“Vrijheid i.p.v. Brussel” – AfD start verkiezingscampagne Europese Parlementsverkiezingen

Screenshot_154

“Voor een Europa van de vaderlanders. Uit liefde voor Duitsland. Vrijheid in plaats van Brussel.”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De AfD zet in de EU-verkiezingsstrijd volledig in op haar imago van de nieuwe vrijheidspartij, die ook op EU-niveau tegenover de linkse verbod- en censuurmentaliteit en het idee van de “Verenigde Staten van Europa” een conservatief liberalisme en een Europa van de vaderlanders plaatst.

philosophia perennis

Het startschot voor de Europese verkiezingscampagne van de AfD wordt gegeven tijdens de grote verkiezingsmanifestatie op 6 april in Offenburg. Partijleden uit heel Duitsland zullen aanwezig zijn wanneer de topkandidaat van de AfD, prof. dr. Jörg Meuthen, zaterdag in de Oberrheinhalle de centrale standpunten en acties van de verkiezingscampagne van de AfD presenteert. De landelijk woordvoerder van de AfD, Alexander Gauland, en het bestuurslid Guido Reil zijn er eveneens om de leden in de juiste stemming te brengen voor een succesvolle verkiezingsstrijd.

“Vanaf zaterdag gaan we echt los! Samen met duizenden AfD-leden en –sympathisanten zal ik voor een goed AfD-resultaat bij de verkiezingen voor het Europees Parlement vechten. De kansen zijn goed: veel burgers willen liever een Europa van de vaderlanders, zoals deze door de AfD wordt geëist, dan de centralistisch-bureaucratische EU van de oude partijen”, verklaart de topkandidaat van de AfD, Jörg Meuthen.

Postercampagne in heel Duitsland

Onder het motto “Vrijheid in plaats van Brussel” begint de AfD ook in het hele land met een postercampagne voor de verkiezingsstrijd voor het Europees Parlement. De motieven hebben de fundamentele tekortkomingen van de huidige EU tot onderwerp. En onderstrepen zodoende het kenmerk van de AfD, die als enige Duitse partij haar stem tegen de roep naar meer EU-centralisme verheft.

Door de moderne vormgeving geven de motieven door dat de doelen van de AfD belangrijk zijn en voortkomen uit de zorg om een goede toekomst in een vrij, vreedzaam en welvarend Europa. De campagne kost meer dan € 500.000,-. De posters zullen op 920 reclameborden in alle grote Duitse steden te zien zijn.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, EU-critici, Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Vrijheid i.p.v. Brussel” – AfD start verkiezingscampagne Europese Parlementsverkiezingen

 1. Sjaak uit Dordt zegt:

  Volledig mee eens.
  Liever arm en vrij, dan geknecht door Brussel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Allemaal mooi en aardig,maar de AFD wil wat hier binnengestroomd is ook binnen houden,dus,hoezo vrijheid?
  Alle lidstaten hebben hun vrijheid en soevereiniteit over gedragen aan dat moloch in Brussel.

  Like

 3. Wouter Eenhoorn zegt:

  Ik las dat ook Bauet tegen een motie van wilders waarin gepleit werd voor een Nexit. Koren op de molen van de linkse hap. Wat is die man aan het doen? Wilders krijgt zijn stemmen weer terug.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  De culturen van de Europese volkeren zijn de afgelopen decennia systematisch ondermijnd om een nieuwe Afro-Islamitische cultuur te creëren onder het mom van “diversiteit”.
  Een actueel voorbeeld uit de Duitse psychiatrie: op de 250ste verjaardag van Beethoven wordt een speelfilm geproduceerd waarin Beethoven een zwarte Afrikaan is. Vermoedelijk had Beethoven een donkere huid.
  Dit is racisme, maar positief racisme is natuurlijk.

  https://www.schwaebische.de/landkreis/bodenseekreis/friedrichshafen_artikel,-beethoven-einmal-ganz-anders-_arid,11025253.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s