Amsterdamse gemeenteraad wil debat over bedreiging Thierry Baudet (behalve DENK en Bij1)

Screenshot_41

(Door: Bas Paternotte)

Partijen maken zich zorgen en zijn benieuwd naar stappen Femke Halsema

Alle partijen uit de Amsterdamse gemeenteraad – op DENK en Bij1 na – willen woensdag 3 april in een debat van gedachten wisselen met burgemeester Femke Halsema inzake de doodsbedreiging aan het adres van Thierry Baudet tijdens een extreem-linkse demonstratie dit weekeinde.

Tijdens deze demonstratie, zo bleek later uit videobeelden, werd er door een demonstrant of demonstranten bedreigingen geuit aan het adres van Baudet. “Deze bedreigingen zijn bijzonder verwerpelijk en ernstig”, schrijven de partijen aan het college.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam. Bookmark de permalink .

22 reacties op Amsterdamse gemeenteraad wil debat over bedreiging Thierry Baudet (behalve DENK en Bij1)

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Er zullen ongetwijfeld nog meer politieke delinquenten volgen. Een convenant sluiten met Putin lijkt me wel een goede oplossing. Er zijn vast nog wel een aantal goelags beschikbaar in Siberië waar deze ellendelingen geresocialiseerd kunnen worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Verwonderd mij niets want Simons schold Nanninga uit voor racist omdat zij, Nanninga, er ‘ bepaalde ideeën op na houdt’. Denkertje Mourad Taimounti betichtte Nanninga van het ‘aanzetten tot haat’. Niemand ligt wakker van beide gekken die bijna dagelijks hun haat tegen blanken ten toon spreiden

  Sylvana Simons wil niet praten met ‘racistische’ Nanninga
  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/sylvana-simons-wil-niet-praten-met-racistische-nanninga-584905/

  Geliked door 1 persoon

  • QENQ6 zegt:

   Links wil niet in debat en claimed het absolute, morele gelijk. Absurd in een democratie.

   Like

  • QENQ6 zegt:

   Als FvD werkelijk ideeen heeft die tegen de mensenrechten indruisen, dan moet Simons dat voor de rechter brengen. Dat is de weg, niet een debat weigeren!

   Like

   • Jan zegt:

    Bij1-volk doet hetzelfde als linksvolk in Amerika tegen Trump. Liegen, want argumenten hebben zij niet, hun leugens worden direct ontzenuwd. Daarom ging Simons volledig af in de gemeenteraad tijdens het debat waarin zij de politie verweet van liquidatie van een ‘onschuldig’ slachtoffer en het OM verweet dat het op jacht was op zwarten in Amsterdam

    Like

  • Steven zegt:

   Ze vergeten dan vaak dat ze zelf ook racistisch handelen… maar dat mag dan weer wél en daar hoor je niemand over.

   Like

 3. QENQ6 zegt:

  Aan de bak, Halsema !!!!!

  Like

 4. Ruud zegt:

  Ben heeeeeeeeeeeeeel benieuwd…………

  Like

 5. rottenpikwick zegt:

  Van mij mag er geen belastingcentje naar Heks Sylvana en haar eveneens parasiterende collega!! Punt uit!

  Like

 6. hans zegt:

  Den Hollander: heel goed idee! Levert zelfs winst op en maakt Europa heel onaantrekkelijk voor parasieten.

  Like

 7. orelius zegt:

  Die schijnheilige politisie vinden het zogenaamd verwerpelijk , net als bij Pim maar ooo wat waren ze blij dat hij weg was . Ze wisten gewoon niet hoe ze met hem om moesten gaan , ze scheten peentjes voor hem. En nu is dat met Baudet en Hiddema weer het zelfde . Ze kunnen alleen met politiekcorrecte omgaan . Je ziet het gelijk aan ze , ze worden onzeker van mensen als Pim , Baudet en Hiddema . Het zijn geen leiders . Zie je Klaver of Asher al op bezoek gaan bij Poetin of Trump. Die schijten de broek vol. Zulke hebben we niets maar dan ook niets aan . Enkelt zakken vullen kunnen ze goed . Veel praten weinig zeggen dat doen ze mer hun politiekcorrecte priet praatjes. Nu hopen op snelle tweede kamerverkiezingen.

  Like

 8. Leo 1 zegt:

  De stappen die Halsemaa gaat ondernemen, is mee stappen met de volgende demonstratie.

  Geliked door 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het meest benieuwd ben ik naar de argumenten om dit gedrag uit te leggen, ik kan ze niet bedenken maar Sylvana tovert vast wel een steekhoudend argument uit haar hoed.
  *Sarcasme modus uit*
  Je bent natuurlijk wel een ongelofelijke minkukel als je je daar van afzondert.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Het verbaast mij niet dat DENK en Bij1 geen debat willen voeren over deze bedreiging. Want dan komen zij zelf ter sprake.
  DENK is een voluit Turkse partij en Bij1 heeft ook alleen maar commentaar op de Nederlanders en de Nederlandse samenleving. Sylvana Simons heeft doodgewoon een hekel aan blanken, dus ze is racistisch.

  Ik ben nieuwsgierig hoe burgemeester Halsema dit probleem denkt aan te pakken.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Betrekkingswaan en hysterische aandachttrekkerij…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/dramaqueen-sylvana-simons-is-uitermate-teleurgesteld-dat-restauranteigenaar-haar-niet-zn-toko-uitzette/

  Dramaqueen Sylvana Simons is uitermate teleurgesteld dat restauranteigenaar haar niet z’n toko uitzette

  In een interview in Het Parool geeft Sylvana Simons aan flink te balen: er is haar namelijk een kans om slachtofferschap te claimen door de neus geboord. Want La Sylvana was aan het dineren in een restaurantje, en de eigenaar kwam haar er niet eens uitzetten. Nou ja zeg!

  “Vorige week zat Sylvana Simons (48), fractievoorzitter van Bij1, met vriendinnen in een restaurant in Oost. De eigenaar meldde zich aan haar tafel om te zeggen dat hij het leuk vond dat ze voor zijn zaak had gekozen. “Maar ik realiseerde mij ook dat het andersom had kunnen zijn, dat hij had kunnen vragen of ik weg wou gaan,” zegt Simons.”

  Like

  • Oma zegt:

   Is er iemand die het nog boeit wat raciste simons te vertellen heeft om te provoceren en uit media geilheid? Ik lees niet eens meer een artikel waar zelfs alleen haar naam wordt genoemd. Doodzwijgen die schreeuwer, dan zal ze vanzelf dat rioolputteke dichthouden waarmee ze de nederlandse belastingbetalers schoffeert die háár vette loon betalen. De hand bijten die je voedt zal zich altijd wreken, daar komen al die racisten, met denk en simons op kop, en autochtone landverraders nog wel achter.

   Like

 12. Thoth zegt:

  Oh, kijk een aan. Nou, in dat geval kun je dus een doodsbedreiging aan Denk en BIJ1 gaan formuleren. Zij geven er nl. niets om.

  Like

 13. Tineke zegt:

  Als ik aan 1 iemand een bloedhekel heb,dan is het wel aan dat kreng van Simons.
  Ze heeft zich ooit laten ontvallen,dat ze de eerste zwarte,vrouwelijke premier wilde worden.
  Over arrogantie gesproken.

  Was Narcissus ook niet verliefd op zijn eigen spiegelbeeld?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s