljoen

 1. Pingback: Onderkomens voor “vluchtelingen” in Leverkusen: Nieuwbouw kost rond de € 18 miljoen! | eunmask

 2. flo zegt:

  De grote ineenstorting komt, daar is geen twijfel over mogelijk,wanneer en hoe dit zich zal gaan voltrekken zullen wij helaas gaan meemaken.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Leverkusen, een stad die in feite een functie is van de Bayer Groep, is op zoek naar nieuwe inwoners en goedkope arbeidskrachten. Een typische links-kapitalistische illusie uit de thinktank van George Soros. Maar de cijfers kloppen niet, de stad importeert alleen maar bijstandsgerechtigden met de bekende gevolgschade.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s