We kunnen van de moslimsamenleving eisen dat ze die mannen opvoeden

Screenshot_176

(Door: Catherine Keyl)

Vorige week had ik het over het verschil in de manier waarop mannen en vrouwen met hun woede omgaan. Vrouwen voeren radiostilte in als ze zich verongelijkt voelen. Veel reacties van vooral mannen die dat herkennen.

Nu even over de mannen. Afgelopen vrijdag Christchurch. De woede van een blanke, verongelijkte man. Eerlijk gezegd dacht ik toen dat het tot meer rechts-extremistische aanslagen zou leiden.

Maar nee, Utrecht dus. Toen ik de dadergegevens hoorde: crimineel, gescheiden, moest ik meteen denken aan de dader van de aanslag in Nice in 2016. Bouhlel reed met een vrachtwagen in op feestvierende mensen en doodde er 86. Ook hij was crimineel, getrouwd en lag in scheiding.

Het filmpje op Powned gezien van de verslaggeefster die iets vraagt aan de dader van Utrecht, even geleden?

Lees verder>>>
(h/t Renzo Verwer)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op We kunnen van de moslimsamenleving eisen dat ze die mannen opvoeden

 1. rakkertje zegt:

  ” ……. En ik vind dat we van de moslimsamenleving kunnen eisen dat ze die mannen opvoeden. Maar dat zal wel weer te veel gevraagd zijn …. ” keep on dreaming zou ik zegen … veel geluk er mee maar ik vrees dat dat een fiasco gaat worden … als je van een moslim iets eist werkt dat meestal tegenovergesteld … zij zullen dan wel van u eisen dat ge aan hen NIETS te eisen hebt … zo zit dat volkje nu eenmaal in elkaar …………..

  Like

 2. Moest even heel snel lezen, Dikke Smok voor Cath!! Meer meer meer…………

  Like

 3. Ron Rottweil zegt:

  Je kunt eisen wat je wil, maar heeft geen zin.
  De enige remedie is om de moslim samenleving uit te bannen.
  Er is geen plaats voor een moslimsamenleving in een land met westerse normen en waarden.

  Liked by 1 persoon

 4. Jan Diederik zegt:

  In het artikel wordt gesproken over “de woede van een witte, verongelijkte man”. Jammer, het is nog altijd blank ipv wit.

  Liked by 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Moslim jongens (prinsjes) worden helemaal niet opgevoed. Gaat ook niet gebeuren. Hebben totale vrijheid. Mogen buiten spelen tot na het donker. Mogen met Christelijke meisjes omgaan. Graag zelfs. Moslim meisjes hebben dat recht niet. Moslim jongens Hebben geen verlof nodig wanneer ze naar buiten gaan en wanneer ze terug komen. De prinsjes krijgen opvoeding middels het copieëren van het gedrag van hun vaders, hun oudere broers, hun ooms en de islamitische mannen (die respect genieten) in hun omgeving. Opgevoed en aangestuurd worden alleen de moslim meisjes. De meisjes krijgen vanaf hun geboorte geleerd waar hun plek is. Dit plek krijgen ze geleerd door de islamitische moeders, oudere zusters en tantes. De oudere vrouwen leren de meisjes hoe ze veilig met behoudt van leven kunnen laveren door de islamitische wereld gedomineerd door mannen. Mannen komen helemaal niet aan bod in de opvoeding van de meisjes (ook niet van de jongens trouwens). Mannen komen alleen om de hoek kijken (geassisteerd door vrouwen) als een islamitisch meisje de regels overtreden heeft of dreigt deze regels te overtreden.

  Op het moment dat de islamitische vrouwen doorkrijgen in welk een vicieuze cirkel ze gevangen zitten is er hoop. Maar zover is het nog niet. Als de islamitische vrouwen hun vrijheid gaan bevechten is het met de islam gedaan. Zoals gezegd zover is het nog lang niet.

  Met dank aan islam beschermende partijen zoals Groen-Links en de rest van het zooitje.

  Liked by 1 persoon

 6. Adriaan W zegt:

  En inderdaad, wij hadden jaren geleden al moeten zien dat mannen met die mentaliteit niet in onze samenleving passen. Tja de vrouwen die vrijwillig het misogyne onderdrukking symbool de hijab dragen, deze horen naar mijn mening ook niet thuis in onze maatschappij.

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Vraag Ik me toch af in welke wereld Catherine Keyl leeft.
  Iemand die de moslims op gaat voeden.
  Opvoeden lukt nog niet eens in de eigen omgeving laat staan dat dat lukt in een land van kuffar’s
  Misschien dat ze zelf een moslim tot vent kan pakken en eraan beginnen.
  Zal ze snel inzien wat hopeloze zaak betekend.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Catherine Keyl spreekt over het opvoeden van mannen met een bepaalde mentaliteit. De vraag is: is deze mentaliteit zo vreemd bij mannen die een religie aanhangen die van hen goden maakt? Islam is een religie die vrouwen ziet als mobiele vagina’s op twee benen. wezen die ontworpen zijn op de wijze waarin knaagdieren zijn ontworpen: zo veel mogelijk nesten te werpen. De supersnelle vermenigvuldiging stelt ze in staat, het veroveren van hele gebieden en niet moslims te vermoorden en uit de gebieden te verjagen. De Führer van deze religie is een bloeddorstige monstergod genaamd Allah. Een god die qua bloeddorstigheid is compatible aan de Indiase godin Kali en alle mogelijke Aztekengoden die vers onschuldig bloed consumeren. Voor mannen die deze religie aanhangen, is “The Sky is the Limit”. Er is geen enkele perversie die voor hen niet wordt toegestaan: van pedofilie en slapen met dode vrouwen tot kannibalisme. Het is vanzelfsprekend dat hun ouders – speciaal van de laagste echelons – eisen niets van hen. Dus ook niet elementaire gedragscodes.
  Het is vanzelfsprekend, dat men deze mannen niet kan opvoeden. Men kan een proces van honderden- of zelfs duizenden jaren niet wijzigen. Men moet realiseren dat mensen die deze religie aanhangen, stellen de bewoners van Europa in levensgevaar. Ze moeten gewoon weg- en zo snel mogelijk.

  Liked by 1 persoon

 9. Nee Keyl…..het enigste wat helpt is alle imams het land uitsmijten……alle dubbele paspoorten inleveren…….alle Marokkies en Turkies opnieuw screenen en eventueel als ongewenst uitzetten…..rekeningen bevriezen……mosk…sluiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s