Italië weigert weer schip vol illegalen, ligt bij Lampedusa, mag niet aanmeren

Screenshot_145.png

Er werden 49 illegalen van een zinkend schip bij Libië geplukt

Italië heeft weer een schip met “vluchtelingen” aan boord verboden aan te meren in een van zijn havens. Het gaat om de onder Italiaanse vlag varende Mare Jonio. De bemanning plukte 49 “vluchtelingen” van een zinkende boot voor de kust van Libië.

Post online

De Mare Jonio ligt nu voor de kust van het eiland Lampedusa, maar mag daar niet aanmeren. “De havens waren en zijn gesloten”, verklaarde de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini.

Sinds haar aantreden afgelopen zomer heeft de populistische coalitie van Lega en Vijfsterrenbeweging al diverse malen schepen met migranten de deur gewezen. De vaartuigen dobberden soms wekenlang op de Middellandse Zee, voordat een haven werd gevonden waar ze naar toe konden.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

18 reacties op Italië weigert weer schip vol illegalen, ligt bij Lampedusa, mag niet aanmeren

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Standvastigheid loont

  Like

 2. Peter zegt:

  Het was en is te veerwachten……………….
  Stem morgen op RECHTSE partijen die een eind hier aan willen maken !

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Dat jij geen PVV of FvD gaat stemmen was mij wel duidelijk na je reactie bij DDS op het haat stuk van ene Michael van der Galien
   Of daar zit ene Peter Loosduinen die keer op keer al jou reacties kopieert tot op de letter nauwkeurig.
   In dat geval zou ik er toch een keer wat van zeggen, als ik jou was.

   Like

 3. John zegt:

  EN ZO HOORT HET !!!!! ALS IK MIJN PASPOORT NIET BIJ ME HEB KOM IK OOK NERGENS BINNEN !

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Goed zo. Bravo Italië !!!
  Neem die boot op sleeptouw en breng hem naar Afrika en laat hem daar op de rotsen aan de grond lopen. Dan kunnen de lummeltjes aldaar aan land gaan en aan de terugweg naar huis beginnen. En de goeiedoelenmensen zijn een bootje armer.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Opgepikt voor Libë, dan is Libië toch het dichtst bij om het zooitje af te leveren ? Dit schip moet verbeurd verklaard worden als straf.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lars024 zegt:

  Exact dat dus, ZO doe je dat. Simple as that.

  Weg met de roofdieren uit Brussel/EU en terug naar de a-politieke EEG!

  Let’s Salvinize, Orbanize & Wilderize

  #StemRutte3Weg #StemGLweg #StemPVV

  Geliked door 1 persoon

 7. A.J. de Koning zegt:

  Zo hoort het ook, als je ze opneemt zijn de volgende boten al onderweg, hier zou Nederland iets van kunnen leren maar ja, wij hebben Jesse Klaver en Mark Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  Gökmen T. was op vrije voeten omdat hij beterschap had beloofd ???????????
  Rechter liet T. na belofte vrij !!!!!

  Op 19 februari 2016 las ik in het NRC het bijgevoegde artikel: https://www.nrc.nl/nieuws/2016/02/19/een-goede-ambtenaar-doet-zoiets-niet-1590513-a1087753 Twee eenvoudige rijksambtenaren die terechtkwamen in een „groteske” en „onverklaarbare” nachtmerrie op het ministerie van Veiligheid en Justitie. Sindsdien zijn zij weggezet als plegers van „ernstige integriteitsschendingen”, als „dieven” en leugenaars die „in flagrante strijd met de waarheid” verklaringen hebben afgelegd. Deze ambtenaren werden afgestraft omdat ze een afgeschreven printer die weggegooid zou worden hadden meegenomen. Vandaag lees ik op Teletekst: Rechter liet T. na belofte vrij Gökmen T.,de hoofdverdachte van de dodelijke tramaanslag in Utrecht,werd op 1 maart uit voorlopige hechtenis vrijgelaten omdat hij beterschap had beloofd.Dat heeft de rechtbank Midden- Nederland gemeld.T. zat vast vanwege een verkrachting in juli 2017. T. was al eerder onder voorwaarden in deze zaak vrijgelaten,maar de rechter stuurde hem toen weer de cel in omdat hij niet met de reclassering meewerkte. T. kwam alsnog onder voorwaarden vrij toen hij beloofde mee te werken aan een onderzoek naar zijn persoonlijkheid.Hij werd ook op 5 maart jl. tot 4 maanden cel veroordeeld voor een inbraak. Mijn vraag aan de Overheid: Wordt de rechter die de hoofdverdachte na belofte vrij liet ook gestraft of is er sprake van klassenjustitie in het Koninkrijk der Nederlanden ? De eenvoudige ambtenaar wordt voor een futiliteit gestraft en de hogere ambtenaar komt weg met het vrijlaten van een crimineel ?

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Gökmen T? Ik dacht dat het stuk maatschappelijk afval Gökmen Tanis heette.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Peter (19 maart 2019 om 14:30)

   Dames en Heren.

   Een oude afgeschreven printer, die eigenlijk weggegooid had moeten worden meenemen naar huis, dat mag niet. Dat is diefstal. Zeker voor ambtenaren van het wegkijk ministerie. Dat moet je ook anders doen. Je moet die printer meenemen voor een thuiswerkdag en de volgende dag mee terugbrengen. En dat moet je dan 3 keer doen. De 4e keer vergeet je dat ding mee terug te brengen. Maar dan zijn ze al vergeten, dat je ‘m had meegenomen. Tenzij een hogere ambtenaar er een oogje op had. Dan moet je er met je vingers vanaf blijven en een val zetten. Bijvoorbeeld dat ding per ongeluk van een tafel stoten, zodat ie kapot is. Of een inktpatroon laten lekken en de voorraad printerinkt verkeerd opbergen. Het was toch een oud en afgeschreven ding. Nou dan ….

   Like

 9. Janszn zegt:

  Wilt u weer zin krijgen in Nederland?
  Stem dan morgen PVV of FvD.
  Zij zijn niet helemaal perfect, wel voor de belangrijkste zaken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/19/brussels-european-commission-building-evacuated-after-telephoned-bomb-threat/

  Brussels European Commission Building Evacuated After Telephoned Bomb Threat

  BRUSSELS (AP) – Some 40 people were preventively evacuated from a building near to European Union headquarters in Brussels after a bomb threat was sent to a company linked to the EU.
  Police spokeswoman Ilse Van de Keere said a “telephone bomb threat” was made Tuesday morning to a consulting office linked to the EU’s executive Commission and that it has been taken seriously.

  Geliked door 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Zweden wil ze wel hebben.. daar staan ze desperate met bordjes in de hand ‘rapefugees welcome”

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Iets anders, Frankrijk
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/politiechef-parijs-vervangen-vanwege-ongepaste-instructies-omtrent-rubberkogels~b9da1da2/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter

  Politiechef Parijs vervangen vanwege ‘ongepaste instructies’ omtrent rubberkogels

  De vernielingen en plunderingen zaterdag in Parijs, tijdens de demonstratie van gele hesjes, hebben geleid tot het vertrek van de politiechef van de Franse hoofdstad. Commissaris Michel Delpuech wordt vervangen omdat hij ‘ongepaste instructies’ zou hebben gegeven om het gebruik door de politie van rubberkogels te verminderen, zo deelde premier Édouard Philippe maandag mee.

  Like

 13. Frans Brassens zegt:

  Hmmm…. wat zinken die boten met ‘vluchtelingen’ toch makkelijk, hè?

  Like

 14. Jan zegt:

  Senegalees steekt schoolbus met overwegend kinderen en enkele ouders in brand als protest tegen het beleid van Salvini

  Ein Fahrer senegalesischer Herkunft mit italienischer Staatsbürgerschaft hat am Mittwoch versucht, seinen Bus mit 51 Passagieren, darunter überwiegend Kinder und ihre Eltern, anzuzünden.
  ….
  Der Mann soll Benzin im Bus vergossen haben. Zuvor soll er die Schüler mit einem Messer bedroht haben. „Schluss mit den Toten im Mittelmeer!”, soll er dabei wiederholt gerufen haben. Laut den Schülern wollte der Fahrer gegen die Einwanderungspolitik der italienischen Regierung protestieren.
  ….
  Der Senegalese ist laut dem Innenministerium in Rom bereits wegen sexueller Gewalt und Alkohol am Steuer polizeibekannt.
  …..
  https://de.sputniknews.com/panorama/20190320324409745-mailand-bus-kinder-brand/

  video, vluchtende kinderen
  https://video.repubblica.it/edizione/milano/milano-autista-da-fuoco-a-bus-la-fuga-dei-ragazzini/330009/330610

  https://video.repubblica.it/edizione/milano/milano-autista-da-fuoco-a-bus-di-studenti-la-colonna-di-fumo-sulla-strada/330006/330607?ref=vd-auto&cnt=1

  https://video.repubblica.it/cronaca/milano-bus-studenti-incendiato-i-rilievi-dei-carabinieri/330021/330622

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s