Dader steekpartij Albert Cuyp markt Amsterdam ‘ernstig geradicaliseerde’ moslim, net terug uit Midden-Oosten

Screenshot_192

‘Politie is afgelopen tijd, ook nog vorige week woensdag, gewaarschuwd voor deze persoon’

De steekpartij in Amsterdam afgelopen zaterdag op de Albert Cuypmarkt, waardoor twee mensen zwaargewond raakten, werd gepleegd door een ernstig geradicaliseerde persoon die korte tijd geleden vanuit het Midden-Oosten naar Nederland is teruggekeerd. Dat meldt het advocatenkantoor Loonstein, dat een van de twee gewonden bijstaat.

Post online

Volgens het advocatenkantoor is de politie de afgelopen tijd, ook nog vorige week woensdag, gewaarschuwd voor deze persoon. Vanuit de man, die werkzaam is op de markt, gingen “zeer zorgelijke signalen uit”, aldus het kantoor.

Loonstein komt met de informatie omdat er volgens het kantoor foutief bericht is over de zaak. Zo is er gemeld dat het een (markt) burenruzie betrof, terwijl dit volgens de advocaat niet juist is. Bij de steekpartij raakten een vader en zijn zoon, meubelverkopers op de markt, zwaargewond. Het kantoor staat de vader bij.

Screenshot_193

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, politie, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dader steekpartij Albert Cuyp markt Amsterdam ‘ernstig geradicaliseerde’ moslim, net terug uit Midden-Oosten

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  En zoals gewoonlijk word de zaak weer flink belogen door overheden en de MSM.
  Elke keer als Ik een bericht als dit lees vraag Ik me tegenwoordig uit gewoonte af, wat is de waarheid en wat word ons weer verzwegen dan wel moedwillig gelogen.

  Liked by 1 persoon

  • NWO2020 zegt:

   Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities en pro-Israël

   Like

  • hans-e-pans zegt:

   Als de MSM of de roverheid zich bij dit soort zaken onduidelijkheden uit dan kan men er gevoeglijk van uit gaan dat de dader uit het Midden-Oosten of Noord-Afrika komt.

   Like

 2. Claudia M. zegt:

  Netjes van Loonstein Advocaten dit te melden. Het geeft echter ook te denken; hoeveel van dit soort wappies lopen er inmiddels nog meer rond in ons ooit zo mooie landje…

  Like

 3. robert zegt:

  En maar naar binnen halen die gestoorden, net zo lang totdat je niet meer over straat kan lopen in je weggegeven land aan moslim extremisten

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Welnee Joh, geradicaliseerd! hoe kom je erbij. Verward zul je bedoelen, getraumatiseerd en gediscrimineerd waardoor hij nu geen werk kan vinden en dan is dit messteken slechts een kreet om hulp. Hij is geen dader maar slachtoffer. logisch toch!

  Liked by 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2019/03/20/steekpartij-albert-cuyp-020-mogelijk-antisemitische-aanval-slachtoffers-uit-joodse-familie/

  Steekpartij Albert Cuyp 020 mogelijk antisemitische aanval, slachtoffers uit joodse familie
  Dader waarschijnlijk geradicaliseerd in Midden-Oosten.

  Volgens de website joods.nl gaat het bij de door een waarschijnlijk geradicaliseerde moslim gepleegde steekpartij op de Amsterdamse Albert Cuypmarkt mogelijk om een antisemitische steekpartij.

  Op de site is te lezen dat de slachtoffers komen uit een joodse familie. De dader, die de eigenaar zou zijn van een waterpijpzaak, zou Nederlands-Egyptisch zijn. De vader vertelde aan De Telegraaf dat er in het verleden irritaties over en weer waren, maar dat het de laatste tijd beter ging.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dus waarschijnlijk een antisemitische aanval.
   Iets wat dus niet in de media mocht komen.
   Volgende onzin die we krijgen te horen.
   Maar de dader heeft de Nederlandse nationaliteit dus kunnen we hem niet uitzetten.
   Waar is verdomme mijn teiltje.

   Like

 6. NWO2020 zegt:

  90% Van de mensen zijn sheeple WTFU!! (woke the fuck up)

  Like

 7. Jack Terrible zegt:

  Hij is volgens mij net zo als de dader van de week in Utrecht. Beloofd mee te werken aan een psychiatrisch onderzoek. Dus laat maar lopen … in een tram…

  Like

 8. Cathja zegt:

  Het barst tegenwoordig van de schandalen in Nederland. Op allerlei gebied. Moorden, steekpartijen, diefstallen en fraude. Het kan niet op!

  Wat leven we toch in een fan-tas-tisch land!

  En Rutte maar leuteren over ‘zijn vaasje’…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s