Wilders wil debat over “schietpartij” [!?] Utrecht

Screenshot_132

PVV-leider Geert Wilders wil dinsdag een debat in de Tweede Kamer met premier Mark Rutte en minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) over de schietpartij in de tram in Utrecht. ,,Nederland heeft recht op de waarheid”, schrijft Wilders op Twitter.

Wilders vraagt zich af waarom hoofdverdachte Gökmen T. vrij kon rondlopen. T. wordt verdacht van een verkrachting in 2017. Begin deze maand was hierover een zogeheten niet-inhoudelijke zitting voor de rechtbank in Utrecht. Hij zat tot die tijd in voorarrest, blijkt uit rechtbankgegevens.

Wilders verwijst ook naar berichten over andere zaken die T. op zijn kerfstok zou hebben, zoals een poging tot doodslag en diefstal.

Bron:
www.dvhn.nl
Dagblad van het Noorden
(h/t “rottenpikwick”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Geert Wilders, gezond realisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wilders wil debat over “schietpartij” [!?] Utrecht

 1. Helaas Geert, de waarheid wordt in nederland niet gehoord. Er zijn alleen politieke belangen en daar hoort de waarheid zeker niet bij.

  Geliked door 5 people

 2. Tistochwat zegt:

  Veel succes, Geert!

  Mocht je dat debat voor elkaar krijgen, trek dat mobieltje van Rutte dan uit z’n poten als hij daar weer mee gaat zitten spelen en sla hem er zijn harses mee in!
  En pak die badmuts ook flink aan met z’n gelul over ‘veiligheid’.

  Geliked door 5 people

 3. Corné zegt:

  De meesten zijn haar misschien al vergeten. Hirsi Ayaan Ali. Maar ook zij waarschuwde voor de islam. Met gezag en ervaring. Als insider. Zij zocht haar toevlucht in de VS. Omdat zij wist dat NL haar nooit voldoende zou willen beveiligen. Ondanks de directe doodsbedreigingen. En vooral omdat zij wist dat er niet alleen kogels door moslims worden afgevuurd. Maar dat ze voortdurend in een spervuur van giftige pijlen liep. Dat spervuur kwam van links, links en nog eens links. Hetzelfde spervuur waar Geert Wilders dagelijks mee te maken heeft. En waar ook Thierry Baudet ondertussen aan wordt blootgesteld. Sinds de moord op Pim Fortuyn is er nog niets veranderd.
  De partij met de grootste smeerlappen, Groenlinks, groeit zelfs.
  En de Nederlanders pikken het gewoon. Slapjanussen! Wordt wakker en stem woensdag op PVV of FvD, eventueel SGP. Alle andere partijen misleiden ons.

  Geliked door 6 people

 4. Voor het eerst naar het nieuws gekeken vanavond, had er geen trek in om al die Misbaksels te zien/horen met hun hypocriete gelul! Zie nu Rutte en zijn handlanger, hoe heet ie nog maar weer, Truttehaus of zo iets in Nieuwsuur. Grotere Klooijo’s heb je niet! Eigenlijk moet er een TRIBUNAAL komen over hetgeen er in NL gebeurd is de afgelopen decennia!!!!!!!!!!!!!!! Al was het maar voor de slachtoffers van De Omvolking!!!! Bijna 50 jaar is er gewaarschuwd en deze mensen zijn voor CRIMINELEN uitgemaakt door de opeenvolgende regeringen! Een TRIBUNAAL moet er komen!!

  Geliked door 5 people

 5. Mary zegt:

  Zeker hebben de Nederlanders recht opa de waarheid!!!, waarom verbaasd het ons nu niks dat zo’n moordenaar (want dat is een feit) die al een poging tot doodslag, verkrachting en diefstal op zijn kerfstok zou hebben hier gewoon vrij rond kon lopen en dat hij niet de enige zal blijken te zijn ook niet. Gladde Grapperhaus zal wel met een lulverhaal komen en Pinokkio liegt nietszeggend mee, hij haalt ze tenslotte met duizenden tegelijk het land binnen en stelt het volk bloot aan dit soort gevaar.

  Geliked door 7 people

 6. Mary zegt:

  Eh correctie “op de waarheid” dus.

  Like

  • Jan. J zegt:

   Uiteindelijk komt er een burgeroorlog, niet alleen in Nederland maar in heel Europa waar de geimporteerde nieuwe burgers gewapend zijn en de autochtonen niet.

   Geliked door 3 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Dat debat gaat er niet komen.

  Geliked door 2 people

 8. leefbarbaar zegt:

  De meerderheid in de tweede kamer wil natuurlijk helemaal geen debat.
  Feit is wel dat allochtonen met 2 paspoorten, die crimineel zijn, gewoon voor eeuwig het land moeten worden uitgezet. Dat dit niet zou kunnen, is waanzin. Het is gewoon nodig en het moet.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s