Radicale moslims collecteren in Amsterdam-Oost voor ISIS-leden

Screenshot_133

Bilal L. was ook enige tijd in loondienst van de Lieve Stad als ‘jongerenwerker’

Veroordeelde terroristische leden van de Hofstadgroep Bilal L. en Samir A. houden inzamelingen voor IS-terroristen die in Syrië vast zitten, schrijft de Volkskrant. Zij doen dit in appgroepen en op straat in Amsterdam-Oost.

De krant beschrijft de inzamelingspraktijken van de twee radicalen als volgt:

Post online

Op straat spreken ze jongens aan op hun mate van religiositeit, zo vertelt een jongen die de Volkskrant heeft gesproken. L. en A. zouden hem hebben verteld over de ellendige toestand in de Koerdische vluchtelingenkampen. Het zou hun islamitische plicht zijn om de Nederlandse vrouwen en kinderen in veiligheid te brengen. Ook vertellen de twee volgens de bron dat het hun al gelukt zou zijn om een aantal vrouwen naar Idlib te smokkelen. Al langer zouden ISIS-leden gebruik maken van de smokkelroute naar die stad, waar ze in relatieve veiligheid kunnen leven of die als tussenstop dient voor de reis naar Turkije.

De jongen krijgt het verzoek ook te helpen, Samir en Bilal zouden het geld via een ondergronds netwerk bij smokkelaars in Syrië kunnen krijgen. De bron voelt zich klemgezet door de twee, vertelt hij. Hij kent hun reputatie als veroordeelde ex-terroristen.

Na hun veroordeling werden L. en A. in de gaten gehouden. Bilal L. werd door de gemeente Amsterdam zelfs op de loonlijst gezet als ‘jongerenwerker’, maar dat hield op toen hij verdacht werd van ronselpraktijken.

Tegenover de Volkskrant laten de twee weten de inzameling te houden ‘voor de kinderen’ die ‘elk moment kunnen overlijden.’

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Radicale moslims collecteren in Amsterdam-Oost voor ISIS-leden

 1. rottenpikwick zegt:

  VERRIJKING in alle hevigheid!! RUTTEland = KUTTEland! Dikke KUT!

  Like

 2. Ruud zegt:

  We stonden er weer bij en keken ernaar…………………………….en deden NIETS!

  Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  Zo, weer een goed doel er bij?

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/isis-onthoofder-in-europa-opgepakt-met-prepaid-eu-betaalkaart-met-maandelijks-e-500-erop/

  ISIS onthoofder in Europa opgepakt met prepaid EU-betaalkaart met maandelijks € 500 erop

  Like

 5. Peter zegt:

  De vader van dit tuig reed voor 15 jaar nog op een kameel ,Rutte ,je helpt alles om zeep met je beleid .Je bent een schande voor je eigen landgenoten .

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Amsterdam………………..De beerput van Nederigland !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s