Over de grenzen van linkse tolerantie

Screenshot_136.png

Pim Fortuyn, lijsttrekker van Leefbaar Rotterdam, is op weg naar het stembureau met in zijn kielzog journalisten, politieagenten en demonstranten. 

(Door: Jan Herman Brinks)

‘Wat vrijheid is, wie of wat goed is, bepaalt de plaatselijke linkse hegemoon’

Na de lange mars door de instituties heeft de ‘protestgeneratie’ de macht stevig in handen. Zij, maar vooral hun geestelijke erfgenamen, zijn de nagenoeg onbetwiste cultuurdragers. Dit geldt evenzeer voor het onderwijs als voor de politiek en de media. Maar nu rommelt het, en wel ter rechterzijde.

Ondanks haar maatschappelijke machtsposities voelt politiek links zich bedreigd. Dit verklaart de publieke woedeaanval van de linkse clown en politieke activist Freek de Jonge evenzeer als het leedvermaak dat de schrijver Tommy Wieringa openlijk tentoonspreidde na de aanslag op het gebouw van De Telegraaf. Ook het protest van Groningse filosofen tegen de komst van de rechtsgeleerde en filosoof Paul Cliteur tijdens de Nacht van de Filosofie is een voorbeeld van deze angst. De vrees voor controverses en de daarmee verbonden suggesties om een vermeende dwarsligger de toegang tot de universiteit te ontzeggen, is zonder meer een zwaar affront tegenover onze westerse wetenschapstradities. Helaas komt deze praktijk regelmatig voor, al speelt zij zich doorgaans achter de schermen af.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Over de grenzen van linkse tolerantie

 1. koosv8 zegt:

  Je heb doeners en schreeuwers hoorde ik voor de verkiezingen……..Nou wie zijn die schreeuwers dan……LINKS TOCH.
  HOLLE VATEN KLINKEN HET MEEST.

  Geliked door 4 people

 2. GroenLinks, afstammelingen van ondergedoken communisten, overdag in de openbaarheid een politieke partij, in het duister een club van anarchisten en terroristen.

  Geliked door 6 people

 3. Republikein zegt:

  Ook Haider werd vermoord.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Het woord socialisme stamt af van de Latijnse woorden socius en socialis. Het woord socius betekent deelgenoot of gemeenschappelijk, terwijl socialis op zijn beurt kameraadschappelijk of het behoren tot een gezelschap betekent. Met sociaal gedrag, zorgzaamheid, zorg voor de naaste heeft het dus niets te maken. Wil iemand ‘deelgenoot’ zijn van een gemeenschap dan zullen de koppen dezelfde kant op moeten kijken, wie zich daaraan onttrekt, van die rolt zijn kop in een mandje.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Ik heb genoeg van al die linkse horror clowns !

  Geliked door 4 people

 6. Tja, VVD en d66 zijn ook van de partij. Een globalistisch geluid, een EU geluid. En dat durfen ze nog democratie te noemen. Martin Bosma schreef en zei het al eens: NEP-democratie

  Geliked door 5 people

 7. koddebeier zegt:

  De linksmens heeft geen tolerantie,behalve als het linkse stokpaardjes betreft zoals immigratie , groene dwaze plannen en de islam.

  Geliked door 3 people

 8. Adriaan W zegt:

  Geliked door 2 people

 9. Kraftavilqa zegt:

  Ik moest wel een beetje gniffelen toen ik de titel las “linkse tolerantie” die zich – zoals inmiddels pijnlijk evident is geworden – immer strikt beperkt tot de eigen in-group. Linksisme is ideologisch volstrekt monocultureel en gesloten,die geslotenheid (of zo men wil zelfopgelegde blindheid) draagt er toe bij de leer zuiver te houden. “Plaatselijke linkse hegemoon” great job if you can get it, ongetwijfeld met bijbehorend rechtsvullend salaris want je moet natuurlijk wel genoeg geld hebben om je Afa-stormtroopers te kunnen betalen wanneer de orde hersteld moet worden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  De oplossing?

  Hij is er al een tijdje mee bezig, maar de Italiaanse arts Sergio Canavero denkt dat het nu heel dichtbij is: de eerste hoofdtransplantatie. Tijdens een grote medische conferentie in het Chinese Harbin heeft hij aangekondigd dat hij dergelijke transplantaties inmiddels heeft uitgevoerd bij honden en apen.

  http://www.faqt.nl/recent/eerste-hoofdtransplantatie-nabij/

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Linkse machtspolitiek en filosofie verhouden zich als water en vuur.

  Overigens een beschamende “universitaire” vertoning over wat we al eerder hadden kunnen vermoeden.

  Met de uitspraak van Corné Hanssen, UVU docent Geesteswetenschappen en niet iemand van de straat (…) er “gewoonlijk” maar iets uitflapt.

  De universele bakermat van wetenschappelijke studie en wijsheid vergaren is NL ontgaan.

  En ook de boekenwereld is wat het is: veel papier dat de inkt zonder inhoud drukt.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bezorgde Burger zegt:

  En daarmee is Nederland het enige westerse land waar politici doodsbedreigingen krijgen en daadwerkelijk uit de weg worden geruimd.
  Terwijl socialisme, islam en drugsbaronnen strijden om de macht staat de meerderheid van de burgers, politici en politie weg te kijken.
  Nederland moet zich kapotschamen!!!!

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Dat moeten de Nederlanders zeker. zich kapot schamen.
   Tenminste de mensen met een struisvogelmentaliteit en een leugenverslaving.
   Dat de mensen nog niet door hebben dat alles wat de cultuur sloopt door de media en de wet gesteund word en alles wat de cultuur wil behouden door dezelfde media en wet gedemoniseerd en dwarsgezeten word.

   Geliked door 1 persoon

 13. Lucky zegt:

  De totale waanzin…
  https://tpook.nl/2019/04/02/theodor-holman-boreaal-trok-meer-aandacht-dan-de-aanslag-in-utrecht/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Theodor Holman: ‘Boreaal’ trok meer aandacht dan de aanslag in Utrecht.
  Het kan aan mij liggen, maar ik merk dat er heel weinig aandacht is voor die aanslag in Utrecht.

  Dat was een terroristische aanslag.
  Er vielen vier doden.
  Nog steeds liggen er gewonden in het ziekenhuis.

  Like

 14. koosv8 zegt:

  Willen jullie meer of minder linkse demonstranten.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Douglas Murray explains Swedish migration disaster

  Interessante discussie, Engels ondertiteld.

  Like

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als ik het goed begrijp heeft linkse tolerantie grenzen. Ik geloof er niks van. Zie bijvoorbeeld Marcel van Dam, Ad Melkert, Paul Rosenmöller, Diederik Samsom, en ga zo maar door. De een nog toleranter dan de ander.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Ik zou de huidige linkse elite al graag vergelijken met Alice in Wonderland van Lewis Carroll en als zij daar al meespeelden dan leken ze haast precies op al de nevenfiguren in dit wat enigszins saaie verhaal.
  Het blonde meisje Alice kwam inderdaad, door een filosofische droom, namelijk in het opgenoemde Wonderland terecht waar zij toen allerlei verhalenvertellers, betweters en slechte raadgevers ontmoette zoals de dikke tweelingbroers Twiedeldie en Twiedeldom, de Rups, Dodo en Kolderkat (linkse en wijsneuzige arrogante politici), Wit Konijn (Grieken die Duitsland bezoeken en steeds te laat zijn met afbetalingen bij de Duitse regering), Gekke Hoedenmaker, Maartse Haas, de Zevenslaper, de Walrus en de Timmerman (asielzoekers en moslims die constant gezellig thee drinken met hun linkse vriendjes en bijzonder veeleisend en vraatzuchtig zijn) en de Hartenkoningin (dictatoriale EU-bestuurders die de Duitsers en andere Europeanen constant overheersen maar hen echter NIET de koppen kunnen afslaan!).
  Maar wat was een jongedame als Alice hier ook diep te beklagen met al dat soort vreemde personages waaronder nog een levend ei, een baby die een varken werd en op en neer werd geschud, levende speelkaarten en allerlei tuiniers die witte rozen rood moesten gaan verven maar dat zijn de huidige linkse verraders en de EU-elite toch al VEEL te lang!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s