BREAKING!: Tommy Robinson zwaar beperkt op YouTube!

Lees HIER het artikel (Engelstalig)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op BREAKING!: Tommy Robinson zwaar beperkt op YouTube!

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Tommy Robinson moet het weer eens ontgelden ! Censuur en bemoeienis uit Brussel gelijk als in de DDR. Het is wat je noemt de vooruitgang van de achteruitgang. Waar moet dat met ons toch naartoe. Wanneer houdt dat gesodemieter uit Brussel nu eens eindelijk op. Blijven Europeanen dit alles nu eeuwig pikken….

  Geliked door 4 people

 3. wauso zegt:

  Ik heb al 2 jaar een ban bij twitter en de hele zooi.
  Ik heb er een oplossing voor gevonden !
  Als er een aanslag wordt gepleegd door een islamitisch mietje dan ga ik naar mijn piano en speel met blij gemoed ‘Imagine’ van John Lennon. Ondanks de vele doden verheug ik mij hier weer telkens op. Utrecht was mijn laatste keer. Het wordt dus weer hoog tijd dat ik het verbindingsfeest weer mag vieren. Er is toch niks mooiers te bedenken dan de dood van een ander te bejubelen en er een groot feest van te maken t.b.v. onze multiculti samenleving.
  Zou men misschien daarom op ieder groter treinstation een piano hebben neergezet.
  Wat een vooruitziende blik hebben onze boven gestelden toch !

  Geliked door 3 people

 4. Piet Snot zegt:

  Misschien nemen we het nu wel aan als Geert het zelf een keer zegt.
  Als ik hetzelfde beweer dan maakt dat weinig indruk.

  [video src="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/04/wilders-vdgalien.mp4" /]

  Geliked door 3 people

 5. Lucky zegt:

  Men jaagt op schapen, de wolven laat men begaan….

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Ik vraag me af of ze E.J.Bron niet gaan verwijderen met al da t”hoopvol” nieuws over de getaande broeders en hun fratsen

  Like

 7. bozeoudeman zegt:

  Mij verbaast dit niet. Het zal nog vele malen erger worden. De waarheid mag niet worden gesproken laat staan verspreidt.
  De door de ‘herdenk de Tweede Wereldoorlog maffia’ gehersenspoelde massa, met name linkse dwazen, staan loeihard te brullen ‘dat nooit nog een keer’ en zijn te beperkt denkend om in te zien dat zij zelf, de blanken dus, de nieuwe Joden gaan worden, niet die ‘zielige’ islamieten die al met bijna twee miljard op de wereld rondlopen en die dus echt niet met die ooit zes miljoen vermoorde Joden vergeleken kunnen worden.
  Die Joden waren voor de Tweede Wereldoorlog met ongeveer 18 miljoen, nu ongeveer 14 miljoen. Dat is dus op de religieuze wereldkaart terecht een minderheid te noemen. Bijna twee miljard islamieten die hun geloof ook via geweld steeds sneller weten te verspreiden is geen minderheid op die religieuze kaart te noemen.
  Maar goed, niemand mag hier iets over zeggen omdat Soros, die vergeving zoekt voor een kwaadaardig leven strooit met centen en zo blijkbaar bijna de hele westerse politieke wereld in zijn zak heeft zitten. Een wereld die deze krankzinnige richting vernietiging wenst te sturen zodat de Joodse Messias eindelijk eens komt. Wiens komst dan aan hem, Soros, te danken is.
  Waarom schudt de mensheid niet eens voorgoed de waanzin godsdienst van zich af?

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  GELUL !!
  Ga naar YouTube en vul de naam TOMMY ROBINSON in.
  Motto : Probeer voordat u koopt !

  Like

 9. Thomasson zegt:

  YouTube is tot een Ministerie van Gedachten uit Orwell’s book 1984 geworden. Men kan ze ook vergelijken met de Oost Duitse Stasi. YouTube heeft tot nu toe duizenden van video’s eraf gehaald en wie weet hoeveel videokanalen mogen niet meer bestaan, omdat de inhoud van de video’s passen niet in het stramien van politiek-correcte multiculturalisme en de Kalergi-Plan. Het zou mooi zijn indien er een nieuwe platform zou komen en Europeanen zouden niet meer afhankelijk zijn van de Bilderbergers en NWO goden. Ik geloof dat noodzaak baart kunst en zo’n plantform zal komen.

  Like

 10. willie zegt:

  In zn eigen belang zou Tommy beter zichzelve laten ”verdwijnen” Het haalt toch niks uit

  Like

 11. Piet Snot zegt:

  https://www.youtube.com/results?search_query=TOMMY+ROBINSON

  Ben ik nou de enige die wel filmpjes ziet staan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s