De ware grote verliezers van de PS-verkiezingen. Hun linkse haatretoriek heeft hen de das omgedaan

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Willem de Mug“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op De ware grote verliezers van de PS-verkiezingen. Hun linkse haatretoriek heeft hen de das omgedaan

 1. Tineke zegt:

  Allemaal graaiers, met aan top die enge zeikstraal van de wereld graait doorrrrrrr!
  Voor die prijs willen ze het linkse gedachtengoed graag over ons uitstorten.

  Geliked door 4 people

 2. delamontagne zegt:

  ZOU HET WAAR ZIJN ?
  * * *

  Après la Hongrie, l’Italie, l’Allemagne, l’Autriche…
  c’est au tour des Pays-Bas de connaître une forte progression des populistes. La coalition gouvernementale du Premier ministre néerlandais Mark Rutte a perdu mercredi sa majorité à la chambre haute du parlement à l’issue d’élections provinciales qui ont vu une forte poussée des populistes euro-sceptiques. […]

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Kan Merkel in de tang worden genomen en van binnenuit door de AfD

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Niet in een twee drie Delamontagne maar de trend is gezet.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Na Hongarije, Italië, Duitsland, Oostenrijk …
   Wat er gebeurt in de Pays-Bas-tournee door Connaître is een sterke vooruitgang van de populisten. De regeringscoalitie van minister-president Mark Rutte heeft dinsdag het grootste deel van zijn kamer verloren om de kwestie van de provinciale verkiezingen te bespreken, waar hij een sterke stam van eurosceptische populisten heeft. […]

   Like

  • Taljaard zegt:

   Esperons!
   Maar het is voorlopig weer echt lachen met die linksdraaiende meute in de media.
   Ze zijn weer net zo ”verbijsterd” als toen Fortuyn opkwam, de PVV 24 zetels haalde, Trump werd gekozen en de Britten voor de Brexit stemden.
   En ze janken en krijsen er als vanouds weer op los.
   🙂

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Laten we het elk geval hopen dat het “populisme” een steeds hogere vlucht gaat nemen in Europa. De geslepenheid van de progressief laat hem iedere keer Europa zeggen als hij EU bedoeld. Volgens mij hebben ze dat ingestudeerd op de Soros academie.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ik vertrouw dit soort volk ook voor geen sikkepitje! LinksLullen, RechtsZakkenvullen! Kunnen zomaar een paar tussenzitten die op Baudet hebben gestemd. Leg ze maar eens aan de Hypnose, je oren gaat tuiten!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Now way die stemmen niet op Baudet. Een groot speerpunt van Baudet is de ontmanteling van de NPO en dat is juist voor veel progressieven een verdien model en anders is het wel hun uithang bord. Het zekere voor het onzekere nemende zullen ze beslist niet op Baudet stemmen.

   Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Toevallig vanmiddag uit pure nieuwsgierigheid even gekeken op Joop.nl, de druiven zijn zuur, héél zuur!
  Fascinerend ook hoe gemakkelijk ze de term “fascistisch” in de mond nemen terwijl zelfs Wikipedia het moeilijk heeft een sluitende definitie van fascisme te geven.
  Aan de andere kant (rechts) maakt de hoofdredacteur van Elsevier Arendo Joustra het ook wel bont, hij vindt dat het Kabinet zou moeten aftreden.
  Terugkijkend op deze verkiezingen blijf ik over met dat ik van mening ben dat de Eerste Kamer afgeschaft zou moeten worden, de Waterschappen horen gewoon thuis onder Rijkswaterstaat en om wetgeving te toetsen kunnen we een constitutioneel hof instellen.
  Geen idee hoe het anderen is vergaan, ik heb gestemd op de PVV, op de bovenste van de lijst.
  Hoe de goede man heet ? Geen idee meer. Mijn stem ging naar de PVV en niet zo zeer naar hem.

  Geliked door 2 people

 5. D.G.M.Holland zegt:

  Waar is dat irritant gillende Jojanneke van Een Vandaag ?
  Ook een verward persoon, denk ik.

  Like

 6. Jan zegt:

  Dat domme linkse volk reageerde net zo verbaasd als toen Trump als winnaar te voorschijn kwam en niet Hillary Clinton. Tunnelvisie en alleen macht voor ogen hebben zorgt er voor dat zij niet zien hoe ziedend de bevolking is onder de terreur van de roden. Inhoud en argumenten spelen geen enkele rol in een betoog van een linksmens, men is alleen gefixeerd op de ander die kapot gemaakt moet worden.
  Goed voorbeeld is de landverrader John Brennan die op twitter schreef dat hij en zijn kliek binnenkort Trump politiek en maatschappelijk kapot zullen maken:

  ‘Former CIA Chief-turned-Twitter-troll John Brennan warned the President on Wednesday that Special Counsel Mueller will soon put Trump’s political and financial future in jeopardy.’
  https://tinyurl.com/yyh5jatx

  Like

 7. Jan zegt:

  Domlinks: racismevrije potloden

  Racismevrije potloden moeten diversiteit in onderwijs stimuleren

  Scholen zien er steeds kleurrijker uit. En toch: als je aan leerlingen vraagt een tekening te kleuren in huidskleur, neemt bijna elk kind – ongeacht zijn afkomst – doorgaans hetzelfde kleurpotlood: lichtroze. Daarom lanceert het onderwijsnetwerk ‘Samen Onderwijs Maken’ (SOM), een racismevrije kleurpotlodenset, ‘the Skin Color Collection’. In het kader van ‘Leuven zonder racisme’ wil SOM hiermee het onderwijs aanmoedigen om diversiteit als troef in te zetten.

  http://www.leuvenactueel.be/racismevrije-potloden-moeten-diversiteit-in-onderwijs-stimuleren/#.XJRlEKTvJPY

  Kan dit geschifte linksvolk niet direct mee naar de afvalverwerking?

  Like

 8. Peter zegt:

  Stop met verplichtte afdracht van kijk en luistergeld,aan deze plebejers ,laat ze zichzelf bedruipen .

  Geliked door 2 people

 9. Piet Snot zegt:

  Of bijna iedereen hier liegt dat ie barst wanneer ze beweren er nooit naar te kijken, of ze worden gedwongen vast gebonden voor de tv neer gezet.
  Dat kan haast niet anders. Ik zelf denk het eerste.
  Van elke uitzending, op welk moment van de dag dan ook, ze weten alles waar er verschenen is, wie wie is, en wat ze allemaal gezegd zouden hebben tijdens zo’n uitzending, wie er allemaal langs geweest zijn in zo’n programma, en waar het over ging.

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/03/22/briefje-van-jan-aan-thierry-baudet/

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Thierry Baudet
  Jij geen programma? Het is een treurig frame, dat maar al te gretig wordt omarmd door politici, journalisten en opiniemakers

  Jij geen programma?

  Het is een treurig frame, dat maar al te gretig wordt omarmd door politici, journalisten en opiniemakers. Door ‘het kartel’.

  Weet je waarom?

  Omdat dat andere frame, dat je een fascist of een racist bent, bij steeds meer Nederlanders geen enkele weerklank vindt.

  Like

 11. Harrie Vaes zegt:

  De foto hierboven….allemaal voorbeelden van de linkse indoctrinatie……gehersenspoelde figuren….ach zij kunnen er ook niets aan doen ……wetende dat het hun alleen maar om het geld gaat.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Natuurlijk stemmen wij links want al die oude zakken van boven de 70 moeten eruit…Wij blijven die arme fluchtelingen met hun ideale godsdienst steunen en welkom heten….en …..Jesse Klaver is een mooie jongen….Wij willen hem niet verdrietig zien

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Mooie jongen’ is waarschijnlijk. Geschminkt, zijn ‘kunstmatige’ voorhoofdskrul- kunstmatig opgelegd? Bovendien’ ” schon ist nicht schon, aber gefallen macht schon”, ( dat is dus niet automatisch bij iedereen het geval, !…..( bij hem:beetje opgeblazen gezicht?)).*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 13. kampersrene zegt:

  Natuurlijk stemmen wij links want wij wensen meer haat ons leven is dan minder eentonig

  Like

 14. Lucky zegt:

  Ernstig!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3333106/aanwijzing-voor-dreigende-sfeer-rond-baudet

  ’Volkert, waar ben je?’ is potentieel strafbaar
  ‘Aanwijzing voor dreigende sfeer rond Baudet’

  UTRECHT – Universiteit Utrecht heeft een ‘fiks aantal’ klachten gehad over de bedreigende opmerking van een docent geesteswetenschappen aan het adres van Thierry Baudet. De docent plaatste op Facebook de boodschap: ‘Volkert waar ben je?’.

  Like

 15. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3332207/angst-in-rotterdam-durf-kind-niet-buiten-te-laten-spelen

  Angst in Rotterdam: ’Durf kind niet buiten te laten spelen’

  Bewoners van de Oranjeboomstraat in Rotterdam zijn de schietpartijen, waarbij woensdagavond zelfs een dode viel, zat. „Het begint nu echt eng te worden”, zegt bewoonster Liesje Mathilda. „Op 11 maart was het ook al raak. Ik durf mijn kinderen niet meer buiten te laten spelen.”

  Bewoners zijn de geweldsexplosies zat

  Like

 16. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/column-jan-roos-de-tegenstanders-van-thierry-baudet-zijn-hypocriet-en-verafschuwen-de-democratie/

  Column Jan Roos: De tegenstanders van Thierry Baudet zijn hypocriet en verafschuwen de democratie

  In zijn schrijven van deze week ergert columnist Jan Roos zich kapot aan de tweeslachtige houding van bepaalde politici over aanslagen. Als voorbeeldje: zij mogen wel de massamoord in Christchurch aangrijpen om mensen als Geert Wilders en Thierry Baudet te beschimpen, maar na de drievoudige moord in Utrecht mogen diezelfde Wilders en Baudet niet wijzen op het beleid van open grenzen. Hypocriet, zo oordeelt Jan.

  Like

 17. Lucky zegt:

  Dutch Donald Trump….
  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/21/new-populist-party-goes-from-zero-seats-to-largest-party-in-dutch-election/

  New Populist Party Goes from Zero Seats to Largest Party in Dutch Election

  A new populist, Eurosceptic party has achieved the remarkable feat of going from zero seats to becoming the largest single party in the Dutch Senate in a single election, as a young politician likened to a “Dutch Donald Trump” beat seasoned professionals in Wednesday’s poll

  Het is interessant om de reacties van de lezers te bekijken, we krijgen iig bijval uit veel landen.

  Like

 18. ronjaspers zegt:

  links en extreem links zijn allebei hetzelfde,het zijn nazi,s (socialisten) racisten (antiblank) facisten (afa) ze zaaien haat,ze stoken gekleurde mensen tegen blanke mensen op,en met het milieu,de asielindustrie en de klimaathoax willen ze het door hun zo gehate kapitalisme slopen voor hun natte droom,een socialistisch/communistische dictatuur wat al 100 miljoen doden heeft opgeleverd.

  Like

 19. Taljaard zegt:

  ben ik geblokt?

  Like

 20. koddebeier zegt:

  NEE, ik ben gelukkig nog bij mijn volle verstand !!

  Like

 21. J. C. Th. Köhler zegt:

  Vanochtend bij Wakker Nederland zat Afshin Ellian en die zei eindelijk waar het op stond: dat alle Nederlandse media zo links zijn als de pest en ten aanzien van iedereen die het niet voor de volle 100% met hen eens is, de meest beledigende en demoniserende reacties hebben. Afshin Ellian noemde het: fout, fout, fout. Nu zal Ellian ook wel afgebrand worden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 22. boorzalf zegt:

  Even wat anders, heb BertG al een tijdje niet meer gezien hier. Of zit die bij zijn buurvrouw? De ouwe snoepert. (grapje)

  Like

  • Piet Snot zegt:

   BertG. heeft besloten om zijn naam aan te passen, beter te laten aansluiten, aan de omstandigheden hier in Nederland.
   Het groene pictogrammetje bij mijn naam is echt nog steeds dezelfde.

   Like

 23. Orelius zegt:

  Het zijn super enge smeerlappen , die zelfs onze kinderen hersenspoelen op de scholen .
  Als een kind een eigen mening heeft word hij totaal afgebrand door leraar en de andere kinderen , zodat een kind het wel uit zijn hoofd laat om zijn afwijkende mening te ventileren . Er is maar een waarheid volgens dat linkse tuig . Democratie aan me hoela , die is allang omzeep geholpen door die totalitair extreem linkse kliek . Tijd voor verandering en wel heel snel .. Het is de hoogste tijd voor PVV en PvD .Hoop dat de verkiezing opkomst over twee jaar of misschien eerder , groter is dan nu en dat ze zich dan helemaal de …… schrikken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s