FOTOSHOPPER

Door:
H.P.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op FOTOSHOPPER

 1. wauso zegt:

  80% van de lieden die in de 2e Kamer zitten kun je zeggen: Landverrader, Autochtonen Doder, Zoon van een Hoer !
  Nu zal men mij wel bijschrijven als Rechts extremist !

  Geliked door 4 people

 2. Ha ha, weer RAAK!!! Ik kijk nooit naar OV, maar zag net de vooraankondiging van dit programma. 1 geval werd er uitgelicht; een getinte Engerd die walgelijke ziekelijke misdaden begaat waar een kind van 2 bij is!! Weet verder geen details, maar loop al wat langer mee, weet voldoende! De massa-immigratie is 1000% debet aan alle Grote en Kleine Ellende in NL!!

  Geliked door 4 people

 3. jack black zegt:

  Flikker ze eindelijk eruit !
  Syrisch weigergezin op straat gezet

  SCHAGEN – Een Syrisch gezin dat een aangeboden sociale huurwoning in Schagen weigerde omdat er volgens de vrouw geesten zouden rondwaren, staat op straat.

  Het gezin verbleef in het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers in Heerhugowaard | foto ter illustratieⒸ ANP
  De voorzieningenrechter heeft vandaag bepaald dat de weigering om de woning te accepteren vanwege de vermeende spoken ’onredelijk’ is en heeft de geplande ontruiming uit de opvanglocatie van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) toegewezen.

  Het COA wilde het gezin uit een azc zetten omdat het vertikte de woning te accepteren. „Het is simpel”, verklaarde een woordvoerder destijds. „Ze konden naar een woning, maar wilden niet. Door in het azc te blijven, vertragen ze de doorstroming.”
  ’Onmenselijk’
  Advocaat Frans Willem Verbaas van het gezin, gevlucht uit hun vaderland, noemde het voorgenomen besluit ’onmenselijk’ en spande de procedure aan. „Het gezin heeft meerdere kinderen in de basisschoolleeftijd. Die kinderen horen niet op straat en bij uitzetting heeft het gezin een opvangprobleem.”
  Hij voerde ’psychische omstandigheden’ aan die een rol zouden spelen bij de weigering. De rechter is daar duidelijk niet in meegegaan, nu de toestemming voor de ontruiming er is gekomen. De familie kreeg al geen zakgeld meer en leefde van giften van vrienden. De afgeslagen woning wordt inmiddels bewoond door een ander Syrisch gezin.
  De weigering zorgde voor veel ophef in de Noord-Hollandse plaats. Inwoners waren woedend, omdat ook in hun stad de woningnood groot is en veel autochtone bewoners lang moeten wachten voor ze een sociale huurwoning kunnen krijgen.

  Geliked door 5 people

  • 1 Grote Gesubsidieerde Bende!! Maandelijks gefaciliteerd met meerdere DOUCEURTJES en SOEBSIDIES rechtstreeks uit Den Haag!!!!!! Dit gaat al 45 jaar!!!!!!!!! 500 M I L J A R D heeft ONS dit al gekost!!!!!!! (excuus voor alle !!!!!!!!! ben 1 van de slachoffers van de BV Nederland en woedend over zoveel misstanden en ellende in Het Land van Onze Voorouders)

   Geliked door 2 people

 4. Ruud zegt:

  Het percentage ligt aardig dicht in de buurt van de 97% wetenschappers die de opwarming van de aarde door mensentoedoen veronderstellen. Ik concludeer dan ook dat dit hoge percentage (94%) criminele buitenlanders te wijten is aan de opwarming van de aarde. (redeneertrant van D66 en GL)

  Geliked door 3 people

 5. boorzalf zegt:

  En meer en deel zijn rifapen.

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Die klootzak Rutte heeft het in het debat alleen maar slap gelul dat we niet tegenover elkaar moeten staan maar naast elkaar.
  Nou als er een smeerlap is geweest in Nederland die voor tegenstellingen gezorgd heeft is het wel deze schoft.
  Ik kan verdomme niet geloven dat er nog dagdwazen zijn die dit stuk vreten nog serieus nemen of het moet zijn dat Nederland inderdaad helemaal vol zit met zombies.

  Geliked door 3 people

 7. Daan Kranenburg zegt:

  Heb op Ned.1 verkiezings-debat gekeken. Eerste teiltje was na 10 minuten al vol. Zijn dit onze vertegenwoordigers en bestuurders? Was een soort liefdes manifestatie tussen partijen over met elkaar samenwerken, verbinden en meer van die lulkoek. Zelfs Kuzu van Denk kwam eruit als eigenlijk een best aardige man. Uitzondering Wilders, begreep dat hij zich gezien de omstandigheden, debat regels en de verkiezingen van morgen tegenover zijn opponenten gematigd uitliet. Vrees dat de verkiezingen van morgen, wel of niet gemanipuleerd, te zien zal geven dat het zombie klootjesvolk grotendeels weer traditioneel op de gevestigde politiek partijen zal stemmen. Als dat zo zal zijn is dit de laatste keer dat ik me daar ooit nog druk over zal maken, dan na mij maar de zondvloed. Gaat u allen goed voor nu en in uw toekomst! Grt. Daan Kranenburg.

  Geliked door 3 people

  • Laura van der Storm zegt:

   Daan Kranenburg, die laatste zinnen van u zijn ook mijn laatste woorden. Als de mensen nu nog niet door hebben hoe de wereld draait, houd ik er ook mee op. ik heb mijn best gedaan. Na mij de zondvloed.

   Like

 8. Ik kijk zelden naar OV, maar vanavond wordt ik ‘door omstandigheden’ er mee geconfronteerd. Ik krijg tot nu 4 gevallen mee. Zal wel niet geheel toevallig zijn; OPGEFOKT, GETINT, PIKZWART! Ik zie traumatische beelden voor de slachtoffers!!! Zeker wat een ouder echtpaar is overkomen!!!!! Worden midden in de nacht overvallen. De man heeft net een beroerte overleefd en krijgt het mes op de keel. TRAUMATISCH!! RUTTEland = KUTTEland!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Wakkere Joost zegt:

  Jongens de politie gaat het niet meer redden op deze manier iedereen is aan zijn lot
  overgeleverd.Je zult jezelf moeten gaan beschermen.PS pas op voor moslim politie
  agenten.[Een luis in de pels.]Ik heb hier al ervaring mee.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Maar dat ligt niet aan de migratie ……helemaal niet ……de grote schuldigen zijn den dikke en den dunne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s