Linkse schoolboeken

Screenshot_39

(Door: Hugo Bos)

Ik heb er genoeg van. Ik ga iets doen. Mijn kinderen klagen steen en been over hun schoolboeken. Die staan vol politiek-correcte bagger. En als ik andere ouders spreek, hoor ik hetzelfde: ook hun kinderen krijgen linkse indoctrinatie. Dit kunnen we niet laten gebeuren! Ik heb daarom een meldpunt ingericht: https://klapuitdeschool.nl/ Ik roep u op om melding bij mij te maken van politiek-correcte ideologie in lesmateriaal. Heeft u schoolgaande (klein)kinderen, kijk dan alstublieft eens in hun lesboeken. Vooral maatschappijleer, geschiedenis en aardrijkskunde zijn erg.

Daar worden duistere kanten van de islam zorgvuldig verborgen gehouden. Kinderen wordt schrik aangejaagd met klimaatwaanzin. De eigen cultuur wordt in een kwaad daglicht gesteld. Zelfs volstrekt apolitieke vakken als Duits en rekenen worden ingeschakeld voor propaganda. Wat te denken van deze vertaling die scholieren voor Duits moeten maken:

“Wat een hitte… Maar is dit echt een gevolg van de klimaatverandering? De meeste onderzoeken zijn het daarover eens.” Met als klapper: “Ik werk als vrijwilliger bij de milieuorganisatie Greenpeace. Doe nou mee!”

U ziet: kinderen worden klaargestoomd voor een leven als radicaal-linkse Greenpeace-activist. En het erge is dat je daar als ouder pas achter komt als het leed al is geschied. Als de Duitse vertaaloefening al ingevuld en ingeleverd is.

Ik ben dat zat. Ik wil niet dat ik telkens mijn kinderen moet vertellen dat het toch echt anders zit dan linkse leerkrachten vertellen. Ik wil erop kunnen vertrouwen dat mijn kinderen een gezonde liefde voor onze Nederlandse cultuur en christelijke beschaving meekrijgen. Het wordt alleen maar erger nu Forum voor Democratie aan prominentie wint.

Voorman Thierry Baudet werkt als een rode lap op een stier bij linkse leerkrachten. Vooral omdat Baudet de zere vinger legt op hun ideologische vooringenomenheid! De linkse leraren voelen zich in hun hemd gezet. Ze blijken zwakker dan gedacht. Ik zie dan ook een grote kans.

We moeten met elkaar zoveel mogelijk voorbeelden verzamelen. Die ga ik vervolgens bij elkaar brengen en presenteren. De politiek kan dan niet om ons heen en moet wel in actie komen tegen de linkse schoolboeken! Drukken we door, dan kunnen we winnen. Dan komt er een einde aan de ideologische drijverij in het Nederlands onderwijs. Dan wordt het weer normaal om gezonde waardering voor eigen cultuur en traditie aan kinderen te onderwijzen. Daar ga ik voor!

Met strijdbare groet,

 Hugo Bos (bekijk HIER de site van “Cultuur onder Vuur”)

 h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, cultuurrelativisme, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Linkse schoolboeken

 1. Jan zegt:

  Ik ben die rotzooi ook diverse malen in Duitse schoolboeken tegen gekomen o.a. in Na Klar! Daarin heet dat brave lulletje Reza en komt uit Iran.

  Like

 2. Corné zegt:

  Geweldige actie! Alles wijst er op dat de linkse indoctrinatie op de meest sluwe wijze plaats vindt, terwijl bijna niemand het in de smiezen heeft. De leerkrachten voelen zich tot nu toe ook niet bedreigd. Arrogant zoals ze zijn – een dominerende karaktereigenschap van vrijwel alle leraren – menen ze altijd het gelijk aan hun kant te hebben. Negentig procent van de leraren stemt links, volgens hun eigen vakbond AOB. Dus de ouders zijn gewaarschuwd. Baudet heeft het perfect door en spaart het linkse klimaat in het onderwijs niet. Hij gaat er gelukkig vol tegen in. Eigenlijk is hij de enige. Niet eerder vertoond. De ouders moeten krachtig tegen de linkse suprematie protesteren.
  Er is inderdaad een ingrijpende klimaatwet nodig. Die zal door Baudet zeker ondersteund worden. Maar dan niet tegen de CO2 uitstoot maar tegen de veel gevaarlijkere gassen. De gifgassen uit de monden van de linkse leerkrachten. We hebben er inmiddels één gelocaliseerd. De universitair docent die openlijk schreeuwde om een nieuwe daad door Volkert.

  Geliked door 2 people

 3. Henk Beije zegt:

  Heel veel jaren geleden zat ik in een school bestuur,en door mijn kinderen kwam ik er achter dat de leraar een PSPer was,en de kinderen al probeerde te indoctrineren met de actie anti atoombom.
  Zelf was ik voor liever een atoombom in de tuin,dan een Rus in de keuken,maar de man werd gezegd om zijn mond te houden met zijn PSP standpunten en dat hij anders ontslagen zou worden.
  Maar sinds de mammoet wet is het een sunami van links geweest in het onderwijs,en nu zitten we met veel mensen die niet meer zelf kunnen nadenken !!

  Like

 4. Dewevoga zegt:

  Zit ene rozenwater (GKhm) niet in de onderwijsraad?

  Like

 5. Arthur Schop zegt:

  Waardevol initiatief

  Like

 6. Lucky zegt:

  Ze vallen door de klimaatmand…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/haha-politiek-adviseur-van-rob-jetten-werkte-eerst-aan-idioot-klimaatakkoord-maar-gaat-nu-voor-shell-werken/

  Haha! Politiek adviseur van Rob Jetten werkte eerst aan idioot Klimaatakkoord, maar gaat nu voor Shell werken

  Hilarisch.

  Dit is dus echt hilarisch. Tot voor kort was Elise van Zeeland politiek adviseur van Rob Jetten, de D66-leider. In die hoedanigheid werkte ze met hem aan de totstandkoming van het desastreuze Klimaatakkoord; het gestoorde plan dat de Nederlandse economie om zeep helpt terwijl het vrijwel geen positieve impact zal hebben op ‘het klimaat’ of ‘het milieu.’

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  De scholen zijn de kweekvijver voor (Groen) Links. Alles wat van die scholen afkomt weet niet beter dan dat alleen maar het linkse gedachtengoed zaligmakend is. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst….Het is nog maar zeer de vraag of rechtse krachten nu en in de toekomst blijvend weerstand kunnen bieden aan dat steeds maar uitdijende links.

  Like

 8. Jan zegt:

  Sommigen kunnen nog zelfstandig denken

  PAK LINKSE INDOCTRINATIE AAN! Schrijnend voorbeeld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s