Gifgroene vlekken op de uitslagenkaart

Screenshot_28

(Door: “Weethetwel”)

Wat meteen opvalt op de uitslagenkaart van de verkiezingen zijn de gifgroene GroenLinks vlekken op de plaatsen van onze studentensteden. In praktisch al die steden werd GroenLinks de grootste. Delft, Leiden, Utrecht, Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Wageningen, allemaal gingen ze voor de bijl. Alleen de zuidelijke studentensteden als Rotterdam, Tilburg, Eindhoven en Maastricht hielden het nog enigszins droog. Mogen studenten idealistisch zijn en zo nadrukkelijk stemmen op een partij die vooral bestaat bij de gratie van wetenschappelijke onzin zoals de klimaatdiscussie? Natuurlijk mogen ze dat, maar de situatie is toch méér dan zorgwekkend.

De studenten van nu zijn de machthebbers van de toekomst

Hoezeer een democratie ook geacht wordt kansen te bieden aan iedereen, het zijn toch de studenten van nu die straks de touwtjes in handen krijgen in de maatschappij. Zij zijn het die functies krijgen in openbare diensten, het bedrijfsleven, wetgevende en uitvoerende macht en op alle plaatsen waar de maatschappij vormgegeven wordt. Van deze mensen wordt verwacht dat ze in staat zijn weloverwogen te handelen, zodat recht gedaan wordt aan die maatschappij. De verantwoordelijkheid houdt dus niet op bij de eigen persoon, maar hun beslissingen gaan straks duizenden anderen aan. Helaas, gezond verstand en wetenschappelijk inzicht maken steeds meer plaats voor politiek opportunisme.

50 jaar indoctrinatie begint zijn tol te eisen

Het universitair onderwijs is de eindfase van een omvangrijk onderwijsprogramma in de maatschappij. Het indoctrineren begint al bij het peuteronderwijs en wordt steeds intensiever naar gelang de hoogte van het onderwijs. De enigen die een goede kans hebben zich daar aan te onttrekken, zijn de leerlingen die van huis uit enige politieke vorming meekrijgen, want de rest is aan de linkse goden overgeleverd. Na 50 jaar indoctrinatie lijken de kaarten definitief geschud. Voor en na zijn de meeste onderwijsinstellingen en universiteiten veranderd in linkse bolwerken, temeer daar inmiddels het gros van de docenten en medewerkers de complete indoctrinatiecyclus doorlopen heeft en niet beter meer weet. Voor veel universiteitsmedewerkers is er geen verschil meer tussen een politiek of een wetenschappelijk standpunt. Dat loopt naadloos in elkaar over zonder dat er in de verste verte een waarschuwingslampje gaat branden. Een docent aan de Utrechtse Universiteit vindt het doodnormaal tot moord op te roepen tegen een politicus met een afwijkende mening. Waarschijnlijk moedig geworden door vorige moorden, die nauwelijks bestraft zijn door hun linkse medebroeders bij de rechtbank.

Studenten zijn geen afspiegeling van de bevolking

Iedereen kan gaan studeren, dat is waar, maar wie beweert dat het de beste leerlingen zijn die doorstromen naar het universitair onderwijs heeft het mis. In onze maatschappij wordt alles onderzocht, maar één van de onderwerpen die per se niet onderzocht wordt, is of de meest intelligente kinderen ook op de universiteit terecht komen. Dat is met zekerheid niet het geval. Daar is ook een goede verklaring voor: de bestuurlijke elite en de maatschappelijke bovenklasse is er vooral bij gebaat als hun eigen kinderen naar de universiteit gaan en zodoende straks de touwtjes (en het bijbehorende inkomen) over kunnen nemen van hun ouders.

Twee ontwikkelingen zullen ze daarbij met vreugde begroeten:

 1. Het invoeren van het studie-leenstelsel en steeds hogere collegegelden, zodat het universitair onderwijs weer een elitair karakter krijgt en de kinderen uit lagere klassen geweerd kunnen worden. Een kind waarvan de ouders de eindjes aan elkaar moeten knopen, zal met veel meer schrik naar een studieschuld kijken dan een kind uit een patser-milieu. Vaak zal de beslissing zijn dan maar niet aan een studie te beginnen
 2. De daling in de kwaliteit van het onderwijs. Ook de minderbegaafde kindjes van de elite kunnen, zeker met behulp van dure bijlessen, omdat de scholen het af laten weten, gemakkelijk aan de toelatingscriteria van de universiteiten voldoen. Eenmaal aangekomen op de universiteit is het vooral zaak zich te conformeren aan de heersende politieke opvattingen. Omdat wetenschappelijk inzicht niet gevraagd wordt, is het altijd goed.

Het is dus lekker gemakkelijk om als student GroenLinks te zijn

Het is evident dat de slagingskansen op de universiteit, vooral bij de geestes- en sociale wetenschappen, een stuk groter zijn als je niet kritisch bent en vrolijk meedoet aan de heersende opvattingen. Er lonken zoveel (overheids)baantjes, waarbij de belastingbetaler een belangrijke rol speelt als financier, waarbij de daadwerkelijke inspanning minimaal is en je ook niet bijster slim hoeft te zijn. Wie wil dat niet? In veel gevallen is het ook een kwestie van het kunstje afkijken van de ouders. Bovendien wordt in de media een aantal zaken zodanig gehypet dat het nét lijkt alsof de problemen van de toekomst een stijgende zeespiegel en een percentage CO2 zouden zijn. Om straks aan deze “problemen” te mogen werken, betekent héél weinig werken en héél veel inkomen dat betaald moet worden door het klootjesvolk, ook dat is een lonkend perspectief.

Echter: Wie nadenkt, zal inzien dat ook in de toekomst de belangrijkste maatschappelijke opgave is de bevolking van een menswaardig inkomen te voorzien. Daar heeft de huidige politiek geen antwoord op, en zeker niet het programma van GroenLinks. Integendeel, uitvoering van dat programma zal leiden tot grote verpaupering van de massa en het vernietigen van een groot gedeelte van de opgebouwde welvaart. Maar ook daar heeft de student van vandaag geen boodschap aan. Komend uit de rijkere milieus heeft het hen tot nu toe aan niets ontbroken. Waarom zou dat morgen anders zijn?

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, Elite, establishment, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Gifgroene vlekken op de uitslagenkaart

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Er is wel wat ‘tegengif’ te verwachten van de FvD. Het ledental schijnt razendsnel te stijgen. Ik heb in het verleden wel geadviseerd om massaal donateur van de stichting Vrienden van de PVV te worden. Daaruit zou dan ook een aanhang duidelijk worden. Helaas blijven de meeste mensen op hun handen zitten.

  Liked by 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Ik had graag wat voor ze over gehad, maar zolang de PVV het verdomt om mij een nieuwsbrief of andere info op sturen, zelfs een minimum reactie hoef je daar niet van te verwachten, dan moeten ze daar ook niet zeuren om geld.
   Aan mij heeft het niet gelegen. En ik blijf natuurlijk niet aan de gang.

   Like

  • Zolang de vrienden van de PVV bestaat, doneer ik trouw iedere maand.

   Like

 2. Riche zegt:

  Weten deze studenten eigenlijk wel dat Groenlinks de meest pedofiele partij van Nederland is? Google maar eens op Groenlinks en pedo. Je schrikt als je ziet dat het een partij was die s.x. met kinderen promoot, wil legaliseren. Ik snap nu dat ze groot voorvechter zijn van de Islam. Onze Mo had dezelfde gedachten als menig Groenlinkser. En daar op stemmen? Wilders of Baudet een gevaar? Ik zou mijn kind en ook de toekomst van mijn kind niet in de handen leggen van een partij met zulke smerige wensen.

  Liked by 2 people

 3. Klaas zegt:

  Liked by 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Toelatingseisen voor de universiteit moeten drastisch omhoog. Maar we zouden moeten beginnen bij het basis9nderwijs. Is het niet mogelijk zelfstandige basisscholen op te richten voor allen – rijk en arm – die hun kinderen breed willen vormen, met een vast programma, voor iedereen – ook voor allochtone kinderen. Beschaafde manieren aanleren, beleefdheid t.a.v. iedereen, rust in de klas, geen “groepjes” die moeten samenwerken, maar individueel bezig leren zijn. Geen gesoigneerde cijfers, maar reële. Streng dus. Of droom ik weer eens? De basis is het fundament.

  Liked by 1 persoon

 5. Corné zegt:

  Een vergelijking met de historische parabel Animal Farm is zeker op zijn plaats. Op het gym heb ik dat boekje met plezier gelezen. Voor de lijst. Vooral omdat het zo lekker dun was. Het mocht toen nog gelezen worden. De leerlingen nu zullen waarschijnlijk geen voldoende meer voor engels halen als ze het op de lijst durven te zetten. Die geweldige persiflage op de linkse mythe, uiterst sterk verwoord. In een paar uur had je uit. Nog belangrijker. In een paar uur wist je hoe doortrapt sluw en totaal verkeerd het socialisme was. Je was in één keer bekeerd. Daarom begrijp ik nu ook hoe ziekelijk de communisten in ons land Baudet en Wilders te lijf gaan, net zoals de democraten in de VS tegen Trump te keer gaan. Toen waren er nog de leraren die de oorlog hadden meegemaakt. Die overwegend sceptisch tegenover het communisme stonden. Die de verzetskrant Trouw lazen, de krant die toen nog niet geïnfecteerd was met het terminale Groenlinks virus waar de krant tegenwoordig aan lijdt. Dat veranderde snel. Onder meer door de sytematische invloed vanuit het oostblok ontstonden de zogenaamde vredesbewegingen en comité’s, zoals het Angola, Nigaragua, Noord-Vietnam. En natuurlijk de anti-apartheids bewegingen. Politieke partijen, zo communistisch als wat, deden het goed. Zoals de CPN, de PSP, die heten nu Groenlinks, maar hetzelfde communistische gif zit nog volop in hun aderen. Via indoctrinatie werden we in het westen non stop opgeroepen om de VS, het imperialisme te demoniseren. De communistische heilstaten waren het summum. Hoe de situatie daar werkelijk was, werd natuurlijk verzwegen. De Universiteit van Nijmegen was inmiddels zo rood dat het de eretitel “Havana aan de Waal” kreeg. Een nieuwe generatie leraren overspoelde de scholen. Tot op het bot tot bloedens rood gedrild. Vol haat tegen alles wat Amerikaans was, fel anti-Israël, anti Zuid-Afrika. Standaard weigerden ze hun militaire dienstplicht. Kreeg je in de jaren vlak na de oorlog nooit een baan in het onderwijs als je dienst weigerde, nu werd het juist een pré.
  Thierry Baudet fulmineert terecht tegen de linkse suprematie in het onderwijs. Zoals tijdens zijn ongegevenaarde historisch bezoek aan een scholengemeenschap in Groningen waar ook Paul Rosenmoller aanwezig was. Hij liet geen spaan heel van het linkse klimaat. Uit onderzoek door de AOB blijkt nota bene negentig procent van de leraren links te stemmen, met Groenlinks als favoriet. Het kan niet anders dan dat dit zijn stempel drukt op de generaties kinderen die van dat linkse gajes onderwijs krijgen. Thierry heeft volkomen gelijk. Dat linkse gif moet zo snel mogelijk het onderwijs uit. Meteen beginnen anders blijft de ellende voortwoekeren. Misschien is het startsein gegeven. Op de Universiteit Utrecht, door dat rooie monster dat schreeuwde om Volkert per direct op non actief te zetten. Het lijkt een onbeduidend incidentje, een vergissing. Maar dat is het niet. Hij zei het, maar je hoort het een zeer grote massa in de linkse Animal Farm van het onderwijs stiekem nazeggen. Zijn uitspraak echoot in het hele onderwijs.

  Liked by 7 people

  • Asgard zegt:

   Cornee,……Je hebt helemaal gelijk wat jou mening betreft,…feit is ook wel dat rechts er ook volkomen schijt aan heeft,..ook hier op Bron en andere sites worden Rutte en consorten de dood toegewenst en geschreven,…eigenlijk zie je een verdeling ontstaan in de gehele samenleving,…de middeklasse die steeds meer en meer aan het verdwijnen is, waardoor het verschil tussen arm en rijk steeds groter word, rechts en links worden tegen elkaar opgezet door de ongecontroleerde massa immigratie en de Islam,…bedenk wel hierbij dat dit allemaal met opzet gedaan word, zodat de NWO gewoon kan plaatsvinden, sterker nog het moet plaatsvinden, en we zullen er een hoge prijs voor moeten gaan betalen, de NWO zal er hoe dan ook gaan komen, niet linksom dan maar rechtsom, het interesseert de Multinationals en de globalisten geen een fuck wat het volk er van vind, kijk maar bijv naar de gele hesjes jl Zondag in Frankrijk, militairen die bijgeschoven werden door tyfeskop Macron,..dat laat al zien waar naar toe het zal gaan, weet gewoon dit dat je op het ergste voorbereid moet zijn, zorg goed voor jezelf, bewapen je, zodat jou leven niet voor niets is en is geweest,..de pleuris gaat hoe dan ook uitbreken,…probeer in de kop van die globalisten te komen qua denkend vermogen,….orde zal komen uit chaos, en dat is wat je overal wel ziet nu in de wereld,..Zuid-Amerika, Brasil, Venuzuela, Suriname, Europa, Oost-Eusropa met Oekraine, Zuid-Afrika white Genocide,..M-O Israel, Syrie, Libie,..enz, enz enz ,…overal is het wel een chaos,…wees gewoon voorbereid op wat gaat komen.

   Like

 6. Pingback: Gifgroene vlekken op de uitslagenkaart – Een nachtmerrie, die GroenLinksers | toodlessss

  • rottenpikwick zegt:

   Job Cohen, vunzige Salonsocialist, Miljonair van Onze centjes!! Gifmenger!!

   Like

  • Asgard zegt:

   Job Cohen,..zelf van Joodse afkomst, echt een halvergare idioot, hoe kan ie dit nou zeggen,..antisemitisme promoot ie zelf op deze manier,..snap die idioot dan werkelijk niet dat door al die ongecontoleerde massaimmigratie, horden mossels zitten die tot op het bot haat hebben tegen Israel en het Westen,..wat ziet die mafketel dan niet, een Joods restaurant die doelwit onlangs was in Amsterdam,ziet ie het verband dan niet wat hier allemaal Europa binnen komt lopen, de Turk met de te hoge suikerspiegel in Amsterdam die ff te hard met zn auto reed,…schaam je Job Cohen, je ouders draaien zich om in het graf door jou domme idiote gebrabbel, mafkees!!

   Like

 7. Geronimo zegt:

  Wie zei het ook weer: “Wie op zijn twintigste niet stemt voor socialisten, heeft geen hart. Wie op zijn veertigste nog op hen stemt, heeft geen verstand.”

  Het onderwijs is bovendien dan ook nog eens volledig door “links” geïndoctrineerd. Van in de kleuterschool tot aan de unief. Wat kun je dan anders verwachten van deze studenten?
  Een prachtig voorbeeld is Corné Hanssen, lesgever aan de universiteit Utrecht, die nog maar pas noch min noch meer opriep tot moord op de figuur van Thierry BAUDET ! Zo’n misselijk links creatuur geeft dan “les” aan de jonge garde. Een echte schande dat die man niet stante pede werd ontslagen. Het mocht eens omgekeerd geweest zijn.

  Liked by 4 people

 8. Onderwijsverdomming en vooral het gebrek aan Bildung laat zich het beste zien in de studentensteden. Maar niet enkel daar. Ook in de mainstream media zien we eerst en vooral feitenvrije actualiteitenrubrieken waarin vooral gewenste nageprate en elkaar bevestigende meninkjes als nieuws gepresenteerd worden. Zo kon het gebeuren dat uit de vele aanslagen die er het afgelopen jaar plaatsvonden uitgerekend dagenlang stilgestaan werd bij een aanslag op een moskee in Nieuw Zeeland door een globalistische Australiër. Alsof al die andere slachoffers van onverdraagzame ideologiën en onaanspreekbaren er helemaal niet toe deden. Mogelijk kwam dat wat te slecht in de politieke kraam van de nieuwsvoorzieners te pas?

  Ook de verschillende natiestaten van Europa valt een behoorlijk moeras droog te leggen. De democratische pas op de plaats die overal in Europa de plannen van globalisten doorkruist en aaandacht vraagt voor eigen cultuur, eigen bevolking, eigen moraal en eigen soevereiniteit in eigen land is een teken aan de wand dat Neo Marxistische indoctrinators in onderwijs, media, kunst, film en sportwereld hun hand overspeeld hebben en dat de bevolking meer en meer klaar is met de doorgeschoven rekeningen van hun idealen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Zou het al ZOVER zijn gekomen ? ? ? ? in Europa / Engeland……………………..

  Een man uit Iran die zich tot ’t Christendom heeft bekeerd, wordt niet als asielzoeker ervaren in England en wordt niet als Vluchteling erkent.
  Dit onder de pretext dat de Bijbel passages bevat die gewelddadig zijn.

  Het Ministerie van Binnenlandse Zaken weigert een tot het Christendom bekeerde Iraniër en citeert passages uit de Bible die moeten bewijzen dat het Christendom geen vredelievende godsdienst is.

  De “weigerings-brief” van het departement toont aan dat ’t boek “Apocalypse”- het laaste boek der bijbel – vol zit met beelden van wraak, dood door geweld en destructie.
  Het haalt een en ander in 6 uitttreksel aan.
  Men leest verder:”Deze voorbeelden zijn onverenigbaar met Uw bevestiging waaruit U zegt tot het Christendom te zijn bekeerd omdat het om een geloof van Vrede zou gaan.
  Dit in tegenstelling met de islam dat geweld, woede en wraak bevat.
  De advocaten hebben verklaard dat deze “affaire” een gebrek aan Logica bevat en een duidelijke benadering die als zorgwekkend kan worden bestempeld, gezien het leven van deze asielzoeker.
  Het lijkt erop alsof het Departement er toe tendeert om alles aan te grijpen om deze man te weigeren.
  SOURCE:
  http://www.fdesouche.com/1180933-le-royaume-uni-refuse-lasile-a-un-iranien-converti-au-christianisme-sous-pretexte-que-la-bible-contient-des-passages-violents
  orgineel:
  Independent.uk

  Liked by 1 persoon

  • M. zegt:

   Het is een oud allang herroepen convenant waarmee men de bijbel zwart probeert te maken want het nieuwe convenant stelt zelfs dat je niet boos mag worden op je medemens zonder aanleiding.
   Hoe vredelievend is dat ?

   Like

 10. kruisridder zegt:

  Het Forum heeft heel veel stemmen weggetrokken van zeer ontevreden traditionele VVD’ers waarvan een groot aantal al meer dan 40 jaar op de VVD hebben gestemd. Ze vinden dat de VVD een communistisch bolwerk is geworden en daarom naar de partij van Baudet, die een vergelijkenis vertoont van de VVD van midden jaren’70, zijn overgestapt. Niks mis met de partij van Baudet. Ook niks mis met de PVV. Beide partijen hebben prima programma’s en zijn vergelijkbaar met elkaar. Als PVV’er heb ik gemengde gevoelens bij de laatste verkiezingen. Jammer dat mijn partij in de Eerste kamer wat zetels kwijt is geraakt, maar ik ben blij dat dit ruimschoots wordt goedgemaakt door de enorme winst van het Forum voor Democratie. Chapeau !!!

  Liked by 2 people

 11. fleckie zegt:

  De op Groen Links gestemde massa, mag op. ejbron 3.9.2016, onder, ‘ de acht rijkste heersers van AFRICA. en hun BANKREKENIGEN ‘. e.e.a. ter ‘kennisneming ‘ lezen, want,….. volgens de motie HALSEMA : geen belemmering tegen instroom, tevens vertelt ons ‘Koningin Utopia'( ook HALSEMA) ,ons hoe men denkt. binnenstromend ,barbaarse volkeren ‘onder de pannen’ ( huisvestingen) te kunnen opvangen? …WEL. ten koste. van…….
  …….Enfin, op tv toont men ons in verwachting zijnde vrouwen, besmet met AIDS, ( vanzelfsprekend met de bedoeling ‘geld los te peuteren’ van de kijkers) ………….waarvan de babies NIET besmet hoeven te zijn, dankzij de gulle donaties? …….
  ”Ondanks dat de Poolse ” paus diep onder de indruk was van AIDS-DRAMA in Africa’,: ( …… ………Algemeen Dagblad 4.9.1990!!!. ..’DAR. ES. SALAAM ( DPA) – Paus Johannes Paulus ll is diep onder de indruk van de sterfte. die. aids. veroorzaakt. in. AFRIKA. Bijzijn rondreis door Afrika, waarbij hij als eerste land Tanzania aandeed, sprak hij van ”een drama dat niet alleen afzonderlijke naties of samenlevingen. bedreigt,…maar de gehele mensheid”.
  Maar de vermanende woorden vande paus gingen geheel verloren in de luidvruchtige. vreugde. van. de. honderdduizenden mensen in Dar es. Salaam. die de paus met zang en dans verwelko den. Zoals ook alle maatregelen. en. campagnes. van kerk. en. staat in Tanzania vruchteloos zijn gebleken tegen de moordende ziekte. ‘Ukimwi’. zoals. AIDS. niet wordt genoemd, heeft. in
  Tanzania. kennelijk. vrij spel……………PROMINENTEN…………..In veel dorpen vooral in het noorden lijkt een hele generatie van de seksueel bijzonder. actieve. bevolking bijna uitgestorven , zeggen Westerse deskundigen in Dar es Salaam. “Opvallend veel prominenten tussen de 30 en 40 jaar sterven,musici,politici,kunstenaars. en journalisten”. zegt een diplomaat.
  ….belangrijkste oorzaak van. de. snelle. verspreiding. van aids. is. zonder twijfel het seksuele
  gedrag van. de mensen. Kerk, noch. staat, noch. artsen zijn in staat het gedrag te beinvloeden. “Onverschillig of men christen is of moslim, voorgelicht of. niet, de wijd verbreide. Promiscue levenswandel laat zich nauwelijks veranderen”, aldus een deskundige.
  Een andere oorzaak is de besnijdenis. Missionarissen zeggen dat volgens stamgebruiken jongetjes in de leeftijd van 10 jaar wordt besneden, allen met hetzelfde mes. Als slechts EEN
  kind aids heeft, is het zeker dat alle anderen ook worden besmet………………VEEL. HOGER……
  Officieel zijn. in. Tanzania. slechts 10.000 van de rond 25miljoen mensen met aids besmet.
  Maar experts uit Europa schatten. dat. aantal. veel. hoger. Ze gaan uit van 10% van de bevolking. In het noorden van het land zou volgens een Duitse missionaris zelfs. een derde van de volwassen bevolking besmet zijn.
  Om de gesel AIDS. te bestrijden , riep de paus op tot een versterking van hetb morele besef. Het gebruik van. CONDOOMS. ALS. BESCHERMING . ..TEGEN. AIDS…wees hij af. ” Dat leidt tot een levenswandel die juist. zo’n groot aandeel heeft gehad in de verspreiding van de ziekte”, aldus de paus. …………..FATALISME…………..Westerse deskundigen vrezen dat de opwekking van de paus tot een groter moreel besef even weinig zal uithalen als de campagnes van de staat: waarschuwingsborden langs de straten, de verspreiding van voorlichtingsfolders. en de. kosteloze uitdeling. van. condooms .
  ” De meeste mensen willen de ziekte niet erkennen”. Als doodsoorzaak wordt dan malaria. of. Kanker Opgegeven , terwijl het duidelijk om aids gaat”, zegt een diplomaat. ” Het fatalisme is te groot”. Sommige. inwoners geloven dat aids. ” een uitvinding. is. van. de. oude. koloniale. machten. om. de. Afrikanen. eronder. te. houden”.*~*~*~*~*~*~*~
  Op ejbron, 16.1.2015 ,onder ‘paus -hartjes Jihad’ artikel uit het algemeen Dagblad13.8.1985!! :
  Paus in Kameroen: ” VERWERP ABORTUS. . en. VOORBEHOEDMIDDELEN”.*~*~*~*~*~*~*~
  …….De Telegraaf van 10.1.2000, vermeldde het volgende:,” Aantal. ILLEGALEN met AIDS. groeit”. Amsterdam, maandag. Het aantal onverzekerde illegalen met aids groeit snel. en zal over enkele jaren een probleem worden voor de ziekenhuizen. Dat stelt prof. S.Danner, hoofd v.d. hIV-afdeling van het Academisch Centrum ( AMC) in Amsterdam.
  Nederlandse ziekenhuizen behandelden vorig jaar al enkele tientallen illegale aidspatiënten. Het AMC nam er daarvan 10 voor zijn rekening. De HIV- expert Danner verwacht dit jaar tweemaal zoveel personen te behandelen. De komende jatpren zal het verder toenemen,omdat in Afrikaanse landen als Zimbabwe, Zaïre. en delen van Zuid-Afrika inmiddels 20 tot. 25% van de volwassenen is besmet. Hij verwacht datmeer mensen uit deze regio…illegaal. naar. NEDERLAND. komen , nu. ons. land. steeds. welvarender. wordt.
  Enkele jaren na aankomst in NL. ontdekken sommige illegalen dat ze zijn besmet,aldus Danner.
  Hij meent niet dat. een. organisatie. groepen. Afrikaanse. aidspatiënten. naar. Nederland. smokkelt. voor. een behandeling. …………..De. BEHANDELING. v.d. ILLEGALE. AIDSPATIËNTEN
  is een probleem voor de ziekenhuizen, omdat deze mensen NIET. VERZEKERD ZIJN….De kosten van de behandeling…(vaak…TIENDUIZENDEN GULDENS) blijven vaak ONBETAALD!
  …Een verplichte aidstest bij aankomst van Afrikanen. Nederland is onmogelijk,omdat het om
  illegalen. gaat die zich nu eenmaal. niet melden. Voor asielzoekers is al wel een tbc-test. verplicht. omdat deze ziekte zich ongevraagd. kan. verspreiden. Danner meent dat het POLITIEK
  ONHAALBAAR is asielzoekers verplicht ook op aids te onderzoeken….(ANP)*~*~*~*~*~*~*~
  …….fleckie: hoeveel ziekenhuizen zitten eigenlijk,,( misschien al) . In. ‘ ZWAAR. WEER’?!*~*~*~*~*~*~*~…….men kan dit ‘onthouden,(!opslaan) voor de ‘volgende verkiezingen!!!*~*~*~*~*~*~*~

  Liked by 4 people

  • fleckie zegt:

   In een van de boekjes van Novib/ Stichting vluchtelingen uitgave ” OP. DE. VLUCHT”, ‘ de Vluchtelingen, de opvang/ de herkomst’ , …pag.39, ‘WAAR KOMEN. VLUCHTELINGEN VANDAAN?………wordt o.a.( uit de doeken gedaan?)…….’schrijnende
   televisiebeelden vanwrakke volgeladen schuiten. Berichten over scheepskapiteins die de overvolle boten zogenaamd niet ” zien” en de vluchtelingen aan hun lot overlaten.
   Ontwortelden wier toekomst en nationaliteit afhangt van de touwladder die zij opklauteren. Overvolle kampen waar mensen door slechte hygiënische omstandigheden en ondervoeding sterven bij honderden. Landen die de vogelvrijer terugjagen,de mijnenvelden in en’een wisse dood tegemoet.
   De vluchtelingen in Indo-China hebben de laatste jaren veruit de meeste aandacht getrokken. Voor hen werd in 1979 een conferentie in Geneve gehouden, twee jaar later kwakende Afrikanen aande beurt. Hoev sterker leed de verbeelding vande wereld spreekt,hoe groter de kans op aandacht. .
   Miljoenen sloegen in de jaren zeventig op de vlucht. In Indo-China, in Zuid-Azie,het Midden-Oosten, Afrika, midden-en Zuid-Amerika. Hetkarweivan de opvang en begeleiding. eas niet afgelopen- zoals na de Tweede Wereldoorlog werd gedacht. Het. begon. pas. De opstand in Hongarije, de Algerijnse onafhankelijkheidsstrijd tegen FRANKRIJK, de bezetting van Tibet ,zijn slechts enkele voorbeelden van gebeurtenissen die vluchtelingenproblemen deden ontstaan. Er kwamen nieuwe bij: in de Derde Wereld, in de jonge ontwikkelingslanden……………………AFRIKA…………………..
   In Afrika is het sinds de onafhankelijkheid bergafwaarts gegaan. Voor een deel was dat het gevolg van een koloniale erfenis. Volken waren door nieuwe grenzen gescheiden, minderheden en meerderheden werden samengeperst in. kunstmatige . landen . Vruchtbare bouwgronden waren ingepalmd voor de verbouw van handelsgewassen en aan de opleiding van een eigen Afrikaans kader en het ontwikkelen van techniek was weinig aandacht besteed. …De. nieuwe. machthebbers waren eerste generatieleiders en het zijn sterke voeten die. de. weelde. kunnen. dragen. De jonge ontwikkelingslanden. in. AFRIKA. zijn eenvoudig uit de rails te tillen. Met een regelmaat van een of twee, drie geslaagde staatsgrepen per jaar verandert het politieke toneel voortdurend. Van de ruim 50 landen in Afrika wordener meer dan 20 door militairen geleid die toen ze de macht grepen niet ouder waren dan 35 jaar. Van Ethiopië in het Oosten tot Nigeria in het Wrsten, van LIBIE in het noorden. tot Aire. in het zuiden maken geüniformeerde de dienst uit. …….Militaire staatsgrepen in Afrika komen in golven en dikwijls in economisch slechte perioden. De verarming vormt een makkelijke aanleiding voor een machtsgreep waarbij de gevoelens van een verwachtingsvolle bevolking eenvoudig te bespelen zijn. Dat Afrika verarmt, staat vast. De oorzaken kunnen steeds minder in. het. koloniale. verleden worden gezocht. Ook de internationale economische malaise is. een. onvoldoende. verklaring. De Wereldbank wijst op politieke tekortkomingen in veel Afrikaanse. landen. die hebben geleid tot verwaarlozing v.d. LANDBOUW. …….De agrarische. groei is. belemmerd. door te lage. prijzen. voor de boeren. en topzware. en. peperdure. staatshandelsbedrijven. die er niet in slagen de. handel. in. landbouwprodukten. soepel te laten verlopen. Landen hielden vast aan een. star. ontwikkelingsbeleid, verjaagden. productieve. groepen ( de AZIATEN in. Oeganda), vielen ten prooi aan een onberekenbare. dictator. (Oeganda) of kregen te maken met steeds wisselende regeringen die er geen van allen in slaagden de neerwaartse lijn om te buigen ( Ghana). …Afrika wetd een continent van coups, conflicten en corruptie……..
   De komende jaren zullen honderdduizenden aan de. ‘andere’. kant v.d. grens hun toevlucht zoeken. ….Inhet rapport V.uchtelingen. In. de. Derde. Wereld ( opgesteld door de Vrije Universiteit) wordt de indrukngewekt dat in Afrika meer ruimte is voor vluchtelingen dan elders. Bovendien zou Afrika niet. de voedselproblemen kennen vanveel Aziatische landen. Dat beeld is achterhaald. De harde kern v.d.armoede. in de Derde Weteld heeft zich van Azie– ” Eten. voor. India”– verplaatst. naar. Afrika……..
   Het is in. dat. werelddeel dat de v.uchtelingenproblemen de. komende. jaren. het nijpendst dreigen. te. worden. …( etc) *~*~*~*~*~*~*~

   Like

 12. fleckie zegt:

  Op 14.6.2016, onder ‘ video prof.H.w.Sinn: waarom Spanje etc. …….o.a. ‘stoottroepen v.d.paus*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  En toch; leerlingen in de Randstad weten wat het is om met moslimkinderen naar school te moeten gaan. En ooit zal links moeten erkennen dat de islam een extreemrechtse ideologie is, waar men niets te maken mee wil hebben.
  Jammer dat het zo lang duurt, maar de groene vlekken zullen steeds kleiner worden.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Wederom de verwarring de islam is niet extreem rechts maar extreem links, Hitler en zijn boek mein kampf worden door hen bewonderd, Hitler was en Nationaal Socialist !
   Dus Links en niet Rechts !!

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘Hitlers Paus, de. verborgen. geschiedenis van Pius Xll’. is de naam van het boek geschreven door. John Cornwell, ..uitg. Balans, A’dam, isbn 90.5018. 434.0 , uitg. België: Van Halewijck, Leuven, isbn 90.5617. 247.6 . …….op ejbron 5.8.2018, onder 2 nationaliteiten.*~*~*~*~*~*~*~ nog even dit, uit de ‘anti-fascist’: no.2 , 1985:…….
    ‘Von PAPEN, HITLER. en de PAUS’. …….’Ik heb indertijd. eens. een. artikel. geschreven. over. het. in. het. begin. van. Hitlers macht gesloten concordaat tussen Hitler en de Paus.
    Het . was. von. Papen. van. het. Katholiek. Centrum. in Duitsland, die. hiervoor. had. gezorgd. Thans.lees ik in. Vrij. Nederland dat. dit. concordaat. ook. nog. een. andere. betekenis. had. Hitler moest jaarlijks een. .MILJARD. mark. aan. het. Vaticaan. betalen. voor. de. hulp. aan. zijn. regime. Dit bedrag. werd. tot. het. einde. van.
    de. oorlog. betaald.
    Is het dan een wonder dat het Vaticaan voor alle misdaden van het. Hitler-regime volslagen blind was?
    Voor zoveel geld. moet. je. een. oogje. dichtknijpen……………Sch.*~*~*~*~*~*~*~op 4.6.2016, op ejbron, onder ‘Meedogenloos en onverbiddelijk ‘Het heilig heenkomen’ , uit ‘ Vrij Nederland’.4.2.1984 *~*~*~*~*~*~*~

    Liked by 1 persoon

 14. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/03/24/lgbtqi-zender-presentator-chiel-harten-in-elkaar-geslagen-en-beroofd-na-verlaten-gaybar/

  LGBTQI-zender-presentator Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd na verlaten gaybar
  ‘Vier buitenlandse jongeren’ – ‘Ze riepen: gays easy’

  Presentator Chiel Harten is vrijdagnacht beroofd van zijn horloge en in elkaar geslagen door een groep van vier mannen. Dat meldt hij op zijn Facebook-pagina. Harten, die vooral bekend is bij LGBTQI-zender OUTtv, zegt zelf dat hij werd gezien als een ‘makkelijk doelwit’ door zijn seksualiteit.

  Liked by 1 persoon

 15. Frans Brassens zegt:

  Een perfecte analyse waarin de ziekte van Nederland wordt gediagnostiseerd.
  Zou de remedie nog tijdig toegepast kunnen worden?

  Liked by 1 persoon

 16. Bert zegt:

  Corne Hanssen is iemand die van islam zijn broodwinning heeft gemaakt en daarbij een duidelijke voorkeur vertoont, zoals blijkt uit zijn publicaties:
  https://www.uu.nl/medewerkers/CAEMHanssen/Publicaties

  Like

 17. koddebeier zegt:

  De linkse indoctrinatie is overduidelijk aanwezig op de universiteiten !!

  Like

 18. rottenpikwick zegt:

  In de VS komt ook steeds meer onrust en gedoe ivm de religie van de Vrede (Boem!!) die daar ook steeds meer vaste grond krijgt. Sinds kort zitten er 2 mosselwijven in het Congres die de boel opruien! Ilhan Omar en haar vriendin trouwens ook, spuwen de ene anti-Israel / Joodse haatspeech na de andere. Moet je de arrogantie en het smoelwerk van dit Spook zien! Nog even en een Patriot kan zich niet meer beheersen!

  Like

 19. Lucky zegt:

  Hetze gaat door…

  Like

 20. Henk.V zegt:

  ”Weethetwel” weet het inderdaad: hij heeft het helemaal bij het rechte eind. Mijn compliment voor de glasheldere uiteenzetting!
  Ik voeg nog wat invallen toe;
  -De schandelijke situatie waarin het Westen , en zeker ook ons land is beland is inderdaad het resultaat van meer dan vijftig jaar indoctrinatie door ultralinkse lieden, precies zoals de schrijver het beschrijft. Dit is het resultaat van de werkzaamheden van de aanhangers van de zogenaamde Frankfurter Schule, de meest ondermijnende vorm van massa beïnvloeding die het westen ooit zag. Het resultaat is precies geworden, zoals Jürgen Trittin, een van de kopstukken van Bundnis/die Grünen ( de zogenaamde ”Groenen’ in Duitsland), het voorspelde :
  De uitkomst van de onophoudelijke linkse indoctrinatie tijdens alle vormen van kennisoverdracht zou de zogenaamde ”Meinungsführerschaft” zijn, een situatie waarin de bevolking zoveel linkse opvattingen over zich heen heeft gekregen vanaf de kinderjaren dat de meerderheid van de mensen automatisch links denkt.
  Dat linkse ideaal is nu al in het Westen gerealiseerd .
  Sta even stil bij de gedachte dat deze verregaande indoctrinatie vanaf het allereerste moment de volle instemming had van de ”GROENEN”
  De meeste extreme rode denkwereld heeft een schutkleur: groen en wanneer een land normaal wil worden, niet meer gebukt gaan onder het opgelegde juk van zeer dwangmatige, ultralinkse opvattingen, dan moet de ontwrichtende, verziekende uitwerking van het linkse denken systematisch aan de kaak worden gesteld, om te beginnen thuis.
  Het meest schadelijke van deze manier van denken is dat het geen enkele speelruimte meer wil toestaan voor opvattingen die niet als politiek gewenst worden gezien. Tegenstemmen moet je de mond snoeren, belasteren, overschreeuwen en -indien nodig- letterlijk tot zwijgen brengen, want de groen/rode heilstaat moet en zal vorm krijgen. Aangezien elke indoctrinatie tot doel heeft de mensen slechts één manier van denken bij te brengen ,lijkt mij de volgende stelling nogal voor hand te liggen: INDOCTRINEREN KWEEKT ONZELFSTANDIGE, DOMME MENSEN, die niet meer in staat zijn alle factoren die deel uitmaken van een probleem te herkennen. De oplossingen die een geïndoctrineerde aandraagt zijn zelden uitredding brengend.
  Alle mensen die nu aan de macht zijn, of onderdeel vormen van ons systeem van orde- en wetshandhaving dragen de bacterie van dit dwangmatige denken in meer of mindere mate in zich mee. Daarom verbazen ons veel veroordelingen die rechtbanken soms opleggen aan mensen die een misdaad begingen.
  De mate van de schade die zij in hun manier van oordeelsvorming over belangrijke zaken hebben opgelopen wordt bepaald door de mate van het tegengif dat ze van huis uit hebben meegekregen ,tegen de linkse indoctrinatie.
  Ieder mens zou er van moeten zijn doordrongen dat je, als je als volwassene in het leven wilt staan, in staat moet zijn om zelfstandig te denken. Zoiets kun je alleen wanneer je op een onafhankelijke manier kennis kunt nemen van diverse opvattingen die je tegen elkaar afweegt.

  Indoctrinatie staat geen tegenstem toe! Iedere gehersenspoelde persoon is onderdeel van een gemanipuleerde kudde met één gezamenlijke opvatting , waarvan elk lid de indruk wekt over denkvermogen te beschikken en een eigen mening te hebben. Overal waar het linkse denken greep heeft gekregen op een groep mensen zie je dat zij onontvankelijk zijn geworden voor opvattingen die anders zijn dan de hunne.
  Het is dan ook niet te verbazen dat het linkse denken duidelijke trekken met bijvoorbeeld de islam heeft, een op groepsdenken gebaseerde ideologie die ook uitgaat van het principe dat iedere gelovige beslist vast moet houden aan gedachten die aan de heilige schriften zijn ontleend. Individuele interpretaties ervan worden niet gewaardeerd. En ook daar zien wij het afwijzen van andere, niet-islamitische opvattingen. Het samenwerkingsverband tussen ”links” en islam kan ieder in de praktijk in werking zien en hoe dat in de praktijk kan uitpakken voor een Joodse studente zien wij -schandelijk genoeg- in Utrecht:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/joodse-studente-ik-vertrek-naar-de-vs-omdat-ik-op-universiteit-utrecht-bedreigd-word-zodra-ik-zeg-dat-ik-joodse-ouders-heb/

  Het beste zou inderdaad zijn dat het gezonde denken via de stembus tot een niet-linkse regering leidt, een overheid die elke vorm van linkse indoctrinatie onbekommerd en zonder enige terughoudendheid UITROEIT..

  Liked by 4 people

 21. Republikein zegt:

  Hoogbegaafden met blauw bloed vergeten te benoemen.

  Like

 22. Jan zegt:

  Sen. Mike Lee maakt gehakt van de ‘Green New Deal’ van serveerster Octavio-Cortez (hilarisch)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s