“Pro Asyl” verlangt EU-reddingsdienst in de Middellandse Zee

Screenshot_81.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Na het einde van de “Europese” militaire operatie voor Libië heeft “Pro Asyl” de aanhoudende deelname van de EU aan de opleiding van de Libische kustwacht “moreel bankroet” genoemd. Bij de Libische kustwacht zou het gaan om een aaneensluiting van leden van milities en mensensmokkelaars, zei Karl Kopp, leider van de Europese afdeling van “Pro Asyl”, tegen de “Neue Osnabrücker Zeitung”.

Die Unbestechlichen

In het kader van deze samenwerking zouden meer dan 30.000 “bootvluchtelingen” onderschept en “naar de martel- en verkrachtingskampen van Libië zijn teruggebracht”, beklaagde hij. Desondanks zou de opleiding onverminderd worden voortgezet. “De mensen verachtende blokkade van de civiele redding op zee moet gestopt worden”, eiste Kopp. “De EU heeft de plicht om een civiele, grote EU-reddingsdienst op zee op te bouwen.” Uitwegen uit de humanitaire catastrofe zouden alleen legale en veilige vluchtwegen naar Europa bieden.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", Afrika, Algemeen, Arabische wereld, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Pro Asyl” verlangt EU-reddingsdienst in de Middellandse Zee

 1. Jan zegt:

  Gewoon schieten en visvoer van maken

  Geliked door 1 persoon

 2. QENQ6 zegt:

  Academici schrijven OPEN BRIEF.

  Orban en Trump worden in een adem genoemd met Erdogan. Ik zou de argumentatie wel eens willen zien, van die academici.

  Graag kritische reacties op deze website.

  Like

 3. Renato zegt:

  Imbecielen. Na 60 jaar ontwikkelingshulp een rij staccato voortdurende geboorte explosies. Zelfs de maan is nog te klein om die voortplanters te herbergen. Stop alle hulp en het lost zich vanzelf op. Doet de goedmens ook een beetje pijn, maar dan blijft de beschaving en de kennis aan deze kant ook overeind. Op langere termijn zou het zwarte continent hier gestructureerd de vruchten van kunnen plukken. Maar de regie wel in Europa laten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Als ze dat zo graag willen ; best !
  Laten ze dan ook de kosten voor dat gajes dat hier al is , dragen .
  Wedden dat ze zó terugkomen op hun eisen ?
  Ze hebben alleen maar eisen als een ander de rekening betaalt .

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ja Harry maar pro Asiel is geen stichting oid. maar pro asiel in het algemeen, dus word via de politiek de kosten op de burger afgewenteld.

   Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Er moeten inderdaad schepen van de EU blijven varen om te voorkomen dat vluchtelingen verdrinken. Deze schepen moeten de uitdrukkelijke opdracht hebben de ‘drenkelingen’ terug te brengen naar Libië. Laten de bezorgde goedmensen naar Libië gaan om daar te volgen wat er met de geredde schipbreukelingen gedaan wordt. Op eigen kosten uiteraard.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Sinds wanneer is de EU verantwoordelijk voor iedereen die denkt in een gammele roeiboot een zee over te kunnen steken.
   De EU moet helemaal niks met met al die “vluchtelingen”.
   We hebben dacht ik, ook nog zo iets als eigen verantwoordelijkheid.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad, gewoon laten verdrinken.
    Daarmee stop je het “Vluchteling”-verschijnsel direct.

    Like

   • fleckie zegt:

    Wij. ‘moeten. niks’ ( ook niet het ‘moeten’ uitgeleuterd’ door Timmermans, enige tijd geleden, …en verplichtingen tegenover ‘gekleurde’ buitenlanders, die zogenaamd -‘armlastig’. zijn, absoluut ook niet…….die moeten zich maar wenden tot ‘ regeringsbazen’. die miljoenen, zo niet miljarden op banken hebben staan, zoals vermeld bijvoorbeeld op ejbron 3.9.2016: onder ‘de 8 rijkste heersers van AFRICA en hun bankrekeningen,’ . en wie weet waar ze nog meer geld ‘ondergebracht’. hebben!!!*~*~*~*~*~*~*~

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Mal Sion, van een patriotten club naar een deugmens club in 5 minuten.

    Like

 6. Republikein zegt:

  Komen ook veelal hier voor kost en inwoning, huurwoningen bouwen, betalen de huur niet want geen baan geen geld, Henk&Ingrid staande bij.
  Vraag je aan een goed mens of ze woonruimte hebben afgestaan, nee, dat niet, het kan wel maar hoeft niet, daar zorgt de maatschappij voor.
  De maatschappij, dat ben jij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s