Trump ontvangt de “Tropen Trump”

Screenshot_16.png

Jair Bolsonaro en Donald Trump.

(Door: “Junger Eidgenosse” – Vertaling: E.J. Bron)

Jair Bolsonaro, door de westelijke media “Tropen Trump” genoemd, heeft tijdens de verkiezingsstrijd nooit een geheim gemaakt van zijn bewondering voor de Amerikaanse president Donald Trump en zijn sympathie voor de VS. Met zijn bezoek aan Washington en een mogelijke toetreding tot de NAVO van Brazilië heeft de rechts-nationale Bolsonaro definitief gebroken met de oude, socialistische partners van Brazilië, met name vooral met landen zoals Cuba en Venezuela, waarbij de oude Arbeiderspartij steeds opnieuw aansluiting had gezocht.

Jonge Duitser

Zoals in dit artikel al uitvoerig werd belicht, heeft Brazilië verstrekkende ervaringen met socialistische regeringen opgedaan. De linkse Partido dos Trabalhodores (Partij van de Arbeid) heeft niet alleen de grootste economie van Latijns-Amerika verwoest en in een crimineel drugshol veranderd, maar was vooral onder haar Lula da Silva een ijverig helper van de beide socialistische dictaturen.

Deze tijden zijn sinds de laatste presidentsverkiezingen veranderd. Als een van zijn eerste ambtshandelingen maakte Bolsonaro een einde aan het medische programma “Mais Médicos”, een programma dat Cubaanse artsen tegen dumpinglonen in Brazilië liet werken en dat vooral ten goede kwam aan de despoten van Havana. Tijdens de “Conservative Summit of the Americas” kondigde hij aan dat Brazilië graag een voortrekkersrol zou willen innemen in de strijd tegen het socialisme in Latijns-Amerika In eigen land ontsloeg Bolsonaro communistische medewerkers uit regeringsfuncties en kondigde aan de marxistische ideologie ook uit de Braziliaanse scholen te verwijderen. Het misdadige regime van het buurland Venezuela wordt scherp veroordeeld door Bolsonaro.

President Trump benadrukte dat de betrekkingen tussen de beide grootste economieën van het Amerikaanse continent nog nooit zo goed waren als op dit moment. De beide staatschefs delen in veel opzichten gezamenlijke opvattingen, zoals het afwijzen van de “gender-ideologie”, de “political correctness” en “fake news” van de mainstream media. Beide presidenten hebben zich bovendien verplicht tot het bestrijden van communistische regimes. Met een nauwe noord-zuid-as op het Amerikaanse continent zouden de regimes in Venezuela en Cuba bestreden en de Chinese invloed teruggedrongen moeten worden.

“Westelijke” media zoals de “Zeit” maken weer eens gebruik van deze gelegenheid om de impopulaire presidenten te belasteren. Trump, die door de media graag zo wordt neergezet alsof hij het Noord-Atlantisch Bondgenootschap zou willen demonteren, is blijkbaar toch in staat allianties te smeden tegen de opkomende bedreigingen (vanuit het oogpunt van de VS) uit het oosten.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Junge Eidgenosse”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "gender", Brazilië, Communisme, Donald Trump, gezond realisme, Marxisme, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, socialisme, VS. Bookmark de permalink .

6 reacties op Trump ontvangt de “Tropen Trump”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Respect voor beide Presidenten.

  Like

 2. Corné zegt:

  Het is de democraten niet gelukt ondanks een verbeten haatoorlog vol leugens en met hulp van bijna alle media, Trump kapot te krijgen.
  Het is links Nederland niet gelukt Baudet maar ook Wilders kapot te krijgen. Zelfs niet ondanks de hulp van vrijwel alle media, DWDD, Prem, Simons, Rosenmoller,
  De Jonge en dan vergeet ik nog honderden linkse haatzaaiers. Zelfs niet na een schreeuw om terugkeer van het grootste symbool van de linkse haatmachine, Volkert van der Graaf. Zou links nu eindelijk eens doorkrijgen hoe stompzinnig ze bezig zijn?

  Like

 3. Mary zegt:

  Oh hoop doet leven, “beide presidenten hebben zich bovendien verplicht tot het bestrijden van communistische regimes”, dan is de EUSSR binnenkort hopelijk aan de beurt……….

  Like

 4. ignorant zegt:

  Trump while your at it could you do sonething about the corrupt noneelected dictators at the EU en de UN(pretty please we know you can do it make the world great again?!?MEGA 2020!🍻

  Like

 5. Jan zegt:

  De gelogen geheime verstandhouding

  Maar intussen zijn wel de levens van tientallen mensen verwoest en loopt het linkse schorem vrij rond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s