Nieuwe site ‘De fouten van VVD Rutte’ in aanloop naar verkiezingen goed bezocht

Screenshot_140

De premier en zijn schaduwpremier? Zeker als we naar het extremistische klimaat- en energiebeleid van Rutte´s derde kabinet kijken, lijkt dit geen vergezochte bewering meer.

(Door: “Xander”)

Peilingen wijzen op enorm verlies voor VVD, D66 en CDA – Leugens over (on)veiligheid van Nederland pijnlijk aan het daglicht na aanslag Utrecht en recente onthullingen politie

Op 5 maart schreven we in het artikel ‘Bij FvD vertrokken lid die vorig jaar de media haalde richt pijlen nu op VVD en Rutte’ over twee nieuwe websites waarmee het voormalige FvD-lid R. van Gemert de kiezers wil confronteren met wat hij ‘de fouten van VVD en Rutte’ noemt, in de hoop dat zoveel mogelijk mensen in de komende jaren op de PVV of het FvD zullen stemmen en de VVD daardoor terugkeert van haar almaar linkser wordende koers. Van Gemert´s regelmatig aangevulde websites werden in enkele weken tijd al duizenden keren bezocht.

Van Gemert herhaalt dat hij vindt dat ‘mensen niet meer in de leugens van de VVD moeten trappen,’ een stelling die overigens in veel commentaren op tal van websites wordt onderschreven. ‘Nederland gaat ermee naar de knoppen, op velerlei gebied: normen en waarden, leefbaarheid, toekomst, betaalbaarheid van het leven voor burgers en bedrijfjes, financieel als land, bestuurlijk, én op het gebied solidariteit, saamhorigheid, veiligheid, onderwijs en zorg.’

De leugens op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid komen in het licht van de recente onthullingen dat de politie veel misdrijven opzettelijk lichter registreert (iemand die zwaar wordt mishandeld wordt een ‘ruzie’ genoemd, een inbraak ‘vernieling’, e.d.), en burgers ontmoedigt om aangifte te doen omdat er toch niets mee gedaan wordt, plus natuurlijk de naar ‘eerwraak’ afgeschaalde terreuraanslag in Utrecht (met een paar dode omstanders die de ‘pech’ hadden in de buurt van deze in zijn eer aangetaste moslim te zijn), nu wel erg pijnlijk aan het daglicht.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Forum voor Democratie, gezond realisme, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nieuwe site ‘De fouten van VVD Rutte’ in aanloop naar verkiezingen goed bezocht

 1. Ruud zegt:

  Rutte, een narcistische idioot. Een kortere typering is niet mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Nieuwe site ‘De fouten van VVD Rutte’ in aanloop naar verkiezingen goed bezocht | toodlessss

 3. Statler & Waldorf zegt:

  “Maar dit zijn geen normale tijden meer; dit zijn tijden waarin de meeste politici er geen enkel probleem mee hebben om ingrijpende besluiten over hun land en volk te nemen, zonder hun onderdanen daar enige echte zeggenschap over te geven.”

  Zie de overeenkomsten Nederland-Duitsland:

  Grenzen wagenwijd open.
  Het volk voorliegen.
  Moeilijke feiten onder de pet houden.
  Energiewende/transitie.
  Misdaadcijfers wegmoffelen.
  Islamitische aanslagen downplayen.

  Rutte en Merkel kunnen het niet voor niets zo goed vinden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jos De Vriendt zegt:

  20 maart 2019” wereldnieuws “ DE LENTE IN NEDERLAND BEGINT EEN DAG VROEGER.

  Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   Ik hoop het echt, de NEDERLANDSE LENTE.
   Het linkse taal gebruik met een recht sausje.
   Maar ik ben bang dat het tenenkrommend is.
   Met de huidige stemverzamel computers.

   Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Er zit toch wel een grote fout in de site.
  Er word gesproken over de fouten van het kabinet Rutte maar als Ik kijk naar de fouten die gemaakt worden in alle bestuurslagen had de site beter iets als de criminele organisaties onder Rutte kunnen heten.
  In alle bestuurslagen waar dit kabinet vertegenwoordigd is word de zaak namelijk flink geflest en gezegd mag worden dat dit structureel is.
  Als voorbeeld word hier op de site het gedoe in Utrecht aangegeven waar de provincie vrachten vol met geld wegsmijt en niemand ter verantwoording geroepen word.
  Ik heb trouwens al meermaals aangegeven dat het bijna altijd de BAM is die als bouwfirma bij de meeste corruptieschandalen betrokken is.
  En dat is niet van de laatste jaren maar is al decennia zo.
  Het tuig in Den Haag weet dat ook maar wil pertinent geen onderzoek naar de BAM, dus zou de PVV zich daarop moeten richten en Ik weet zeker dat dan nog veel meer boven water komt als nu het geval is.

  Geliked door 3 people

 6. Nog beter zou zijn als deze website de titel had….”De misdadige Nederlandse Links Gereformeerde Elite”
  Al vanaf de 15e Eeuw is deze elite een sloopbeweging geworden……als doel voor eigen gewin en belangen.

  Geliked door 1 persoon

 7. ruud beijer zegt:

  20 maart PVV.

  Like

 8. oprechts.nu zegt:

  @Henk der Niederlander; nee hoor; er staat nergens ”kabinet Rutte”, ik praat over VVDRutte. De VVD onder Rutte. dus zeg de afgelopen 15 jaar. de fouten van VVD Rutte ‘bekt’ ook wat lekkerder dan de www. de criminele organisaties onder Rutte.nl. In voorbereiding was nmlk ook nog defoutenvancdabuma.nl. maar gewoon tijd tekort…:-(. ondanks dat ik mijn bedrijf na 10-tallen uren voorbereiding (info verzamelen en bewerken, site bouwen) 4 weken aan de kant gegooid heb… Kost me flink geld maar ik doe het VOOR NEDERLAND. want het zijn boeven en idioten daar. Frau Weidel van AfD: wir wirden regiert von Idioten. En zó is het! Tuig. coldhearted. zakkenwassers en -vullers. grr

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   @ oprechts.nu
   Ik bedoelde dat natuurlijk niet letterlijk maar het is wel een feit dat de hele regeringskliek op dit moment niet anders bezig is om punt een de eigen zakken te vullen en hun zetbaasjes die overal in de besturen zitten ook een beetje mee te laten profiteren.
   En eerlijk gezegd vind Ik het een prachtig initiatief dat U de dingen op deze wijze aan de kaak stelt.
   Dus het was niet echt kritiek maar het ging er mij om, om duidelijk te maken waar we mee van doen hebben.
   Maar voelt U zich aangesproken dan bij deze mijn welgemeende excuses.

   Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Baudet bij Business Class: Een stem op de VVD is een stem op GroenLinks

  Geliked door 1 persoon

 10. ronjaspers zegt:

  Dit zijn geen fouten van rutte maar keiharde leugens.Hij krijgt zijn “bevelen” van de nazi bilderberg groep (nota bene opgericht in nederland mede door nazi/sser nepprins bernhard.) Er moet en zal een new world order komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s