Salvini wil euro-rechtse verkiezingscoalitie: de “Alliantie van de Europese Volkeren en Naties” komt

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de verkiezingsoverwinning van zijn midden-rechtse alliantie bij de verkiezingen in de Zuid-Italiaanse regio Basilicata wil de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en de chef van de LEGA, Matteo Salvini (foto), zich helemaal concentreren op de campagne voor de Europese Parlementsverkiezingen in mei. Daarvoor is hij van plan om een alliantie van rechts-populistische krachten op te richten, waarbij ook de FPÖ zich moet aansluiten.

Duits - Zuerst

“Alliantie van de Europese Volkeren en Naties” (AEPN) moet de coalitie gaan heten, waaraan de Europarlementariër van de LEGA, Marco Zanni, werkt. “Onze verkiezingscoalitie wil het begrip natie echter ook in Europa op de voorgrond plaatsen, want wij willen de EU veranderen en niet vernietigen”, zei Zanni volgens Italiaanse media. Salvini plant een Europese verkiezingstournee, die hem naar Wenen, Duitsland en Frankrijk zal brengen. In andere landen wil hij met videoboodschappen reclame maken.

Salvini wil het nieuwe Europese bondgenootschap midden april tijdens een persconferentie in Rome presenteren, waaraan ook top-vertegenwoordigers van coalitiepartijen, waaronder de chef van de FPÖ, Strache, en Marine Le Pen van het Rassemblement National zouden kunnen deelnemen, bericht Zanni. De toppolitici van de partijen die zich aansluiten bij de alliantie, zullen de verkiezingscampagne afsluiten op 18 mei met een grote manifestatie.

Met 36% van de stemmen zou de LEGA van Salvini volgens de nieuwste peilingen wel eens de grootste partij in Italië kunnen worden. De rechtse partij wint ten koste van de coalitiepartner Vijfsterrenbeweging stemmen, die inmiddels is teruggevallen naar 21,2%.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Italië, LEGA, Nationalisme, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

6 reacties op Salvini wil euro-rechtse verkiezingscoalitie: de “Alliantie van de Europese Volkeren en Naties” komt

 1. Ruud zegt:

  Als de nodige eenheid te krijgen is een prima initiatief. Als is het maar om de meest schrijnende en ondemocratische besluiten terug te draaien. Als eerste ALLE GRENZEN WEER DICHT en slechts diegenen toelaten zolang zij over een werkvergunning beschikken. Niemand heeft behoefte aan een tweede Grote Volksverhuizing die indertijd de Romeinen de kop kostte.

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Ze zullen weer verbaasd zijn en naar Putin wijzen als de uitslag bekend wordt ,dat het overgrote deel van de mensen die uitvreters spuugzat worden komt niet in ze op .

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Salvini: “Castratie voor de drie verkrachters van een toeriste”

  Salvini calls for castration “for the molesting worms who raped a tourist in Catania”

  Matteo Salvini, Italy’s hardline interior minister, has called for three young men who allegedly gang-raped an American teenager in Sicily to be chemically castrated if convicted.
  “No leniency for the molesting worms who raped a tourist in Catania”, Salvini tweeted. “Guaranteed jail time and chemical castration!”
  The case concerns three Sicilian men who are accused of gang-raping an 18-year-old American woman in the city of Catania earlier this month.


  https://voiceofeurope.com/2019/03/salvini-calls-for-castration-for-the-molesting-worms-who-raped-a-tourist-in-catania/

  Geliked door 1 persoon

 4. Hij kan vast met Viktor Orbán, Mateusz Morawiecki, Jimmie Åkesson en Andrej Babiš gaan praten om een begin te maken.

  Like

 5. Jan zegt:

  Salvini: De invasie heeft meer met piraten dan met vluchtelingen te maken

  https://www.bitchute.com/video/nb0FUShQOf6b/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s