Tsjechische president: “Gezamenlijk vechten tegen islamitische terreur”

Screenshot_142

(Vertaling: E.J. Bron)

Tsjechische Republiek – De president van Tsjechië, Miloš Zeman (foto), heeft kritiek op de EU en wil meer samenwerking in de strijd tegen islamitische terreur.

journalistenwatch

Zoals “Breitbart” bericht, wil Zeman een nauwere samenwerking binnen de EU als het gaat om grensbewaking en strijd tegen de islamitische terreur. In een bijdrage op de website van de regering wil hij eveneens dat de EU haar invloed op de Europese cultuur zou moeten beperken. “Cultuur is een onafhankelijk fenomeen, dat diep geworteld zit in de nationale culturen. Laat deze culturen elkaar verrijken. Daarvoor is geen minister nodig die dat bepaalt.”

De kritiek kwam, nadat bekend werd dat binnen de EU de wens naar een minister voor Europese cultuur luider wordt, die de EU-integratie zou moeten verdiepen. Zulke voorstellen zouden vooral door de Europese socialisten en de Groenen ondersteund worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, dictatuur, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, Tsjechië, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tsjechische president: “Gezamenlijk vechten tegen islamitische terreur”

 1. Spreek ook even deze coalitie er op aan…….zij voeren een eigen agenda…..
  tegen de zin van de Nederlandse burgers.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De Europese socialisten en de Groenen zijn een stel idioten die denken de meerderheid van het volk te vertegenwoordigen, trap dat linkse tuig toch eens onder die steen terug waar ze thuis horen.
  Die landverraders en volkverlakkers .

  Like

 3. kampersrene zegt:

  De president van Tsjechië, Miloš Zeman, heeft kritiek op de EU en wil meer samenwerking in de strijd tegen islamitische terreur.en vooral diegenen die dat wegwuiven als racisme,,onverdraagzaamheid..en geen begrip voor een andere cultuur…zoals de linkse broeders en broederinnen

  Like

 4. Willem zegt:

  De islam moet helemaal weg uit Europa.

  Like

 5. De Ambrassadeur zegt:

  De islam is een kanker die moet weggesneden worden, niet enkel uit Europa maar uit
  gans de wereld, ook uit Afrika, Azië én zelfs in het Midden Oosten, alwaar deze dodelijkste aller ziekte is ontstaan: Nuke Mekka !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s