Islamieten . . .

Screenshot_196

Overal door beledigd. Schamen zich nergens voor.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Islamieten . . .

 1. Corné zegt:

  Het vredelievende straalt van de gezichten.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Het zal toch maar het laatste zijn wat je ziet voor je dood gaat
   Waarom zitten ze toch vol woede
   Denk aan de 2 meisjes die in Marokko zijn vermoord door mensen die vol haat zitten
   Leef je eigen leven wij in onze landen en zij in hun landen

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Ik word een beetje misselijk van die lui !

  Like

 3. Republikein zegt:

  OLH heeft vreemde kostgangers.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Oh ja! Altijd voelen ze zich gekwetst. Let maar eens op de taferelen in de Tweede Kamer. Er hoeft maat een kleinigheidje te gebeuren richting moslims, of ze leggen dit uit als een aanval op de GEHELE ISLAM….
  Belachelijk! Het maakt duidelijk dat er met dat volk totaal niet samen te leven is. Moeten wij op eieren lopen soms, om de islam niet te beledigen?
  Vrije meningsuiting gaat in ons land best ver, maar daar kunnen die ‘tere zieltjes’ (…….) kennelijk niet tegen.
  Als ik die Kuzu of Öztürk hoor zemelen achter de interruptiemicrofoon gaan al mijn nekharen overeind staan.

  Wat zou de wereld mooi zijn zónder de islam!

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Ze voelen zich zelfs beledigd omdat ze zo weinig leefloon krijgen hoe kun daar vier vrouwen mee onderhouden

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Het is de hoogste tijd dat het westen de Arabische wereld op afstand gaat zetten willen we overleven. Dan maar wat minder zakendoen, dus geen wapens meer leveren, wij moeten bereid zijn de broekriem wat aan te halen en het zonder de Arabische miljarden te gaan doen. Miljarden die wij er zelf heen hebben gebracht in ruil voor olie.
  Wij moeten kernenergie gebruiken om ons minder afhankelijk te maken van de Arabische olie.
  Ik ben benieuwd wat al die mensen in hun witte jurken er zelf van terecht brengen.

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/21/mi5-number-of-far-right-terror-cases-absolutely-dwarfed-by-the-number-of-islamist-cases/

  MI5: aantal van extreem-rechtse terreur gevallen zijn ‘minuscuul tegenover de hoeveelheid terreur van izlamisten’.
  MI5: Number of Far Right Terror Cases ‘Absolutely Dwarfed by the Number of Islamist Cases’

  The number of far-right terror cases the authorities are faced with is “absolutely dwarfed” by the number of cases related to radical Islam, according to Britain’s Security Service, better known as MI5.

  MI5 specialises in counter-espionage and domestic security, in contrast to the foreign intelligence-oriented Secret Intelligence Service – better known as SIS or MI6, made famous by Ian Flemming’s James Bond books. The assessment of the relative seriousness of the Islamist terror threat and the far-right terror threat was disclosed halfway through a Guardian report focusing heavily on the latter, later republished by other media outlets including CNN and Microsoft-owned MSN.

  Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Wij geven moslims de kans om overal beledigd te zijn en er nergens voor te schamen. Onze politieke leiders geven deze tikkende bommen al decennia lang de mogelijkheid ons op dagelijkse basis aan te vallen. De meeste van hun aanvallen worden zelfs niet meer in de media germeld. En als ze worden gemeld, dan gebeurt het onder de noemer van: “incident”, “ruzie tussen kooplieden” zoals de aanval die een jihadist pleegte op vader en zoon op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/FMfcgxwBWKXrWrcwNRvnznFxJTkNHKTh , “onenigheid” zoals de aanval werd genoemd van Marokkanen op twee homo’s in Arnhem https://www.nu.nl/binnenland/5194460/eist-taakstraffen-gewelddadige-aanval-homostel-in-arnhem.html. Niet te vergeten de terreuraanval bij CS Amsterdam door de “Lage bloedsuiker terrorist”. Zelfs de terreuraanslag in de Utrechtse tram werd bekleed als : “incident met achtergrond in de relationele sfeer”. Al wist men dat de dader Allah Akbar riep en de dodelijke slachtoffers zijn willekeurige twee mannen en een meisje van 19 jaar. De geoliede leugens-machinerie van de media blijft op draaf; al wetend dat het publiek al lang geen vertrouwen meer heeft in de “Leugenpresse”.
  Thans, Wij in Nederland hebben geluk. Wij hebben nu twee partijen die recht in de ogen van de realiteit kijken en zeggen waar het op staat. FvD heeft gisteren overal in Nederland een daverend succes geboekt ..Van het eilandje Schiermonnikoog tot Vaals in Limburg. De “Uil van Minerva” toespraak van Thierry Baudet is een meesterwerk. https://www.youtube.com/watch?v=SuJ_AAxOmms
  Hij schetst zeer nauwkeurig de soort politieke en bestuurlijke leiders die de baas zijn over Nederland: ‘mensen die in hun hele leven geen boek hebben gelezen, met minimale kennis en minimale beschaving. Ze regeren met onwetendheid en cynisme waarin eigen privé belangen voorop staan’.

  Geliked door 1 persoon

 9. j v/d valk zegt:

  Geblokkeerd op Google en YouTube.

  Hallo, Ik ben geblokkeerd op Google en YouTube, en eerlijk gezegd zou ik niet de reden kunnen bedenken waarom dit is gebeurt, ik roep niet op tot haat of geweld, wel tot nadenken en omhoog kijken want dat doen veel te weinig mensen tegenwoordig. Denk dat mijn account al bij veel berichten geblokkeerd werd, zonder daarvan ooit op de hoogte te zijn gesteld, en dat maakt mij laconiek, het maakt toch niks uit, mijn reactie wordt toch wel geblokkeerd. In het vervolg zal ik iets subtieler zijn, maar ik zal nooit mijn mening verborgen houden..

  Ik ben persoonlijk niet mobiel moet dus demonstreren van achter mijn computer. Reageren op YouTube, dat had ik bijna toch al opgegeven, teveel mensen luisteren enkel naar zich zelf.. en toch dat wat men niet weet kan in de toekomst gevaarlijk zijn. .

  O, en hoelang blijft die blokkade actief ?

  Like

  • Corné zegt:

   Is mij ook overkomen. Een blokkade is definitief. En vaak gekoppeld aan het IP nummer van de computer. Dus andere namen gebruiken helpt niet. Dit overkomt veel mensen die de eerlijke waarheid zeggen. Tenminste als het tegen links is. Omgekeerd niet. Dan is alles geoorloofd. Een journalist mag Baudet vergelijken met Hitler, maar Geert Wilders zijn befaamde drie woorden minder, minder, minder waren al reden genoeg om hem voor de rechter te slepen. Er is onderscheid in ongeoorloofd taalgebruik. Links heeft een veel ruimere woordenschat, om het zo maar eens te zeggen. De wereld op zijn kop. Gelukkig gaat Baudet de linkse NPO overhoop halen, dus de toekomst ziet er rooskleuriger uit.
   Misschien weten anderen trucjes om toch te kunnen inloggen.

   Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/21/turkish-born-utrecht-tram-shooting-suspect-charged-with-terror-offences/

  Turkish Born Utrecht Tram Shooting Suspect Charged With Terror Offences

  Turkish born Gökmen Tanis has been charged with killing with terrorist intent and other crimes, after an attack on public transport in the Dutch city of Utrecht which saw three killed.

  Geliked door 1 persoon

 11. Henk.V zegt:

  Het zogenaamde islamitische gevoel van beledigd zijn/worden is gewoon een tactisch wapen dat steeds meer tegen ons in stelling zal worden gebracht, naarmate een maatschappij zich voor die uiting van ”gekwetstheid” ontvankelijk toont!
  Een antwoord op dit absurde geklaag zou kunnen zijn : wij hebben hier het recht op vrije meningsuiting en we zeggen wat we denken.Dat zijn wij gewoon als volwassen mensen.Wanneer je daar niet tegen kunt dan moet je je gaan afvragen of je hier wel op je plaats bent. Ga gewoon naar een land waar je je meer ”gerespecteerd” voelt”

  Like

 12. Jean zegt:

  Als niet héél snel wordt ingegrepen ‘tegen’ die islamitische perverse barbaren dan is het héél snel ‘einde verhaal’ voor onze westerse seculiere samenleving die berust op normen en waarden én seculiere wetten.
  Die zwijnerij MOET verboden en verdreven worden willen overleven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s