De Tweede Kamer wil het tbs-systeem handhaven, slachtoffers als Anne Faber zijn collateral damage

Screenshot_83

(Door: Jan Roos)

In zijn column van deze week neemt Jan Roos het tbs-systeem onder de loep: het idee dat met therapie “lustmoordenaars, kindermisbruikers en verkrachters” van hun perverse neigingen kunnen worden genezen. Anne Faber leeft niet meer dankzij dat peperdure systeem, zo deelt Jan mee. Dus vindt hij dat we er mee moeten stoppen.

Goh, wat waren ze weer geschokt in Den Haag. Het lijkt wel een constante emotie daar. Maar telkens als ze weer erg geschrokken zijn haal ik mijn schouders op, want het gaat altijd over situaties die bij iedereen al jaren bekend zijn. Zo ook rondom de moord op Anne Faber. Nu blijkt dat haar moordenaar Michael Panhuis helemaal niet vrij mocht rondlopen roepen ze en masse weer dat ‘dit niet had mogen gebeuren’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Tweede Kamer wil het tbs-systeem handhaven, slachtoffers als Anne Faber zijn collateral damage

 1. Ruud zegt:

  Het is een failliet systeem; beestachtigen moet je levenslang opsluiten terwille van onschuldige slachtoffers. Het wordt pas anders als “personen” verantwoordelijk worden gehouden voor hun beslissingen en niet gebouwen en instituties. Daar is het gemakkelijk achter schuilen om zo de persoonlijke verantwoordelijkheid te ontlopen. Een arts is ook verantwoordelijk voor zijn daden en niet de maatschappij of de instelling.

  Geliked door 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  Gewoon de doodstraf weer in voeren tegen dat soort beesten.

  Geliked door 3 people

 3. Tineke zegt:

  Volgens mij blijft het maar voorpaginanieuws om de verplichte DNA databank er door iedereen zijn strot heen te duwen.
  Eerst was Anna Faber begraven volgens de krant van slapend Nederland,toen was ze ineens gecremeerd,en later vertelde haar oom dat ze weer begraven was.

  Soms vraag ik me af of Anne wel bestaan heeft.

  Geliked door 2 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Medeschuldig is de volksvertegenwoordiging die er voor gekozen heeft om ‘ontwikkelings’geld naar Afrika en Azië te sturen in plaats van geld te besteden voor de broodnodige bescherming van de bevolking tegen deze ‘beesten’. Uit veel commentaren op allerlei sites komt naar voren dat de samenleving deze criminelen ‘beesten’ vindt. Dan moeten ze ook als beesten behandeld worden en opgesloten blijven gedurende de gehele (hopelijk lange) straf die opgelegd wordt.

  Geliked door 3 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  In 1812 toen de bevolking van Nederland bestond uit slechts 2 miljoen inwoners liepen er ook al mensen die niet spoorden. Dieven, luiaards, landlopers, overspelige vrouwen etc. Om dit gepeupel op te voeden c.q. te heropvoeden werden er in N.O. Nederland resocialisatiekampen gebouwd. Onder een strak regime leerden ze werken zodat ze in hun eigen onderhoud konden voorzien. Sociale vaardigheden leerden ze ook. Sommigen van hen woonden daar slechts enkele jaren waarna ze op de maatschappij werden losgelaten. Velen redden het, doch een grote groep niet en deze werden dan van Rijkswege teruggeplaatst waar ze vaak de rest van hun leven verbleven. Slechtigheid zat die mensen gewoon in de genen. In 1967 is het laatste kamp gesloten. De resultaten onder eigen uitschot werd alras merkbaar. Ook hun nazaten want die hebben dezelfde inferieure genen. Ook wel het betonrot van de samenleving genoemd. Dan heb ik het nog niet eens over al dat buitenlands schorriemorrie.

  Ondanks dat ik altijd tegenstander ben geweest van de doodstraf begin ik toch steeds meer in te zien dat dit voor een bepaalde categorie de ultieme straf is.
  Opvoedingskampen in ere herstellen lijkt mij geen overbodige luxe. Nageslacht van deze gasten moeten wij niet willen want die blijven geld kosten. Rechten hebben ze niet in de kampen, dus standaard castreren/steriliseren. Ze mogen bezwaar hebben al wordt daar verder niets mee gedaan. Schorriemorrie heeft nou eenmaal niets te willen.
  In het algemeen strenger straffen dus. Ook meer bevoegdheden bij de politie neerleggen. Grote bek naar hen betekent gewoon dat je ter plekke door een man of vijf net zolang met de knuppel bewerkt wordt tot het wit van je ogen voor je kontgat zitten. Daarna mag je achterstevoren naar huis kruipen.
  Slaan of wegrennen betekent dat je per direct je doodvonnis tekent. Agenten worden daarbij nooit vervolgd. Ook geen onderzoeken.

  Al dat buitenlandse gepeupel ben ik heel kort in. Ze moeten Europa uit. Rechten hebben ze verder niet want ze hebben al genoeg ellende veroorzaakt.

  Met straffe maatregelen zie ik nog wel een lichtpuntje voor Nederland en de rest van Europa.

  Geliked door 4 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Loffelijk streven maar het gaat niet gebeuren helaas, misschien kunnen we als voorschotje de tuchtscholen weer in ere herstellen ?

   Like

 6. Dr. Heinz zegt:

  Tweede kamer wil het tbs-systeem handhaven.
  Dat is niet het juiste antwoord, men heeft geen lef om die zieke gasten op gepaste wijze te straffen!
  Dus niet pamperen door zielenknijpers, die zelf ook geschift/gek zijn.
  Die nu aan de macht zijn denken dat criminelen, moordenaars en ander gespuis, slachtoffer der maatschappij zijn en derhalve weinig tot niet bestraft hoeven te worden.
  Politici, ambtenaren en meer van dat leven in een andere wereld, dan den gezonde burgers!
  Vandaar dat het hier in heel Europa naar de kloten gaat.
  Stem FvD en PVV!!!

  Geliked door 3 people

 7. Jack Terrible zegt:

  Toen ik tiener was had ik zware problemen thuis en ik kreeg uiteindelijk een In Bewaring Stelling die drie weken zou duren. Daarna koos ik om in een psychiatrische inrichting te wonen. Voor mijn bescherming. Toch sloegen ze mij ook daar de hersens in met een zwaar voorwerp. Dat soort lui die dit op hun geweten hebben zijn nooit vervolgd. Toch heb ik aangifte op het politiebureau gedaan. Ik werd niet geloofd door de politieagent, mijn familie, verpleegkundigen, psychiaters, psychologen en de media. Dus ik stond er helemaal alleen voor. Dat was wel een ontzettende domper nadat ik honderd dagen in coma had gelegen en daarna nog zo’n maand of drie nodig had om een beetje fatsoenlijk te kunnen lopen. Tot overmaat van ramp trouwde dat figuur die mij in coma had geslagen, een B-verpleegkundige, ook nog eens met mijn droomvrouw, ook een B-verpleegkundige. Daarna heb ik natuurlijk boze brieven geschreven naar de Koningin, Minister-President Lubbers en tal van anderen over die moordaanslag. Zelfs ook naar Simon Wiesenthal en Prins Bernhard. Uiteindelijk zijn de hoofddader en zijn opdrachtgever ook om het leven gebracht… beide op Arabische wijze. Jullie weten wat Arabieren met hun ergste vijanden doen. Wat Arabieren kunnen kunnen Nederlanders en Duitsers ook!!!

  Like

  • Tineke zegt:

   Wat een triest verhaal weer Jack, maar ik denk dat door dat grote onrecht wat jou aangedaan is,
   jou gemaakt hebt tot wie je nu bent.Een echte strijder!

   Geliked door 1 persoon

  • Sandra zegt:

   Lieg niet steeds hans, Wij weten de echte reden van jou opnames en jou zogehete coma van ruim 30 jaar geleden. Probeer geen aandacht te krijgen over de rug van een ander.

   Like

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik weet niet wie dit TBS systeem heeft uitgedokterd, maar Ik weet wel dat sinds een 50 tal jaren het TBS systeem goedgekeurd is door de politiek met soms een kleine niet ter zake doende wijziging.
  Zou het TBS systeem nou op de schop gaan geven de gevestigde partijen toe dat ze dus al 50 jaar verkeerd bezig zijn.
  Dus geloof nou niet dat er voorlopig enige verandering komt in dit systeem, voordat rechts aan de macht komt.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen in Italië,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/30/salvini-calls-chemical-castration-violent-rapists/

  Salvini Calls for ‘Chemical Castration’ of Violent Rapists

  Italy’s populist Deputy Prime Minister Matteo Salvini has called for the “chemical castration” of three men who allegedly filmed themselves raping a 19-year-old American tourist in Catania.
  The three Italian men, Roberto Mirabella, 20, Salvatore Castrogiovanni, 19, and Agatino Spampinato, also 19, were arrested on March 21st for the gang rape attack, said to have occurred on March 15th, Il Giornale reports.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s