Senator Nieuw-Zeeland: “Ook al zijn de slachtoffers vandaag moslims, normaal gesproken zijn ze de daders”

Screenshot_112

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Politici in Nieuw-Zeeland reageren heel verschillend op het bloedbad van Christchurch. Terwijl minister-president Jacinda Ardern – geheel in de zin van de voormalig wereldwijde Obama-mainstream – strengere wapenwetten eist, neemt de Australische Senator Fraser Anning (foto) met provocatieve thesen het woord.

De eis naar strengere wapenwetten of het uitroepen van een strijd tegen “nationalistische opvattingen”, zoals zijn collega´s dat doen, zou “clichématige onzin” zijn.

Veelmeer zou het nu zaak zijn moeten zijn om consequent de islamitische immigratie te stoppen, de islam zou op geen enkele wijze compatibel zijn met het politieke systeem van Nieuw-Zeeland. Fraser Anning letterlijk:

Immigratie van islamitische fanatici is het eigenlijke probleem

“De ware oorzaak voor het bloedvergieten in de straten van Nieuw-Zeeland is het immigratieprogramma, dat het voor islamitische fanatici mogelijk maakt om überhaupt naar Nieuw-Zeeland te komen.”

En verder:

“Laten we één ding duidelijk stellen: ook al zijn de slachtoffers vandaag moslims, normaal gesproken zijn ze de daders.”

Op Twitter schrijft hij verder: “Ik vraag me af of de linkervleugel ook zo verontwaardigd is wanneer de volgende islamitische aanslag plaatsvindt. Hoogstwaarschijnlijk zwijgt men dan en spreekt van “een aanval van een individuele dader, psychische ziektes en geen verband met de islam.”

Ei-aanval op Fraser Anning

Hoe verhit de discussie in Nieuw-Zeeland inmiddels is, toont een incident aan dat kort na deze uitspraken plaatsvond: een jong eman sloeg van heel dichtbij een ei kapot op het hoofd van Fraser Anning en filmde de daad – waarop deze zich verzette.

De jonge man werd volgens de politie zonder aangifte weer vrijgelaten.

 

Sympathie voor de aanvaller

Op de sociale media wordt overwegend instemmend gereageerd op de daad: “Meer eieren” eist de ene en anderen beschuldigen Anning ervan met zijn thesen juist de aanslag van Christchurch geprovoceerd te hebben. Hij zou elk recht zijn verloren zijn mening te vertegenwoordigen, want hatespeech zou niet onder de vrijheid van meningsuiting vallen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hypocrisie, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

15 reacties op Senator Nieuw-Zeeland: “Ook al zijn de slachtoffers vandaag moslims, normaal gesproken zijn ze de daders”

 1. Peter zegt:

  Senator Nieuw-Zeeland: “Ook al zijn de slachtoffers vandaag moslims, normaal gesproken zijn ze de daders”
  Dit is de spijker op zijn kop !

  Liked by 9 people

 2. Ruud zegt:

  Aan 95% van de wereldwijde onrust en brandhaarden zijn moslims deelachtig. Het tij zal keren met drama’s als hier tot gevolg.

  Liked by 6 people

 3. Laura van der Storm zegt:

  Senator Fraser Anning, zo mag ik het horen! De spijker op zijn kop! De hele wereld staat op zijn kop vanwege 1 gek, maar als moslims in Parijs, Madrid, Londen etc een bloedbad aanrichten en christenen vermoorden in het midden-oosten houdt de rest van de moslims zich stil , christenen in Nederland trouwens ook. Dit schreef ik gisteren trouwens ook op facebook, maar kan het niet meer terug vinden?

  Liked by 7 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Los van het feit dat het verontrustend is dat een 17 jarige blaag het lef heeft een ei bij iemand op zijn hoofd kapot te slaan mag je toch hopen dat hij een keer de verkeerde treft die hem met één welgemikte stoot fors beschadigd. Een poosje door een rietje eten zet hem wellicht aan het denken.
  Dat er mensen zijn die zo’n actie toejuichen zegt meer over hen dan over het incident.

  Liked by 7 people

 5. Marc zegt:

  Wat een held, die Anning!

  Liked by 7 people

 6. Mary zegt:

  Ach het geïndoctrineerde pubertje gaat met eiren slaan omdat de senator de onbetwistbare waarheid zegt, wat nu als zijn ongetwijfeld linkse papsie en mamsie bij een van de vele Islamitische aanslagen om zouden komen zoals het lot van zovele al betrof zou ’t dan na gaan denken of zou het gekkie dan met de Islamieten mee staan te juichen???.

  Liked by 2 people

 7. Een man naar mijn hart!! Weg met die LandveradersZooi à la Halalsema-Zeegers-vanToorenburg-TrutteZooi!! Ze hadden hun laffe smoelwerken moeten opentrekken toen de Rabbijn sprak en mensen hun rug toekeerden!! Weg met dat VUIL!!

  Liked by 2 people

 8. Groene Leeuw zegt:

  Had dat ventje eens bij mij moeten proberen. Had hij er gebroken oogkassen en dito kaak aan overgehouden.

  Liked by 2 people

 9. Peter zegt:

  senator.anning@aph.gov.au

  Dear Senator,

  I think that your reaction was correct.

  No one has the right to attack you physically in the way that boy did.

  Wishing you all the best !

  With warmest regards,

  Liked by 2 people

 10. Peter zegt:

  Aan de linkse NOS gemaild:
  1.De jongen valt de senator aan
  2 Deze slaat terug.
  Wat is hier mis mee ?
  De lichamelijke integriteit van de senator wordt fysiek aangetast
  De jongen is de BOEF.
  Zo simpel is het.

  Liked by 2 people

 11. fransdewit zegt:

  Die man heeft helemaal gelijk dat die hem terug sloeg en nog zonder ei ook. De man schrok en dan is zo’n reaktie meer dan normaal. Je kan niet alles over je heen laten gaan met zo’n snotaap

  Like

 12. Jan zegt:

  Linksvolk overal hetzelfde, slijmen naar moslims toe, kruipen hen in hun reet en de ander, hier Anning voor nazi uitmaken

  Like

 13. Jan zegt:

  Fraser Anning, wat gebeurde toen hij een ei tegen zijn hoofd kreeg

  Like

 14. Fleckie zegt:

  …….’EENARM’……………!Nw. ISR. WEEKBLAD! 22.3,2019. PAUL. DAMEN.
  Deze week bereikte het haattheater op de Dam een nieuw hoogtepunt. Bij de herdenking v.d. 50 vermoorde moslims in Nieuw-Zeeland keerden de pro-Palestina-aktievoerders Robert-Willem van Norren( die van die bevlagd scootmobiels), Gustav zDraijer, Rhimou Lachkar en de kale beroepsactivist Frank van der Linde demonstratief hun rug naar het podium toen opperrabbijn Binyomin Jacobs sprak. Gewoon,omdat daar een Jood stond. Met burgemeester HALSEMA en tientallen agenten eromheen. In een stad waar de politiek eensgezind afsprak( op circus BIJ1 en Erdogans Denk na). het opkomende antisemitisme te bestrijden.
  De pro-Palestijnse demonstranten verziekten de herdenking al met hun Pallyvlaggen pal voor het podium. Ligt Nieuw-Zeeland in Haza.Nee: Jacobs is Jood en dus slecht,want in Israel wonen Joden i.p.v.’Palestijnen’. Als we ons omdraaien zijn ze er niet. Het is de verbijsterende lompe logica van die Frank van der Linde in EEN tweet: opperrabbijn Jacobs is ‘ een Israelapologist van de bovenste plank. In Christchurch kwamen zes Palestijnen om. Die man een podium geven is spugen op hun graf.Bizar en walgelijk.’Dat kun je wel zeggen,ja. De organisatoren wilden ‘een krachtsignaal afgeven tegen terreur’.En dus staan er pal voor het podium pro-Palestijnse ‘activisten’ hun antisemitisme te propageren. Op de DAM. In. AMSTERDAM. Bij het Nationaal Monument dat, weet u nog,een oorlog herdenkt waarin de Joodse bevolking an Amsterdam vrijwel totaal uitgeroeid werd.
  …………..POPPENKAST…………..De gemeente tolereert dat allemaal. Als op de Dam bij de ‘normale’poppenkast Jan Klaassen en Katrijn te vaak met de houten koppen tegen elkaar knotsen,verschijnt altijd de veldwachter die hen eraan herinnert wat de openbare orde is.Maar het weifelbeleid van de gemeente leidt telkens tot rampen. Niet ingrijpen tegen haatmoslims leidde tot totale corruptie bij de gemeentelijke terreurbestrijding,tot een school waar kinderen tot terrorist worden opgeleid,tot schoolbestuurders die een dikke middelvinger tekenen op hun post retour stadhuis. Waarom na waarschuwingen v.d.AIVD wel een school willen sluiten, maar de terreuraanhang op de Dam ongemoeid laten?
  Alle lijnen van pro-Palestijnse clubs op de Dam komen uit bij Abou Rashed, DE man van HAMAS in Nederland. Die betaalt steeds weer,na in beslagname,de misleidende spandoeken van de recent alweer wegens illegaal geld inzamelen ‘voor GAZA’ aangehouden Simon Vrouwe. Rashed beloonde hem zelfs onlangs, net als rugtoedraaier Gustav Draaijer, op de Dam met een Palestijns paspoort . Deze. SYRIËR. Rashed,wiens terreurdaad tegen Israel hem een arm kostte en hem de bijnaam ‘Abou Eenarm’ opleverde ,is de inspirator van activisten als Frank van der Lindeen andere uit Bij1-kringen voortgekomen griezels. In dat land der antisemieten is Eenarmige koning.
  Rashed,die om raadselachtige redenen een Nederlands paspoort bezit,organiseerde eerder namens Hamas en de Moslimbroeder de zogeheten GAZA-FLOTILLA’S, puur om de Israelische marine te provoceren. Rashed ,Europese fondsenwerver van Hamas,poserend als liefdadigheidsorganisator,heeft banden met de HOLY LAND FOUNDATION, een Amerikaanse club die in de VS wetd vervolgd wegens het financieren van. Hamas. Rashed zit ook in de organisatie van de jaarlijkse PALESTINIANS. In. EUROPE. CONFERENCE! , volgens de Duitse VERFASSUNGSSCHUTZ, de binnenlandse veiligheidsdienst, een. regelrechte. Hamasclub. EPAL ,een Europees-palestijnse media opzet van Hamas om het verzet tegen Israel te coördineren ,zit in ROTTERDAM op hetzelfde adres als Rasheds’hulpstichting ‘ISRAA. Eind vorig jaar nog trad Rashed namens EPALN. op bij een Palestijnse mediaconferentie in Istanboel. Op de website ‘Het Palestijnse Huis’, eveneens onder invloed van Hama, werd Rashed als ‘verzetsstrijder’ gehuldigd door Ismail HANIYEH, de leider van Hamas. Hetzelfde Hamas wordt internationaal beschouwd als terroristische organisatie, wat recent nog,na bezwaren van Hamas,door het Gerechtshof van de Europese Unie bevestigd werd.
  HET. IS. EEN. RAADSEL. WAAROM. RASHED. NIET. MET. KOP. KONT. EN. OVERGEBLEVEN. ARM. OVER. DE. GRENS. GEZET. WORDT.
  Maar de gemeente Amsterdam vindt alles blijkbaar best en snapt niet dat vrijheid van meningsuiting en wettelijk strafbaar haat zaaien verschillende dingen zijn. In de video’s van Hamas werd recentelijk GROEN. LINKS. zelfs uitgebreid geprezen om zijn anti-Israelische standpunten. De terrorist Eenarm Rashed wordt er omarmd als ‘verzetsstrijder’. Of hij zijn. Syrische. paspoort nog heeft, weet ik niet. Maar wel een Nederlands paspoort. …En…een ‘Palestijns.’ Paspoort , want die deelt hij zoals gezegd zelf uit. Terreurverdachten met een dubbel paspoort kunnen simpelweg uitgezet . Het is een raadsel waarom deze Rashed,die,vuistdiep in Hamas, hier Jodenhaat propageert,niet met kop kont en overgebleven arm over de grens gezet wordt. Waarv wachten we op? ……..Op de eerste bomaanslag. In. BUITENVELDERT?*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s