Brief aan deugland

Screenshot_23

(Door: “geepstar”)

Vieze vuile stinkende gore bruinhemden. Dat vind ik de meesten van jullie. En ik zal kort uitleggen waarom. Maar eerst even dit. Jullie vinden ook dat we geen WIJ/ZIJ mogen zeggen. Nou, guess what. Ik stop je in de meest gore hokjes die ik kan vinden, want ik ben ook een extreme hokjesdenker. Dus iedereen die vindt dat Baudet/Wilders en aanhang fascisten zijn, die vind ik ronduit ziek. En iedereen die dit niet keihard veroordeelt, doet er stilzwijgend aan mee. Maar ik zal je helpen te genezen.

Alle ellende die in Nederland voorbij komt, als gevolg van jullie linkse deugbeleid, daar kijken jullie van weg. Dan heb ik het bijvoorbeeld over de oververtegenwoordiging van bepaalde bevolkingsgroepen in de criminaliteit. Dan heb ik het over de kaalslag van onze verzorgingsstaat door nieuwkomers. En dan heb ik het dus ook over de Europese Unie, want die zorgt inmiddels voor wetgevende dictatuur die helpt bij deze kaalslag.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Brief aan deugland

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 2. rottenpikwick zegt:

  Bij de VARA / DWDD moet ingegrepen worden!! Baudet / Wilders bashen en 2000 eurie toe!! Belastingcenten, óók van nazi’s, xenofoben, facsisten!!! Ingrijpen Nu!

  Geliked door 4 people

 3. Harry zegt:

  Goed , helder verhaal .
  Wij weten het , maar hoe maken we het die anderen duidelijk ?

  Geliked door 3 people

  • jungleelephant zegt:

   Ik doe niet anders dan anderen duidelijk maken hoe de vork aan de steel zit!En wat ze van mij denken zal me een worst wezen!Ik kan s’morgens tenminste nog in de spiegel kijken zonder van me zelf te walgen!

   Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Helaas is het zo. De politieke elite, de socialisten, groenen, en de meelopers van het kartel, allemaal zingen ze hetzelfde huichelachtige liedje. Socialisme is goed, en iedereen die daar niet in meegaat zal worden gedemoniseerd.

  Geliked door 2 people

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Rapunzel zegt:

  Aan Bart Schut zit een steekje los.
  De imbeciel heeft echter weleens een Marokkaanse vriendin gehad en een negerse zoewarte en daarom weet hij nu van eeuwigheid tot aardappelprak alles beter dan andere mensen. Vindt hij zelf.
  Steeds als je denkt dat hij eindelijk het licht gezien heeft valt hij weer terug naar schelden en tieren tegen wat ooit zijn eigen mensen waren. Alles is mooier en beter dan Nederlandse Nederlanders als wij Bart moeten geloven.
  Je zou haast gaan denken dat het in de naam zit want Bart Nijman van Geen Stijl had ook weer eens een GeenID66 wegtrekker ten aanzien van de bedreigingen tegen Baudet.

  Overigens zetten ze zichzelf mooi voor gek, die van de linkse kneuzenparade. Járen zaniken over de toon van Geert Wilders, nu zegt Baudet het met kackwoorden en duur, weer niet goed!
  En járen mekkeren dat Geert “maar” een HAVO-klantje was (“dus dom” al hebben wie dit zeggen zelf niet eens een veterdiploma) nu is er Baudet met zijn studies en boeken, weer niet goed!

  Geliked door 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bruinhemden, inderdaad de juiste benaming, wellicht dat sommigen niet meer weten dat de zogenaamde bruinhemden de leden waren van de SA, dat waren de mensen die via straatterreur andersdenkenden en Joden aanvielen.
  Hetzelfde zie je nu bij Antifa en AFA aanhangers, zoals Fubar het ooit raak formuleerde; “de gewapende tak van GroenLinks”.

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  100% gelijk !! Chapeau !

  Like

 9. http://tinyurl.com/yxmby375
  Anti-fascisten nemen geen afstand van betoger die Baudet dood wenst.
  Waar is het OM nu!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Jij vrouw weggooien, maar kut nog goed.

  Geliked door 1 persoon

 11. ronjaspers zegt:

  Psychologen hebben onderzoek gedaan bij links,conclusie geestelijk gestoord.Hier wat feiten over extreem links.nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) suicidaal,levensgevaarlijk en staatsgevaarlijke landverraders en dit al decennia lang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s