Verkeersbord beplakt: “Welkom in de messenstad Leipzig”

Screenshot_27.png

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Aan de autosnelweg even voor Leipzig hebben onbekenden een verkeersbord beplakt. Daarop prijkt nu de afbeelding van een schreeuwende vrouw, die bedreigd wordt door een met een mes zwaaiende man (foto). Dat zou wel eens weer voor verontwaardiging kunnen zorgen, want de messentrekker heeft donker haar en ziet er zodoende uit als een van de “naar binnen gevluchten”.

journalistenwatch

De mensen in Saksen hebben ervaring met verzet en daarom confronteren enkelen van hen de bezoekers aan Leipzig precies op tijd voor de Leipziger Buchmesse met de realiteit in hun stad. Ze waarschuwen voor het betreden met de woorden””Welkom in de messenstad Leipzig”. De waarschuwing is niet zonder reden – want in Leipzig kreeg de afgelopen maanden menigeen om eigenlijk niets een mes tussen de ribben gestoken. Vorig jaar september werd een 17-jarige Algerijn voor een kebabzaak doodgestoken, in december moest een 25-jarige Syriër met steekwonden in het ziekenhuis worden afgeleverd, verleden week werd een man door messteken verwond in de beruchte Eisenbahnstraße, toen hij ruzie kreeg met drie “jongeren” – volgens “Tag 24” werd een 16-jarige “bescherming zoekende” Syriër gearresteerd. Sinds begin november geldt in de omgeving rondom de Eisenbahnstraße in Leipzig officieel een wapenverbod. Blijkbaar zijn de messentrekkers echter niet echt onder de indruk van de aangekondigde boete van € 10.000,-

Nu zijn ze er dus weer – de “vluchtelingen-tegenstanders” en “migratie-tegenstanders” – de opwinding rondom hun actie zou wel eens langer kunnen duren dan hun “autosnelweg welkomstbord”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Verkeersbord beplakt: “Welkom in de messenstad Leipzig”

  • Tistochwat zegt:

   Jan 25 maart 2019 om 07:17

   Ik heb een hekel aan vloeken, maar GVD, GVD, GVD!!!
   Importeer nog maar een paar miljoen mohammedaanse negers, joh!
   En zet die wilden in de mooiste huizen, die ze gewoon lekker onder de stront smeren en uitwonen!
   En ruim vooral het afval achter hun gore mohammedaanse reet op, op kosten van de belastingbetaler, die aan het eind van zijn leven moet creperen in een konijnenhok.

   GVD! Arme, oude man!
   Zo zal ook ons lot zijn; wie wil er nu nog oud worden in deze krankzinnige linkse wereld?
   Wie wil en kan er zo ‘leven’?
   Ik heb het nog nooit eerder in mijn bestaan zó somber ingezien.

   Like

 1. droevige mof zegt:

  Ondertussen maakt de video “Als je Thierry dood wil schieten zeg dan paf!” furore in de Duitse extreemlinkse scene.
  Het neomarxistische systeem stort in en zijn stormtroepen proberen het lot om te keren met de hulp van de islamisten. Tevergeefs, te laat.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Heel verstandig dat er gewaarschuwd wordt voor messentrekkers. De waarheid MOET gezegd kunnen worden.
  Voor zakkenrollers waarschuwt men toch ook?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s