Tijden herhalen zich

Screenshot_182

(Door: “bozeoudeman”)

Toen ik in de jaren zeventig midden twintig was, maakte ik uiteindelijk ook maar eens gebruik van de sociale voorzieningen. Waarom was ik zo asociaal? Simpel, na vanaf mijn vijftiende te hebben gewerkt zag ik in die jaren rond 1975 mijn bruto maandinkomen als sneeuw voor de zon verdwijnen naar een nettobedrag dat ieder jaar weer lager leek te worden. Op zich logisch, want de overheid, lees ome Joop, had geld nodig, heel veel geld nodig om zijn mooie beloften waar te maken, om zeteltjes voor zijn corrupte partijtje te winnen, of liever gezegd ordinair te kopen, via het verstrekken van ‘WeeWee’ aan veel van die nieuwelingen. En voor de stijging van de uitgaven bij de ‘WeeWee’ mochten Nederlandse werkpaarden bloeden.

Dus werd ik het zat, en hierin stond ik niet alleen, om mijn  zuurverdiende centjes iedere maand afgeroomd te zien worden voor ome Joop en zijn clubje. Het merendeel van de toen nieuwkomers had hier nog nooit een dag gewerkt en was grotendeels ook niet van plan daar verandering in aan te brengen. Ome Joop en zijn asociale trawanten gingen vrolijk door om voor Sinterklaas te spelen met het geld van dus ook mij, wat ik dus zat werd. Ome Joop en zijn incorrecte clubgenoten van de Partij van de Asocialen gingen vrolijk door en hadden maling aan die werkpaarden, die voor de financiering van hun hobby’s moesten zorgen.

Zoals gesteld, het waren de jaren zeventig en iedere dag arriveerden er vluchten uit Suriname op Schiphol met weer nieuwe massa’s nieuwkomers, die veelal direct woningen kregen aangeboden, woningen die er dus voor de hier levende werkpaarden niet waren. Nieuwkomers die veelal ‘WeeWee’ wilden en die het heel normaal vonden om dat ook te krijgen. Vreemd genoeg kon ik als kaaskop niet zomaar op de bonnefooi naar Suriname of de Antillen vertrekken en daar eisen een huis en geld te krijgen. Voor zover ik weet, is dit nog steeds zo met de Antillen, waar witjes als de heer Staal zich vestigen met hun ‘terechte’ pensioen miljoenen. Oh wat ben ik nu vast en zeker, volgens de raciste Sylvana, door hierover te schrijven een stinkende racist. Jammer dan Silly Syl!

De situatie vandaag lijkt veel op die van toen. Met het verschil dat het toen handelde om mensen waar Nederland een historische band mee had, waarvan er inmiddels pakweg zo’n driehonderdduizend in Nederland wonen, terwijl het nu handelt om mensen waar wij als Nederland geen enkele band mee hebben en waarvan er volgens de goochelcijfers van ambtelijke willekeur pakweg één, maar volgens vele andere cijfers meer dan twee miljoen nieuwkomers, en nog dagelijks stijgend, hier zijn komen wonen.

Nieuwelingen die ook direct woonruimte nodig hebben en voor wie dit betaald moet worden via stichtingen of de Bijstand. Dus direct of indirect via die werkpaarden. Nieuwelingen, die hun verzekering tegen ziektekosten ergens vandaan moeten halen, dus betaald krijgen. Nieuwelingen, die niet hierheen zijn gekomen om, net als de werkpaarden, overal voor te moeten betalen, maar die niet beter wisten van hier al wonende familie of via mensensmokkelaars dat alles hier gratis is.

En zo groeit de meute nieuwelingen iedere dag en krijgen de werkpaarden van dwaze politici, die al lange tijd controle over alles kwijt zijn, te horen dat de nieuwelingen nodig zijn om de vergrijzing tegen te gaan en om de vele miljoenen vacatures, die er niet zijn, op te vullen en meer van dit soort onzin om die werkpaarden toch maar nooit de waarheid te vertellen, namelijk dat met name ‘touwtje uit de brievenbus’ politici enkel narrige leeghoofden zijn die een puinhoop hebben aangericht.

En zo blijft het kostenkaartje stijgen. Met miljoenen kwamen zij en komen zij straks, dankzij de VN met nog meer miljoenen in de toekomst. Nog meer zullen de zeer vakkundige politici dus de geldbuidels van de werkpaarden met sprookjes en mythes moeten zien leeg te roven. Om excuses hiervoor te hebben, worden nieuwe rampscenario’s uitgedacht. Om in de toekomst niet met z’n allen te verzuipen, moeten nieuwe energiebronnen ontwikkeld worden. Natuurlijk kost dit het een en ander, maar dan krijg je er ook wat voor terug, een temperatuurdaling van maar liefst 0,0001 procent of zoiets? Dat de werkpaarden daar dus vele tientallen miljarden voor moeten ophoesten, lijkt mij logisch. Wie wil er niet ‘zo een geweldig resultaat boeken voor zo weinig’.

Dat het geld eerder opgaat aan welkomstbedragen van tot soms € 10.000,- per nieuwkomer, € 1000,- maand per nieuwkomer aan bijstand, enkele honderden euro’s per maand aan bijdragen voor huur, energie, ziektekostenverzekering en vergoeding van eigen bijdrage voor de nieuwkomers, dat natuurlijk, als goede Samaritanen die werkpaarden nu eenmaal moeten zijn, door hen voor de nieuwkomers betaald wordt, is uiteraard allemaal nep-nieuws, onzin en nazistische leugens die enkel worden verspreid om hard werkende, zeer bekwame bestuurders in een kwaad daglicht te zetten. Bestuurders, die druk en vooral onbaatzuchtig bezig zijn voor het goede voor ons allen. En zo leefden wij niet lang meer en zeker niet gelukkig.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Den Haag, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tijden herhalen zich

 1. Aegolius cs zegt:

  Leest zo makkelijk weg, alsof u mijn leeftijdperiode beschrijft. Dat kan toch geen toeval zijn? Het moet temaken hebben met “bestuurlijke omstandigheden”.

  Wellicht, alhoewel die omstandigheden zich voortdurend wijzigen, zijn de resultaten gelijkluidend.

  Like

  • King Arthur zegt:

   Ga er maar van uit dat er een plan achter zit.
   Bij 10 miljoen was NL vol in de 50-er jaren en moesten we gaan emigreren.
   Uiteindelijk blijt dat het alleen maar was om heel veel nieuwe uitvreters te kunnen ontvangen en herbergen. Met de komst van de surinamers al veel gemengde huwelijken van NL vrouw met donkere man en halfbloed kindjes. dat was ook helemaal de bvedoeling. En nu maar langer doorwerken om de parasieten met hun uitvreet bedragen te kunnen betalen. Werken tot je er dood bij neervalt. Onze “geweldige” regering heeft het “beste” met haar eigen burgers voor NOT !!!!

   Geliked door 2 people

 2. King Arthur zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Geestelijk en moreel vergiftigd tot voorbij het punt van herstel. Dan begrijp je waarom de leftist in het huis blijft zitten dat al lang in brand staat en niet in staat is de bandweer te bellen de brand te blussen. De leftist zal ook zijn eigen kinderen laten opeten door zijn ideologie. Hij zal er geen nacht minder om slapen totdat de islamist hem de strot afsnijdt.

   Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Volledig eens met “de boze oude man”. En het zijn: de PvdA,CDA,VVD en D66, die hier volkomen verantwoordelijk voor zijn. Zij, hebben sinds 1977, in wisselende samenstelling, geregeerd. En ons hele land naar zijn malle moer geholpen. Tenminste zo zie ik dat.

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Sinterklaas bestaat!

  Geliked door 1 persoon

 5. ruud beijer zegt:

  Vergeet vooral de rol van de NSB vakbonden niet.Zij doen al jaren mee met het verraden van de Nederlandse bevolking. De huichelaars vinden buitenlandse arbeiders veel belangrijker dan de Nederlanders
  Daarom zitten de vrachtwagen chauffeur thuis
  Hun werk wordt gedaan door buitenlanders. Vuile verraders van de arbeiders de vakbonden. Nooit meer lid!!

  Geliked door 1 persoon

 6. De geheime agenda van al die sloopkabinetten is….de Nederlander de nek omdraaien en alle goedkope nietsnutten het ontstane zwarte gat laten opvullen…….en de slavenmarkt is gereed voor een nieuwe goedkope product-economie om de rijken nog rijker te maken.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mooi hoe bozeoudeman hier een periode beschrijft die ik ook heb meegemaakt en ik deel met hem de afschuw van Joop den Uyl, een man overigens waar Pim Fortuyn tot mijn afgrijzen grote bewondering voor had.
  Wat niet veel mensen weten is hoe de immigratie ooit is begonnen.
  Voordat het zover was werden hier Spanjaarden en Italianen naartoe gehaald die veelal in de industrie en in mindere mate in de bouw aan het werk gingen. Dit waren de zogenaamde gastarbeiders, zij weren stevig onderbetaald en woonden in overbevolkte pensions onder erbarmelijke omstandigheden.
  Na verloop van tijd gingen die weer terug naar huis en toen de animo terugliep doordat de economie in Spanje en Italië groeide gingen grote industriëlen mensen ronselen in de kustgebieden van Marokko en Turkije, deze eerste generatie is zoals slechts weinigen zich realiseren voor het leeuwendeel weer teruggekeerd naar hun thuisland.
  Daarna kwamen er Turken en Marokkanen op eigen houtje, dit waren echter niet langer de mensen uit de beter ontwikkelde kustgebieden maar uit het achterlijke achterland.
  Zij zagen de ‘welstand’ van de mensen die teruggekeerd waren en dachten dat ook wel te kunnen.
  De fout zat hem erin dat buitenlanders die hier kwamen om te werken sociale lasten moesten afdragen en dat maakte dat dus ook het sociale vangnet zoals we dat destijds hadden open kwam te staan voor hen.
  Dat leek lange tijd niet zo erg, je kwam pas in aanmerking voor WW als je werd ontslagen en die kans was niet zo groot, de ellende was dat degenen die wel in de WW terecht kwamen daar nooit meer uit wilden, hun uitkering stond nagenoeg gelijk aan hun armzalige loontje.
  De échte ellende begon toen ze de ziektewet en de WAO ontdekten, met name de WAO was destijds nogal gul met 80% van het laatst verdiende loon en controle die ver onder de maat was.
  Daarna kwam de golf Surinamers die tot dan eigenlijk landgenoten waren en ja die hadden ‘recht’ op huisvesting.
  Zij werden massaal gedumpt in nieuwbouwwijken zoals de Bijlmer, gigantische blokkendozen die onder Nederlanders niet bijster populair waren, als de buurman een scheet liet kon je het in ieder geval horen en soms zelfs ruiken ! Het waren niet meer of minder dan nieuw gebouwde krotten.
  Eén van de grootste fouten die gemaakt zijn is de inderdaad door den Uyl goedgekeurde ‘gezinshereniging’. Absurd natuurlijk om toe te staan dat gezinnen hier naartoe kwamen daar ze slechts tijdelijk aan het werk waren maar ze waren in de ogen van onze socialisten ‘zielige’ mensen, nou dat hebben we geweten !!
  De rest is bekend, het sociale vangnet is zo goed als gesloopt door omvangrijk misbruik en de ‘zielige uitgebuite allochtonen’ bleken lang niet zo zielig als we dachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s