BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers

Screenshot_139

Dé man die opkomt voor de vrijheid van meningsuiting (Martin Bosma, PVV) en de minister van Censuur (Kajsa Ollongren, D66).

(Door: Jan Dijkgraaf)

Ik stem uit protest en met gezonde tegenzin PVV, maar ik snap FvD-stemmers (en SP’ers) ook heel goed

Beste kiezers,

Misschien hadden jullie het nog niet door, maar ik wil dat het huidige kabinet van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie verdwijnt, voor het te laat is. Waarom? Omdat Rutte 3 begeesterd is geraakt door de klimaatmaffia, de migratiemaffia en de Brusselse maffia.

En dat wordt nog erger na de verkiezingen van woensdag, want dan kan dit kabinet sowieso niks zonder de steun van het vréselijke GroenLinks van het reken-, taal- en kluswonder Jesse Klaver.

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", Brussel, EUSSR, gezond realisme, klimaatfascisme, landverraad, Maffia, meningsdictatuur, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers

 1. Lucky zegt:

  Telegraaf weigert ineens de advertentie van FvD te plaatsen…

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Proteststem?
  Dan snap je het niet Janneman.
  Truste hoor!👎

  Like

 3. Piet Snot zegt:

  Als de rest van Nederland door zou hebben waar de islam nou eigenlijk voor staat en wat de gevolgen kunnen zijn wanneer je daar commentaar over heb.
  Namelijk nooit meer alleen naar buiten kunnen zonder bewaking, of anders vermoord worden, dan had de PVV allang gewonnen.
  Dus blijkbaar zijn ze het er wel mee eens dat je sommige het zwijgen mag opleggen als andere dat vervelend vinden wat jij vind, ongeacht de gevolgen.
  Ze vergeten dat ze zelf op elk moment van de dag aan de beurt kunnen zijn, bij 1 verkeerde opmerking.
  Dus hebben ze het er gewoon maar niet meer over.
  Alles om de lieve vrede te bewaren, en zo kennen we de Nederlander weer.

  Like

 4. M. zegt:

  Mensen die hun familie, vrienden en goede kennissen graag naar de verdommenis zien gaan die doen er verstandig aan deze volksvijandige smeerlappen aan de macht te houden.
  Mensen die graag zien dat het milieu en klimaat naar de klote geholpen word om iedereen van een dikke rekening te kunnen blijven voorzien moeten vooral deze volksvijandige smeerlappen aan de macht houden.
  Mensen die graag zien dat hun kinderen voor de doeleinden van de volksvijandige smeerlappen worden misbruikt om hun eigen ondergang te leren promoten als iets goeds moet deze volksvijandige smeerlappen vooral aan de macht houden.
  Mensen die graag zien dat hun kinderen op zeer jonge leeftijd geperverteerd worden op school met de neukalles agenda en vooral je eigen geslacht moeten de volk en kind vijandige smeerlappen vooral aan de macht houden.
  Mensen die graag de toekomst van iedereen willen afnemen door uit angst mee te huilen met de vijand en de volksvijandige smeerlappen moeten zich bedenken dat uitstel van executie geen afstel is en dat men nog harder aan de beurt komt.

  Eenieder die zijn leven wil sparen ..door mee te huilen ….zal het verliezen.
  Dus voor iedereen die de tering aan zijn familie en vrienden heeft en nog meer ellende voor zijn familie en vrienden wil houdt dan vooral deze volksvijandige smeerlappen aan de macht en maak van Nederland een stinkende wond zoals het zachte heelmeesters betaamd.
  Kan u straks naar eer en geweten zeggen dat u goed heeft meegewerkt om uw eigen familie en vrienden en hun toekomst te helpen vernachelen.

  Geliked door 1 persoon

 5. ruud beijer zegt:

  Jan jij stemt met tegenzin op de PVV?,Heb je liever de islam dan?Of heb je liever 100.000 den asielparasieten?Ik stem op de PVV. PVV betekent einde islam en einde asielparasieten.

  Like

 6. ruud beijer zegt:

  SP en de ouderenpartij hebben de Marrakesh akkoorden getekend Nog meer asielparasieten en nog meer islam. De SP en de ouderenpartij hebben de energietransitie getekend waardoor wij veel meer moeten betalen voor onze energie. Kortom de SP en de ouderenpartij hebben u verraden. 20 maart PVV of het FvD.

  Like

 7. Jean zegt:

  Geachte Jan, hartelijk dank voor de 3 benamingen, klimaatmaffia, migratiemaffia en Brusselse (EU) maffia. Die worden voorzien van een prachtige kader want die 3 maffiabendes zijn funest voor onze westerse seculiere landen.
  Helaas zullen er nog veel doden moeten vallen voor de ogen open gaan te beginnen bij die groene troep ellendelingen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Mary zegt:

  Ik stem uit volle overtuiging PVV, altijd gedaan, iedereen die bij zijn volle verstand is zou dat moeten doen!!!!.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s