Salvini wil krijgen van meer Italiaanse kinderen bevorderen: “Een land zonder baby´s is een land op sterven”

Screenshot_139

(Vertaling: E.J. Bron)

Duidelijke boodschap: bij een bijeenkomst van tegenstanders van het homohuwelijk heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en chef van de LEGA, Matteo Salvini (foto), zich uitgesproken voor de ondersteuning van heteroseksuele stellen. Men zou hen moeten helpen om meer kinderen te krijgen, zei Salvini afgelopen zaterdag tijdens het “Wereldcongres van de gezinnen” in Verona. Dit zou de plicht van de regering zijn, aldus Salvini.

Duits - Zuerst

In Verona vergaderden sinds afgelopen vrijdag conservatieve christenen en rechtse politici, die opkomen tegen abortus en het homohuwelijk. Achter de bijeenkomst zit een christelijk evangelisch netwerk uit de VS.

Programmatisch verklaarde Salvini: “Als vicepremier van dit land wil ik er aan het eind van mijn vijfjarige ambtsperiode op beoordeeld worden of de Italianen weer meer veiligheid en werk hebben en weer beginnen meer baby´s te krijgen, want een land zonder baby´s is een land op sterven.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Italië, LEGA, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

2 reacties op Salvini wil krijgen van meer Italiaanse kinderen bevorderen: “Een land zonder baby´s is een land op sterven”

 1. Thoth zegt:

  Hij moet hetzelfde doen als in Nederland. De allochtonen uit Afrika t/m Turkije maken tenslotte véééél meer koters. De Europeanen doen helemaal geen donder aan. Zij worden geblameerd als xenofoob, fascist, racist, islamfobie en als een blanke ras.

  En dat steekt.

  Like

 2. elena zegt:

  Amen!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s