Islamitische moordenaars

Screenshot_150

(Door: Ebru Umar)

Het motief terrorisme gaf de opsporingsdiensten meer bevoegdheden, maar het is niet uitgesloten dat de Turkse Gökmen Tanis drie doden op zijn geweten heeft omdat hij geheel volgens de nieuw Nederlandse traditie eerwraak wilde plegen.

Nederland telt jaarlijks ruim vijfhonderd eerwraak slachtoffers. Een mooi woord voor slachtoffers van de islam. Om specifiek te zijn: vrouwelijke slachtoffers van de islam. Vijfhonderd vrouwen in Nederland worden jaarlijks mishandeld, ontvoerd of vermoord door een man in hun directe omgeving; echtgenoot, broer, vader, zwager en godbetert zoon.

Mishandeling en moord door mannen, islamitische mannen, die menen dat zij het recht hebben om de vrijheid van een vrouw te beknotten tot de dood erop volgt. Mannen, islamitische mannen, die menen dat een vrouw hun bezit en eigendom is. Mannen, islamitische mannen, die genoegdoening halen uit het mishandelen, ontvoeren of vermoorden van anderen, in het bijzonder vrouwen.

Lees verder>>>
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Mensenrechten, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Islamitische moordenaars

 1. Wat weer een Topcolumn van Umar!!! Alweer de spijker op.. De lieden die al deze ZOOI al decennia faciliteren zijn voor mij nog tigkeer misdadiger dan de islamkerels. Patriotten waarschuwen al 40 jaar en werden verketterd, weggehoond! Wim Kok, Ruud Lubbers, BakEllende etc etc etc etc en hun Kontelikkers zijn medeverantwoordelijk voor de ellende waar we per dag verder in wegzakken! Maar hoe je het went/keert; Wij zijn ons landje kwijt! Over 50 jaar zijn er andere wetten, vervolgingen!!!!!!! Eurabia, dankzij de eerder genoemden!

  Geliked door 2 people

 2. Cleo zegt:

  ‘Wie oren heeft, die hore’.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Het is een terroristische aanslag,geen eerwraak….

  Geliked door 3 people

 6. Peter zegt:

  Ebru Umar, zij een Turkse heeft meer lef als die hele Rutte kliek ,allemaal om de brij heen dansen ,en de andere kant opkijken ,als je een minister heb die Justitie niet aan kan moet je hem wegsturen ,Halsema laat een haatschool gewoon open ,vrouwen worden steeds meer voor hoer uitgemaakt op straat ,en voor wat,wat moeten die islamklootzakjes hier eigenlijk ,dat het ze hier niet aanstaat ,en zich niet kunnen aanpassen ,iedereen de wil proberen op te leggen ,in winkelwijken de dienst uitmaken ,en winkelpubliek wegjagen zodat die in andere buurten gaan inkopen ,deze regering laat alles gierend uit de klauwen lopen ,en als er straks iemand komt die op dat tuig ook een gun leegknalt lopen ze weer zwaar geschokt door de 2e kamer ,de lapszwansen

  Geliked door 4 people

 7. Wim zegt:

  Geweldig goede reactie van mevrouw Umar.
  Ik volg haar al langer en ze weet donders goed wat er loos is in ons kikkerlandje.
  Ga zo door Ebru!!!

  Geliked door 3 people

 8. Thomasson zegt:

  Het meeste wat, vandaag, ieder denkend mens kwaad kan maken. is het vasthouden aan andere motieven behalve terreur. Drie mensen zijn in de Utrechtse tram gedood, andere zijn zwaar gewond of gewond. Maar men weet in medialand nog steeds niet, of de daad is in de realionele sfeer te vinden? Een verwaarde man? Of een viespeuk met te hoge bloedsuiker. Ze wisten al gisteren dat twee van de omgekomen slachtoffers zijn mannen van 49 en 28 jaar oud en de derde slachtoffer is een 19 jarige NL meisje die de dader niet kende. Met wie moest Gukmen Tanis relatie hebben? Relatie die hem tot erewraak riep? Zeker met de kat van een van de mannelijke slachtoffers? Poesje Miauw liep vreemd en mijnheer Gukmen ging op erewraak tour? Als men naar het nieuws luistert op NOS en RTL4 wordt men letterlijk misselijk van al de primitieve leugens en zielige probeersels het publiek vast te pinnen aan de oude politiek.
  Ik hoop dat de mensen zouden hun verstand gebruiken en niet blijven plakken aan partijen die ze al zo veel jaren bedonderen.
  Morgen is de dag van de waarheid!

  Geliked door 2 people

 9. Ronald B zegt:

  Bijna prima verwoord, Ebru….maar islamitische mannen moet islamitisch ongedierte zijn!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Het woord eerwraak valt alweer, en anders die andere toverspreuk; Verwarde man. Terrorisme bestaat niet bij justitie, althans niet door moslims. Justitie draait op volle toeren om ervoor te zorgen dat deze Turk zoveel mogelijk ontzien word. De gekste verhalen doen de ronde. Via-via moesten we aan de weet komen wie 2 van de drie slachtoffers waren. Geheimzinnigheid alom. Als het mogelijk was, Nederland zou massaal in opstand komen, gaven ze deze Turk een taakstraf die bestond uit een middagje schoffelen bij de plaatselijke plantsoendienst. Moslims knuffelen en Nederlanders goed dwars zitten, dat is de aanpak van de overheden. Ik ben benieuwd hoe dit alles afloopt. Hopelijk niet zoals met vlucht MH 17 !

  Geliked door 3 people

 11. BigLJohn zegt:

  Goed gesproken Ebru ! De kruisraketten moesten Nederland uit (comité Kruisraketten NEE). Nu nog alle islamieten Nederland uit (Comité Islamieten NEE). Ik ben alleen bang dat ik dat tijdens mijn leven niet meer mee mag maken.

  Geliked door 2 people

 12. Taljaard zegt:

  Volgens een hier niet met name te noemen autochtone linkse patjakker probeert Ebru alleen maar haar ”witte meesters” te behagen. In de volgens hem ijdele hoop dat zij dan door ”de fascisten zal worden ontzien.” Maar ook zij zal door hen, omdat zij Turks is, ”naakt en met zwepen de gaskamer in worden gedreven.”

  De wens is bij dit zieke linkse zwijn naar alle waarschijnlijkheid de vader van de gedachte.
  Want zo gestoord is hij wel!
  En zo lopen er helaas in dit land tienduizenden rond.
  Deze hier geciteerde tweet van hem is alweer een jaar of twee oud.
  Maar reken maar, dat deze nieuwste column van Ebru hem opnieuw zal laten schuimbekken.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Onwaarschijnlijk knap hoe zij keer op keer in staat is een probleem in onze samenleving terug te brengen tot de essentie.
  Vergeet daarbij niet dat zij vele malen meer risico loopt dan enig ander, doordat zij afkomstig is uit Turkije gaat men ervan uit dat ze moslim is of zou moeten zijn, dat ze in plaats daarvan telkens weer de vinger op de pijnlijke plek weet te leggen wordt haar ‘niet in dank afgenomen’ om het voorzichtig te zeggen.
  Ondanks dat gaat ze zonder bescherming door het leven, in het huidige Nederland is het de vraag hoelang nog.
  Hoelang nog tot de een of andere godsdienstwaanzinnige zich geroepen voelt haar om te brengen.
  Klinkt dat hard?
  Ja dat klinkt hard maar het is in het Nederland van vandaag waar zoveel ‘fundamentalistische’ idioten (al of niet net terug uit IS gebied) rondlopen hooguit een kwestie van tijd.
  Vandaar dat ik in gedachten een diepe buiging maak voor haar, chapeau.

  Geliked door 2 people

 14. Republikein zegt:

  Ik gok op stammencultuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s