“Sea Eye”-schip verzamelt 64 “migranten” – Salvini´s antwoord op veilige haven: “Dan moet het naar Hamburg varen.”

Screenshot_161

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het schip “Alan Kurdi” van de smokkelaar-hulporganisatie “Sea Eye” pikt van een rubberboor meer dan 64 “migranten” op en dat blijkbaar in Libische wateren, omdat zogenaamd de Libische kustwacht niet te bereiken was.

politikstube

De redders, die ´s morgen door de organisatie “Alarmphone” zouden zijn gewezen op het reddingsgeval op zee, zouden daarop de “stuurloze” rubberboot gevonden en meer dan 64 “migranten” aan boord genomen hebben. De reddingsautoriteiten in Italië en Malta zouden daarvoor bij het aanbod van Sea-Eye om naar de vermisten te zoeken gewezen hebben op de verantwoordelijkheid van de Libische kustwacht. Deze zou echter niet te bereiken zijn geweest, verklaarde de organisatie. NU zou de “Alan Kurdi”, die vaart onder Duitse vlag, wachten tot ze een veilige haven toegewezen zou krijgen. Men zou het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben ingeschakeld.

De verzorging-zoekers dienen op wens naar Europa getransporteerd te worden. Het antwoord werd prompt geleverd door de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, die de zelfbenoemde “redders in de Middellandse Zee” nul op het rekest geeft:

“Schip onder Duitse vlag, Duitse NGO, Duitse reder en kapitein uit Hamburg”, verklaarde Salvini. “Het heeft in Libische wateren ingegrepen en eist een veilige haven. Oké, dan moet het naar Hamburg varen.”

Het is de hoogste tijd dat er eindelijk een einde gemaakt wordt aan het taxitransport over de Middellandse Zee.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", Afrika, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, LEGA, Libië, Linkse Kerk, NGO, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Sea Eye”-schip verzamelt 64 “migranten” – Salvini´s antwoord op veilige haven: “Dan moet het naar Hamburg varen.”

  1. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Salvini en Orban lijken wel de laatste twee staatslieden, die niet “gechipt” zijn.

    Geliked door 5 people

  2. Peter zegt:

    Het is de hoogste tijd dat er eindelijk een einde gemaakt wordt aan het taxitransport over de Middellandse Zee.
    Ik ga hier bijna van vloeken !
    Het moet gvd ( EXCUSES ) eens over en uit zijn met het gratis transport van negers over de Middellandse Zee.

    Geliked door 3 people

  3. Harry zegt:

    Ijzersterk , die Salvini !!!
    De enige manier om het subversieve tuig aan te pakken !
    En nu wél consequent blijven en niks meer toegeven !

    Geliked door 3 people

  4. Bezorgde Burger zegt:

    Leuk voor al die Gutmenschen in Hamburg!!
    Al die linkse dames die geen echte vent konden krijgen zijn al nat geworden van de gedachte dat er weer een schip met groot geschapen verrijkers hun kant op komt!

    Geliked door 3 people

  5. Peter zegt:

    WIR SIND WIEDER DA! HILFST DU UNS WEITER?
    kontakt@sea-eye.org

    NEIN !!!!!!!!!!

    Geliked door 2 people

  6. fleckie zegt:

    Allicht moet het geweerd worden, ( in ITALIE, groot gelijk). ‘ als er een schaap over de dam is, volgen er meer’, …een logisch. gevolg toch? *~*~*~*~*~*~*~

    Geliked door 2 people

  7. Peter zegt:

    Merkel heeft plek zat ,die gooit gewoon een stelletje landgenoten d’r huis uit.

    Geliked door 3 people

  8. Republikein zegt:

    Urk lijkt me wel wat.

    Geliked door 1 persoon

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Urk? Dat kan je die Urkers niet aandoen. Wat dacht je van Rottumerplaat of Rottumeroog? Twee totnutoe onbewoonde eilandjes. Prima geschikt om er een AZC te bouwen. En laat ze daar maar zitten, met bed, bad en brood tot ze zelf zeggen dat ze terug willen.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Like

      • Republikein zegt:

        Dat kan je de zeehondjes ook niet aandoen.
        Een atol lijkt me wel wat, echter hebben “wij” die niet.

        Like

  9. Henk der Niederlánder zegt:

    Het klinkt leuk wat Salvini daar zegt maar vergeet niet dat Salvini niet per definitie tegen immigratie is, maar zich laat horen omdat half Afrika in Italie aan kwamen de rest van de Europese landen er geen wilden opnemen van degenen die in Italie landden.
    Salvini staat voor herverdeling van immigranten wat er op neer komt dat wat in Italie te veel is gedumpt word in de rest van Europa.
    Nou is daar niks mis mee gezien Salvini een Italiaan is en dus voor de belangen van Italie gaat en niet voor de belangen van de rest van Europa.
    En omdat de Europese landen geen zin hebben om zijn “vluchtelingen” op te nemen stuurt hij er zo veel mogelijk terug naar Afrika en maakt hij het de opvreters zo moeilijk mogelijk.
    Doet het in Italie natuurlijk wel goed maar de achterliggende gadachte is dat hij er een kleine miljoen wil verdelen over Europa.

    Like

    • Henk Beije zegt:

      Men had het eerste vlot naar de haaien moeten schieten,dan had er geen tweede meer gekomen,en waren er minder doden gevallen dan nu op zee.
      Want als er een leger komt,verdedigen we wel onze grenzen,en komen ze massaal aan onze grenzen als zielige mensen,dan mogen ze zo binnen lopen.
      Terwijl ze al zoveel ellende hebben veroorzaakt in de landen waar ze gewoon naar toe gaan,want in Spanje blijven ze echt niet,want daar is niks te halen.

      Like

  10. Jan zegt:

    Het binnengesmokkelde uitschot, voorbeeld Nederland, kraakpandhoppen

    Like

  11. kampersrene zegt:

    Allemaal …zwarte Pieten op zoek naar Sinterklaas

    Like

  12. Lot zegt:

    Het is voor de show. De AFrikanen blijven gewoon komen, niemand die ze tellen. Ze zeggen dat ze nu tegengehouden worden, voor de show. Ondertussen is dat waarschijnlijk niet waar.

    Like

  13. Thomasson zegt:

    Mateo Salvini IS EEN TOP VENT!. Eindelijk is er in Europa – behalve Viktor Orban – iemand met verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn eigen volk. Laat deze bende maar lekker op de schoot van moeder Merkel zitten.

    Like

  14. Wachteres zegt:

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3395447/doodsbange-lerares-verdwijnt-na-opsturen-scheidingspapieren

    Doodsbange lerares verdwijnt na opsturen scheidingspapieren
    Updated 15 min geleden
    19 min geleden in BUITENLAND

    NEW YORK – Een lerares en moeder van drie kinderen uit New York is spoorloos verdwenen nadat ze haar scheidingspapieren naar haar man opstuurde. Eerder zou ze nog een aantal rake klappen hebben van hem hebben gehad.

    Haar lichaam is donderdag mogelijk gevonden in een opslagruimte in New York Staten Island, waar ze vandaan komt. De politie doet onderzoek.

    Heeft natuurlijk niets met de islam te maken.

    Like

  15. Lee zegt:

    Het wordt hoog tijd dat al die asiel parasieten linea recta terug gaan naar hun eigen land om daar de boel op te bouwen. Werken dus.

    Like

  16. Peter zegt:

    Ook in Elsevier !!!
    Italiës Salvini maakt terecht einde aan EU-veerdienst voor Afrikanen
    https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2019/04/basta-sophia-166702w/
    Lees ook daar de commentaren, want die liegen er niet om.

    Like

  17. Jan zegt:

    RT en Lauren Southers over de mensensmokkelaars

    Like

  18. Henk zegt:

    Heerlijk zoals Italië die mensen smokkelaars bespeeld!

    Like

  19. Misschien helpt het als het leven in Europese natiestaten voor territorium en geldzoekende criminelen en komedianten onaangenamer wordt zolang de toegangspoorten nog wijd open staan?

    Like

Plaats een reactie