Het politiek “correcte” dessert – waarom ik bij Ben&Jerry´s braakneigingen krijg

Screenshot_108

(Door: Stefan Müller – Vertaling: E.J. Bron)

 

In de VS geldt een onverbiddelijk principe: in de smalltalk en vooral in het zakelijk milieu wordt niet over politiek en religie gepraat. De Amerikaanse producent van consumptie-ijs, Ben&Jerry´s, houdt zich in het buitenland echter helemaal niet aan dit principe en dat bederft mijn eetlust behoorlijk.

Die Unbestechlichen

Al sinds langere tijd ondersteunt Ben&Jerry´s de alom geliefde “Amadeu Antonio Stichting” – die velen kennen in verband met censuur op de sociale netwerken en uiteraard via haar wel zeer charmant overkomende voorzitter, de ex-Stasi verklikster Anetta Kahane. De ondersteuning van de Amerikaanse onderneming wordt d.m.v. een logo van de stichting op elke beker en op de speciale soort ijs “One Sweet World” gedrukt, waarmee de onderneming, in het bezit van Unilever, zich voor een fantastische diverse, gekleurde en rechtvaardige wereld inzet.

Maar wacht eens even…Hoe zat dat nog maar weer met het principe om bijvoorbeeld niet over politiek te praten? Natuurlijk, we zijn in Duitsland en daar smikkelen vast en zeker goed gevoede goedmenschen heel graag voor zogenaamde sociale gerechtigheid. Maar is dat een argument om je principes volledig overboord te gooien en je politiek zo krachtig in te spannen?

Maar Ben&Jerry´s beginnen nog maar net! Na een grote campagne voor het “Huwelijk voor iedereen” is er ook een campagne voor het International Rescue Committee (IRC), dat een wetsontwerp door het Europees Parlement wil loodsen dat als basis voor een groot resettlement-programma in Europa moet dienen.

Nog even om mee te schrijven: een Amerikaanse ijs-firma pusht in Europa linkse projecten en maakt zich sterk voor een programma dat voor nog meer massamigratie moet zorgen. Wat moet je daar nog bij denken? Je zou je kunnen afvragen waarom de onderneming zich niet sterk maakt voor zo´n programma in zijn vaderland?

Aan de hand van het voorbeeld van Ben&Jerry´s zou je op een behoorlijk morbide gedachtegang kunnen komen: eerst liet Barack Obama Libië, de portier van Europa, in puin leggen. Direct daarna namen de VS deel aan een (onsuccesvolle) regime change in Syrië, die uitmondde in een openlijke burgeroorlog, die als oorzaak voor een internationale migratiebeweging naar de EU werd misbruikt. Het geheel wordt afgerond door Amerikaanse ondernemingen zoals Ben&Jerry´s, die zich voor migratie in de EU sterk maken. Dat is natuurlijk absoluut merkwaardig, vooral omdat Barack Obama al lang geen president meer is. En het wordt heel absurd wanneer men hier desondanks speculeert over een agenda, die ondanks de politiek wisseling steeds verder wordt doorgevoerd. Deze agenda kan Trump echter niet worden aangewreven, maar moet op het niveau van multinationale concerns zoals Unilever worden overgedragen. Maar, zoals gezegd: morbide samenzweringstheorie…

Als ik de typisch linkse relschopper zou zijn, dan zou ik hier zoiets bedenken als “#BanBen&Jerry´s”, ben ik echter niet. In plaats daarvan blijf ik mijn ijs liever eten in het gezellige ijscafé van Giovanni en Elisa, geheel zonder producten van Ben&Jerry´s.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: Stefan Müller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, gezond realisme, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse joden, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Obama, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het politiek “correcte” dessert – waarom ik bij Ben&Jerry´s braakneigingen krijg

 1. De grote multinationals doen hele schijnheilige schijnbewegingen om via hun producten die massaal in de markt worden uitgezet, het publiek ongemerkt psychologisch bewerken, op het laatst weet je dus als consument niet beter en is het vanzelf een normaal onderwerp geworden.
  Wie zit hier achter?………Juist….de Nieuwe Wereld Elite Orde. Zij zorgen er voor dat er een consumenten-slavenwereld ontstaat……waarbij naderhand die zelfde meute heel gemakkelijk een kant op te duwen is om verder te onderdrukken.
  Hoeveel van deze multinationals doen hier aan mee?
  Vrijwel allemaal…..omdat ze door aandelen-bezit eenvoudigweg door diezelfde elite is te controleren en aan te sturen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  En verder bij het NRC.
  Hoe ze bij het NRC de coalitie tussen de Franse vrienden van Baudet (Debout la France) en Baudet proberen te ondermijnen met zoals we ze weer kennen Fake nieuws.

  Heb je geen automatische vertaling is het waard om even de links te openen en via Translate even de tekst te kopieeren.

  Een vieze gore manier van NRC om verdeeldheid te zaaien en leugens rond te strooien.
  Waar kennen we dat nog meer van bij het NSB blad van Nederland.

  Boreaalkwestie – Franse vrienden Thierry Baudet bestrijden dat zij afstand van hem nemen
  Debout la France hekelt artikel NRC Handelsblad – ‘Dit is verbijsterend’

  “Baudets Franse partners vinden ‘boreaal’ te ver gaan”, schreef NRC Handelsblad vrijdag. Bij de Franse politieke partij Debout la France, officieel partner van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet voor de Europese verkiezingen van eind mei, vinden ze Baudets hang naar een ‘boreaal’ Europa, zoals hij uitsprak in zijn rede na de verkiezingsoverwinning van FvD na de Provinciale Statenverkiezingen, ‘minder onschuldig’. Althans, dat meldde de krant.

  Maar Jean-Philippe Tanguy – nummer drie op de lijst voor de Europese verkiezingen en rechterhand van partijleider Nicolas Dupont-Aignan – die de krant te woord stond, hekelt die lezing. Dat meldt hij zaterdag in een perscommuniqué.

  https://tpo.nl/2019/03/30/boreaalkwestie-franse-vrienden-thierry-baudet-bestrijden-dat-zij-afstand-van-hem-nemen/

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Waarbij Ik ook een reactie gestuurd heb naar de hoofdredactie van NRC met de eis tot rectificatie.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Goed bereid ambachhtelijk Europees ijs: KLASSE
  Amerikanen kunnen o.a. geen goed ijs maken en geen goede koffie.

  Like

  • Lucky zegt:

   Inderdaad Marlies, ik heb nooit dat rare ijs van hun willen eten, met allerlei vreemde troep erin zoals bijv cookie dough, wie stopt er nou rauw deeg in een ijsje…bah.
   Doe mij maar ambachtelijk Italiaans ijs, daar kan geen ben & jerry’s tegenop.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Nederlanders hebben ook geen meer idee wat goede koffie is.
   Anders zuipen ze de smerige senseo troep niet.

   Like

   • Lucky zegt:

    Klopt ook Piet, in Nederland heeft koffie vaak een verbrande smaak, toen ik zwanger was rook en proefde ik dat nog 100x zo erg, en dat ligt dus idd aan de branding van de koffie.
    In het buitenland dronk ik voor het eerst koffie die ik wél lustte, met een veel zachtere en romige smaak.

    Like

 6. Thomasson zegt:

  “een Amerikaanse ijs-firma pusht in Europa linkse projecten en maakt zich sterk voor een programma dat voor nog meer massamigratie moet zorgen”. M.a.w. Ben & Jerry’s pusht de Kalergi-Plan!!! Waarin de oorspronkelijke Europese bevolking moet vervangen worden door inferieure volkeren; vooral uit islamitische landen en Afrika. Natuurlijk heeft Ben & Jerry’s een andere agenda in Europa dan in de VS. Zij als onderdeel van Bilderberg en NWO zien zichzelf als de goden van de wereld. Zij hebben het recht over ons lot te beslissen. Wij van bezet Europa (de bezetting is niet in 1945 geeindigd, maar nam andere vorm) zijn een soort proefkonijnen. Via een beleid van massaverkrachtingen op lange termijn zal een mix volk van donkere Europeaan ontstaan met een IQ die minsten 15 punten lager zit dan die van de Europeanen zelf. Dommen mensen die makkelijk in de hand zijn te houden. De vraag is: hoe kunnen wij nog genieten van een (duur)ijsje die gemaakt wordt door mensen die in feite onze vijanden zijn? Wij moeten aan de “Ben & Jerry’s verdelgers” laten zien dat wij niet automatisch in hun zak zitten. Dat wij hun ijs niet nodig hebben. DUS WEG ERMEE. Laat ze hun politiek-correcte rommel zelf vreten. Er zijn in Nederland en de rest van Europa ijssalons van ECHTE ITALIANEN die wat beter produceren.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ben & Jerry ijs zal waarschijnlijk gesponsord worden door soros.
   Alleen wanneer je nog zeer ruim in je geld zit, koop je ben & jerry ijs.

   Like

   • Republikein zegt:

    Oprichters zijn als Soros, crypto-joden.
    Won ooit beker ijs van die badgasten, via Postcodeloterij, zoethoudertje natuurlijk, weggegeven en geen lid meer van die huichelaarsbende.

    Like

  • Lot zegt:

   Ik heb vroeger altijd geleerd dat wij een gemiddelde IQ hadden van 120. Als 100 het gemiddelde in de wereld is. In een klas van mijn studie hebben wij twee keer een IQ test gedaan en iedereen had een IQ boven de 130, De meesten zaten rond de 135. En zeker 40 % van de mensen hebben havo vwo mavo gedaan. Als wij 135 hebben en het gemiddelde is 120, dan hebben andere nederlanders 110. Wij hebben niet voor niets deze samenleving opgebouwd. N>B> een IQ boven de 130 is hoogbegaafd en maar 2% vd bevolking, en is dus niet zo!
   Dat ze internationaal nu zeggen dat wij een IQ hebben van even boven de 100. Gaat er bij mij niet in.
   En de Noord Afrikanen hebben een IQ van in de 80. Zij komen vaak in de onderste niveau’s van MBO terecht, als zij dat al afronden. Kan ook zijn dat zij er geen zin in hebben.

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat is nou net het 1e en grootste misverstand, je opleiding en je IQ, om te janken.

    Like

 7. Pingback: Erk erk erk, Unilever in de Linkse Kerk | E.J. Bron

 8. Jan zegt:

  Politiek correctheid van Gilette
  https://imgur.com/a/XClaWRs

  Obesitas vergroot risico op minstens zeven soorten kanker

  Vrouwen met obesitas lopen ongeveer 40 procent meer risico op het ontwikkelen van een gewichtsgerelateerde vorm van kanker dan vrouwen met een gezond gewicht. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Cancer Research UK, een Britse stichting die onderzoek doet naar en voorlichting geeft over kanker.

  Ernstig overgewicht vergroot bij vrouwen het risico op minstens zeven vormen van kanker, waaronder darmkanker, borstkanker na de overgang, galblaas-, baarmoeder, nier-, alvleesklier- en slokdarmkanker.
  https://www.gezondheidsnet.nl/kanker/obesitas-vergroot-risico-op-minstens-zeven-soorten-kanker

  Politiek correctheid is dodelijk

  Like

 9. Jan zegt:

  Binnenkort in hersenloos ‘bestuurd’ linksland Nederland: vette helden, Fatman ipv Batman

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s