Zojuist wezen stemmen . . .

PVV anders
Webmaster E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zojuist wezen stemmen . . .

 1. Dito webmaster…………

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  De verkiezingsposter van de PVV bij het stembureau was eraf gekrabd. Een lege plek…
  De koppen van alle andere rotzakken hingen er nog wél.

  Er is geen hoop meer.

  Liked by 1 persoon

 3. Tuurlijk en op de PVV!!! Wou er nog ‘Kutland’ opzetten. Toch maar niet gedaan, bang dat mijn stem ongeldig zou worden! Belachelijk, zo’n stemming kost GIGAveelgeld. In 1 stad 100en stembureaus. De mensen die daar zitten krijgen al zo’n 150 eurie. Als de mensen amper een stap willen lopen om te gaan stemmen, heb je ook niks aan dat soort volk. Halveren het aantal stemlocaties! Beter nog, eveneens on-line stemmen, als dat een beetje vertrouwd kan. Vanavond lekker aan de buis, hopelijk met Goed Nieuws voor Onze Geert!!!!!!!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik mag niet stemmen ….. 😦

  Liked by 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  ‘KORT. NIEUWS. OVER DE. VERKIEZINGEN. ‘NOS TT. 111, WO. 20 mrt 2019. ‘
  Miljoenen Nederlanders hebben voor de verkiezingen stemhulpwebsites gebruikt op internet. Mijn Stem is is 2,6 miljoen keer ingevuld. Bij Stemwijzer gaat het om 1 v7 miljoen.
  …….BEWONERS v.d. ROTTERDAMSE. wijk MIDDELLANDSE hadden gisteren nog GEEN stempas ontvangen, meldt RTV. RIJNMOND. ……….EEN. POSTBODE. ZOU. EEN. TAS. MET. STEMPASSEN. HEBBEN. LATEN. STAAN.!!!!! *~*~*~*~*~*~*~. fleckie: ( Is. ZO’N. zogenaamde .. ‘ vergissing’ niet. nog. eens. voorgekomen, …….bij VORIGE. VERKIEZINGEN?!!! Of was er ( ‘andere ‘. opzet in het spel?!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 6. Hans zegt:

  Ik dus ook, na vanaf midden jaren 70 MIJN land naar de kloten te zien gaan en dus ook tegelijk veel beter met alles (kijk maar in de winkels) is het nu tijd voor verandering. Het is zo dat na verloop van tijd er vernieuwd moet worden, dat is zo met auto,s, met kleding (al laten ze die tegenwoordig door gele of bruingekleurde personen maken) en met zo,n beetje alles wat we tegenwoordig gebruiken. Je kan het moderne slavernij noemen en okee er worden geen weerhaken meer door borstkassen heengeslagen en het onproductieve individu daarna aan een boom opgehangen maar als er een gebouw instort of afbrand staat er toch een gebouw naast waar nog wel wat kan worden gedaan waarna het hier bij o.a. de Action, Kruitvat enz. komt te liggen. Kortom, als WIJ het beter willen krijgen dan is er maar 1 oplossing. Nergens meer wat vandaan halen en alles zelf produceren. Maar dat geld dan wel voor een volk wat dat ook wil en niet diegene die op 1000 euro zitten te wachten. Dus eind conclusie: de zooi is failliet en het is wachten op een opkoper die wat er overblijft kan verpatsen.

  Like

 7. Tanya zegt:

  Mijn stem uitgebracht en natuurlijk PVV gestemd.Laten we hopen dat vandaag die smerige regerende slinkse kliek de meerderheid zal kwijt raken.

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Heb de stemwijzer online staan, bijvoorbeeld Oegstgeest…een plebs gemeente met veel heette aardappels in hun strot, VVD 1, D66 2, Groen Links 3
  De ratten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s