Jonge vrouwen in treinen door het hele land bij billen, borsten en kruis gegrepen door Eritrese trein-aanrander

Screenshot_148

(Door: Bas van Sluis)

Als het aan het OM ligt, gaat de 19-jarige Aman K. uit Eritrea achttien maanden naar de gevangenis voor het aanranden van meisjes en jonge vrouwen in het hele land. Zijn slachtoffers, vooral jonge vrouwen, waren veelal niet in staat om direct te reageren. Verstijfd van angst. En bang om voor racist te worden uitgemaakt.

Volgens de officier van justitie zijn tien aanrandingen en een poging daartoe te bewijzen. De eis van anderhalf jaar cel is onvoorwaardelijk. „Mijnheer draagt ondanks een overvloed aan bewijs geen verantwoordelijkheid voor zijn gedrag. Realiseert hij zich wel wat zijn gedrag doet met zijn slachtoffers?”, vroeg de officier van justitie zich af. „In een trein is extra beangstigend. Je kunt niet weg.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad van het Noorden

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Jonge vrouwen in treinen door het hele land bij billen, borsten en kruis gegrepen door Eritrese trein-aanrander

 1. Heniusz zegt:

  Simpeler kan het toch niet worden: De rechtbank doet er voor de goede orde nog jaartje extra bij, eritrese l*l zit braaf z’n straf uit en kan dan op de eerste vlucht naar huis met de duidelijke boodschap nooit meer terug te komen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Aegolius cs zegt:

  „Mijnheer draagt ondanks een overvloed aan bewijs geen verantwoordelijkheid voor zijn gedrag. Realiseert hij zich wel wat zijn gedrag doet met zijn slachtoffers?”, vroeg de officier van justitie zich af. „In een trein is extra beangstigend. Je kunt niet weg.”

  Het moet een incident zijn, nietwaar?

  We gaan het circus van mogelijk wetenschappelijke resocialiseren erop loslaten.
  En van wat we ervan opsteken is wat we politiek niet willen weten.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Dat mag/ moet hij toch ,volgens DE. Koran, dus in de nor, maalt/ maakt voor hem niets uit, : gratis kost en inwoning ,onderdak voor bepaalde tijd, ( doorbetaling van ‘aanwezigheid’. in Nederland??!!), ‘ , daarbij algehele verzorging, plus… ook nog ‘soortgenoten’, ( zij het misschien voor’een ander vergrijp!!)*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 4. ruud beijer zegt:

  Touw strop en boom.Klaar

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Beter nog; ze hadden die akelige Aman K. eigenlijk recht in zijn kruis moeten trappen of met een handtas midden in zijn lelijke tronie moeten slaan en desnoods met een strijkbout daarin!

   Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Het is bij wet geregeld dat exoten gedood dienen te worden. Gelijke monniken, gelijke kappen wat mij betreft. Al hoeven de wasbeertjes wat mij betreft zeker niet uitgeroeid te worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  Als vrouwen onder elkaar loopt het beter af……..

  Like

 7. Steven zegt:

  Nederland is zich er schijnbaar nog steeds niet van bewust dat ze alleen maar ELLENDE aan het binnenhalen zijn…
  Mag hopen dat de rollen straks worden omgedraaid en dat iedereen het ZAT wordt al dit gezeik met die klote asielparasieten!

  Geliked door 2 people

 8. Harry Willemse zegt:

  Beter kunnen zij hem op de trein zetten, niet naar het oosten, zoals velen in mijn omgeving beweren dat dat gebeurd met de standpunten die ik en vele met mij innemen. Maar gewoon naar het zuiden. Naar Eritrea.

  Geliked door 1 persoon

 9. Johanna Janssen zegt:

  Castratie toepassen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  Men moet deze gozer per direct het land uitgooien; ongeacht waarheen hij wordt gestuurd. Kan ook naar Centraal Afrika of waar dan ook. Als ze hem niet per direct kunnen deporteren, moet men hem in omstandigheden houden die min of meer gelijk zijn aan die van een Jappenkamp. Het is zonde van het geld dat aan dat stuk vuil wordt gespenderd. Hij moet geen rechten hebben in een land die hem niet nodig heeft. Hij heeft de rechten van zijn slachtoffers geschonden, en er is geen enkele reden dat hij van enig recht zal worden toegekend. Dit land is geen vuilnisbak, al willen politiek-correcte linksige figuren dat zo graag.

  Geliked door 3 people

 11. alwine kerkhof zegt:

  Wel ja, nog langer betalen voor die uitvreter, is uit zetten zo moeilijk?

  Geliked door 2 people

 12. Tineke zegt:

  Nederland wil hem eigenlijk uitzetten.
  Echt waar joh….?

  ”Het naast iemand zitten is niet strafbaar,dat geldt ook voor het aanraken van een been of het ruiken aan iemands haar”

  Ik dacht altijd dat ,dat nu juist onder aanranding viel.

  En al die vrouwen deden niets,lieten het toe,bang om voor racist uitgemaakt te worden.
  En nu klagen dat ze een trauma hebben opgelopen?
  Wat een stelletje slappe trutten……
  En die advocaten zijn ook allemaal van een duivels allooi.
  Proberen altijd de mazen in de wet te vinden om zo n smerig stuk vreten hier te houden.

  Straks bed,bad, brood en hij verdwijnt in de illegaliteit.
  Hier mag en kan het allemaal,misselijk ben ik er van.

  Geliked door 4 people

 13. Wachteres zegt:

  https://www.infowars.com/rape-legalization-gains-ground-amid-migrant-influx-in-europe/

  Rape Legalization Gains Ground Amid Migrant Influx in Europe
  Western Europe on path to legalize rape committed by migrants

  France, Sweden, Germany and other European nations are on a path to legalize rape committed by migrants because it’s “their culture.”

  As shocking as this might seem, a recent number of rapists who avoided severe punishment suggests there’s a precedent already in place to decriminalize rapes by migrants because they don’t “culturally understand” Western rape laws or even the word “no.”

  In short, rapes by migrants are downplayed as “cultural misunderstandings” and thus the victims never receive justice, meaning that “de facto” rape legalization is, for the most part, already in place.

  Like

 14. Yvonne zegt:

  Wordt hij mijnheer genoemd? Ze denken dat ze met hun tengels aan vrouwen kunnen komen
  Jaren terug werd ik door een Hollands rot joch heel hard op mijn borst geslagen ik liep gewoon op straat, deed aardig zeer en ik was echt even van slag ik rende achter hem aan maar hij was me te snel af

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  Die man zou ook verminderd toerekeningsvatbaar zijn. Ja natuurlijk zeg, het is weer een verwarde man. Die komt weer goed weg bij de rechtbank. Er is anderhalf jaar geeist. Maar hij zal wel wegkomen met een lichte taakstraf….

  Like

 16. M. zegt:

  Wat denkt u dat uw westerse jonge kinderen straks op school gaan meemaken?
  Niet vreemd opkijken als ze geregeld betast gaan worden en u snapt dat de leraar of lerares dan even de ander kant op kijkt of iedereen even afleidt met wat linkse leugens en klimaat indoctrinatie?
  Als men iets om de eigen kinderen geeft zou ik daar eens goed en snel over gaan nadenken.
  De leerplicht is er voor gemaakt zodat uw kind niet aan hun linkse indoctrinatie kan ontkomen en ook niet aan de verrijking.
  School is allang geen veilige plek meer voor uw kind.
  Anders zijn is leuk ….word er bij de peuters al ingeramd.
  Er word ze een mening opgedrongen wat niets meer met lesgeven te maken heeft.
  En hoe kan je de kinderen het beste alvast aanpassen aan deze zieke wereld door ze zo jong mogelijk seksuele voorlichting te geven waarbij een normaal gezinsleven tot iets abnormaals word verheven.
  Je zou verwachten dat mensen dat wel erg zouden vinden dat het kinderbreintje van hun kostbaarste bezit word geperverteerd om het kind aan te passen aan deze zieke wereld zodat de wereld nog zieker kan worden, maar waarschijnlijk zijn ze zelf ook al zo ziek dat het ze al niet eens meer opvalt.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Je kinderen opvoeden als bijna gewetenloze criminele , maar dan wel een met aantal normen en waardes.
   Maar gewetenloos wanneer er geen andere oplossing zijn.
   Dus niet zo als wij zelf allemaal zijn groot gebracht en opgevoed.
   Geen enkele ouder had kunnen voorspellen waar we nu in leven, en om ons daar op voor te bereiden.

   Like

 17. koddebeier zegt:

  Trap die idiote Eritrese aanrander het land uit, althans dat zou een normale regering doen !!

  Geliked door 3 people

 18. jannes zegt:

  18 maanden.. dus die loopt straks weer buiten en kan eindeloos procederen. Alsof dit beest ooit uitgezet gaat worden. Valt me mee dat dit in het Dvhn staat. Normaal staat deze krant vol met asielpijperij en deugfetisjhisme.

  Geliked door 2 people

 19. Claudia M. zegt:

  Zo’n advocaat is toch ook niet goed bij z’n pan… Q; “Het naast iemand zitten is niet strafbaar. Dat geldt ook voor het aanraken van een been of ruiken aan iemands haar.”

  Zo te lezen ging het veel verder dan dat! Daarnaast hoe zou advocaat het vinden als zoiets bij zijn minderjarige dochter zou gebeuren? Een wildvreemde, die ongevraagd en zeer ongewild aan je zit… Dat is en blijft aanranding!

  Persoonlijk mag iedereen naast me komen zitten zolang ze de handjes maar thuishouden! Zeker niet ongevraagd aan mijn been of überhaupt aan mij zitten en mijn haar besnuffelen, had ‘m origineel een beuk opgeleverd! Maar ja, ik ben dan ook geen jonge vrouw meer!

  Voor het “heerschap” is het tijd om naar huis te gaan, Eritrea!

  Geliked door 1 persoon

 20. Japio zegt:

  Z’n tyfus-klauwen eraf hakken.

  Geliked door 2 people

 21. rottenpikwick zegt:

  Laat me raden, RUTTEvolk hoogstwaarschijnlijk! Gelukkig hoef ik niet vaak gebruik te maken van het OV. Geen zin om mijn dag te laten verpesten door RUTTEvolk = KUTTEvolk!
  https://www.politie.nl/nieuws/2019/april/3/07-jongeren-mishandelen-buschauffeur.html

  Like

 22. Piet Snot zegt:

  Ik vind het maar een heel raar verhaal zo als er vermeld wordt.
  “Verstijfd van angst. En bang om voor racist te worden uitgemaakt.”

  Geliked door 2 people

  • jannes zegt:

   Vind het niet raar. Daarom loopt de helft van Nederland onderhand met een bruin kind. Ze laat zich liever neuken door deze klaplopers dan dat ze een racist genoemd word.

   Geliked door 1 persoon

 23. boorzalf zegt:

  In de trein durft hij wel, maar in de bus niet.

  Geliked door 1 persoon

 24. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wij hebben nog niet het begin van een idee wat zo’n ventje onze samenleving kost.
  Hij had asiel aangevraagd ondanks dat dit bij voorbaat kansloos was, desalniettemin wordt er dan door de asielindustrie keer op keer bezwaar aangetekend, deze advocaten worden door ons betaald, in de tussenliggende tijd moet er gezorgd worden voor een onderkomen en een inkomen.
  Gevangenisstraf is ook niet bepaald gratis en of hij nadien uitgezet kan worden is op zijn minst twijfelachtig en ook daar kan weer beroep tegen worden aangetekend.
  Het kereltje heeft nog niet voor 1 cent bijgedragen aan onze samenleving en zal dat ook nooit doen maar al doende kost hij ons een vermogen waar je verstand stil van gaat staan.
  Al jaren wordt er geroepen dat de rechtsgang beter en sneller moet maar er gebeurt niets noppes nada.

  Geliked door 2 people

 25. Lucky zegt:

  Iets anders,

  Izzlam versus lgbt….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s