Kiezers bedankt!

Screenshot_144

De VVD bedankt voor: de € 1000,- van Rutte, het afschaffen van het referendum, het ondertekenen van het Pact van Marrakesh, het doordrammen van het absurde klimaatakkoord, het voorrang verlenen aan statushouder wat betreft “sociale huurwoningen”. 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “rené“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Hypocrisie, Nederland, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kiezers bedankt!

 1. rottenpikwick zegt:

  Met de “hartelijke” groeten aan het Rovershol op Het Binnenhof!! LANDVERRADERSCLUB!!

  Geliked door 5 people

 2. Yvonne zegt:

  Nederland, het land waar we graag en goed leven amehoela
  Ik ga wel naar Italië, kindertjes maken voor Salvini 😄

  Geliked door 4 people

 3. BigLJohn zegt:

  De naam van de VVD moet veranderd worden in VVC. Volkspartij voor Volksverlakkerij en Communisme. Misschien gaan ze ooit nog eens fuseren met Groen Links, die steeds groter aan het worden is. Natuurlijk alleen dan als Rutte weer de grote mijnheer mag spelen.

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  Je zou verwachten dat VVDers (vele zijn ondernemer) hun hersens kunnen gebruiken,maar waarom stemmen ze dan nog steeds VVD.

  Like

 5. bozeoudeman zegt:

  Waarom wil Links Europa en de wereld kapot maken? Het antwoord is even simpel als krankzinnig.
  “Als het volk helemaal geknecht wordt en niets meer te verliezen heeft zal het in opstand komen, dan komt er revolutie en die zal het socialisme winnen.”
  Dit is echt wat deze gekken denken. De afschuwelijke terreur, de aantallen slachtoffers, de vernietiging is voor hen enkel ‘collatoral damage’ om hun utopisch wereldbeeld te bereiken, want ”waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders’.
  Jammer voor al die slachtoffers maar het is voor het goede doel, Assher voor president, of Lilian M. die gezien afstamming daar recht op heeft, anders zal het spuit elf Klaver worden of de vrouw die als lofzang op haarzelf de religie Thiemisme aan het starten lijkt.
  Hoe dan ook, wij de gewone burgers zijn de dupe van hun waanzin en machtswellust. En hun partner in crime, de islam, zal de overwinning behalen zoals die dat ook in Iran al deed, dank u socialisten, dank u allen heel hartelijk.

  Like

 6. Sjun Demartelaere zegt:

  Omvallende bedrijven als gevolg van een op vrij besteedbaar inkomen uitgemolken bevolking zullen er ook al zo blij mee zijn. Het is dat we geen mijnen meer hebben anders kon het schorremorrie daar in gejaagd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s