Vrijspraak voor Trump – debacle voor de mainstream media

Screenshot_50

(Door: Markus Gärtner – Vertaling: E.J. Bron)

Vrijspraak voor Donald Trump. Het afsluitende rapport van de speciaal onderzoeker Robert Mueller leidt niet tot meer aanklachten. De Amerikaanse president is – anders dan door de mainstream media sinds twee jaar constant wordt beweerd – geen marionet van Vladimir Poetin.

PI News (2)

Het Kremlin heeft niet aan de touwtjes getrokken in het verkiezingscampagneteam van Trump. Nu staan de mainstream media echter voor joker. Hun debacle is alleen maar te vergelijken met de bewering van voor de Irak-oorlog dat Saddam Hussein massavernietigingswapens zou bezitten – een leugen, waarmee de invasie werd gerechtvaardigd.

De campagne tegen Trump was lang, heftig en meedogenloos, Ze was campagnejournalistiek in de zuiverste vorm. De krantenkoppen over het Mueller-rapport zijn daarom ongebruikelijk klein.

Maar de afdankende mediale meningsadel zal niet zo snel opgeven. Hij zal nieuwe beschuldigingen produceren. Daarop duiden nu al koppen als “Trump´s halve overwinning”…

Bron:
www.pi-news.net
Door: Markus Gärtner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Vrijspraak voor Trump – debacle voor de mainstream media

 1. Jan zegt:

  President 2020: Donald Trump

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Het is toch te gek voor woorden twee jaar lopen zieken anti een democratisch gekozen president en dat noemt zich democraten…….., socialisten hebben niet alleen een, door de medische wetenschap bewezen, genetische defect ze zijn een genetisch defect!!!.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  De “democratische” etters willen nu het volledige rapport in zien .
  Het is ze onmogelijk te begrijpen , dat ze totaal fout zitten .
  Ze zullen blijven spitten !
  In een dergelijke stapel papieren , meer dan een bestelbus vól , is , als je gaat spitten , altijd wel iets te zeiken over een enkel woordje , punten en komma’s .
  Dus zullen ze nog jaren door blijven etteren en zo mogelijk procederen .

  Wat een tuig is dat toch eigenlijk , die “ democraten “ !
  Net als bij ons die kwallen van de PvdA , Groenlinks en D’66 .
  Met hun gemaskerde stoottroepen , het antifa tuig .
  Hun fanatisme doet niet onder voor dat van de SS .
  Maar o wee , als je daar iets over zegt .

  Eigenlijk past het Russische systeem veel beter bij de “ democraten “ , dan bij de Republikeinen .
  Ze moeten toch wel een soort wanhopig geweest zijn om de Republikeinen aan Putin te willen koppelen , qua collaboratie .
  Waarschijnlijk hebben ze hun eigen linkse roots daarmee volledig te grabbel gegooid in een soort van wanhoopspoging om Trump zwart te maken .

  Putin steunt het socialistische regime in Venezuela , geeft ze dat niet te denken ?

  Zo verbaast het me ook regelmatig , dat de socialisten groepen in onze samenleving nu “bruinhemden” noemen , terwijl dat eigenlijk hun EIGEN soort was !
  Ze proberen de oorlogsmisdaden van Hitler en zijn trawanten in rechtse schoen te schuiven .
  Volledig onterecht , mijn inziens .
  Hitler was een socialist pur sang .
  En zijn volgelingen uiteraard idem .
  Ergo : bruinhemden waren (of zijn) socialisten !
  Laten we niet zo suf zijn om ons dat imago aan te laten wrijven .
  Keihard daar tegen in !

  Geliked door 2 people

 4. Corné zegt:

  Het “grappige” is dat de democraten blijven volhouden en blijven geloven in de leugens die ze zelf hebben verzonnen. Typisch een linkse eigenschap. Ongelijk hebben is bij hen hetzelfde als verongelijkt. Onverantwoordelijk als zo’n clubje onnozele ganzen ooit nog eens gaat regeren in het machtigste land ter wereld. Dat wordt het een herhaling van het Obama drama.

  Like

 5. Marlies zegt:

  Waar blijft het onderzoek naar Hillary Clinton’s vermeende criminaliteiten en haar “Clinton Foundation”? Genoeg werk aan de winkel, lijkt mij.

  Like

 6. Steven zegt:

  Nu hoor je er niet zoveel meer over. Was er wel iets naar boven gekomen, dan was het weken lang topprioriteit geweest…

  Like

 7. Peter zegt:

  En hierna nog 4 jaar Trump ,heerlijk ,kan hij doorpakken op dat linkse gespuis .

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Op dit niveau zullen we de waarheid nooit te weten komen.
  Wat we wel weten is dat de media in Amerika hun eigen gekozen president vijandig zijn, terwijl de media hier volledig op de hand zijn van onze regering. En het Vierde Rijk.
  Onafhankelijk media zijn de bouwers van een democratie. Broodnodig. Zolang ze niet objectief kunnen zijn mijd ik ze als de pest.

  Like

 9. Jan zegt:

  De hetze is direct weer begonnen, nu ook door Ilhan Omar, beroepsantisemiet en terroristenliefje en Gaza Flotilla Org, aka Hamas

  https://tinyurl.com/y6nsyzzj
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/fake-news-nbc-uses-gaza-flotilla-org-as-gun-trafficking-experts-for-trump-hit-piece/

  Dit wijf zit wel in het Huis van Afgevaardigden en bepaald samen met de imbeciel Ocasio-Cortez en Rashida Tlaib (Israël heeft geen recht te bestaan en dient vernietigd te worden)* de agenda van de Dems.

  * New Congresswoman Rashida Tlaib’s First Order of Business: Wiping Israel off the Map

  https://www.israellycool.com/2019/01/04/new-congresswoman-rashida-tlaibs-first-order-of-business-wiping-israel-off-the-map/

  Like

 10. Jan zegt:

  Hannity en de leugens van MSNBC en Rachel Maddow/mad cow

  En ook deze gek is weer een hetze gestart tegen Trump: psychopaat Maxine Waters
  Deutsche Bank Has Begun Providing Trump Financial Records For House Probe ‘We Are Looking Into Everything’
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/maxine-waters-deutsche-bank-has-begun-providing-trump-financial-records-for-house-probe-we-are-looking-into-everything/

  Like

 11. Cathja zegt:

  Als ik één land moet opnoemen waar uiterst smerige politiek wordt bedreven, dan is het Amerika wel! Ze gaan daar bijna over lijken.
  Goed dat Trump vrijgesproken is, maar zoals ook in het artikel staat, zullen zijn tegenstanders wel weer op zoek gaan naar nieuwe ‘schandalen’, of ze bedenken wel weer een leugen om hem onderuit te kunnen halen.

  Like

 12. Ruud zegt:

  De linkse media worden gerund door linkse mensen en die linkse mensen kunnen zich bijna niet voorstellen dat hun mening niet door alle anderen gedeeld wordt. Daarbij is hun op emotie geprogrammeerd brein (waar ze niets aan kunnen veranderen) niet ontvankelijk voor rationele argumenten als die tegen hun vooringenomen mening indruisen en slaan ze vrij gemakkelijk door in agressieve bewoordingen en gedragingen als ze met hun emotionele benadering klem worden gezet. Bedenkelijk en gevaarlijk bovendien; we zien het regelmatig in de politiek en daarbuiten!
  Overigens wetenschappelijk vastgesteld en beschreven inmiddels.

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Column van Leon de Winter vandaag 27-3-2019 in de Telegraaf.

  Robert Mueller heeft geen bewijzen voor een mogelijke ’samenspanning’ tussen Donald Trump en Vladimir Poetin gevonden omdat er nooit een samenspanning was. Nooit. Ik ben bang dat mijn column de enige plek in Nederland was waar u dat de afgelopen jaren heeft kunnen lezen. Vanwege mijn overtuiging dat Trump onschuldig was, kreeg ik scheepsladingen fecaliën over me heen.

  Je werd voor gek verklaard als je beweerde dat Trump niet met Poetin had samengespannen en dat deze hele zaak gebaseerd was op lucht. Want mijns inziens was het duidelijk dat het zogeheten Steele-rapport, opgesteld door de Britse ex-spion Christopher Steele en gefinancierd door Hillary Clinton, lucht was. Het bevatte de meest krankzinnige beweringen, waarvan er niet één was bewezen. En toch werd dat rapport de brandstof van de heftigste mediahetze die de wereld ooit heeft gezien.

  Een onderzoeksbureau meldde dat ’533.074 web-artikelen sinds 27 mei over Rusland en Trump/Mueller gepubliceerd zijn’. Een andere organisatie meldde dat ’tussen 20 januari 2017 en 21 maart 2019 ABC, CBS en NBC bij elkaar 2284 minuten aan de ’samenspanning’ hebben besteed’.

  Waarom gebeurde dit? Het is simpel: Trump had Hillary verslagen en de Democraten konden daar niet mee leven. Er moest een externe verklaring zijn aangezien Trump nooit op een normale manier had kunnen winnen, zo wilden de Democraten en de media, hun bondgenoten, geloven. Dus ontstond het verhaal dat Poetin de geheime kracht achter Trump was.

  Laat dat nog een keer tot u doordringen: volgens de media en de progressieve politici zou de president van Amerika een Russische agent of spion zijn. In sommige varianten van dat verhaal was Trump dat al decennia, in andere verhalen was dat van recente datum. Maar dat het zo was, daaraan twijfelden de meeste journalisten in Amerika en in de hele westerse wereld niet. Want deze kwast kon toch niet op een democratische manier van Hillary hebben gewonnen?

  Wie had opgelet, had al aan het einde van 2016 de eerste omtrekken van deze nepaffaire kunnen ontdekken. Dat rapport ontleende zijn sensationele anekdotes, zo beweerde Steele, aan bronnen uit kringen van Russische inlichtingendiensten, en dit verraadde meteen dat het om onzin ging: als Trump echt een Russische agent was, was er geen Rus geweest die dat had durven of willen onthullen. Dit zou namelijk het grootste succes ooit zijn in de geschiedenis van alle spionagediensten, en dat zou door een paar Russen aan Christopher Steele zijn onthuld zonder daarvoor door de opvolger van de KGB te zijn vermoord? Ondenkbaar was dat.

  Maar toch gingen media ermee aan de slag, en niet alleen media. De FBI kreeg al in een vroeg stadium het rapport aangereikt, en dat werd de basis om bij een speciale rechtbank toestemming te vragen voor het afluisteren van de campagnestaf van Trump. De FBI suggereerde in die aanvraag dat de anekdotes in het rapport bewezen waren, en als bewijs werden mediaberichten geciteerd die dat onderbouwden. Maar die berichten waren ook door Steele geïnitieerd, en de FBI wist dat. Ofwel: de aanvraag om Trump af te luisteren was gebaseerd op een onbewezen rapport dat de rechtbank misleidde. Ook verzweeg de FBI dat het rapport was betaald door Hillary.

  De onderzoeksmachine van de FBI was al eerder aangezet. Het cruciale moment was 3 mei 2016. Dat was de dag waarop Ted Cruz, Trumps belangrijkste concurrent in de race voor het Republikeinse kandidaatschap, zich terugtrok. Dat deed bij velen in de Amerikaanse bestuurs-elites de alarmbellen rinkelen. Trump zou bij de verkiezingen Hillary’s tegenstander worden, en ofschoon niets erop leek dat die ’mafkees’ de verkiezingen kon winnen, vonden sommigen het verstandig dat er een ’verzekeringspolis’ werd gearrangeerd mocht het ondenkbare toch gebeuren.

  Dit is de context van het onderzoek door de FBI, waarvoor geen enkele reële en objectieve aanleiding bestond. Hillary zou winnen en niemand zou ooit over dat onderzoek horen, maar het moest, voor het geval dat…

  Robert Mueller wist ook dat er geen aanleiding was, en dus geen misdaad. En toch rekte hij het onderzoek – dat geen crimineel maar een contraspionageonderzoek was – in de hoop iets te vinden waarmee hij Trump kon laten struikelen. Elke grote projectontwikkelaar had wel een paar lijken in de kast, en die opzichtige Trump had die zeker in zijn met kristal en bladgoud versierde huizen.

  De FBI had zich niet laten leiden door een strafbaar feit, want dat was er niet. Het werd een graafonderzoek dat mogelijke strafbare feiten moest vinden. Dit is iets wat in tirannieën voorkomt, niet in rechtsstaten. Kopstukken van de inlichtingendiensten, het ministerie van Justitie en figuren rondom Hillary en Obama waren betrokken bij dit schandaal, dat misschien wel het grootste is in de Amerikaanse politieke geschiedenis.

  De Democraten zullen niet ophouden: Trump moet nog steeds kapot. Ze zullen verder spitten in de hoop iets te vinden dat hem kan breken. Dit heeft niets met rechtvaardigheid te maken. Het is inderdaad, zoals Trump al twee jaar beweert, een heksenjacht. Dit is een ’zachte’ staatsgreep met als doel de verkiezingsuitslag van 2016 ongedaan te maken.

  Geliked door 2 people

 14. kruisridder zegt:

  Als President Trump nu niet voorgoed afrekent met de Democraten en zijn eigen nestbevuilers, zoeken deze gifslangen een volgende hinderlaag tegen hem op.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s