Tweet van Geert Wilders . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Rotzakken, Terrorisme, Utrecht. Bookmark de permalink .

21 reacties op Tweet van Geert Wilders . . .

 1. Geert, 40 jaar terug werd er al gewaarschuwd voor waar wij nu tot de hals toe inzitten! En we zijn nu al 500 M I L J A R D kwijt aan De Omvolking!! Het wordt hier per minuut nog slechter en erger!! We zijn ons Landje kwijt!! PAK ‘ZE’ AAN, die Landverraders!!!!!!!!!! SUCCES!!

  Geliked door 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  Onder de pet houden, jongens, anders komt het omvolkingsprogramma in gevaar.

  Geliked door 6 people

 3. Corné zegt:

  Dit moet met alle middelen aan de burgers worden toe geschreeuwd!! Laat de politie met geluidswagens de straten door rijden, in plaats van moskeeën extra bewaken. Te zot voor woorden. de broeinesten van de terroristen beschermen! Bazuin het rond dat in naam van de islam een sadistische oorlogshandeling heeft plaatsgevonden op onschuldige ongewapende burgers, nu in Nederland! Wat in de rest van de wereld dagelijks gebeurt.

  Geliked door 6 people

 4. Wat ik net op het NOS hoorde datmen toch aan een teroristisch motief denkt vanwege o.a. briefje op auto waarop ook allah akbar tond en ik dacht vanwege het feit dat het niet in de relationele sfeer gezochtkon worden……….lekker zulke vage ‘ uitweg’ mogelijkheden, zeker gezien het nooit en te nimmer met islam te maken mag hebben wordt het dus een ‘zoektocht’ naar…. Wat voor een groot deel van nederland al wel duidelijk is ( behalve wat achterlijke slinkse Utrechters in deze natuurlijk ( die aan het woord waren op NOS en RTV Utrecht) en een ‘ allah rutte’ doen) is nog steeds niet duidelijk bij onze ‘ leiders’ .

  Geliked door 4 people

 5. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/03/19/aanslag-utrecht-om-tot-nu-toe-geen-enkele-relatie-tussen-hoofdverdachte-en-slachtoffers-utrecht/

  Aanslag Utrecht – OM: Tot nu toe geen enkele relatie tussen hoofdverdachte en slachtoffers Utrecht
  ‘Tot dusver wordt er ernstig rekening gehouden met een terroristisch motief’

  Tot dusver wordt er ernstig rekening gehouden met een terroristisch motief. Onder meer een in de vluchtauto gevonden briefje en de aard van het feit geven hier aanleiding toe.

  Geliked door 2 people

  • Ik houd ernstig rekening met een ‘brevet van onvermogen van de “autoriteiten”!! Jort Kelder zei het onlangs in P en J; Er is sprake van een collectief onvermogen van Nederlandse bestuurders. Dat kan zich volgens hem ook elders manifesteren. We gaan het beleven!

   Geliked door 4 people

   • Aegolius cs zegt:

    Rechtsdienaren voelen zich ongemakkelijk:
    Gökmen T. was op vrije voeten omdat hij beterschap had beloofd
    Gisteren, na T.’s arrestatie, werd al duidelijk dat hij een fors strafblad had en dat hij kort geleden nog vastzat. De rechtbank Midden-Nederland heeft daar nu een toelichting op gegeven.
    Voorwaarden
    Voor de verkrachting waarvoor T. in augustus 2017 werd gearresteerd, werd hij een maand later onder voorwaarden vrijgelaten. Maar omdat hij niet meewerkte aan een persoonlijkheidsonderzoek en een rapport van de reclassering, werd hij afgelopen januari opnieuw vastgezet.
    Eind vorige maand verklaarde de 37-jarige T. voor het gerechtshof uitdrukkelijk dat hij nu wel zou meewerken aan onderzoeken. Daarop werd hij op 1 maart weer voorwaardelijk vrijgelaten. De inhoudelijke behandeling van de verkrachtingszaak staat gepland in juli………..
    https://nos.nl/artikel/2276684-gokmen-t-was-op-vrije-voeten-omdat-hij-beterschap-had-beloofd.html

    Like

 6. MGTOW91 zegt:

  Gisteren op Twitter werden mijn tweets weg gecensureerd. Op verschillende plekken postte ik mijn berichten. Dit verstuurde ik in die berichten.
  https://imgur.com/9Dg46Ku
  Daar bleef ik maar doorgaan, en toen werd mijn account vergrendeld.
  #QAnon #TheGreatAwakening #ExpandYourThinking

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Nee joh.
  Dat was een verwarde doorgesnoven Nederlander toch.
  Die richting gaan de publicaties nou namelijk uit.
  Lees maar eens goed met een zeker wantrouwen wat er allemaal gezegd word door de overheden waarbij dankbaar gebruik word gemaakt van de verklaring die zijn ex afgegeven heeft.

  Geliked door 2 people

 8. Ik reken Wim Kok, Ruud Lubbers, BakEllende en natuurlijk ook Mark Rutte en al hun Kontelikkers persoonlijk aan voor ALLE ELLENDE waar we nu al decennia in zitten, tot aan de hals en het wordt per minuut erger! ‘They led in The Dogs from Hell!!’

  Geliked door 2 people

 9. Frauke zegt:

  Geen nep nieuws maar keiharde realiteit ! https://www.youtube.com/watch?v=GXW7c3lAcfQ

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Frauke.Inderdaad wij worden al jarenlang vergiftigd,35 jaar en langer geleden had 1 op de honderd mensen kanker,nu 1 op de 3.En de mensen laten zich wijsmaken dat dit in hun “genen” zit.

   Like

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Gisteren werden we opgeschrikt door een terroristische aanslag, sorry, schietpartij, sorry valse vlagoperatie, sorry een ruttige politieke verkiezingsstunt in Utrecht waarbij geschoten werd in een tram in het centrum van de stad. Toevallig was het 2 dagen vóór de verkiezingen. Toevallig stond er nog een verkiezingsdebat gepland, waar de PVV zou schitteren. Maar vanwege de ellende in Utrecht werden alle politieke campagnes gestaakt. Probeerde Rutte wellicht Wilders het gras voor de voeten weg te maaien ??? Toevallig was er een landelijke spoorwegstaking, zodat er weinig gebruik gemaakt werd van openbaar vervoer. Toevallig was er ook een politieaktie gaande, waarbij veel politieagenten in politieauto’s langzaam over de snelweg reden. Deze aktie werd afgelast toen het gedoe in Utrecht begon. De snelweg werd afgesloten ten behoeve van hulpdiensten. Waarom ??? Het gebeurde toch in de stad en het noodhospitaal lag toch om de hoek. Denk na. Er was een grote politiemacht op de been op de snelweg, en die kon dus gemakkelijk naar Utrecht worden gedirigeerd. Met alarmfase 5 werd de bevolking gesommeerd, om tot 18.00 uur binnen te blijven en scholen en winkels werden gesloten. De stad was uitgestorven. Paniek paniek paniek. Grootschalig politieoptreden in een woonwijk. De pers stond er met de neus bovenop. Hoe wisten ze, dat ze daar moesten zijn ??? Veel media-aandacht met blablabla en persconferenties, maar er werd niet veel gezegd. Buitenlandse Media waren toevallig beter en eerder geïnformeerd. Getuigen van de schietpartij vertellen heel koelbloedig hun relaas zonder een spier te vertrekken. Toevallig is de (vermoedelijke) dader, Gökmen Tanis, van Turkse afkomst met een Nederlands paspoort, die bekend was bij de politie en toevallig nog een hele gevangenisstraf had uit te zitten, maarwel toevallig vrij rondliep. Een betere “patsy” kun je toch niet bedenken. Rutte en Grapperhaus betuigen gevoelloos en zonder enige eigereflectie hun medeleven, maar laten angstvallig termen als terrorisme, islam, Turkse dader en zo achterwege. Dat zijn toevallig wel heel erg veel toevalligheden, om toevallig niet meer in de toevalligheid te geloven.
  Welke onnozele geest gelooft er nog in, dat deze schietpartij geen ruttige valse vlag stunt was ???

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-doden-van-de-aanslag-te-utrecht-bewijzen-toch-wel-dat-het-geen-psyop-kan-zijn/

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   Dames en Heren.

   Ik heb een probleem met de logica. Hoe krom is het Nederlandse recht ???
   Waarom mag de politie wel een langzaam-rijden-aktie voeren op de snelweg en waarom mogen de blokkerpieten uit Dokkum geen aktie voeren op de snelweg, om Zwarte Piet en Sinterklaas te beschermen tegen een aangekondigde aanval door “ongelovig” tuig ???

   Geliked door 1 persoon

 11. Statler & Waldorf zegt:

  Grapperhaus aan het woord:

  De situatie is uuh deze, het is en uuh blijft de uuh volgende.

  Die Grapperhaus kan bijna geen zin normaal aan elkaar rijgen.

  Geliked door 2 people

 12. Alphons Mantel zegt:

  immigratie kost 7 miljard euro per jaar, is dus bijna gratis (zeggen Rutte, Merkel en Macron)

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Alphons Mantel (19 maart 2019 om 15:23)

   Dames en Heren.

   Wat je bijna gratis noemt. Maar € 7 miljard. Er zijn dagen, dat ik het niet op zal heb. En ik ken heel veel mensen die van minder moeten rondkomen.
   Als de roverheid het geld toch maar over de balk smijt, kunnen we net zo goed stoppen met belasting te betalen.

   Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Het zal mij benieuwen hoe snel de politiek weer over zal gaan tot de orde van de dag?
  Ik zie familieleden van de slachtoffers daarna namelijk nooit tot de orde van dag over gaan?
  Het is opmerkelijk hoezeer de politiek ‘de rust wil bewaren’ door de situatie in de Pays-Bah volledig te ontkennen, terwijl de mensen op straat zich alsmaar vijandiger gaan opstellen, de armoede toeneemt met rasse schreden en de politiek vanaf de zijlijn geen enkel idee heeft hoe men zich met een klein salaris nog drijvende moet houden……..terwijl op de gratis parkeerplaatsen voor de moskee de luxe automobielen met de buitenlandse kentekenplaten niet meer te tellen zijn, en de kofferbakken vol liggen met spullen die het daglicht niet kunnen verdragen…….de bezitters stinken naar de misdaad…
  Ten tijde van het nieuwsbulletin over het Utrechtse Incidentje, en de speurtocht naar de ernstig verwarde turk, werden de opgerolde bidkleedjes weer snel in de kofferbakken gepropt en reden de grote bakken met hoge snelheid richting Mekka of een andere veilige kazerne voor de bidkleedjes….nagestaard door domme en naïeve toezichthouders en handhavers met een uiterst politiek correcte werkwijze.
  De politiek is ziende blind en horende doof, maar wel het handje ophouden voor meer geld, als een Roemeense bedelaar op de stoep van Hoog-Catharijne, bijgestaan door een wegkijkende rechterlijke macht.

  Geliked door 2 people

 14. Hovawart zegt:

  De regeringspartijen zijn een corrupte boevenbende van onmachtige kartels die elkaar in een politieke gijzeling houden door belangen te verstrengelen die niets met landsbelangen te maken hebben, aan symptoombestrijding doen en zeker niet bezig zijn met de dag van morgen voor de toekomst van Nederland ……en de domme kindertjes zich maar druk maken over het klimaat, terwijl het huidige politieke klimaat hun grootste bedreiging is…….

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s