Rot op en neem de kruipwitjes mee!

Screenshot_138

Vandaag 4 jaar geleden. 19 maart 2015, Kaboel, Afghanistan. Een jonge vrouw wordt gelyncht door een meute, nadat ze er door een imam abusievelijk van werd beschuldigd een koran te hebben verbrand.

(Door: “bozeoudeman”)

Het was gewoon een fietsendief, een kleine loser, een winkeldief, een junkie die een probleem met een ex-geliefde had. Oh gelukkig denk ik en draai me snel nog een keer om en slaap vredig verder. Het was geen religieus getinte aanslag, de dader was geen lid van IS. Zelfs meer dan dat, hij kwam nooit in de moskee, dus dan telt het niet. Het was dus ook dit keer weer net zoiets als die zieke man met zijn bloedsuikerspiegel die niet in orde was. Gelukkig maar. 

Gelukkig was het geen religieus getinte verrijkingsaanslag, het was slechts een eerwraak verrijkingsaanslag. Dat er drie doden en 5 gewonden zijn is dan opeens niet meer zo heel erg voor een groot aantal kruipwitjes en andere verrijkingsliefhebbers. Logisch het was niet een van die jongens van IS of andere moordclubjes, die jongens, en trouwens ook meisjes, die over de hele wereld vanaf begin deze eeuw al bijna 240 duizend mensen om geloofsverrijking hebben vermoord, bijna 320 duizend hebben verwond.

Maar dit zijn natuurlijk onbetrouwbare cijfers want ze zijn niet gecheckt en goedgekeurd bij en door de ‘waarheidlievende’ politiek incorrecte kruipwitjes als Merkel/Juncker/Sargentini en hun fascistenbrigades. Hoe dan ook, religieus getint geweld of eerwraak getint geweld, donder wat mij betreft op naar jullie eigen landen en doe het daar, stelletje barbaren. Sodemieter op en neem de jullie gedienstige kruipwitjes met jullie mee. Wij willen jullie geweld niet meer, crimineel geweld, eerwraak geweld, religieus geweld, wij, de gewone Europeanen, zijn jullie spuugzat.

Nogmaals een lijstje gemaakt via cijfers op https://www.thereligionofpeace.com/

Vanaf 2001 tot 14 maart 2019 zijn er wereldwijd 37.021 aanslagen van de kant van radicale moslims geweest, met 239.021 doden en 317.329 gewonden, dit zijn 556.350 slachtoffers in totaal Dat is meer dan het aantal inwoners van de gemeente Den Haag (514.861)

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Rot op en neem de kruipwitjes mee!

 1. Sabeltant zegt:

  Oef daar komen we goed mee weg, puur toeval dat het een moslim was dus.
  En die vlag halfstok gaat ooknniet door dan?

  Geliked door 1 persoon

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Boze man schrijft met emotie, terecht. Hij is kwaad over wat er in Utrecht is gebeurd, terecht. Hij schrijft: Rot op. Terecht. Er zijn moslims die moordplanne uitvoeren. Weg ermee! Terecht. Er zijn moslims die niet moorden maar het prima vinden dat andere moslims dat doen voor Allah. Ook die moeten weg. Terecht. Elke moslim die de islam aanhangt is een medeplichtige van de gewelddaden die wereldwijd gepleegd worden door moslims. Want het is een kwestie van uitvoeren wat die pedofiele, misdadige Mohammed 1400 jaar geleden heeft bevolen. Dat staat in de koran. In die koran staat ook dat wat daarin geschreven is geldt voor de eeuwigheid en dat daar niets aan veranderd kan en mag worden. Dring dan niet aan op het veranderen van de moslims. Dat kan niet want dat mag niet. Dus: Alle moslims terug naar hun zandbak. Per direct.
  ISLAM ?? – weg ermee !!

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Albert Cuyp-ondernemer: ’Blij dat ik nog leef’
  Amsterdam – Martin Colmans en zijn zoon Sharon zijn aan de dood ontsnapt, toen hun buurman – een Egyptische waterpijpverkoper – zaterdag op de Albert Cuyp-markt met een groot mes plotseling op hen instak.
  / /
  BIDDEN * *
  „We waren weer ’on speaking terms’. We zeiden elkaar zelfs weer ’goedendag’. Maar nadat hij zes of zeven weken in het buitenland was geweest, ik geloof naar Syrië of Egypte, was hij veranderd. Veel met de Koran bezig, hij sprak plotseling niet meer met ons. Hij had zijn hoofd kaal geschoren, en was alleen nog maar aan het bidden. Hij leek ook ineens weer kwaad op ons”, vertelt Colmans nog steeds geschokt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Harrie Vaes zegt:

  Tel daarbij op de aanslagen gepleegd door niet moslims , dan kom je tot 37025 aanslagen.
  Het is nogal wat zou Hiddema zeggen.

  Like

 5. Ruud zegt:

  Hoe lang moeten wij ons dit onnozel en verraderlijk geouwehoer van de instanties nog laten welgevallen. Helaas dat we het in de stemhokjes moet zien te regelen en dat we de islamitische methoden niet mogen gebruiken. Heel jammer!

  Like

 6. Klaas zegt:


  kruipwitjes
  ….

  Like

 7. bastiaan zegt:

  een MIDDEL wat de moslim volgers van mohammed tot andere gedachten zou kunnen brengen,laat dit YOU TUBE filmpje zien,,muhammad hase a message for his followers of islam,,

  Like

 8. Statler & Waldorf zegt:

  @Webmaster. Alinea staat er dubbel in.

  “Gelukkig was het geen religieus getinte verrijkingsaanslag, het was slechts een eerwraak verrijkingsaanslag. Dat er drie doden en 5 gewonden zijn is dan opeens niet meer zo heel erg voor een groot aantal kruipwitjes en andere verrijkingsliefhebbers. Logisch het was niet een van die jongens van IS of andere moordclubjes, die jongens, en trouwens ook meisjes, die over de hele wereld vanaf begin deze eeuw al bijna 240 duizend mensen om geloofsverrijking hebben vermoord, bijna 320 duizend hebben verwond.”

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Heb het vertrouwen in de politiek allang verloren.
  Maar de laatste paar jaar ook het vertrouwen in het oordeelkundig vermogen van de meerderheid van de Nederlandse en West Europese bevolking, die de linksdraaiende media en andere spreekbuizen van de gevestigde politiek en hun machtsstructuren na papegaaien.
  Dit komt niet meer goed; in die zin dat dit tij niet meer met vreedzame, democratische en politieke middelen, zoals partijen als de PVV, het FvD en de AfD dit trachten te doen, zal kunnen worden gekeerd.

  Onheilsprofeten als wijlen Bernard Lewis, Samuel Huntington en Kai Murros krijgen waarschijnlijk helemaal gelijk. Na 74 jaar vrede in Europa stevenen wij onherroepelijk af op een burgeroorlog, waarbij vergeleken die in voormalig Joegoslavie nog klein bier zal zijn. En ditmaal is de vijand geen inwoner van een ander land, of een aanhanger van een door ieder fatsoenlijk mens duidelijk te herkennen en af te wijzen politieke ideologie, zoals het nazisme en het stalinisme.
  Ditmaal bevindt de vijand zich onder ons.
  En wordt hij door slechts een minderheid als zodanig herkend.
  Deze burgeroorlog zal niet alleen tegen de islam zijn, maar ook (en misschien wel vooral) tegen de autochtone linksen en hun misleide en cognitief beperkte aanhang.

  Geliked door 3 people

 10. Republikein zegt:

  He Rutte, ze motte je radbrake en vierendele, dan dauschiete en ophange, vevolleges je lichaam innut varrekenshok pleurûh.
  Deize hageneis issun zùivere rassis maah gein landveradâh.

  Geliked door 1 persoon

 11. boorzalf zegt:

  Volgens is deze vrouw die trouwens geestesziek was de vrouw op de foto,
  Let op HEFTIGE beelden!!!!!
  https://www.vkmag.com/magazine/afghaanse_vrouw_doodgeslagen_om_verbranden_koran

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   De hysterische gekken.
   Omdat iemand beschuldigd word van een drukwerk in de fik te steken.
   En ow jah, laten we er nog een paar binnen halen.

   Like

 12. delamontagne zegt:

  Wat een pracht, nieuw Nederlands woord “KRUIPWITJES”.
  Net zoals “Dobber-negers”…………
  Ik schoot (ondanks de gruwelijke foto bij artikel.) gelijk in de lach en moest tegelijkertijd denken aan het Franse equivalent..
  Alhoewel ze hier de P.C, slijmerige, goetpratende[n] ( Politici ) eerder als Culo-likkende individuën afbeelden.
  Maar ik denk niet dat ’t door “Taalstaat” van Frits Spits genomineerd zal worden met een ereplek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s