Hoge ambtenaar van Kajsa Ollongren (D66) over Forum voor Democratie: FvD’ers zijn nazi’s, geen plek in de krant geven

Screenshot_54

(Door: Bas Paternotte)

Is helemaal niet erg, wel raar dat Vital Moors (ook D66) zijn functieomschrijving opeens verwijdert

Update woensdag 27 maart: Vital Moors is gestopt met twitteren.

Natuurlijk, vrijheid van meningsuiting gaat altijd voor. Een ieder heeft het recht om z’n poepje, drol of zelfs een opborrelende tsunami van braaksel te laten stromen in het riool dat Twitter heet. Ook als je ambtenaar bent. Zélfs als je een hoge ambtenaar bent op het ministerie van Binnenlandse Zaken van Kajsa Ollongren (D66). En bij de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag de nummer 24 was. Op de lijst van D66. En er is ook helemaal niets mis mee om op Twitter te melden dat je tweets op persoonlijke titel zijn.

Maar waarom heeft ‘Senior juridisch adviseur Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties’ Vital Moors ergens tussen vorige week en nu zijn functieomschrijving weggelaten van zijn Twitter-account nadat hij de Volkskrant kapittelde en Forum voor Democratie-stemmers met nazi’s vergeleek?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, democratie, demoniseren, Elite, establishment, Forum voor Democratie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoge ambtenaar van Kajsa Ollongren (D66) over Forum voor Democratie: FvD’ers zijn nazi’s, geen plek in de krant geven

 1. rottenpikwick zegt:

  Een schop onder z’n uitgerangeerde teelballen kan ie krijgen, OpRutte!

  Like

 2. Ruud zegt:

  Het tuig is tot in de hoogste regionen doorgedrongen. Het zal nog heel wat voeten in de aarde hebben voordat de zuivering daar geslaagd genoemd kan worden.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het open riool wat D66 heet !

  Like

  • Jan zegt:

   Het is een slapjanus

   Vital Moors kan leven als monnik nog niet aan

   Hij wilde zich niet meer laten leiden door zijn agenda en financiën. Heel wat tegenslagen en moeilijkheden de afgelopen weken deden Vital snel inzien dat hij niet gelukkig zal zijn als monnik.

   In een mail aan onze redactie liet hij weten terug te keren. ,, Hij ervaart ,,de moeilijke communicatie, net op momenten dat je het zwaar hebt is er helemaal niemand die je te woord kan staan. Thais leren is een opgave van jaren”.
   ….
   Vooral ook de aanpassing aan het klimaat en de cultuur valt Vital heel moeilijk.
   ….
   https://www.nieuwsblad.be/cnt/ggeet9o6

   Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Een zeer meegaand hoge ambtenaar die als “objectief” resem van minister Ollongren (D66) het democratisch 666 proces vervult. Neeehn, niks referendum, nietwaar?! En “compliment” voor Rutte en wie weet wat hem dat heeft gekost.

  Like

 5. wauso zegt:

  Op Face book de dwaas een bericht gegeven wat ik van hem vind. Het zou goed zijn als Domkopp66 hoeren eens wat vaker de waarheid te horen krijgen:
  Als jouw moeder een hoer was val dan anderen daar niet mee lastig. Kinderen het brood uit de mond stoten en je zelf met je vrienden de pens vol vreten daar is Domkop66 waar jij bij hoort goed in. Dus kijk eens eerst naar jezelf Mongool !

  Like

 6. Corné zegt:

  Zit het in de linkse genen? De democraten in de VS doen niet anders dan met dit soort methoden Trump en de republikeinen te demoniseren. Ze halen er de meest ongeloofwaardige leugens bij. Zelfs een vijftienjarig bakvis-verleden wordt veertig jaar later nog opgerakeld om te voorkomen dat een rechter van Trump’s richting wordt benoemd. Moet je nagaan. Een middelbare schoolmeisje dat hem ervan beschuldigde op een feestje meer te willen dan zijn postzegelverzameling bekijken.
  Misschien wenste ze dat wel, maar kreeg ze geen aandacht genoeg. Stik jaloers dus. Maar de democraten gingen vol op het orgel. Nu zien we dezelfde hetze tegen Thierry. Op alle mogelijke manieren wordt geprobeeerd om hem en zijn partij kapot te krijgen. Gaat niet lukken. Levert alleen maar meer stemmen op. Oppassen links! In de peilingen behalen jullie krap zestig zetels in de Tweede Kamer. Bij lange aan de helft niet!. Met grote monden alleen en blazen als een valse kat bereik je echt geen meerderheid. Gelukkig….

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Tijd dat deze “hoge ambtenaar” uit z’n ambt gezet wordt zonder enige vergoeding.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Schop alsjeblieft die valse heks en moslim-liefhebbende kreng van een Kajsa Ollongren en die vervloekte bolsjewist Vital Moors allebei zo ver mogelijk de Middellandse Zee in opdat ze hierna naar Afrika te zwemmen waar genoeg moslims vertoeven wat daar zijn ze toch erg dol op!

  Like

 9. Jan zegt:

  D66’er de Boer wil u in eigen huis laten arresteren door Europese FBI, weet niet hoe die moet worden samengesteld maar ‘wij staan voor enorme uitdagingen’. Dus bek houden want ik ben de dots aan het connecten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s