De AfD is geen bedreiging, maar de garantie voor joods leven

Screenshot_159

(Door: Dr. Hans Penner – Vertaling: E.J. Bron)

Open brief van Dr. Hans Penner aan Annegret Kramp-Karrenbauer (voorzitster van de CDU)

Zeer geëerde mevrouw Kramp-Karrenbauer, u hebt beweerd: “De AfD is een bedreiging voor joods leven”. Deze bewering is onjuist, waarvoor voldoende redenen kunnen worden aangevoerd. Ik wijs op de volgende feiten:

PI News (2)

 1. De islam is onverenigbaar met de grondwet. De islam plaatst de sharia boven mensenrechten en grondwet. De islam eist lichamelijke straffen (soera 5, vers 38) en het toepassen van geweld tegen niet-moslims.
 2. De islam vervolgt christenen. Het geloof in Christus is vanuit de zienswijze van de islam blasfemie, die bestraft moet worden.
 3. De islam is een bestaansbedreiging voor de Joden. Mohammed is het onafwijsbare voorbeeld van alle moslims. In Medina had Mohammed in één dag 600 tot 800 Joden van de stam Banu Qurayza laten onthoofden, omdat zij zich verzetten tegen de gedwongen islamisering. Nu streven islamitische landen naar de vernietiging van Israël. Moslims bestoken Israël met raketten. Vele Israëlische Joden werden door islamitische zelfmoordterroristen vermoord.
 4. Moslims bestrijden Joden in Duitsland. In bepaalde districten van Duitse steden kan men geen joodse emblemen laten zien. Joden kunnen daar geen winkels openen. Joodse scholieren moeten hun identiteit verborgen houden. Goederen uit Israël worden geboycot.
 5. Antisemitische Duitse regering. Steinmeier heeft door het neerleggen van een krans een meervoudige Joden-moordenaar geëerd, die Israël wilde vernietigen. Merkel wijst de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël af. Zij ondersteunt de inspanningen een islamitische staat op te richten, die Israël uit de weg moet ruimen.
 6. Hitler was enthousiast over de islam. Er bestonden twee islamitische divisies van de Waffen-SS. Hitler werkte met de islam samen in de Jodenvervolging.
 7. De AfD verdedigt als enige partij de democratische rechtsstaat tegen de dictatuur van de islam. “De AfD verzet zich duidelijk tegen een islamitische geloofspraktijk, die zich tegen de liberaal-democratische fundamenten van onze cultuur richt… De islam hoort niet bij Duitsland. In zijn uitbreiding en in de aanwezigheid van een constant toenemend aantal moslims ziet de AfD een groot gevaar voor onze staat, onze samenleving en onze waardeorde.” (beginselprogramma van de AfD).
 8. De AfD ondersteunt Israël. De regeringspartijen hebben er in de Bondsdag tegen gestemd om in de VN de belangen van Israël beter te vertegenwoordigen. De AfD heeft hier voor gestemd.

Een islam-kritische partij kan nooit nationaalsocialistisch zijn. Ik wil uw antwoord graag op internet plaatsen onder “fachinfo.eu/kramp.pdf”. Als ik geen antwoord krijg, dan beschouw ik dit als bevestiging van het feit dat u geen tegenargumenten hebt. Ik doe mijn best om dit schrijven te verspreiden.

Met bezorgde groeten,

Dr. Hans Penner, 76351 Linkenheim-Hochstetten

Bron:
www.pi-news.net
Door: Dr. Hans Penner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op De AfD is geen bedreiging, maar de garantie voor joods leven

 1. rottenpikwick zegt:

  Vanavond op NPO 2 om 5 voor 11 een docu over “King of Israel” Bibi Netanyahu!! Ga dat zien!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   NPO 2 HD Vandaag,22:55 – 00:30

   Dan Shadur laat aan de hand van mediaoptredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende minister-president in de geschiedenis van Israël te worden? Een toxische verhouding met de media en direct tot het volk spreken: twintig jaar voor Trump weet Benjamin Netanyahu al dat dit politiek gezien goed uitpakt. Van de jaren tachtig waarin hij veelvuldig in Amerikaanse televisieshows te zien was als terrorisme-expert, tot het op nationale televisie toegeven van zijn overspel in de jaren negentig. Netanyahu maakt ook actief gebruik van sociale media om zijn mening te verspreiden. Netanyahu’s mediaoptredens van de afgelopen veertig jaar laten zien hoe hij zich ontwikkeld heeft van Israëls politieke hoop tot controversieel persoon. Door de één wordt hij..

   Like

 2. Willem zegt:

  Eindelijk wat gezond verstand.

  Like

 3. Sprx zegt:

  Net als de PVV een garantie is voor joods leven in Nederland

  Like

 4. Ben je een van de joden die denken jullie zijn genies en alle anderen dom? Je reactie even was aan de andere kant van twijfel.

  Publiceer mijn commentaar (zonder de verkeerde top-link), compleet en onveranderd, of ik zal zien hoe ik daar (je huichelmatige censuur) kapitaal van kan maken.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dien dat comment nog maar een keer in. Ik had begrepen dat ik het volledig moest verwijderen.

   Webmaster

   Like

   • Piet Snot zegt:

    (klinkt als een soort van bedreiging, als ik dit lees)

    Like

   • Ik denk ik heb begrepen waarom de webmeester bijna steeds vol is met lofprijzingen voor ieder J-ding. En wij weten ook dat Duitsland volledig in de ban staat ivm het J-onderwerp. Dus iets van daar te citeren is eigenlijk zo banaal als propaganda – en daarmee bijna contraproductief onder zelfstandig denkende mensen.

    Maar ik denk ook dat een zulke ‘heilig-status’ voor iemand wedernatuurlijk is. Als de J-leden mensen zijn – en zo ver heb ik nog niemand gehoord het tegendeel te beweren (maar dit is misschien alleen vraag om tijd…), dan is het logisch aan te nemen dat ze een zulke situatie voor hun voordeel zouden gebruiken – wellicht zelfs misbruiken? En als de situatie gedurende decennia aanhoudt, dan wordt het gedurende decennia alleen maar erger. Kan dit goed zijn? Ik denk de antwoord is vanzelfsprekend.

    Wij (en ik sluit niet alleen NL/BE, maar alle blanke landen in) hebben dringend nieuw en zelfstandig gedachtegoed tov dit onderwerp nodig, en zonder bang te zijn voor zinloze zwendelwoorden zo als ‘antisemitisme’, die zo als we weten alleen EEN bedoeling hebben: de spreker het zwijgen op te leggen en daarmee ELKE kritiek aan J onder de tapijt te vegen (‘islamofobie’ werkt in verband met M op de zelfde manier). Wie kan uitsluiten dat er gerechtvaardigd kritiek tegen hen mogelijk is – dus als ze niet heilig zijn?

    Verondersteld de webmeester is fair genoeg een zakelijk geformuleerde tekst niet te onderdrukken, dan stel ik voor de 3 paginas op http://j-cabal.net goed te lezen. Dan slaap erover, en lees nog eens. En denk eraan: Elke keer waar je ‘antisemitisme’ associeert, is het waarschijnlijk eerder een teken voor indoctrinatie – ook als hersenspoeling gekend.

    Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Dat kan je aan Duits politieke interviewers overlaten: de casus van het Joods Duits probleem omgekeerd presenteren en als schuldige de AFD aanwijzen.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Vandaag werd de AfD voor de derde keer de functie van plaatsvervangend voorzitter van de Bondsdag ontzegd. Het is een traditie dat elke partij die in de Bondsdag vertegenwoordigd is, een vice-voorzitter stuurt, maar dit geldt niet voor de AfD.
  De AfD wordt geassocieerd met alles wat kwaad en slecht is, ze is “odium humani generis”, zoals de oude Romeinen zeiden, het gespuis van de menselijke samenleving. Deze partij is dus in zeer goed gezelschap, joden en christenen.

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article191347447/AfD-Politikerin-Harder-Kuehnel-faellt-bei-Wahl-zu-Bundestagsvize-durch-Fraktion-verlaesst-Plenum.html

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s