Zelfs linkse studenten vinden stof té links! ‘Er is juist grote behoefte aan kritische denkers als dr. Paul Cliteur’

Screenshot_107

Een JFVD-affiche met Paul Cliteur die oproept om “in verzet” te komen.

(Door: Sujet Shams)

Universiteiten ontwijken herhaaldelijk de vertegenwoordiging binnen ons parlement, dat een afspiegeling is van de stem van onze huidige samenleving en daarmee de harde ‘realiteit’ van onze democratie. Er is op dit moment een rechtse meerderheid binnen ons parlement; Nederland heeft overwegend rechts gestemd tijdens de laatste Provinciale Statenverkiezingen. Maar waarom zou een academisch instituut deze realiteit verhullen?

Deze vraag zou ik zelf slechts in de meest abstracte bewoordingen kunnen beantwoorden: individuen verschillen in hun overtuiging ten opzichte van een ideologie. Kennelijk is er momenteel sprake van een algemene consensus omtrent de over te dragen ideologie aan de volgende generatie. Om u te behoeden van een lang verhaal over de concepten ‘links’ en ’rechts’, begin ik met een kort onthullend verhaal dat ons de realiteit onder ogen doet zien.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, establishment, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zelfs linkse studenten vinden stof té links! ‘Er is juist grote behoefte aan kritische denkers als dr. Paul Cliteur’

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik neem aan dat eh eh de rijkere eheh landen tegen zijn en eheheh de landen waar altijd eheheheheh altijd geld te kort is eheheh wel voor stemmen, waardoor eheh er fetelijk eheh een eheh transitie eheh plaats vind van sociale eheh welstand.

   Like

  • Tineke zegt:

   Nee,alle soevereiniteit is al overgedragen.
   Waar we nu naar kijken,zijn de acteurs van de schijndemocratie.

   Like

 1. Piet Snot zegt:

  AMERSFOORT – Wie uit de school klapt over de voorbereidingen van de viering van Koningsdag in Amersfoort, kan tot 25.000 euro boete krijgen. Medewerkers van de gemeente en vrijwilligers die op 27 april langs de route van het koninklijk gezelschap staan, hebben van de gemeente moeten tekenen voor geheimhouding, meldt RTL Nieuws.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3370555/25-000-euro-boete-voor-weetje-over-koningsdag

  Like

 2. Kraftavilqa, zegt:

  Wonderlijk blijkbaar is het nog niet gelukt om bij de van nature linkse studenten de bijbehorende intolerantie jegens elke afwijkende denkwijze erin te stampen. De horreur eigenwijze brutale studenten die voor zichzelf denken. Waar moet ’t heen met de wereld? Als studenten niet eens netjes aan ’s professor’s leiband blijven, foei toch! Nog even en ze lopen in d’r lui blote kont omdat ze weigeren hun Mao-pakjes aan te trekken. Dit nieuws moet jassie klaver toch wel de tranen in de ogen doen springen.

  Like

 3. Alphons Mantel zegt:

  wanneer gaan Rutte en de filosofen de zwaartekracht verbieden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s