Arme kinderen

Screenshot_33

(Door: “bozeoudeman”)

Arme kinderen die momenteel in dit nu nog democratisch land opgroeien. Dit inclusief al die kinderen die worden misbruikt voor de doeleinden van vooral bedenkelijke nep links-liberale politici, want die kinderen kunnen het niet helpen te worden bedrogen. Arme kinderen die onder het juk van eenzijdig ‘Freek de Jonge’ denken op scholen worden vergiftigd met een kwaadaardige ideologie en mentaliteit waar zij in de toekomst zelf massaal slachtoffer van dreigen te gaan worden. 

Het doet pijn te weten dat binnen enkele jaren, wellicht zelfs slechts een enkel decennium, hun leven grondig op negatieve wijze zal veranderen als er niet snel verandering komt. Van vrijheid en openheid naar dwang en dictatuur, en dat alles mede veroorzaakt door narren die nimmer naar rede van anderen wensen te luisteren. ‘De kiezer heeft het niet begrepen’, klinkt als de kiezer hen afstraft, of anders ‘de kiezer zal over enige tijd zien hoe goed we bezig zijn geweest’. Dit zijn de mantra’s van zwaar geestelijk gestoorden die niet kunnen noch willen inzien dat enkel zij degenen zijn die het niet hebben begrepen.

Zonder het hebben van visie kwam de ‘religie’ socialisme tot bloei na de Tweede Wereldoorlog en groeide uit tot de vorm van nep socialisme die het inmiddels is geworden. Sinds de jaren zestig/zeventig van de vorige eeuw groeide dit namaak-links tot een maatschappelijke kanker uit, dat met wortel en tak uit de maatschappij dient te worden verwijderd of anders gaan we er allemaal aan. Een meute zogenaamd sociaal/liberaal bewuste miljonairs die links vanaf die tijd is gaan domineren en het roer heeft overgenomen, wenst om zijn hebzucht te blijven bevredigen, als salon-schooiers die zij nu eenmaal veelal zijn, alles te vernietigen. Alles zal en moet eraan geloven als deze hersenloze veelvraten hun zin niet krijgen. Alles moet kapot, ook het milieu, te beginnen bij de vogelstand via de windmolen-hakmachines die als een soort guillotines overal in het landschap verschijnen, de mensheid volgt dan op termijn vanzelf.

Dit links, dat geleid wordt door veelal vrijwel gewetenloze miljonairs als Soros, ondersteund door een massa hersenloze ofwel corrupte universitaire dwazen en dwepers uit de media, waar een meute slaafse volgers zich graag bij aansluit om het gevoel te hebben ‘iemand te zijn’, is bij elkaar gevoegd het kwaad dat door velen in vorige eeuwen al is beschreven. Als zij niet in staat worden gesteld de maatschappij te beheersen, hoe visieloos zij ook zijn, dan moet de maatschappij eraan. Punt. Velen van hen zijn krankzinnig, zijn hebzuchtig, zijn asociaal, zijn moordlustig, zijn meedogenloos, zijn narcisten, zijn leugenaars, zijn bedriegers en zijn op geen enkele manier voor rede vatbaar, helemaal niet zo gauw zij zich in hun welstand en goede leventje bedreigd voelen.

Sommigen van hen hebben ook nog een andere beweegreden, die hebben het echt waarlijk erg moeilijk, ze zijn door de jaren heen miljonair geworden, maar voelen zich nog steeds die, zeg maar achttienjarige linkse rebel die zij eens waren, en denken daarom dat zij nog steeds links zijn. Links zijn is niet iets dat je met je mond belijdt, maar iets als bijvoorbeeld een Peter Tosh met daden deed, door zijn geld te steken in een collectieve boerderij waar veel mensen uit zijn dorp een baan hadden. Dat is wat anders dan in een villa wonen met je kont op je centen zoals de meeste ‘linkse’ miljonairs in het Westen, waarvan dus sommigen het, gezien hun woorden, erg moeilijk vinden te accepteren dat zij van groot wereldverbeteraar nu groot-kapitalist geworden zijn.

Dit zijn veelal de kinderen en/of kleinkinderen van de eens echte socialisten die als verwende wezens niet anders gewend zijn dan dat alle anderen voor hen dienen te zwichten, omdat zij altijd hun zin hebben gekregen en zij dus ook nu hun zin moeten krijgen, koste wat het kost. Zie bijvoorbeeld de dictator in wording Timmermans, die bereid is met oorlog te dreigen om de maatschappij via dus deze vorm van chantage ondergeschikt te maken aan zijn hoogmoed en wellicht enkel hersenspinsels. Dit vermoedelijk grotendeels mede of enkel voor de continuering van zijn welstand, want daar heeft hij recht op, zo vindt hij. En eenieder die daar anders over denkt, moet gewoon zijn of haar bek houden.

Een ander voorbeeld is roeptoeter De Jonge, die via zijn schoonvader het tv-circuit is binnengehaald en hierdoor is gaan denken dat hij inhoudelijk iets op intellectueel gebied voorstelt. Artistiek gezien heeft de man nooit veel inhoud gehad, zijn eens kompaan Vermeulen was hem daarin absoluut de baas, maar ja, die was niet getrouwd met de dochter van een VARA-godheid. De Jonge lijdt al decennia lang aan zelfoverschatting en lijkt momenteel bijna het tot leven gekomen fascisme zelve te zijn met zijn gekrijs ‘dat hij, en enkel hij weet wat er dient te gebeuren’. Iedereen met een andere mening dan die van hem is een verwerpelijk persoon zonder enige intelligentie.

Dit soort figuren gedraagt zich als verwende rijkeluiskindjes die altijd een onbekommerd leventje hebben geleid en zo weten beter te zijn dan al die volkse mensjes. Zelfs meer dan dat, zij hebben recht op een goed en beter leven dan die volkse mensen, zo vinden zij. Recht dat zij vanwege afstamming hebben, recht omdat hun grootouders en of soms ook nog hun ouders voor de socialistische idealen hebben geknokt en daarom dus staan zij ver boven het gewone volk verheven. Hoor een Spekman en hoor een Timmermans keer op keer spreken over hun socialistische of gewone werkman voorouders alsof die afkomst hun soms los van alle realiteit getrilde handelen rechtvaardigt.

Door die afkomst vinden zij dat zij meer waard zijn dan de gewone mensen en daarom hebben zij ook het recht om die gewone mensen, desnoods op dictatoriale wijze, te dwingen naar hen te luisteren en voor hen te zwichten omdat dit in het belang is van die gewone mensen, ook al zien die gewone mensen dat soms of heel vaak ietsjes anders. Zij mogen als leden van een elite dictatoriaal zijn vanwege hun dynastieke rechten en omdat zij door die afstamming weten wat goed is, weten wat moet gebeuren, zo denken zij. Zij zijn beter dan u of ik, beter dan al die gewone mensen bij elkaar! Beter dan dat volk waar zij dus eigenlijk op neerkijken, dat volk dat zij diep in hun hart minachten.

Zo zijn het dus bijna allemaal ofwel idioten of hebzuchtige schooiers die vandaag de dag de linkse partijen aanvoeren, hebzuchtige wezens die meer met zelfverrijking bezig zijn dan met algemeen belang waar zij hun monden vol over hebben. Kijk dus naar types als minidictator Timmermans en figuren als Terlouw. Zij leven allen achter veilige hoge muren of in ieder geval in landhuizen tot bijna kastelen. Net als een Soros, een man die voor open grenzen staat, die immigratie predikt als kuur voor een ziekte die nog niet bestaat, maar dankzij hem spoedig zal toeslaan, en tevens een man die zelf achter een hoge bijna slotmuur te noemen als grens opgetrokken muur woont, om zichzelf en zijn materiële zaken te beschermen? Een man ook die wereldwijd brult dat dit fout is en dat grenzen moeten verdwijnen. Eigen belang en hebzucht uit geldzucht lijken dan ook in werkelijkheid eerder hun voornaamste beweegredenen en doelen in het leven, naast machiavellisme, waar zij zich vrijwel allen schuldig aan maken.

Om hun doel veilig te stellen en omdat ze vrezen dat ooit vanuit het volk strijd tegen hen gevoerd kan gaan worden, vanwege hun totaal onbegrensde hebzucht, halen zij nu half Afrika en miljoenen muzelmannen hierheen om deze in de gewone buurten te droppen, zodat het volk op termijn een andere vijand heeft waar het volk mee in gevecht raakt, waardoor de werkelijke vijand, zij dus, de rupsjes Nooit Genoeg en hun wel of niet betaalde aanhangers, veilig buiten schot blijven. Ze zijn overtuigd dat dit zo zal lopen. Hier is hun minachting jegens anderen en totale overschatting van zichzelf goed zichtbaar. Ze zijn overtuigd dat hun verdeel en heers spel hen de macht in handen zal geven, waar zij dus ook, gezien dus die afstamming, recht op vinden te hebben.

Het zijn dus eigenlijk veelal totale krankzinnigen die vanwege het ontbreken van visie niet kunnen geloven dat alles wel eens catastrofaal anders kan uitpakken dan zij denken. ‘Men zal zien hoe goed wij bezig zijn geweest’, klinkt meteen weer als mantra als iemand al eens met kritiek tot hen weet door te dringen. Verder is het vandaag dus ook gewoon nog altijd het ordinaire oude verhaal van strijd van ‘haves’ tegen ‘have nots’, met als enig verschil dat het nu bij de ‘haves’ handelt om veelal nakomelingen van de eens echte socialisten die zo de huidige, nieuwe, egoïstische, enkel op eigen heil uit zijnde soort hebzuchtige duivels zijn, het soort waar ironisch genoeg hun voorouders ooit tegen hebben gevochten.

Het enige dat de mensheid wellicht nog kan redden, is het subiet volwassen worden en dus niet langer stemmen voor totale waanzin. Het niet meer luisteren naar dit soort semireligieuze idioten. Zet die tv bij het vuilnis en ga zelf denken. Stink niet meer in al die huichel-praatjes. Kijk eens goed wie en wat zij werkelijk doen, dus wie zij werkelijk zijn. Zie wat er schuilgaat achter veel van die bedrieglijke maskers, achter die fraaie preken waarmee ze hun geldzucht en hun hebberigheid trachten te verbergen. Hoor hun leugens voor wat het zijn: Leugens. Ze zijn er niet voor u, noch voor mij, deze Verhofstadt-types zijn er enkel voor zichzelf. Dit soort heeft het monster uit de fles gelaten en daarom heb ik medelijden met die kinderen, ook die spijbelaars, want, zoals gesteld, zij kunnen het niet helpen te worden bedrogen, zij kunnen het niet helpen makkelijke slachtoffers te zijn voor geraffineerde provocateurs omdat ze te jong en dus nog onervaren zijn. Laten we hopen dat wij ongelijk krijgen en dat alles op termijn meevalt.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Arme kinderen

 1. Tineke zegt:

  Lees net dat Freek de Jonge beloond is voor zijn aanval op FVD tijdens het boekenbal gala.
  Hij mag de oudejaarsconference doen.

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Hier een kleine 23 minuten aangetoonde klimaatleugens waar de kinderen voor misbruikt worden.
  Nasa klimaatdeskundige zwaar onderuit gehaald maar wil zijn fouten niet toe geven.

  Like

 3. Marlies zegt:

  Mooi artikel. bozeoudeman. Bram Vermeulen had meer talent in z’n pink dan schreeuwerd de Jonge in z’n hele zielige rotkop. “Het Testament”.een pracht tekst. Ik heb Bram ook nooit vergeten.
  De Jonge wèl, tot dat verdomde Boekenbal.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nee Marlies dat ben ik niet met u eens, naar mijn idee was Freek wel degelijk de leidende kracht binnen het duo, hij deed ook wat cabaret geacht wordt te doen; uitvergroten en de gek ermee steken.
   Jazeker, hij was links, maar dat was Wim Kan ook om er maar eens een grootheid bij te halen.
   Het vervelende is dat Freek tot op hoge leeftijd dacht daarmee door te kunnen gaan terwijl hij met het stijgen der jaren steeds zuurder werd, hij zag vele van zijn idealen voortijdig tot een eind komen, hij zag dat links niet kon brengen wat hij graag wilde.
   Als hij of iemand in zijn omgeving hem duidelijk had kunnen maken dat stoppen ook een optie was dan was hem, en ons ook, een hoop bespaart gebleven.
   Maar het is niet juist iemand op zijn laatste optreden af te rekenen en zijn vroegere werk te vergeten.
   Vroeger had (met de nadruk op had) hij wel degelijk een groot gevoel voor humor en heeft hij hilarische sketches bedacht.
   We moeten denk ik ook niet vergeten dat we aan het vroege socialisme veel te danken hebben, vergeet niet dat het ontstaan is in een tijd dat het hard nodig was met bijna feodale industriëlen en erbarmelijke arbeidsomstandigheden.
   Werd je oud of behoeftig dan was je aangewezen op de barmhartigheid van religieuze instellingen voor een aalmoes.
   Denk eens aan wat die vroege socialisten allemaal voor elkaar hebben gekregen, doorbetaalde vakantiedagen, vakantiegeld, WW, AOW, WAO, ziektewet.

   Maar zoals bozeoudeman terecht opmerkt, op enig moment is het socialisme gekaapt door academici, mensen die in hun hele bestaan nog nimmer een dag gewerkt hebben, de arbeiders hadden daar geen antwoord op en hebben ze d’r gang laten gaan, feitelijk was dat het einde van het werkelijke socialisme.
   En die feodale industriëlen ? Die zijn weer opnieuw in opkomst !

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Like

   • bozeoudeman zegt:

    Hoi Tijl,
    Jet stelt ‘op enig moment is het socialisme gekaapt door academici, mensen die in hun hele bestaan nog nimmer een dag gewerkt hebben, de arbeiders hadden daar geen antwoord op en hebben ze d’r gang laten gaan, feitelijk was dat het einde van het werkelijke socialisme.’

    Je conclusie ben ik het mee eens maar niet je weg daarheen, het was niet fout dat academici zich bij het toen links aansloten, dit kwam ook veelal omdat in die jaren ook arbeiderskinderen makkelijker konden gaan studeren en academici werden. Wat naar mijn idee fout was, was dat een club die zich nieuw links noemde en veelal bestond uit, naast zogenaamde links/liberale miljonairs, ook veel kinderen van de oude socialisten die, zoals ik stel, vonden dat zij daardoor meer rechten hadden, die zich gedroegen alsof zij de wijsheid in pacht hadden en links een volkomen verkeerde kant hebben laten opgaan, door hun arrogantie, zelfoverschatting en betweterigheid die eigenlijk alleen maar gericht was op verbeteren en consolideren van hun financiën, hun situatie en positie.
    Een tweetal voorbeelden van wat hieruit voortkwam, Wallage, die bewust vriendjes werd met de kleindochter van Willem Drees senior om zo een hoge plek in de PvdA te kunnen bemachtigen en wat te denken van Lilian Marijnissen, die in een interview stelt dat ‘zij en haar vader niet van vriendjespolitiek houden’. Is dat niet om buikkramp krijgen van het lachen, dat mens snapt gewoon niet eens wat ze zegt. Wat is het verschil tussen het vanuit een dynastie het leiderschap van een partij toegeschoven krijgen, en nepotisme? En daar zit het probleem bij links, corruptie, corruptie,corruptie om fijne posities vast te houden met nog fijnere inkomens. Kijk naar Timmermans, de man die in de Tweede Kamer gewoon een tijdlang zat te niksen omdat hij niet kreeg wat hij wenste, aldus zijn ‘vriend’ Plasterk. Timmerfrans had hier het gevolg ‘opstappen’ aan kunnen verbinden, hij keek wel mooi uit, en je ziet waarom hij bleef plakken, straks zit dit stuk vreten wellicht op de plek van Juncker. Dit gedrag dat al decennia lang typerend is voor links is om van te kotsen. Dit was het gedrag wat de VVD kenmerkte en waar gewone mensen de kots van hadden, het is nu ook al decennia het gedrag bij veel zich links noemende hypocrieten.

    Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Dat heb je zeer goed gezien Boze.
    Ik heb zelf ook een omhooggevallen dochter die naar het schijnt de wijsheid in pacht heeft en dus het ouwetje wel eens even op zijn punt zal willen zetten, maar is ze daar mee bezig dan klapt haar mondje dicht na een antwoord van haar vader.
    Het idiote daarvan is dan wel weer dat ze de volgende keer weer haar mening aan me op wil dringen.
    Maar ja het is mijn dochter dus Ik leer ermee leven,
    Doet ze trouwens niet echt met mij op dezelfde manier.
    Zal wel bij de jeugd horen, maar soms denk Ik dat 28 jaar niet echt jeugd meer is.

    Like

 4. BigLJohn zegt:

  Er zijn van die personen die je wel dood zou willen kijken. Nu een BN’er; Freek de Jonge.
  Waar is die goede ouwe tijd gebleven met Margaret Thatcher en bij ons, Rita Verdonk. Nu moeten we nog een hele poos vooruit met Rutte en zijn tot het communisme bekeerde VVD. We moeten weer uitzien naar de volgende tweede Kamerverkiezingen, en hopen dat het weer niet tot een puinhoop verwordt. Maar toch hoop ik dat Rutte 3 dit jaar nog valt !

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Arme kinderen die momenteel in dit nu nog democratisch land opgroeien.”

  Nu nog democratisch? Waar haal je het vandaan, Bozeoudeman? Op 1 juni 2005 is hier de democratie definitief de nek omgedraaid. Een referendum over de Europese Grondwet. Grofweg een tweederde meerderheid stemde tegen. En wat deed onze democratisch gekozen regering? Z’n elitaire toges ermee afvegen. Hetzelfde met het Oekraïne referendum. En aangezien die referenda niet werken (voor de regering dan) hebben ze het referendum maar afgeschaft. Dit land is al geruime tijd geen democratie meer. Er is een revolutie voor nodig om die terug te krijgen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 6. Jules Vismale zegt:

  Helaas blijkt dat er nog veel te veel curlingouders in Nederland rondlopen die hun arme kinderen (kroost) gewoon als watjes blijven opvoeden! En of die kinderen dat zo leuk vinden zal dit artikel daarover moeten bewijzen:

  OH MIJN GOD: Ouders geven ‘airco’ naar school mee aan kinderen

  Wat overdrijven we weer heerlijk in Nederland en vooral bepaalde ouders.

  Het is eigenlijk nauwelijks te geloven, maar het Algemeen Dagblad bericht dat ouders hun kinderen airco’s meegeven naar school om daar af te koelen. Ja, dat lees je heel goed. Ze geven airco’s mee!

  Zowel in het noorden als in het zuiden van Nederland zijn de scholen weer begonnen. Dat betekent voor veel leerlingen dat ze vandaag met temperaturen boven de 30 graden (dat klopt natuurlijk ook wel)verplicht op hun stoeltje moeten blijven zitten. In Eemnes gaven bezorgde ouders hun kroost (Kregen die ouders in hun. jeugd zelf ook airco’s mee naar school toe?) daarom een airco mee naar school.
  Dit is echt gewoon te gek voor woorden. Het is niet de eerste keer dat het net over 30 graden is in Nederland. Je hoeft je kids daarom echt geen airco mee te geven naar school. Van een beetje fysiek ongemak gaan ze tenslotte niet dood. Sterker nog, misschien dat het ze wat harder maakt — wat in de huidige tijd meer dan nodig is.
  Dat is dus juist reden om het ze vooral maar niet comfortabel te gaan maken. Laat ze maar eens zweten of anders ijs eten of in een gekoelde klaslokaal vertoeven waar de school voor airco’s zorgt.

  En trouwens: in andere landen is het vaak ook heel warm — en dan hebben we het ook nog over hogere temperaturen. “Ja, maar die kinderen zijn daar aan gewend,” krijg je dan te horen. Nou, misschien wel. Maar een kind kan heel snel ergens aan wennen. Laat ze daarom maar even zwoegen.

  Trouwens, in een paar dagen is het alweer voorbij met de pret. Dan is het in Nederland gewoon fris. Zoals Nederlanders eigenlijk gewend zijn.

  Het is echt niet best dat we onze kinderen tegenwoordig zo knuffelen dat we ze airco’s meegeven als het nou wat warmer is dan normaal. Onze kinderen worden stelselmatig en systematisch zwak gemaakt ofschoon daar al vele tientallen jaren voor is gewaarschuwd. Als het maar een beetje oncomfortabel voor ze dreigt te worden handelen we meteen, en voorkomen we dat ze zich ook maar een beetje ongemakkelijk voelen.
  En denken die ouders soms dat hun kinderen het altijd leuk vinden als ze constant zo worden vertroeteld en overbeschermd? Ik heb zelf het idee van NIET!

  Het is triest en eigenlijk gewoon ronduit gevaarlijk — zeker in de tijden waarin we leven en eens zullen die kinderen, als ze onzelfstandige volwassenen worden, hun ouders hiervoor bijzonder ondankbaar over zijn!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Toch is het zo dat er genoeg mannen rondlopen in Nederland die het niet over hun kant laten gaan als bepaalde kinderen zich gruwelijk misdragen of ernstige fouten maken naar aanleiding van een uitgebreide verhaal van Anne en Bill, waarvan er in 2013 talloze artikelen stonden over het ouderwets en streng opvoeden van meisjes en vrouwen, dat ik maar vrij kort zal vernoemen:

   Een zekere Jan was in dit desbetreffende verhaal een strenge stalmeester die eveneens een paar tienermeisjes ouderwets had opgevoed! Deze kerel werkte daar op een Brabantse manege en hij was zo op netheid en orde gesteld dat de tienermeiden die alles daar bevuilden of niet naar hem luisterden dat ook zouden weten!
   Zo had Jan twee meiden, Nathalie en Monique (deze laatste was de dochter van de eigenaars van de manage), al eens over zijn knie genomen als ze de boel daar bedierven en later nog een stads meisje dat Linda heette. Hoewel zij in het begin alles daar keurig verzorgde was het onvermijdelijk dat ook Linda fouten ging maken!
   Zij veegde op een dag het afvalwater van de manege namelijk in de verkeerde afvoerput zodat deze verstopt raakte waardoor Jan zo kwaad op haar werd dat hij Linda over zijn knie nam en haar ongetwijfeld een véél erger pak voor haar broek gaf dan de twee eerstgenoemde meisjes!
   En die Linda had in haar jeugd nog nooit eerder een pak slaag gehad zodat zij het portie billenkoek nog de hele dag voelde!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s