Man [Senegalees!] steekt schoolbus met 50 kinderen in brand in Italië

Screenshot_188

Een buschauffeur heeft in het noorden van Italië een bus met aan boord 51 schoolkinderen in brand gestoken. Dat melden Italiaanse media woensdag. Er raakte niemand zwaargewond. Het incident deed zich woensdagmorgen voor aan een snelweg in het zuidwesten van de stad Milaan. In de bus zaten 51 schoolkinderen, die allemaal zowat twaalf jaar oud zijn.

Volgens een woordvoerder van de hulpdiensten heeft niemand zware verwondingen opgelopen. Wel belandden 23 kinderen met lichte verwondingen in het ziekenhuis. Volgens de krant La Repubblica hebben de kinderen blauwe plekken opgelopen. Sommigen hebben ook de symptomen van een beginnende rookvergiftiging.

Meerdere leerlingen hadden in paniek naar hun ouders hadden gebeld toen de chauffeur afweek van de normale route en meedeelde dat niemand de bus zou kunnen verlaten, zo meldt de Italiaanse omroep RAI.

De ouders verwittigden daarop de politie, die de bus tot stilstand kon brengen. De chauffeur – een 47-jarige Italiaan van Senegalese afkomst – stak het voertuig, waarin hij al brandstof had uitgegoten, vervolgens in brand. Maar met de hulp van de politie konden de kinderen tijdig ontkomen.

De politie kon de ongewapende bestuurder oppakken. “Ik wil dat het allemaal ophoudt. We moeten een einde maken aan de (migranten)doden in de Middellandse Zee”, zou hij volgens de RAI hebben geroepen.

De buschauffeur riskeert een aanklacht voor ontvoering en poging tot massamoord, zei politiecommandant Luca De Marchis aan het Italiaanse nieuwsagentschap ANSA. Volgens Alberto Nobili, de procureur van Milaan, onderzoekt men ook de mogelijkheid van een terroristisch motief.

Volgens minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini mocht de man nooit een toelating krijgen voor het besturen van een schoolbus, omdat hij bij het gerecht bekend was voor dronken rijden en seksueel geweld.

Bron:
www.gva.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, kwaadaardige opzet, lafheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Man [Senegalees!] steekt schoolbus met 50 kinderen in brand in Italië

 1. Cathja zegt:

  Nu een hele zware straf opleggen en daarna enkele reis thuisland. Europa moet gezuiverd worden van deze barbaren! Zo iemand mag van geen enkel ander Europees land een paspoort krijgen.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Zo iemand mag van geen enkel ander Europees land een paspoort krijgen.

   Dan zul je hem toch moeten ophangen Cathja. Zoniet zal hij toch vroeg of laat weer ergens opduiken.

   Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  Waarom heet een Senegalees een Italiaan? En idd waarom mocht die man een bus besturen,ongelooflijk hier ook alles komt binnen en na een cursus ofzo heten ze Nederlanders

  Like

 3. QENQ6 zegt:

  Hoe vaak nog ?

  Like

 4. Bastiaan2000 zegt:

  De elite van de wereld maakt mensen gek. Ze stoken in de hoop dat we elkaar afmaken en zij kunnen heersen over de mensen. Zet het volk tegen elkaar op, en je hebt macht.

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  Aan NOS
  Vermeld dat het een ZWARTE man betreft !!
  Ousseynou Sy is zijn naam !

  Like

 6. Peter zegt:

  Een racistische NEGER !!!!
  Racistische aanslag in Italië !!!!
  Zojuist PVV gestemd.

  Like

 7. Harry zegt:

  Je ziet toch keer op keer dat die Afrikanen nauwelijks meer verstandelijke vermogens aan de dag leggen dan een meute chimpansees !
  Bij het minste geringste slaan de stoppen meteen dóór .
  Die lui passen gewoon niet in onze samenleving .
  De enige optie is om ze allemaal te retourneren van waar ze vandaan komen .

  Like

 8. Lucky zegt:

  Het zou uit protest zijn tegen de verdronken vluchtelingen….

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6825411/ISIS-call-extremists-revenge-New-Zealand-mosque-shootings.html

  Isis roept extremisten op om wraak te nemen voor de Nieuw-Zeeland aanslag

  ISIS call for extremists to take ‘revenge’ for New Zealand mosque shootings
  ISIS spokesman issued the chilling appeal in a 44-minute audio recording
  Abu Hassan al-Muhajir said attack should incite fanatics to ‘avenge their religion’
  Dozens of worshippers died when ‘white supremacist’ went on a gun rampage through two mosques in the city of Christchurch on Friday

  Like

 10. Het grootste deel van deze asielafrikanen werkt niet en DÁT deel dat wel werkt zijn levensgevaarlijke terroristen! Europa is bezig met de grootste zelfmoordpoging ooit!

  Geliked door 5 people

 11. Marc zegt:

  Ik hoop dat Salvini adequaat reageert: ontneem die vent de Italiaanse nationaliteit en zet hem uit naar Senegal. Actie reactie. Boter bij de vis.

  Like

  • Peter zegt:

   Met Marc eens !

   Like

  • Ijsbeer zegt:

   Ja.
   Maar het is toch intriest dat dit het zwaarste is waar we nog mee afkomen ?
   Dat crapuul heeft geprobeerd om een bus met kinderen in brand te steken , dus kinderen levend te laten verbranden was zijn opzet !
   Welke reactie anders dan hem op te hangen -zoals in gelijk welk beschaafd land zou gebeuren- is passend ?

   Like

 12. Mary zegt:

  oh wat een opluchting dat de kinderen zonder brandwonden de bus hebben kunnen verlaten!!!!, Salvini mag de troep van zijn voorgangers opruimen en dat kan hij, er uit en er nooit meer in, terug naar de zandbak waar je vandaan komt zou ik zeggen.

  Geliked door 2 people

 13. Tom Hendrix zegt:

  Dit zijn nu de gevolgen van deelname aan de communistische EUSSR. Die criminele bende uit Brussel, werkt mee aan de totale vernieling van Europa. Zij, zijn hier debet aan. Maar ook een linkse VVD bij ons, heeft Nederland totaal verkwanseld! Overal heeft Mark de LEUGENAAR, getekend bij het kruisje, het kon hem geen donder schelen, of de Nederlandse bevolking dat wilde, bv. het idiote Marrakesh Pact.

  Geliked door 2 people

 14. Lucky zegt:

  Oostenrijk,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/21/austrian-monks-give-up-feeding-poor-migrant-homeless-violence/

  Austrian Monks give Up Feeding Poor After Homeless Migrant Violence

  Austrian Franciscan monks in Salzburg will cease feeding the poor after a number of violent incidents from foreign migrants.
  The food service for the poor ended officially following an incident on Sunday in which four Romanian migrant beggars started fighting with each other in front of the Franciscan church, with monk Father Oliver also being physically attacked, as well, Kronen Zeitung report

  Like

 15. Pingback: Pak het staatsburgerschap van terroristische buschauffeur af | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s