20 MAART: Kies voor Nederland. Stem PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

41 reacties op 20 MAART: Kies voor Nederland. Stem PVV!

 1. Reken maar dat alle arrestanten van ‘Utrecht’ Rutte-Jetten-AsscherTypes zijn!! Rechtstreeks Gefaciliteerd door Den Haag, elke maand 1 of meerdere doceurtjes!!!!! RUTTEland = KUTTE land!!
  ***************** Stem ZE morgen WEG!!!!!!!! **************** LANDVERRADERS!!!!!!!!!!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Iedereen succes gewenst morgen met ’t stemmen op de Heer Wilders.
  Wij kregen 2 weken geleden de papieren om te stemmen toegestuurd, maar die bleken voor Mei te zijn.
  Voor de EU, met allerlei advies om niet dubbel te stemmen ( we kunnen hier in Fr ook voor Brussel stemmen ).
  En de gebruikelijke “dreigementen” dat INDIEN.etc U dubbel stemt deze stem in NL ongeldig wordt verklaard.
  Maar wij zijn 2 “eerlijke” ouwetjes, net zo eerlijk als veel Politici, dus dat doen we niet dubbel stemmen.

  Geliked door 6 people

 3. rakkertje zegt:

  STEM PVV ! ! ! … STEM VOOR EIGEN VOLK ! ! ! ……………….

  Geliked door 7 people

 4. Alleen al in een arme stad als Groningen worden bijna 300 UITGEPRODUCEERDEN opgevangen!! Kosten 4 M I L J O E N per jaar!! Voor een groot gedeelte betaald van de WOZ-AANSLAG van Onnozele Groningers!!

  Geliked door 2 people

 5. Helaas kunnen wij als Amerikaans staatsburger niet meer stemmen maar we hopen dat het Nederlandse volk wakker is en ook massaal gaat stemmen!!!

  Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Beste mevrouw als Amerikaans burger maakt u hetzelfde mee als in Nederland
   Iedere dag bashen van de PVV en het Fvd. Kotsmisselijk word je ervan. Typisch Nederlands. Voornamelijk door de dweilen (lees nsbers)van de NPO. Leve de PVV en het Fvd leve Trump.

   Geliked door 1 persoon

 6. Krater zegt:

  Ik heb m’n stempassen op tafel klaarliggen. Moet eerlijk zeggen dat ik het huidige kabinet het vrij aardig vind doen qua werkgelegenheid enzo, behalve op 1 punt, en daarom is mijn stem morgen vooral ’n signaal. Volg de koers van Denemarken, wees openlijk trots op je cultuur, dwing migranten op alle manieren om in de maatschappij op te gaan. Groepen die dat niet willen of kunnen, niet meer toelaten. Gewoon streng durven zijn. Alleen nog migranten toelaten die staan te juichen en popelen om Nederlander te mogen worden. Die onze normen en waarden omarmen en alle vrijheids verworvenheden beloven mede te koesteren. Ik ga dus morgen pvv of fvd stemmen. 2 jaar geleden met de 2e kamer verkiezingen was ik erg teleurgesteld , want in de laatste weken vielen grote groepen potentiële pvv stemmers toch weer terug naar het veilige midden. Daarom deze keer lage verwachtingen, in het ergste geval bij de pvv eraf en bij fvd erbij. In het beste geval een wederopstanding van migratie-kritische stemmers. Iets er tussenin zou ik voor tekenen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mijn keus stond al vast nog lang voordat er verkiezingen waren.
  PVV, what else ?
  En toch.
  Ik heb net als vele van u het circus met name van de laatste dagen maar ook daarvoor al gevolgd.
  En ik kan niet anders zeggen dan dat ik me groen en geel geërgerd heb, het enige waar je over leest of ziet op tv zijn landelijke politici, en dan meestal ook nog de kopstukken die praten over de landelijke politiek, of liever gezegd wat daar nog van over is sinds men zoveel heeft overgeheveld naar de EU.
  Dit zijn echter geen landelijke verkiezingen, dit zijn ook geen EU verkiezingen, we kiezen morgen de Provinciale Staten !
  Er zijn god weet hoeveel plaatselijke partijen, en die zijn allemaal onder het tapijt geveegd, ze krijgen hun boodschap niet eens over het voetlicht, ze zijn ondergesneeuwd door de Buma’s, de Jetten’s en de Klavers van onze politiek.
  Hoe absurd kan het worden?
  Jazeker deze verkiezingen zijn belangrijk omdat vanuit de Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer worden benoemd. Die Eerste Kamer die zichzelf volkomen onterecht heeft gepolitiseerd, zij kunnen een Kabinet maken en breken.
  Hoe diep zijn we dan gezonken?
  De Eerste Kamer wordt geacht Wet en Regelgeving, goedgekeurd door de Tweede Kamer te toetsen aan de Grondwet.
  That’s it, meer niet!
  Vandaar ook dat er slechts een hele lage vergoeding tegenover staat, je kunt van het inkomen van de Eerste Kamer niet leven, het is geen fulltime baan ! Zelfs een Gemeenteraadslid verdient stukken meer.
  Dat zegt toch eigenlijk al genoeg ?!
  Waar ze dan hun geld mee verdienen?
  Met het luisteren naar lobbyisten, het accepteren van commissariaten aangeboden dóór die lobbyisten, kortom in het grijze circuit.
  Kijk naar wat er zoal in de Eerste Kamer zit of gezeten heeft, oud-politici die uitgekakt waren, noem ze maar op; een Jorritsma, een Wiegel, een Meulenbelt.
  Het is en was een ingedut zootje!
  Dáár stemmen we morgen voor!
  En ja natuurlijk gaat mijn stem naar de PVV, en god ik hoop dat die daar de boel eens flink opschudden, het is de hoogste tijd!

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  ‘Het wordt tijd om GroenLinks te laten uitsterven’

  GL direct afschieten lijkt mij stukken beter.

  Geliked door 2 people

 9. boorzalf zegt:

  Mooie poster, ik mis nog iemand, de kop van yasser arafat van groen slinkx.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  @rakkertje. Vandaag is de dag van de waarheid. Wij zullen maar hopen dat de mensen zullen gebruikmaken van het recht VOOR ZICHZELF EN HUN EIGEN LAND TE KIEZEN en niet voor de bezetters van NWO/Bilderberg, de EU en de islam. Laat ze maar de redevoering van Viktor Orbán lezen.

  Geliked door 3 people

  • rakkertje zegt:

   Ik hoop het samen met u Thomasson … dat er veel mensen hun gezond verstand gebruiken en op de PVV gaan stemmen … Ik heb gisteren het debat gezien … veel blabla over het klimaat en samenwerken … samenwerken ? … maar dan wel niet met de PVV zeker … dat kan een blinde zien natuurlijk … Ik ben heel benieuwd naar de uitslag … op 26 mei mag ik gaan stemmen en mijn stem gaat naar het Vlaams Belang natuurlijk … hier is er stemrecht en stemplicht … dus dat vreemd gespuis hier mag ook gaan stemmen en die zijn hier (bijna) in de meerderheid … dus je weet al hoe dat gaat aflopen … toch hoop ik dat het Vlaams Belang een pak stemmen gaat bijhalen … we geven zeker de moed niet op en blijven gaan voor ” EIGEN VOLK EERST ! ” ……………

   Like

 11. Lucky zegt:

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Gisterenavond, bij Pauw & Jinek gaf “onze” minister-president weer een staaltje van z’n schofterige, schandalige, bedrieglijke draaierij ten beste.
   Hij deed het voorkomen alsof Theo Hiddema boos was over het feit dat de aanslag de campagne van het FvD doorkruiste. Terwijl Hiddema kwaad was omdat door columnisten, kamerleden en politiek commentators het FvD met de haren bij de aanslag werd gesleept. Dát deed de campagne kwaad en dat was ook de opzet van het rapaille.

   Rutte is een leugenaar. Rutte is een schoft. Rutte is een bedrieger. Rutte is een collaborateur met de islam. Rutte is een collaborateur met Brussel. Rutte is een witteboordencrimineel.

   STEM HEM WEG! STEM HEM WEG! STEM HEM WEG! STEM HEM WEG!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 12. Harry zegt:

  Gedaan !
  En meteen de drie aanwezige dames in het stemlokaal nog even op de kast gejaagd .
  Dag goed begonnen , zeg maar .

  Geliked door 2 people

 13. Lucky zegt:

  Ondertussen in turkije

  Geliked door 1 persoon

 14. AWM Derksen zegt:

  De politie, die achter de dader(s) aanging, kreeg van alle kanten veel lof.
  Wilders en Baudet die de ware schuldigen aanwezen (overheidsbeleid tav immigratie) , werden aan het begin van het verkiezingsdebat door Klaver en Rutten beschuldigd van ongepast gedrag.

  Geliked door 1 persoon

 15. Piet Snot. zegt:

  Zojuist gestemd, PVV uiteraard.
  Niet met overtuiging, maar veel meer keus heb ik niet meer.
  Al die waterschap onzin doe ik niet aan mee.

  Like

 16. ruud beijer zegt:

  Zo twee stemmen voor de PVV.

  Like

 17. Klaas zegt:

  Like

 18. Henk der Niederlánder zegt:

  Net even een mijn stemmetje naar het bureau gebracht en Uiteraard op PVV.
  Nog een grappig iets.
  Van de week kreeg Ik een verkiezingspamflet binnen van Groen Links dus snel even het adres opgezocht van hun kantoor hier in Tilburg.
  Pamflet in een envelop gedaan en teruggestuurd naar hen met een bijgevoegd briefje of ze alstublieft hun afval bij zich willen houden.
  Uiteraard met mijn naam en toenaam erbij.
  Zal Ik zeker nooit niks meer over horen, hoewel Ik hoop dat er alsnog iemand langs komt om me te overtuigen dat Ik het toch eigenlijk mis heb.
  Kouwe kermis en zo is dan het gevolg.

  Like

 19. N.E. Derlander zegt:

  Daar waar de politieke partijen, zonder uitzondering, het fatsoen hadden om de verkiezingscampagne stil te leggen in verband met “Utrecht”, hadden de omroepen, die wel doorgingen met de verkiezingscampagne dat fatsoen niet……

  Like

 20. Cathja zegt:

  Vanmorgen vroeg gestemd. PVV natuurlijk! Om 7:30 uur liep het al aardig, al zegt dit uiteraard nog niks over de opkomst voor de rest van vandaag.

  Hylarisch: iemand die zich moest legitimeren overhandigde het kentekenbewijs van haar auto…., en moest helaas afzien van stemmen. Er werd geglimlacht…
  Tja…, zo gaat dat wel eens.

  Like

 21. Zou er niet op stemmen, maar ik kon nogwel enige sympathie opbrengen voor Jetje. Na gisteravond niet meer en voor Lilian ook niet meer. Jetje lulde gisteravond ons landje nog meer naar De Kloten dan het nu al is. ‘k Heb genoten van Onze Geert, zijn omstanders stonden er al policor hoofdschuddend bij!! Lang Leve Geert Wilders!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 22. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Hoogtijd voor de genadeklap…!

  Geliked door 1 persoon

 23. Statler & Waldorf zegt:

  Geliked door 1 persoon

 24. rottenpikwick zegt:

  Ik zet op mijn stembiljet! ‘Bedankt voor het Verkloten van Ons Landje, Landverraders’!

  Like

 25. Peter zegt:

  RACISME RACISME RACISME
  oproep om te stemmen op Afro-Nederlander ?
  Is in het onderstaande oproep sprake van racisme door mevrouw S. Simons ( partij Bij1 ) ?

  sylva stem afra
  https://cdn-04.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/03/sylva-stem-afra.png?x39923

  Like

 26. Peter zegt:

  Fred van der Winkel,
  Onthoud die naam !!
  Fred van der Winkel, de president van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, noemt de vrijlating van Gökmen T. juridisch juist, maar “met de kennis van nu een nachtmerrie”.

  ONTSLAG wegens het in gevaar brengen van de Nederlandse samenleving !!!

  Like

 27. M. zegt:

  Ik was ook niet echt overtuigd. Rood potloodje, losse blaadjes en losse rolcontainers.
  Te makkelijk om er mee te sjoemelen.
  En altijd dat linkse volk er om heen te hangen om alles te regelen.
  Maar goed voor de vorm toch maar op de enige die de tent dicht wil gestemd.
  Zonder de tent dicht doet niets er verder meer toe dan is alles binnen no time naar de verdommenis.

  Like

 28. Tineke zegt:

  Gestemd. Op de PVV natuurlijk,samen met een vriendin.
  Kan aan de tijd liggen,maar we stonden in de rij.
  Het zal mij benieuwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s