Vrouwen en politieagenten moeten de gevolgen van de asielimmigratie bezuren

Screenshot_34

Criminaliteitsstatistiek Baden-Württemberg 2018: +22% bij gewelddaden tegen politieagenten – +25% bij seksuele overvallen op vrouwen. Vrouwen en politieagenten moeten de gevolgen van de asielcrisis bezuren!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Het optimisme dat de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Baden-Württemberg Thomas Ströbele (CDU) bij de presentatie van het veiligheidsrapport voor 2018 probeert te verbreiden, is ongepast: de drastische toename van seksuele delicten in de openbare ruimte en van het geweld tegen politieagenten is een alarmsignaal. Het beeld dat de minister van Binnenlandse Zaken schetst, komt niet overeen met het reële veiligheidsgevoel van de burgers.

Zowel bij seksuele overvallen als bij agressiedelicten in de openbare ruimte zijn asielzoekers en vluchtelingen in vergelijking tot het bevolkingsaandeel duidelijk oververtegenwoordigd. Met andere woorden: Baden-Wurttemberg is door de asielimmigratie minder veilig geworden, en vrouwen en meisjes zijn de belangrijkste slachtoffers die dit moeten bezuren.

De daling bij de eigendomsdelicten, die ervoor zorgt dat het totaal aantal delicten daalt, is geen aanleiding tot et geven van het signaal “veilig”. Juist bij deze delicten zijn veel burgers bij de pakken gaan neerzitten en doen ze helemaal geen aangifte meer. Zowel landelijk als in de deelstaten hebben we eindelijk realistische veiligheidsrapporten nodig, die zowel het grijze gebied afbeelden als ook die overvallen en intimidaties die helemaal niet in de criminaliteitsstatistiek terechtkomen om de volledige omvang van het verlies aan veiligheid in de openbare ruimte vast te leggen.

(www.swr.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vrouwen en politieagenten moeten de gevolgen van de asielimmigratie bezuren

 1. Yvonne zegt:

  Dat worden meer waarschuwingen op borden langs de weg, niet veilig voor vrouwen en politie
  Zo zullen nog vele plaatsen volgen o.a Freiburg

  Like

 2. Dit geldt voor heel Europa! Dit krijg je als je groepen primaten binnen haalt!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Er is maar ėėn medicijn dat effectief resultaat heeft en dat is de opsodemieter pil, iedere vreemdeling die geen toegevoegde waarde bij zich heeft moet die pil nemen want dat geeft een win-win resultaat, zij terug bij eigen volk en wij terug een veilig leven.

  Like

 4. Pingback: Vrouwen en politieagenten moeten de gevolgen van de asielimmigratie bezuren! | eunmask

 5. Baden-Wurttemberg en wat daar zit om Merkel te vertegenwoordigen is werkelijk BAGGER.

  Like

 6. jannes zegt:

  Tja, ze staan ook vooraan met welkomstborden en stemmen chronisch links. Oorzaak en gevolg is niet een link die gelegd word in het brein van westerse vrouwen. Ze hebben het te druk met het bashen van “witte” mannen en het smashen van “patriarchy”. Als je de traditionele rollen sloopt creëer je een vacuüm. En dat word opgevuld door deze primitieven. Ik heb alleen sympathie voor de jongere generatie vrouwen, deze waanzin kunnen ze volledig op het conto van hun moeders en grootmoeders schrijven. Verdedig jezelf maar, moeten mannen ook. Emancipatie is een mes dat aan twee kanten snijd. Als ik een euro zou krijgen voor elke keer dat ik te horen krijgen ja maar westerse mannen zijn net zo erg dan was ik nu een rijk man. Ze vinden vreemdelingen en hun aandacht maar wat leuk totdat er tot aanranding word overgegaan. Je hebt je eigen bed gemaakt en nu mag je er in slapen.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/dordrecht/man-beukt-jongen-14-uit-het-niets-volledig-in-elkaar-in-sliedrecht~a731a02d/

  Man beukt jongen (14) ‘uit het niets’ volledig in elkaar in Sliedrecht

  Een dichtgeslagen oog, mogelijk een gebroken neus en diverse kneuzingen en wonden aan zijn hoofd. De 14-jarige Dinand de Groot uit Sliedrecht werd gisteravond in elkaar geslagen en geschopt door een man toen hij in zijn woonplaats met twee vrienden stond te ‘chillen’ voor de Jumbo-supermarkt. ,,Hij kwam uit het niets op ons af en sloeg me tegen de grond’’, vertelt het geschokte slachtoffer. De politie heeft een verdachte (30) opgepakt.

  niet alleen vrouwen en politieagenten moeten het bezuren. Deze geweldenaar riep iets in een vreemde taal.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Wachteres 26 maart 2019 om 16:58

   Ik denk dat er nog steeds niets zal veranderen nadat er enkele honderdduizenden het slachtoffer zijn geworden door toedoen van een ‘iets-in-een-vreemde-taal-roeper’.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s