Aan terroristen gelinkte radicale islamieten kwamen buiten het parlement in Kopenhagen bijeen om te bidden – Deense politici antwoordden met het verbranden van de koran

Screenshot_24

(Door: Emma R. – Vertaling: E.J. Bron)

Radicale islamieten van de aan terroristen gelinkte organisatie Hizb ut-Tahrir hielden vrijdag een massaal gebed bij de Christiansborg, waarin het Deense parlement, het Deense Hooggerechtshof en het kantoor van de minister-president zijn gevestigd. Op datzelfde moment hield de immigratie-kritische partij “Stram Kurs” een tegendemonstratie in de buurt om kritiek te uiten op de organisatie en “bacon à la Quran” te bakken door een koran op een barbecue te verbranden.

Het zelfverklaarde doel van Hizb ut-Tahrir is de verwijdering van de democratie en in plaats daarvan het introduceren van een door de sharia geleide radicaalislamitische samenleving.

In Rusland is de organisatie verboden en wordt ze gekwalificeerd als terroristische organisatie. Duitsland heeft de organisatie illegaal verklaard wegens antisemitisme en anti-Israël propaganda. China, Turkije, Egypte en verschillende andere Arabische landen hebben de organisatie eveneens verboden.

De organisatie kwam ook naar voren in diverse onderzoeken betreffende terroristische aanvallen in Scandinavië. De terrorist Rakhmat Akilov, die 5 mensen vermoordde en 15 mensen zwaar verwondde in 2017 in Stockholm, deelde de organisatie op Facebook en gaf haar “likes”.

Afgelopen vrijdag om 12.30 kwamen er ongeveer 100 aanhangers van Hizb ut-Tahrir bijeen voor een gezamenlijk gebed bij het Deense parlement uit protest tegen wat zij noemen een islam-vijandig klimaat in het land.

De organisatie houdt de “hatelijke” politici en media van het land verantwoordelijk voor de ontwikkeling die aanvallen op moslims veroorzaakt.

De immigratie-kritische partij “Stram Kurs”, met partijleider Rasmus Paludan in het voorste gelid, reageerde door op hetzelfde moment een tegendemonstratie bij het massale gebed te houden.

Paludan vertelde aan de krant “Berlingske Tidende” dat de partij tegen Hizb ut-Tahrir demonstreerde, omdat ze een ondemocratische organisatie is, die streeft naar dominantie. Iets dat zij, aldus Paludan, zelf heel duidelijk verkondigt.

De nodige mensen namen deel aan de tegendemonstratie, wat leidde tot interventie van de politie. Een corridor tussen de demonstranten en tegen-demonstranten maakte heftige botsingen echter onmogelijk.

Bron:
https://voiceofeurope.com
Door: Emma R.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Aan terroristen gelinkte radicale islamieten kwamen buiten het parlement in Kopenhagen bijeen om te bidden – Deense politici antwoordden met het verbranden van de koran

 1. Krater zegt:

  Beangstigend dit, het bewijst het gelijk van baudet en Wilders. Als we niet ingrijpen nu en streng zijn, dan staat dit op ons te wachten: moslims die chaos eisen. Hoop dat we nog op tijd zijn deze boosaardige ideologie te stoppen

  Geliked door 3 people

 2. Harry zegt:

  Als we dat in Nederland zouden doen , gaan we voor vele jaren achter de tralies !
  Zijn wij hier onderhand de grootste gekken in Europa ?
  In ieder geval wél een van degenen met de lafste minister-president .
  In ieder gevallen met de grootste leugenaar !

  Geliked door 6 people

  • Harry zegt:

   Geval ,verdorie .
   Die spellingcontrole is nog gekker dan de moslims !

   Geliked door 4 people

   • Wouter Eenhoorn zegt:

    Verklaart U zich eens nader wat er mis is met de spelling.O heb ik het mis.

    Like

   • Wachteres zegt:

    😛 😛 😛

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Nou , Wouter ,
    Soms maakt dat kreng gewoon zélf woorden , die ik niet wil .
    Als je een letter een fractie van een seconde te lang vasthoudt , dan maakt ie er soms twee dezelfde letters van , waar ie dan zelf weer een nieuw woord van maakt .
    Het is net een geëmancipeerde vrouw , doet ook nóóit wat je wilt .
    Je schrikt je soms rot als je iets terugleest wat voor onzin dat kreng neerplempt .
    Moet je dat allemaal weer gaan zitten corrigeren .
    Het weegt niet tegen de eventuele schrijffouten op .

    Je hebt soms zelfs dames die forse steken laten vallen ,
    Zelfs oud-schooljuffies ,
    Daar zeurt ook niemand over .

    Kortom , het middel is soms erger dan de kwaal .

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    En dan ook nog een schooljuffie met MO-A Nederlands, Harry.l

    Dan kun jij wel een steekje laten vallen.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Waarom staat die L achter mijn naam om 10.11 , Wachteres ?
    Als er nou toch iémand foutloos Nederlands zou moeten kunnen schrijven ………….
    Eigenlijk ………..

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    En als je nou toch wilt katten , Wachteres , laat me je helpen ,
    ik laat gewoonlijk weinig steekjes vallen , ben een hopeloze perfectionist !
    In het verleden wel eens vaker , heb best wel eens ergens aan gelikt wat niet iedereen zo’n goed idee vond , achteraf .
    Maar over de hele linie : WEINIG FOUTEN !

    Geliked door 2 people

 3. Peter zegt:

  Ik denk dat het varkensvlees van de verbrande Koran een unieke smaak krijgt.
  Zou dit graag op een Nederlandse menukaart tegenkomen .

  Geliked door 3 people

 4. Cleo zegt:

  Door onze alles behalve daadkrachtige premier Rutte, dito minister van onderwijs Slob en slapjanus minister van Justitie Grapperhaus wordt dit soort haatspuwende zombies geen strobreed in de weg gelegd. Zo kan dit schorem ongehinderd voortgaan om ONZE samenleving af te breken.
  Tijd voor nationalistische daadkracht! Weg met de landverraders Rutte, Bumba, Segers, Jetten!

  Geliked door 4 people

  • Marc zegt:

   PS: ff een paar maal doorklikken voordat je op het document komt. Het bestaat uit vier bladzijden. Wil je doorlezen, neem dan (daar) de pijltjes naar links.

   Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Jammer dat heftige confrontaties werden voorkomen, dat is de enige taal die ze begrijpen.
  Dit keer waren het er honderd en nu ze zien dat ze door de politie beschermd worden volgende keer meer en de volgende enz enz.

  Like

 6. Steven zegt:

  Is de doodstraf al uitgeroepen voor het verbranden van dat prookjesboek?

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Wet van de communicerende vaten; hoe meer islam, hoe meer tegenbeweging. In een gezonde democratie! Denemarken heeft nog kans op genezing blijkbaar. Men beseft dat er een invasie aan de gang is en men is bereid deze te stoppen. Nu wij nog.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Hizb ut-Tahir infiltreerde al tien jaar terug in de Nederlandse politiek en wel via de PvdA (wie anders dan deze landverraders)

  PvdA politica in opspraak
  Nederland, januari 2008

  Het Rotterdamse PvdA-deelraadslid Bouchra Ismaili is in opspraak geraakt door een scheldmail aan een Nederlandse man die Ismaili per mail attendeerde op uitspraken van de omstreden moslimsorganisatie Hizb ut-Tahrir(HuT).
  De van oorsprong Marokkaanse politica gebruikt in haar mail zinnen als ‘val dood’, ‘bekeer je tot de islam’ en ‘jullie zijn hier de allochtonen!!!’. Ismaili zegt dat zij de mail verzond in een opwelling van woede, omdat zij die dag in Rotterdam iemand racistische taal had horen uitslaan. ‘Ik wil het niet goedpraten, maar ik word als moslimpolitica al jarenlang bestookt met mail van extreem-rechtse figuren’.
  Jos Parbleu, de man die de e-mail van Ismaili ontving, stuurde honderden lokale politici een e-mail met uitspraken van Okay Pala van Hizb ut-Tahrir. Parbleu maakt zich zorgen over de opmars van de HuT.
  ….
  http://nieuwreligieuspeil.net/node/1606

  De tekst:

  Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahahhahah VAL DOOD . Ik ben een nederlandse moslim en dat zal ik blijven tot mijn dood. Ik heb medelijden met jouw soort jij moet leven met haat, echt triest. Mijn vader en moeder hebben keihard gewerkt om dit land mede op te bouwen en ik heb niks te maken met wat anderen denken of zeggen. Jij bent een zielige duivelaanbidder!!! Je hebt je ziel verkocht!!! Raar wel in de duivel en aanhang geloven en God de almachtige de overheerser van hemelen en aarde ontkennen.Jouw soort zijn de ergste terroristen jullie terroriseren nu al jaren ons leven hier in Nederland.

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=11154

  Geliked door 2 people

  • Oma zegt:

   Dus, gaan schelden als een ordinair viswijf uit onbeheersbare woede om de vrije meningsuiting van een autochtoon om dan in de slachtofferrol van de hypocriete moslim te kruipen en háár racisme tegen autochtone Nederlanders (waarvan zíj ten dienste staat en door wie zíj betaald wordt!?) te rechtvaardigen door te wijzen naar vermeend racisme van extreem-rechts (die enkel opkomen voor zelfbehoud) een racistische, marokkaanse verwijt anderen racistisch te zijn..en dát noemt zich politica?
   En ‘nederlandse moslim’ bestaat helemaal niet, dat is een regelrechte contradictie.
   Bovendien is de verwijzing naar het opbouwen van gelijk welk europees land door moslims een leugen, de meeste eerste generatie-moslims kwamen profiteren van de sociale voorzieningen die niet bestaan in hun achterlijke moslimlanden…zelfs tot op vandaag dragen ze niet bij en zo werd ons sociaal vangnet een hángmat om te kunnen teren op het werk en het zweet van de belastingbetaler. Het enige dat moslims bijdroegen en bijdragen aan europese maatschappijen is criminaliteit, overlast, haat en racisme…waar te nemen in élk europees land.

   Geliked door 3 people

   • M. zegt:

    Mensen van de omgekeerde bijbelclub draaien alles om de haat die ze bezigen daar geven ze altijd de ander de schuld van om zo hun eigen intense haat af te dekken.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan. De Rotterdamse PvdA-deelraadslid Bouchra Ismaili ziet geen enkel probleem zich grof te uiten en Nederland te claimen als HAAR LAND…Wij blijven hier .. Val Dood ..Ik ben een Nederlandse moslima en dat zal ik blijven tot mijn dood enz.. Er komt nog een grotere gotspe erbij: Mijn vader en moeder hebben keihard gewerkt om dit land mede op te bouwen. Op welke wijze Bouchra? Hebben ze geholpen de dijken te bouwen? De Zuiderzee droog te leggen? Stonden ze een nacht op de dijk van ’s Gravenzande of de dijken van Zeeland tijdens storm? Deze mensen hebben amper gewerkt. Hen werkkwaliteit was zo slecht, dat ze al heel snel in de steun landden en sindsdien decades lang op kosten van anderen leven. Hun nakomelingen zorgen nu voor de vernietiging van dit land. Overal waar ze in middel- of grote getallen leven, brengen ze criminaliteit, terreur en doodslag. Maar Bouchra Ismaili weet dat ze kan alles zeggen- of doen. Zij en anderen, van haar soort, worden beschermd door de linksige Gutmenschen, die ze met de mantel der liefde omhelzen; ongeacht wat ze ook doen. Het verhaal Bouchra Ismaili is van 2008. Maar sinds die tijd is de vertroeteling van allochtonen in alle hevigheid doorgegaan en neemt een bizarre omvang.
   DEEL 2

   Like

   • Jan zegt:

    Een paar jaar terug moesten wij steeds weer aanhoren dat Marokkanen Nederland hadden bevrijd.

    Like

  • fleckie zegt:

   Hebben we dat ‘verhaaltje’ dat moslims hebben geholpen ons land mee op te bouwen?
   …….HET. OPBOUWEN… was al lang in 1963, toen men de allereerste moslems. ‘waarnam’ te werk gesteld, …in …DE. AFBOUW! van de te. sluiten. LIMBURGSE. DSTEENKOLENMIJNEN, en die. ( moslems) ‘werkzoekend’, NIET. terugkerend naar landen van herkomst, zoals de afspraak eigenlijk luidde! , maar. NOORDWAARTS ‘trokken’, om daar zich. zogenaamd. nuttig. te maken, als. ONGESCHOOLDE werker, voor. allerhande werkzaamheden!!!

   Like

 9. Jan zegt:

  Video

  https://bit.tube/play?hash=Qme5DmNijjWwKxVjVG5PcQUqZrx6SdRpDknMNuT4db36Pu&channel=251530

  Zolang deze ondermijning van de westerse staten wordt getolereerd onder het mom van ‘vrijheid van meningsuiting’ moet linksvolk niet jammeren en met een schijnheilige smoel bij een herdenking staan als er weer westerlingen zijn vermoord.

  Geliked door 3 people

 10. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Jan. De zaterdageditie van de Leeuwarder Courant publiceerde een artikel onder de naam “Problemen met Antillianen” https://www.lc.nl/friesland/Problemen-met-Antillianen-24296393.html
  https://www.lc.nl/friesland/Antillianen-voelen-zich-in-hoek-gezet-door-Leeuwarden-24296425.html
  “Leeuwarden wil het vestigingsklimaat voor Antillianen onaantrekkelijker te maken. Er is sprake van grotere instroom van kansloze Antillianen. De vele meldingen van huiselijk geweld, schietincidenten, winkeldiefstallen en dealen, nopen tot actie”.
  Deze melding komt uit de publicatie van de Veiligheidsagenda 2019 – 2023, en liet onmiddellijk alle poppen van de media dansen. Hoe durft men daar in Leeuwarden zo iets rottig te zeggen? De Antilliaanse gemeenschap voelt zich gecriminaliseerd en de Gemeenteraad is bezig met negatieve beeldvorming!. Burgemeester Ferd Croone en zijn raadsleden zijn – vanzelfsprekend – lelijke racisten, xenofoben en vooral fascisten. Men moet het toegeven: mijnheer Croone is een man met ballen. Hij zei dat niet hij, niet de racisten, aka xenofoben, van de gemeente met hun Veiligheidsagenda zijn ervoor verantwoordelijk, maar de Antilliaanse gemeenschap zelf.
  Een andere passage uit de Veiligheidsagenda laat al de linksige media gal spugen: “De grotere instroom van kansloze Antillianen uit de Nederlandse Antillen en vooral ook uit Rotterdam in de laatste jaren, baart zorgen”. De Gillende Keukenmeiden van de media vallen op deze passage als gieren op een kadaver. Zij brengen schreeuwende tegenargumenten met ondersteuning van alle mogelijke experts. Maar vragen deze heren en dames zich ook: a) Wat doen kansloze Antillianen Überhaupt in Nederland? Nederlanders kunnen zich niet zo maar op de Antillen vestigen. Zij worden tot de naad van hun broek gecontroleerd m.b.t. hen financiële vermogen, kunnen zij op de Antillen een huis kopen? Kunnen zij zichzelf in hen levensbehoeften onderhouden? Hebben zij een strafblad enz.. De Antilliaanse overheid mag deze eisen gerust stellen. MAAR WAAROM STELT NEDERLAND niet dezelfde eisen aan de Antilliaanse schorriemorrie die hierheen komt? Waarom vreest Nederland niet dat kansloze Antillianen hierheen komen om zonder een dag te werken uit de ruif vreten? Te dealen? Straatroof te plegen en mensen vermoorden? Wat ze graag doen; vaak zonder enkele aanleiding? b) Zijn de Antillianen uit Rotterdam niet de zorg van burgemeester Ahmed Aboutaleb? Waarom moet Leeuwarden (en misschien de rest van Friesland) fungeren als een dumpplaats voor Antillianen uit Rotterdam?

  Al deze toestanden zijn in Europa en Nederland ontstaan, omdat iedereen komt op voor de anderen en niet voor de belangen van eigen land en eigen volk.

  Like

 11. Jan zegt:

  De ellende van islam in India

  Like

 12. Oma zegt:

  Maar wacht, beste Nederlanders, er komt voor jullie nog een stroom ‘remigranten’ aan door de Brexit! Ethiopiërs (een 40.000) die eerst naar Nederland kwamen, om dan door te gaan naar UK wánt Nederland had teveel bureaucratie en regeltjes om halal bedrijfjes te mogen opstarten…bovendien kregen ze toch ook in UK, als eu-land tenminste, alle steun door gemeenschapsgeld van de belastingbetalers én konden ze in gesloten moslimgemeenschappen leven onder de sharia, inclusief sharia-rechtbanken.
  Echter, door de Brexit, komt nu hun gratis hangmat in gevaar als UK zelfstandig zou kunnen beslissen de steun aan moslimparasieten af te bouwen of zelfs helemaal te weigeren….wel, dan maar gauw terug naar ‘hun eígen land: Nederland’…huh???
  Ja hoor, deze ethiopiërs, zwart als kolen met hun onverstaanbaar brabbeltaaltje – ze spreken zelfs ‘hun eigen’ taal, Nederlands, niet eens – claimen nu zelfs Nederland als HUN thuis, HUN land!
  Ze vergissen zich met wat duizenden kilometers….er zijn nu zelfs al verenigingen die schande spreken dat Nederland haar ‘ethiopische onderdanen(?!)’ in de kou laat staan, er wordt geen huisvesting, onderhoud en opvang voorzien want ze hadden hun terugkeer uit UK maar beter moeten ‘voorbereiden’?
  Het moet niet gekker worden: zwarte moslims/afrikanen uit ethiopië die blank/christelijk Nederland al claimen als thuisland!!!!

  Like

 13. Jan zegt:

  Moslim springt in ijskoud water in Kopenhagen om er een koran uit te vissen die er door een demonstrant was in gegooid

  Waarom hij uit het water gehaald werd blijft volslagen onduidelijk

  Like

 14. Jan zegt:

  Koran en ham gaat goed samen

  Like

 15. Jan zegt:

  Gezamenlijke terreur van moslims en Antifa in Denemarken tegen Rasmus Paludan. Politie vlucht voor vuurwerk.
  https://bit.tube/play?hash=QmPp4GQniQcZ1kaXADpf4cisNH8Ld3ML6xeME5jfwvGmQX&channel=251530

  Like

 16. Jan zegt:

  Moslimparasieten in Nørrebro, politie trekt pistool

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s