“Multiculturele samenleving”? . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, Utrecht. Bookmark de permalink .

44 reacties op “Multiculturele samenleving”? . . .

 1. neilven zegt:

  Ja natuurlijk die voelen zich niet met ons verbonden, beter is dat ze allemaal hun koffer pakken en vertrekken uit ONS land. Het werkt niet met hen we zijn te verschillend doordat hun opvattingen, normen en waarden nog uit de Middeleeuwen stammen, bovendien zijn de meesten verschrikkelijk crimineel

  Geliked door 5 people

 2. fransdewit zegt:

  Nee die gasten willen alleen maar zelf in de belangstelling staan. Er is maar 1 ras dat medeleven kan opbrengen t.o. het andere ras. Nooit andersom, nooit, waarom denken jullie dat in Afrika alles gescheiden werd.

  Geliked door 2 people

 3. Hendrik M. zegt:

  Multi-cultureel kan best in Nederland; allerlei volk weet zich prima te integreren en positief in de samenleving te participeren.
  Het enige probleem zijn de mensachtigen die de islam doctrine aanhangen; dat blijft een parasiterende apartleving…

  Geliked door 4 people

 4. bigljohn zegt:

  Ja, er waren een paar moslims die met bloemen aan kwamen zetten. Al dan niet met serieuze bedoelingen. De overgrote meerderheid der moslims bleef thuis, of ging naar een speciale dienst in de moskee om aldaar te gaan zitten huichelen. Een echte moslim die leeft naar de teksten uit de koran en treurt niet om zo’n aanslag, die is alleen maar blij. Dat het grootste deel der kiezers daar nog steeds anders over denkt, geeft meteen het intellectuele niveau van ze aan. Geen gemiddeld I.Q. van 100, maar gelijk als van een zwakbegaafde die niet verder komt dan 40 a 60 ! Onder die zwakbegaafden bevinden zich velen die als intellectuelen bekend staan.

  Geliked door 4 people

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Alleen de blanke betalers zijn aanwezig. Opmerkelijk of toch ook weer niet.
  Geldkraan/subsidiekraan dicht en koffers pakken…

  Like

 6. Marlies zegt:

  Dank,Gerard, voor deze overduidelijke afbeelding.

  Like

 7. QENQ6 zegt:

  Cultuur onder Vuur.
  http://www.cultuurondervuur.nu

  Campagnes: o..a. Indoctrinatie van schoolkinderen

  Geliked door 4 people

 8. Tom Hendrix zegt:

  Bij de islam is geen sprake van mededogen en integratie. Nooit zullen ze zich aanpassen, want dat verbied de Koran.

  Geliked door 4 people

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Altijd het zelfde nikszeggende gewauwel.

  Kaarsje
  Bloemetje
  We moeten verbinden, ja de gewonden dan zeker.
  Imagine op de piano
  Wij zijn sterker en met meer.
  We laten ons niet uit elkaar spelen

  En omdat de oorzaken niet worden aangepakt is het wachten op de volgende keer en begint het slappe geleuter weer van voren.

  Geliked door 6 people

 10. koddebeier zegt:

  De verplichtte multiculturele samenleving !! Weinige doen het vrijwillig !

  Geliked door 1 persoon

 11. rottenpikwick zegt:

  Toen 3 mohammedanen bloemen legden ging er applaus op! Dom Nederland ten voeten uit!!

  Geliked door 4 people

 12. Maar op het 24 Octoberplein was de islam massaal aanwezig ( islamitisch veroverd Kanaleneiland en Hoograven ( met de Marokkaanse vlag bij dodenherdenking). Gezien spandoeken en kledy een wervingsactie voor ongelovigen.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Een duidelijk verhaal. De multiculturele samenleving is totaal mislukt. Bovenstaande foto maakt dit haarscherp duidelijk.

  Heeft iemand nog meer bewijzen nodig?

  Geliked door 3 people

 14. Henk der Niederlánder zegt:

  Goh Als die allemaal nagedacht hadden, Had Geert Wilders veel meer stemmen gehad in Utrecht.
  Het zal wel zo zijn dat de meesten weer groen, D66 en Rutte gestemd hebben.

  Geliked door 2 people

 15. ruud beijer zegt:

  Ja daar staan de Nederlanders. Allemaal meehuichelen. Stakkers.

  Like

 16. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Sorry hoor maar ik heb behoorlijk wat moslims gezien die bloemen hebben gelegd, aanwezig waren bij de toespraak en mee hebben gelopen. Dat heb ik eerder nooit gezien en ik vind dat persoonlijk een zeer positieve verandering. Graag wel een beetje neutraal en objectief blijven a.u.b.

  Like

  • Marlies zegt:

   Sorry is niet aan de orde, Drs. E.N. Schilder. Neutraal en positief? Ik vraag mij af hoe u het afgelopen decennium qua moslim gedrag heeft ervaren. U heeft recht op uw visie; belerende toon niet gewenst.

   Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Dat viel mij ook op .
   Maar ik denk dat dat ook weer tactiek is , van dat soort .
   Het is een slag volk dat er alles aan doet om te overwinnen en ze zullen dan niet schromen om te huichelen , te liegen , etc .

   Zie het tuig van “Denk” ,
   Die hielden zich eerst ook gedeisd binnen de PvdA .
   En zie hun attitude nu eens !
   Die Kuzu meet zich nu een houding aan als Mussolini .

   Laat je niks wijsmaken .
   Het blijven moslims !
   Alles en iedereen die geen moslim is moet dood op termijn .
   Het is alleen een langzaam groeiproces zodat de pleuris niet in één keer uitbreekt .
   Geduld hebben ze wél !
   En ze donderen langzaam dóór .
   Allemaal voor “ het grote einddoel “ .

   Nee , het komt echt niet goed met dat tuig !

   Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Drs.E.N.Schilder 23 maart 2019 om 16:44

   En dat gelooft u echt?
   Mohammedanen die medelevend zijn met ‘ongelovigen’?

   Geliked door 5 people

  • Het beroerde is dat dat geen verandering is…………mensen kunnen aardig zijn en meelevend, ook een mens wat zich mmoslim noemt. Maar vergist u zich niet in islam met zijn vele gezichten! Ik put uit hetgeen u zag geen positieve verandering.
   Wat ook beroerd is is dat iemand die deze islamitische aanslag ( waarvan er velen zijn geweest alleen al in Europa) dus ook al die andere aanslagen veroordeeld zich nog moslim durft te noemen………………immers hij/zij veroodeeld zijn/haar geloof.

   Geliked door 1 persoon

 17. Mary zegt:

  En dan kun je weer duidelijk zien wie Nederlanders zijn en niet………….

  Like

 18. QENQ6 zegt:

  Onze maatschappij is niet multi-cultureel, maar pluriform.

  Like

 19. boorzalf zegt:

  ‏Deze is ook goed,
  Gerard de Boer
  @Gerard1945X
  17 mrt.
  In 1970 hadden we nog kritiek op de regering omdat ze te weinig deed tegen de afkoeling van de aarde……….

  Geliked door 5 people

 20. En dan te bedenken dat er een handjevol islamieten een banner vasthielden op het 24 octoberplein waarop stond : Moslims vrede met mensheid. U en wij nakomelingen van Adam. Dit staat er op de banner die islamieten vasthouden.
  Laat dit goed tot u doordringen!!
  Er staat dus:
  Onderwerping voor vrouwen en ongelovigen anders geen vrede met de mensheid. Dat is de inhoud van deze tekst.

  Like

 21. M.A.L. Sion zegt:

  Geert zegt herhaaldelijk; Moslims die zich aanpassen aan onze samenleving, integreren mogen gerust hier blijven. Wel heeft iemand nog wat kaarsjes thuis. Die zullen we nodig hebben om die moslims te vinden. Het gaat dan uiteraard om moslims die de koran niet langer voor 100% als leidraad nemen. Wie dat wel doet past niet in onze samenleving want die is er op uit om ons, autochtone Nederlanders te doden. Nederland en de rest van de wereld moeten deel worden van het wereld/islam/kalifaat. Nou, nooit niet !!!!
  Islam ??? – Weg ermee !!!

  Geliked door 3 people

 22. Corné zegt:

  Dat was me ook al opgevallen. Toch slaagde de NOS er in nog enkele hoofddoekjes te spotten en uiteraard steeds weer prominent in beeld te brengen. En natuurlijk dat clubje mannen achter het spandoek. Of waren het ingehuurde figuranten? Om de keiharde waarheid te verdoezelen. Moslims zullen nooit de straat op gaan om te protesteren tegen hun moordlustige geloofsgenoten. In hun hart hebben ze ze zelfs hoog staan. Martelaren die hun leven op het spel zetten voor het hogere doel, de islamisering van de wereld, de islamisering van Nederland. Gematigde moslims bestaan niet.

  Geliked door 2 people

  • U heeft het over figuranten, nou ik kan u vertellen dat het clubje mannen constant door aanwezige media verplaatst werd voor foto en opname. Dan zien we op RTV Utrecht o.a. de ene met de andere banner (Moslims vrede met mensheid. U en wij nakomelingen van Adam. ) en de andere banner ( Utreg buigt nooit).
   Vervolgens op het einde van de uitzending zie je Rutte met de stoet aankomen ( hij stond er al) en dan zie je de banner naastr het viaduct weer van de islamieten ( Moslims vrede met mensheid. U en wij nakomelingen van Adam.) Alle camera’ s erop gericht en Rutte geeft al die islamitische mannen achter de banner een hand. Het leek verdorie wel een lange reclame voor het islamitisch geloof.

   Nogmaals Eva wordt niet op de banner genoemd, die komt uit de rib van Adam, hence islamitische submission. Alleen met DIE mensheid hebben de moslims vrede!!!

   Like

  • bigljohn zegt:

   Republikein. weer eens een stille tocht. Dit is de spreekwoordelijke stilte voor de storm. De stille omgang in Amsterdam is er nog niets bij vergeleken. Er komt wel storm ja, eentje van vele aanslagen die nog in de pijplijn zitten. Ze zullen het nog druk krijgen met hun stille tochten, na even zovele aanslagen gepleegd door – verwarde mannen -. Moslims en vrede, een late roeping !

   Geliked door 1 persoon

 23. delamontagne zegt:

  In Nanterre ( West Parijs ), liepen ongeveer 5 à 600 moslims van de moskee “Ibn Badis” mee in een mars ter nagedachteneis van de slachtoffers in Nieuw Zeeland…..

  http://www.leparisien.fr/hauts-de-seine-92/a-nanterre-pres-de-500-musulmans-rendent-hommage-aux-victimes-de-christchurch-22-03-2019-8037810.php

  Geliked door 1 persoon

 24. Corné zegt:

  Sommige media loven de stille tocht. Zo eensgezind, verbroederend. Zo betrokken. Even de cijfers. Er wonen bijna vijftien procent moslims in Utrecht. Er zouden dus zo’n tweeduizend moslims hebben meegelopen. Zelfs met intensief fotoshoppen lukt het op geen enkele manier om dat beeld te insinueren. Komt bij, zo net na het vrijdagmiddag gebed, het moment van de tocht, zijn moslims gewend massaal de straat op te gaan om hun ongenoegen te uiten. We kennen allemaal die beelden. Niets van dat al. Kortom. Stille tocht was zinloos. Omdat de religie achter de afschuwelijke moordpartij nauwelijks werd vertegenwoordigd, op een handjevol pro forma ingehuurde figuranten bewust opgesteld vooraan achter een spandoek na. Utrecht, droom verder!

  Like

 25. leefbarbaar zegt:

  Utrecht is links. De echte daders van de aanslag waren vaak dezelfde mensen, die mee deden met de stille tocht. De Hypocriete Tocht, als het ware. Wel islamiseren en toch menen er van te gaan deugen en menen dat het allemaal wel mee valt met die moslims.
  Op een dag is er een ruime politieke meerderheid voor het uitzetten van iedere moslim met een strafblad. Tot die dag is er de stille tocht en de valse media.

  Like

 26. rottenpikwick zegt:

  Definitie van ‘stille tocht’; Achter de feiten aanlopen!

  Like

 27. Steven zegt:

  Dat schijnt weinig mensen op te vallen dat er bij moorden op blanken geen mossel of zwarte te zien is.
  Alleen als het HEN treft dat eisen ze wél medeleven…
  Slaap lekker verder Nederland…

  Like

 28. Als puntje bij paaltje komt is Nederland Nederland……..maar zover is het nog niet dat ze dit gezamenlijk via de stemgang kunnen tonen……er moet eerst nog iets veel erger gebeuren……..
  Dit was een lokale schokgolf…….sorry dat ik ondanks de getroffen slachtoffers en familie ……dit zo moet uitdrukken.
  Het komt misschien ook doordat Jihad-voedingsbodems van Frankrijk en België naar Nederland zijn verplaatst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s