VIDEO Geert Wilders: Grapperhaus wegwezen!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Justitie, Nederland, PVV, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO Geert Wilders: Grapperhaus wegwezen!

 1. Tanya zegt:

  CHAPEAU GEERT.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Dit geloof je och niet…
  https://tpo.nl/2019/03/19/aanslagpleger-utrecht-gokmen-tanis-was-sinds-begin-maart-op-vrije-voeten/

  Aanslagpleger Utrecht Gökmen Tanis was sinds begin maart op vrije voeten
  Omdat hij in verkrachtingszaak beloofde mee te werken aan ‘persoonlijkheidsonderzoek

  De van de schietpartij in Utrecht verdachte Gökmen Tanis was nog niet zo lang op vrije voeten. Hij kwam per 1 maart uit de cel nadat zijn voorarrest was opgeschort

  Tijdens zijn voorlopige vrijheid beging de verdachte alweer enkele andere delicten, waarvoor hij begin deze maand bij de politierechter moest voorkomen.

  Tanis had in 2017 ook al een maand in voorarrest gezeten vanwege de verkrachtingszaak, maar mocht onder voorwaarden de cel verlaten.

  Geliked door 3 people

 3. bozeoudeman zegt:

  En na Wilders zijn terechte eis stond een hele kudde ‘volksvertegenwoordigers’ klaar om hun vriendje Grappenhuis te verdedigen?

  Geliked door 4 people

 4. Lucky zegt:

  http://afp.omni.se/letter-in-dutch-suspect-s-getaway-car-suggests-terror-motive-prosecutors/a/J1VgV7

  Letter in Dutch suspect’s getaway car suggests terror motive: prosecutors

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3315029/internetbankieren-nekt-tramschutter-utrecht

  Internetbankieren nekt tramschutter Utrecht

  UTRECHT – Een puik staaltje financieel rechercheren blijkt Gökmen T. gisteren fataal te zijn geworden. De aanslagpleger van Turkse afkomst maakte kort nadat hij in Utrecht drie mensen vermoordde, met een van een vriend geleende telefoon via telebankieren een geldbedrag over.

  Kort na de aanslag bleek T. via een onbekende mobiele telefoon te hebben ingelogd op zijn bankaccount en geld te hebben overgemaakt. De transactie kon direct worden gekoppeld aan het nummer van een mobiele telefoon, dat toen dankzij een spoedmachtiging van een rechter-commissaris via speciale apparatuur kon worden uitgepeild.

  In een in de vluchtauto teruggevonden briefje beschrijft T. niet alleen in naam van Allah te hebben gehandeld maar groet hij ook zijn ’moslimbroeders.’

  Dat gegeven gecombineerd met de banden die de broer en vader van T. hebben met Salafistische moslimbewegingen, doen politie en openbaar ministerie nog steeds vasthouden aan een terreuraanslag

  Geliked door 2 people

 6. paulzwueste zegt:

  Fantastische reactie van onze Wilders!
  Jammer genoeg blijft deze kale klootzak gewoon zitten zolang Rutte nog niet is afgezet en berecht.
  Maar dat gaat zeker nog komen.

  Geliked door 3 people

 7. Japio zegt:

  Wat een teringzooi is die Nederlandse regering toch. Ik vind deze medeplichtige witteboordencriminelen net zo schuldig als die turkse klootzak die deze onschuldige mensen vermoord heeft. En overal in die linkse kut pers wordt er weer allerlei oorzaken gezocht voor zijn daden. Sorry voor mijn taalgebruik maar ik word er zo ziek van. Hij is een islamitische terrorist die handeld naar zijn ziekelijke geloof, punt.

  Geliked door 3 people

 8. Aegolius cs zegt:

  Ik word misselijk van al dat politieke gezwam.

  Ik heb mijn punt gemaakt over islam en het moorddadige karakter versus Europa en werd overdonderd met likes.

  Uiteindelijk wordt het oog om oog, tand om tand:

  Terreur in Europa: een overzicht

  Sinds de asielcrisis in de zomer van 2014 op volle snelheid kwam, ontvingen de Europese landen enkele miljoenen vluchtelingen. Volgens sommige stemmen in het publieke debat gaat deze intense vorm van migratie gekoppeld met een veiligheidsrisico. Het gros van de aanslagen van de voorbije jaren in Europa, werd gepleegd door daders met een radicale, salafistische motivatie. Het salafisme is een fundamentalistische stroming in de soennitische islam.

  https://sceptr.net/2018/07/terreur-europa-overzicht/

  Geliked door 3 people

 9. Corné zegt:

  Geweldig! Geert is de enige die precies zegt waar het op staat. Emotioneel? Maar mag het? Hoe zal het bij de nabestaanden van deze moordpartij zijn? Dat softe geleuter, stille tochten, bloemen leggen. Dat hebben we genoeg gedaan. Zinloos. Dit verdient een keiharde aanpak en een andere regering. Dit verdient een volksopstand tegen de politiek die deze situatie al jaren tolereert en vergoelijkt. En de moslimgemeenschap? Die hoor of zie je niet. Ze kwamen wel van hun bidkleedje af toen er een paar in Nieuw Zeeland het slachtoffer werden. Ook Urk bracht ze in beweging. Maar nu? Uiteraard niet. Want stiekem zullen ze instemmend glimlachen. Het is immers hun islamitische opdracht ongelovigen om te brengen.

  Geliked door 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  Wegwezen, hypocriete badmuts!

  Geliked door 3 people

 11. Tineke zegt:

  Dit gaan ze natuurlijk niet uitzenden vanavond bij het staatsjournaille.
  Deden ze het maar wel,had de heer Wilders de stemmen van heel Nederland morgen al in de pocket!

  Geliked door 3 people

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  wat Wilders hier zegt komt jaarlijks vele malen voor.
  Denk maar eens aan TBS ers die jaarlijks vrij gelaten worden omdat zieleknijpers vinden dat zo iemand “beter” is en binnen de kortste keren weer iemand vermoorden, verkrachten en noem verder maar op.
  Het hele rechtsysteem is totaal verrot en niet alleen in Nederland maar zowat in heel Europa.
  Hoe kun je iemand uitleggen dat iemand die uit een veilig land komt en hier in Europa “asiel”aan vraagt en daardoor jaren aan het staatsinfuus kan gaan hangen en tegelijkertijdzijn hele omgeving terroriseert.
  Want geloof me maar dat ook hetgeen het Marokkaans tuig de mensen aandoet in hun omgeving gewoon terrorisme is.
  Het kan allemaal in Europa maar mocht het zijn dat een Autochtoon een paar km te hard rijdt hij te pakken zal worden genomen en zwaar zal betalen.
  Kan niet betalen wegens de diefstal vanuit Den Haag geen probleem zetten ze je vast zonder enige kans op vervroegde vrijlating.
  Verdedig je huis en haard (wat naar mijn mening met alle middelen mag) moet je aantonen dat je gepast geweld gebruikt, hoe gek wil je het hebben.

  Geliked door 4 people

 13. Aegolius cs zegt:

  Helaas in Duits:

  Wahlkampf in der Türkei

  Ende März findet die Kommunalwahlen statt und Erdogan rührt für seine AKP die Werbetrommel. Und schreckt nicht davor zurück, das Massaker von Christchurch zu instrumentalisieren. Datum:19.03.2019

  https://www.zdf.de/nachrichten/heute-in-europa/wahlkampf-in-der-tuerkei-102.html

  Geliked door 2 people

 14. Hovawart zegt:

  Bij het eerstvolgende anti-islamitische incident, waar ook ter wereld, zou het ‘onze’ regering sieren om direct uit te gaan van vergeldingsacties en de terreurdreiging op vijf te houden…….een gepaste maatregel volgens de Linksche Looney Brigade,…..in plaats van de Usual Suspects (oud Syrië-gangers) in preventieve hechtenis te houden, en zodoende anderen te beschermen voor besmettingsgevaar via hun ideologisch-overdraagbare virus…….het moet over zijn met de verheerlijking door Islamitische strijders en mocro-criminelen ongestraft te laten, ‘in afwachting van’ zoals men dat noemt (of te laten radicaliseren in de penitentiaire resorts) maar beter zou zijn een Three Strikes and You’re Out,wet….detineren en uitzetten. (OPT)..
  (Other Peoples Terrorists).

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  Linksche Draaideurpolitici maken draaideurcriminelen, en vice versa……oorzaak en gevolg, burgers van Nederland, voor strakjes lekker slapen en morgen gezond weer op.

  Geliked door 3 people

 16. Eric zegt:

  Zoals er in Vlaanderen maar één Filip Dewinter is is er in Nederland maar één Wilders. Enkel zij slagen erin het criminele establishment het vuur aan de reeds lang verbrande schenen te leggen !

  Geliked door 3 people

 17. boorzalf zegt:

  Goed zo Geert!!!

  Geliked door 2 people

 18. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik walg en moet kotsen van het duo Rutte-Grapperhaus.
  Tijdrekken, vluchten naar voren, uitvluchten zoeken en maar om de hete brei heen dansen. Maar vooral GEEN verantwoordelijkheid nemen voor een falend beleid en vooral geen moeilijke woorden in de mond nemen. Zouden deze idiote satanisten nou echt denken, dat ze daar mee wegkomen en dat het volk imbeeciel is ???
  Bah, bah, bààààh !!! Hoe durven ze !!! Foei, foei, foeeiiii !!!

  Geliked door 2 people

 19. Bert zegt:

  Helaas is het niet terecht om Grapperhaus verwijten te maken.
  De wetten die bepalen of Tanis gevangen bleef of vrij werd gelaten, werden bepaald in de Tweede Kamer, waar linkse partijen de dienst uitmaken.
  De regels worden uitgevoerd door linkse sociaal werkers, die zijn opgegroeid in een links schoolsysteem en niets anders kennen.
  En dat alles wordt in stand gehouden door brave burgers die telkens weer op diezelfde partijen stemmen, die elke verandering in de TK tegenhouden.

  Geliked door 1 persoon

 20. Sobieski zegt:

  Geert is de enige die het voor ons opneemt. Het is uitermate bitter, na dit vreselijke misdrijf, om te moeten constateren dat die suffe flapdrol van een Grapperhaus zijn naam helaas eer aan doet, zij het op een zeer wrange en morbide wijze,want te lachen valt er helaas niets meer in dit land, en na dit bloedbad al helemaal niet meer.

  Geliked door 2 people

 21. guusvelraeds zegt:

  Kijk vooral naar de strakke emotieloze gezichten achter Geert Wilders. Hoevelen denken kon ik dat maar zo zeggen, maar ja mijn loopbaan.

  Geliked door 3 people

 22. orelius zegt:

  Net de debatten zitten kijken , met als absolute uitblinker Geert Wilders . Hij is ijzersterk in het debat. Heeft zijn hart op de tong . Hij veegde de vloer aan met jetten. En dat alleen maar door de waarheid te zeggen en zijn gezond verstand te gebruiken . Baudet kan niet aan hem tippen . Die is bijna niet opgevallen maar Geert domineerde het debat grote klasse . Geert is er voor ons , de mensen die echt van Nederland houden. Die andere mooi praters hebben het alleen over geld en economle , maar er zijn nog belangrijkere zaken om voor te strijden dan geld.
  En Geert snapt dat.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s