Voor bedreiging opgepakte vrouw: “Baudet heeft van mij niets te vrezen”

Screenshot_143

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet heeft “niets te vrezen” van de 21-jarige vrouw die anderhalve week geleden tijdens een demonstratie doodsbedreigingen aan zijn adres geuit zou hebben. Dat heeft zij dinsdag via haar advocaat in een verklaring laten weten.

De vrouw uit Nijmegen riep tijdens de demonstratie “Als je Thierry dood wilt schieten, roep dan paf”. Zij werd naderhand door de politie opgepakt voor deze tekst.

“Ik wil vooropstellen dat ik absoluut niet vind dat Thierry Baudet doodgeschoten moet worden of dat hem welke vorm van geweld dan ook aangedaan moet worden”, laat zij weten. Zij kiest ervoor de verklaring af te geven, omdat Baudet heeft gezegd zich “zeer bedreigd” te voelen door de uitlatingen.

‘Forum vormt een bedreiging voor minderheden’

De vrouw liep op 23 maart mee tijdens een antiracismedemonstratie in Amsterdam. “Dit deed ik omdat ik oprecht bezorgd ben over racisme en andere vormen van xenofobie in onze maatschappij. Ook maak ik mij zorgen over de groei van partijen als de PVV en FVD, die dit soort denkbeelden uitdragen”, aldus de verdachte.

Ze stelt in haar verklaring ook dat zij meent dat het Forum voor Democratie een bedreiging vormt voor minderheden in Nederland. “Voor moslims, mensen van kleur en de lhbt-gemeenschap. Deze angst voelde ik erg afgelopen zaterdag tijdens de demonstratie.”

De vrouw zegt verdere toelichting in de rechtszaal te geven.

Bron:
www.nu.nl
(h/t “Wachteres”)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, demoniseren, Forum voor Democratie, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Voor bedreiging opgepakte vrouw: “Baudet heeft van mij niets te vrezen”

 1. Tineke zegt:

  Dat wijf spoort voor geen meter.
  Natuurlijk probeert ze zich er onder uit te lullen.
  En wat nou met haar lhbt en de rest van het alfabet.
  Daar heb ik Baudet nog nooit over gehoord.
  Het zal wel met een sisser aflopen,want links he?
  Die kunnen wel een paar potjes brekenbij het OM.

  Geliked door 6 people

 2. Wim zegt:

  De mensen om haar heen opzwepen met voortdurend oproepen om Baudet dood te schieten en nu niet weten hoe snel de keutel weer in te trekken. Net als die universitaire docent (‘Volkert waar ben je?’) en die burgemeester uit Krimpen aan den IJssel met zijn expliciete verwijzing naar het nazisme. Wedden dat de rechter veel begrip voor haar verklaring heeft. Minder, minder, minder. Da’s pas echt gevaarlijk!

  Geliked door 5 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  “Ik wil vooropstellen dat ik absoluut niet vind dat Thierry Baudet doodgeschoten moet worden of dat hem welke vorm van geweld dan ook aangedaan moet worden.”

  Nou en of ze dat zou willen deze geit.

  Altijd weer dat demoniseren vanaf de linkse kant.
  Spuugmisselijk word ik van dat volk.

  Geliked door 4 people

 4. Sjaak uit Dordt zegt:

  Tuurlijk, een onschuldig gebbetje.
  Een linkse rechter trapt daar direct in.

  Geliked door 1 persoon

 5. Frans Brassens zegt:

  Wel om te lachen, dit.
  Uit een en ander blijkt dat linkse lummels (m/v/x) niet kunnen nadenken alvorens zich te uiten. Daarna ook niet trouwens, naar al zo vaak gebleken is.
  En vertaal mijn uiterst vriendelijke ‘lummels’ maar met een woord naar keuze.

  Geliked door 3 people

 6. ruud beijer zegt:

  Plaats hier het adres van dat malle wijf.Telnr is ook goed.

  Geliked door 2 people

 7. fleckie zegt:

  Hoe kan iemand van 21 zich nu ‘ verstandig ‘ noemen ten opzichte van politiek? ( noemde men dat niet voorheen ‘ is nog nat ( groen) achter de oren, (… hoogste tijd dat zij zelf en haar ‘medegenoten’. eens ‘kennis’ maken. met de mentaliteit van de ondankbaar geïmporteerde ..’, .kleurlingen’, …in. huishoudelijk, …werkverband! !!*~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Als ‘mevrouw’. zich. werkelijk eens wil ‘ verdiepen’. in …’politiek’, mag ze eens kijken op Boilingpoints.wordpress.com, ‘het. Boek. der. foutlinxen’ en. onthouden / ‘ opslaan. voor. de. volgende. verkiezingen!. , nl. haar eigen voorkeuren betr. partijen/ partijgenoten?*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 8. Mary zegt:

  Toelichting????, doet helemaal niet ter zake wat zij vind, feit is dat ze oproept/aanzet Baudet uit de weg te ruimen, walgelijk!!!!

  Geliked door 3 people

 9. Pietersen zegt:

  Nee hoor, van dit krakers-typje met geblondeerde haren valt niets te vrezen. Wat een zelfkennis heeft dat leeghoofdige wicht.
  Geef haar behalve een flinke straf ook een cursus: ‘Waarom de islam zo gevaarlijk is’.

  Geliked door 1 persoon

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  In Algemeen Beschaafd Nederlands noemen ze dat: Kutsmoesjes.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

 11. Jules Vismale zegt:

  Dat linkse kreng daar uit Nijmegen is feitelijk gewoon zo “zielig” en zij wil alleen maar medelijden opwekken bij het publiek en de politie om zo geen straf te krijgen toen ze Thierry Baudet met de dood bedreigde! Wat mij betreft krijgt die slet een keer een stevige muilpeer in haar afgrijselijke heksengezicht daar dit soort tuig nog steeds het kwaad in anderen zien maar in zichzelf? Forget it!

  Like

 12. Piet Snot zegt:

  Dat wijf komt er van af met een waarschuwing, dat ze voortaan een beetje beter op moet letten wat ze zegt.
  Wedden?

  Geliked door 4 people

 13. BigLJohn zegt:

  Die vrouw is van het type dat je eerst hard tegen de schenen schopt en vervolgens verklaart; O sorry, dat was niet zo bedoeld. Maar overigens heeft ze helemaal niets te vrezen, iedere rechtbank zal haar vrijspreken. Een andere zaak word het als het Geert Wilders betreft. Die mag de waarheid niet verkondigen, maar word daarvoor door de justitie hard aangepakt. Ons land begint op Nazi Duitsland te lijken. Smeerlappen mogen hun gang gaan, fatsoenlijke burgers dienen op hun hoede te zijn !

  Geliked door 3 people

 14. Steven zegt:

  Had je PAF PAF over een linkse parlementariër geschreeuwd, dan was het OM en de rechter al heel snel met een vonnis gekomen.. racisme, oproepen tot geweld, onverdraagzaamheid…dus…. de hoogste straf..en indien mogelijk TBS (want staatsgevaarlijk)!!
  Dit mormel.. en de rest van het LINKSE CRAPUUL dat oproept tot geweld wordt of in de doofpot gestopt of komen er vanaf met een reprimande (voor de show).

  Geliked door 4 people

 15. Bob Fleumer zegt:

  Waarom mag je als Nederlander niet tegen de islam zijn terwijl de islam ons, als ongelovigen allemaal dood wil hebben. Wij zijn nog veel te netjes omdat we moeite hebben met de denkwijze van de islam die totaal verschilt van die van ons in het westen.

  Geliked door 2 people

 16. Johan zegt:

  Hopelijk gaat deze geflipte linkse doos een behoorlijk aantal maandjes brommen in de cel.
  Dat zou een goede les zijn voor dat linkse tuig.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Nou,heer Johan,verder dan een berisping voor de buhne zal het niet gaan.
   Alles wat links doet is prima,als rechts iets doet is het verderfelijk,en rukt het hele politiekorps uit om je van je nest te lichten.

   Geliked door 1 persoon

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Oh maar vergis je maar niet, ze wordt straks bijgestaan door het advocaten collectief Jansen&Jansen (ja dat heet écht zo) en lullen een hoefijzer nog recht dan wel de blaren aan je oren, ze gaat hiermee wegkomen.

  Geliked door 3 people

 18. Sjun Demartelaere zegt:

  De fascistoïde groen-rode Khmer en vijfde colonne die de veiligheid op straat bedreigt heeft er in elk geval weer een publiek gezicht bij. Zulke mensen heb je toch liever niet in je bedrijf rondlopen.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   3/4 van Nederland loopt er zo bij.. daarom zijn we ook zo DIEP gezonken en worden we geregeerd door MAFKETELS!
   Je bent toch als overheid en burger totaal geschift als je de vijand binnen laat die de intentie heeft om jou te vernietigen en alles over wilt nemen.
   Deze samenleving is collectief zelfmoord aan het plegen….

   Geliked door 1 persoon

 19. Wachteres zegt:

  “Wat je roept, overkomt jezelf!”.

  Like

 20. HJJ VAN Heezick, Amsterdam zegt:

  zal wel weer worden rechtgezet door enkele pientere verwarringsmonteurs (advocaten), deze stichten zoveel verwarring, dat de rechter gaat twijfelen en dan is het voorwaardelijk of 10 uur taakstraf. Leve het “begrip”” voor deze uitglijster.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Wat een l*l verhaal, opsluiten dat stuk onkruid !

  Like

 22. boorzalf zegt:

  Ze komt hier goed weg, in Noord Korea krijg je wel een andere behandeling voor “als je Kim dood wil schieten zeg dan paf!!”

  Like

 23. sjuad zegt:

  Pang pang roepen lijkt mij meer een schot uit een alarm pistool of een schot uit de korzelige puddingbuks van Pechtold.

  Voor een deel van ‘onze’ bestuurders mag zo een burgerlijk schot best wel goed hoorbaar gelost worden, hoewel zij toch stokoud en doof zijn.

  Like

 24. kampersrene zegt:

  Thierry Baudet heeft “niets te vrezen” van de 21-jarige vrouw maar wel van mijn huurmoordenaar

  Like

 25. Republikein zegt:

  Lijkt me sterk dat ze dat verklaard heeft, bij monde van Jansen &Jansen zeker!
  Jansen&Janssen spraken veel meer klare taal.

  Like

 26. rottenpikwick zegt:

  Jammer dat haar naam niet naar boven komt drijven! Dit Kutwijf werkt waarschijnlijk niet, anders was er al wel meer over haar bekend! Vieze Parasiet / Profiteur, Plofkip, excuses aanbieden aan Baudet lijkt mij gewenst!

  Like

 27. Sjun Demartelaere zegt:

  Intussen wordt duidelijk dat de islamiserende kruisbestuiving op links opmerkelijke vruchten als de rode fatwa, de rode doodsverwensing, rode taqiyya en rode heethoofdjes die menen dat zij boven de Nederlandse wette staan voortbrengt. Die motie Halsema van oktober 2010 ondertekend door Pechtold, Roemer en Cohen gaat ons land niet in de koude kleren zitten.

  Like

 28. Drs.EN.Schilder zegt:

  De basis van de demonisering van Baudet (en eerder ook van Fortuyn!) ligt bij Groen Link(s), PvdA en Gay66

  Like

 29. Drs.E.N.Schilder zegt:

  De doelbewuste verdraaiingen van de waarheid, de leugens en dus de demonisering van Baudet (en eerder ook Fortuyn!) ligt wederom in alle bewustheid(!) bij Groen Link(s), PvdA en Gay66

  Like

 30. Tistochwat zegt:

  Dit deed ik omdat ik oprecht bezorgd ben over racisme en andere vormen van xenofobie in onze maatschappij.

  GEK!

  Dat moet je tegen je mohammedaanse lievelingetjes zeggen, die elke niet-mohammedaan willen afslachten, DOMME KOE! Dat moet namelijk van ‘allah’ en diens padvindershandboek.
  Met excuses aan de echte, nuttige koeien.

  Geliked door 1 persoon

 31. Jan zegt:

  BIJ1 boos over het PAF-debat

  Net of het gekkenhuis de deuren heeft open gezet

  Like

 32. Jan zegt:

  “LINKSE MENSEN HEBBEN MINDER NETTE MANIEREN DAN RECHTSE” – JOOST EERDMANS

  Like

 33. Jan zegt:

  Francisco van Jole: Baudet leest geschiedenisboeken, Baudet is een nazi
  ….
  https://joop.bnnvara.nl/opinies/baudet-en-de-nazis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s