Kardinaal Robert Sarah spreekt de paus tegen: “De Bijbel levert geen argumenten voor massamigratie”

Screenshot_149

(Vertaling: E.J. Bron)

Rome – De prominente kardinaal Robert Sarah (foto), een Afrikaan, staat bekend als criticus van de huidige paus. In het verleden sprak hij zich vaker tegen de huidige migratiepolitiek uit en waarschuwde voor een islamisering van Europa en het Westen. Nu doet hij er een schepje bovenop.

journalistenwatch

In een interview met “Valeursactuelles.com” besprak Robert Sarah zijn nieuw verschenen boek “The Evening draws near”. In het gesprek met de journalist had hij kritiek op de uitlatingen van de paus, die steeds opnieuw de Bijbel zou gebruiken om de massa-immigratie naar Europa te bepleiten. Daarvoor zou echter “geen argumentatiehulp in de heilige schrift te vinden zijn”, aldus de kardinaal, en hij voegde er aan toe: “Het is beter wanneer men de mensen helpt in hun eigen cultuur op te bloeien dan ze naar Europa te halen.”

In het verleden al was kardinaal Sarah steeds opnieuw als “stoorzender” in de roomse kerk opgevallen, omdat hij van de naderende ondergang van Europa sprak, die door de migratie, het verlies van waarden en de offensieve islam teweeggebracht zou worden. Zijn nieuwste uitlatingen zijn nog scherper en hij bleef volhouden dat “de nieuwe migratie een soort slavernij” zou zijn, die de mensen van hun waardigheid zou beroven. Ook zou “Europa verdwijnen en zodoende de tijdloze en kostbare waarden van het oude continent. De islam zal de wereld veroveren en de volledige cultuur veranderen, haar moraal en visie.”

In zijn boek beklaagt hij de ondergang van het Westen, die volgens hem bijna zeker is, wanneer er geen grote veranderingen meer zouden komen. De massa-immigratie zou het continent bedreigen en zou weliswaar niet de wereld, maar Europa vernietigen. Desondanks zou er hoop bestaan, aldus de kardinaal, wanneer met een sterk christendom een tegenwicht tegenover de binnendringende islam geplaatst zou kunnen worden.

Sarah ging zelfs nog verder en schreef dat de kerk op dit moment door haar eigen vertegenwoordigers verraden zou worden, die zich liever bezighouden met politieke betrokkenheid in plaats van zich met de zielenheil van hun gemeenten bezig te houden. “In de kerk bestond altijd verraad. Alleen nu kun je zonder meer zeggen dat enkele priesters, enkele bisschoppen en zelfs kardinalen bang zijn om Gods woord te verkondigen. Ze willen niet bekendstaan als reactionair of ouderwets.”

Sarah sloeg ook de EU niet over en zei: “De Europese Commissie denkt alleen maar aan vrije markten en dient de grote financiële markten van de wereld […]. De EU beschermt de volkeren niet, maar de banken.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Multiculti, nieuw fascisme, Paus Franciscus, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Kardinaal Robert Sarah spreekt de paus tegen: “De Bijbel levert geen argumenten voor massamigratie”

 1. benkok zegt:

  Sarah heeft helemaal gelijk, de RK kerk is verrot tot op de bodem, pausen voorop.
  Hoe deze kardinaal het er nog uit houdt, is me een raadsel, je bent wel medeverantwoordelijk als lid en zeker als leidinggevende.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  https://tora-yeshua.nl/2019/04/pesach-of-pasen/

  Geliked door 5 people

  • Inge zegt:

   Het Vaticaan is vanaf het begin al nooit oké geweest, dat kan je zien aan de esoterische symboliek op het Sint Pietersplein maar ook in het Vaticaan zelf, voor wie het ziet verwijst het terug naar Babylon (Irak) en het oude Egypte.

   Like

   • QENQ6 zegt:

    Wat is er dan mis met dat soort symboliek? Is dat volgens u “on-Christelijk” en waarom?

    Like

 2. Hovawart zegt:

  De kardinaal die in zijn religie het oude en het nieuwe testament hanteert, heeft zeker nog nooit gehoord van de “Economische Bijbel” met het EU-testament, waarin de religie van de vrede binnen de Europese lidstaten staat beschreven, en alle noodzakelijke grondbeginselen om deel uit te mogen maken van de EU-sekte……
  Het atheïsme is ontstaan toen er lang geleden een timmerman op een bouwplaats aan zijn collega’s vertelde dat zijn vrouw bevallen was van een zoon, dat het een zoon van god was, en de hele wereld bevrijden zou van alle zonden…..(dat hij later water in wijn kon veranderen was weer een meevaller)…..maar erg geloofwaardig was het niet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Wat een ware woorden van deze kardinaal! Hij doorziet de huidige situatie in de wereld haarscherp!
  Ik denk niet dat hij veel vrienden (meer) heeft, want wat hij zegt ‘mag je eigenlijk niet zeggen’.
  Europa gaat zijn ondergang tegemoet. Dat is de waarheid.

  Geliked door 4 people

 4. M. zegt:

  Precies je eigen ondergang bewerkstelligen staat nergens.
  Zoveel ‘hulp’ bieden als klein pislandje Nederland aan de halve wereld aan economische uitvreters dat iedereen er uiteindelijk aan bezwijkt al helemaal niet.
  De halve wereld uitnodigen om hier alles wat Goddelijk is of er mee te maken heeft kapot te maken staat er al helemaal niet in.

  De mensen die de bijbel misbruiken om de boel te laten ontwrichten door onbeperkte aanvoer zijn niet meer dan adderengebroed.
  Je naaste liefhebben is niet je land tot chaos te laten maken door mensen die niet te verenigen zijn met de mensenrechten en met anderen niets nodig hebben want dan worden je naasten gewoon de lul.
  De barmhartige Samaritaan uithangen aan de vrede terwijl het eigen volk kan sterven is niet meer dan huichelarij van het hoogste niveau.

  Geliked door 2 people

 5. elena zegt:

  daar ben ik het helemaal mee eens, geef de mensen een hengel om te leren vissen.

  Like

 6. Johanna Janssen zegt:

  Deze kardinaal is een zeer hoogstaand mens, die de moed heeft de waarheid te verkondigen, zelfs t.o. de paus die afgegleden is tot het niveau van een wauwelaar.

  Geliked door 4 people

 7. Mary zegt:

  Nee dat zal niet in de bijbel staan maar de “paus” werkt dan ook voor een hele andere club, heeft niets met de bijbel te maken…..

  Geliked door 3 people

 8. droevige mof zegt:

  De goede man kan zo veel zeggen en schrijven als hij wil, Bergoglio alias paus Franciscus zal zijn project “Vernietiging van het Avondland” voortzetten.
  Vorig jaar werd hier een goed boek gepresenteerd waarin de machinaties van deze ploert worden beschreven.

  https://ejbron.wordpress.com/2018/08/17/briljante-onthullingen-franciscus-de-dictator-paus/

  Geliked door 2 people

 9. koosv8 zegt:

  Deze man moet PAUS worden, al die minne PRIESTERS die er over het algemeen rond sluipen zijn geen knip voor de neus waard.
  Ik zelf ben niet katholiek, maar het is wel één van de fundamenten binnen de EUROPESE CULTUUR. En kerken zijn geweldig om te zien.
  Ik begrijp ook niet waarom katholieken afhaken, jullie geloof kan toch wel tegen een stootje, laat je niet uit het veld slaan door zieke geesten binnen de kerk en protesteer deze verraderlijke paus de deur uit.

  Geliked door 3 people

 10. Ruud zegt:

  Geweldig betoog maar zijn dagen zullen wel geteld zijn…………………. landverraders alom!

  Geliked door 2 people

 11. Zijltra zegt:

  Rome, de hoer van Babylon

  Geliked door 2 people

 12. ronjaspers zegt:

  Het vaticaan bestaat uit homo,s en pedofielen en satanisten,oftewel sodom en gomorra.

  Like

 13. Jack Terrible zegt:

  Hoererij

  Matteüs 22:36-40; ‘Meester, wat is het grootste gebod in de wet?’ Jezus antwoordde: ‘Heb JHWH, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is het grootste en eerste gebod. Het tweede is daaraan gelijk: heb uw naaste lief als uzelf’.

  Kerkleiders leggen het tweede gebod van Jezus uit aan christenen als; ‘Heb uw naasten (iedereen) lief als uzelf’ Dus de kerkleiders promoten hoererij terwijl JHWH God hoererij afwijst en haat… dat zegt God JHWH vaak in de bijbel.

  Ik zie; ‘Heb uw naaste lief als uzelf’ als de vrouw die fantoom aan mijn lichaam is verbonden vanaf onze schepping in de baarmoeders van onze Moeders. Door onze fantome verbinding hebben wij automatisch dezelfde geboortedatum. Daarom heb ik haar, toen ik zeven was, mijn Eeuwige Jawoord beloofd. Om met haar eeuwig te blijven leven op aarde! Zo behaag ik JHWH natuurlijk!!!

  Jack Terrible

  Like

 14. Marten zegt:

  Robert Sarah is een bekende homohater, waarschijnlijk omdat hij zelf van jongetjes Houdt.
  Lees Sonoma van Frederic Martel.

  Like

 15. Pingback: Wil niet langer zwijgen: ex-paus Benedictus waarschuwt paus Franciscus voor de uitverkoop van het katholicisme | E.J. Bron

 16. Johan zegt:

  Absoluut akkoord ! De RKK pleegt onder leiding van deze paus op uitgebreide schaal apostasie !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s